Οπως σου ειπα δεν τον δικαιολογω. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι μπλεγμενος στη ληστεια. Αλλα δε συζηταμε αυτο.nowhere έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 21:03η αλήθεια είναι ότι τον συλλάβανε στα σύνορα αμέσως μετά από τον φόνο στα γλυκά νερά να προσπαθεί να φύγει με πλαστά χαρτιά ενώ ήταν καταζητούμενος για ληστεία στην οποία σάπισε 2 γεροντάκια για 400 ευρώ.μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να τα παραβλέπει κανείς όλα και να τον παρουσιάζει σαν βασανισμένο μετανάστη που ότι βγαίνει από το στόμα του ισχύειΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 20:44Δε ξερω ποια ειναι η αληθεια οπως κανεις μας εδω μεσα. Δεν εχω καμια προθεση να δικαιολογησω ληστες, βιαστες και δολοφονους ανεξαρτητου εθνικοτητς.
Απλα ειναι ξεφτιλα ορισμενοι εδω μεσα να χαιρονται με τετοια γεγονοτα και οταν τους στριμωχνεις να σου λενε "κατσε να αποδειχθει πρωτα οτι ειναι αληθεια". Εφοσον περιμενεις να αποδειχθει αν ειναι αληθεια ή οχι βγαλε τον σκασμο και περιμενε. Η χαιρεκακια του georgebi δεν ειναι χθεσινο φαινομενο.
Επισης να ρωτησω. Με ποιες ενδειξεις η αστυνομια τον θεωρεισαι υποπτο και το διερευσαν και στα μμε? Ειχαν εστω και μια ενδειξη?
Η ΕΛΑΣ βασάνιζε μετανάστη για να αποσπάσει ομολογία ότι σκότωσε την καρολάιν (καταγγελία).
Re: Η ΕΛΑΣ βασάνιζε μετανάστη για να αποσπάσει ομολογία ότι σκότωσε την καρολάιν (καταγγελία).
Re: Η ΕΛΑΣ βασάνιζε μετανάστη για να αποσπάσει ομολογία ότι σκότωσε την καρολάιν (καταγγελία).
Ποιός υπερασπίζεται τον Γεωργιανό?Kauldron έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 20:50Ποιός υπερασπίζεται τον Γεωργιανό? Πάς καλά? Τί σχέση έχει όλο αυτό με την πτώση του Κούλη?georgebi έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 17:41Ήμασταν και τ@ ΛΟΑΤΚΙ
και οι γυναικοκτονισμένες
[img]https://i.postimg.cc/CKkhvxrK/000- ... .jpg[/img]
εμάς γιατί μας ξεχνάς;
@λα μας είμαστε τώραστο πλευρό σου στην υπεράσπιση του Γεωργιανου δικαίου
και στον αγώνα για τη πτώση του Κουλη
Δε μου λές, μήπως έγραφες με το ίδιο νικ και σ' ένα άλλο φόρουμ και σε μπανάρανε?
Τον ίδιο τον Γεωργιανό κανείς... εργαλείο για την ατζέντα σας ειναι..
Συριζα,κκε.pronews,Δαπεργολας και σια

Πάς καλά?
αυτό ειναι ένα δύσκολο να απαντηθεί ερώτημα...το ότι είμαι εδώ όλη μέρα, πάντως δεν το λες και καλό
Τί σχέση έχει όλο αυτό με την πτώση του Κούλη?
Πτώση ίσως ειναι βαριά λέξη...ασ το πούμε αντιπολίτευση λοιπόν....
αλλά ρε συ, τώρα με τον Γεωργιανό, πριν με τον Ανταρσυα γιατρό...μη μου πουλάς τρέλα...έως τώρα ήμουν πιστεύω τίμιος απέναντι σου και εσύ το ίδιο σε μένα...θες να αρχίσω να σου πουλάω και σε σένα τρέλα;
Δε μου λές, μήπως έγραφες με το ίδιο νικ και σ' ένα άλλο φόρουμ και σε μπανάρανε?
Τώρα αυτό πάλι ...νέο φρούτο ειναι;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε μπορώ, ζορίζομαι.georgebi έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 20:22έλα σου χω κι άλλο
να σε ξυλοκοπουν.......επειδή βρέθηκες χωρίς χαρτιά να προσπαθείς να περάσεις τα σύνορα για μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Λίνο Βεντούρα
Σιγά! Ο Φλωρελέ έχει γράψει καλύτερα εδώ μέσα
Βασικά είναι άνευ ενδιαφέροντος, απορώ τι γράφετε εδώ και 20 σελίδες. Ας πρόσεχε που πάει χωρίς χαρτιά.
the end
georgebi έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 21:15Ποιός υπερασπίζεται τον Γεωργιανό?Kauldron έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 20:50Ποιός υπερασπίζεται τον Γεωργιανό? Πάς καλά? Τί σχέση έχει όλο αυτό με την πτώση του Κούλη?georgebi έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 17:41
Ήμασταν και τ@ ΛΟΑΤΚΙ
και οι γυναικοκτονισμένες
[img]https://i.postimg.cc/CKkhvxrK/000- ... .jpg[/img]
εμάς γιατί μας ξεχνάς;
@λα μας είμαστε τώραστο πλευρό σου στην υπεράσπιση του Γεωργιανου δικαίου
και στον αγώνα για τη πτώση του Κουλη
Τον ίδιο τον Γεωργιανό κανείς... εργαλείο για την ατζέντα σας ειναι..
Συριζα,κκε.pronews,Δαπεργολας και σια![]()
Πάς καλά?
αυτό ειναι ένα δύσκολο να απαντηθεί ερώτημα...το ότι είμαι εδώ όλη μέρα, πάντως δεν το λες και καλό
Τί σχέση έχει όλο αυτό με την πτώση του Κούλη?
Πτώση ίσως ειναι βαριά λέξη...ασ το πούμε αντιπολίτευση λοιπόν....
αλλά ρε συ, τώρα με τον Γεωργιανό, πριν με τον Ανταρσυα γιατρό...μη μου πουλάς τρέλα...έως τώρα ήμουν πιστεύω τίμιος απέναντι σου και εσύ το ίδιο σε μένα...θες να αρχίσω να σου πουλάω και σε σένα τρέλα;
Τώρα αυτό πάλι ...νέο φρούτο ειναι;
Ποιάν ατζέντα ρε? Είπα εγώ καλή κουβέντα για τον Γεωργιανό? Είπα εγώ οτι τον βασάνιζαν? Σοβαρά μιλάς? Για δείξε πού, αλλιώς είσαι ψεύτης.Τον ίδιο τον Γεωργιανό κανείς... εργαλείο για την ατζέντα σας ειναι..
Συριζα,κκε.pronews,Δαπεργολας και σια![]()
Εσείς μιλάτε για νόμο Παρασκευόπουλου, την ώρα που, οι μπάτσοι σας κάνανε 4 ώρες για να πάνε σε ΒΙΑΣΜΟ, και τους έφυγε από οικοδομή που υποτίθεται οτι είχαν περικυκλώσει ο βιαστής, σαν κύριος, αφού πρώτα έκανε τη "δουλειά" του, και μας τσαμπουνάς βλακείες? Αν είχες λίγη τσίπα δε θα μίλαγες, αλλά που να τη βρείς?
Βασικά, οι διακονούντες το υψηλό λειτούργημα να σιδερώνουν υπέργηρους για να τούς κλέψουν την σύνταξη, γνωρίζουν ότι το ενδεχόμενο να αρπάξουν μερικές, αναιτιολόγητες ενδεχομένως, φάπες σε κάποια ανάκριση, εμπεριέχεται στους κινδύνους του επαγγέλματος.Nikos80 έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 17:42Βασικά 2 πράγματα προκύπτουν από την συζήτηση εδω:
Αφενός, το οτι τα πιθανά βασανιστήρια με μορφή ξυλοδαρμών κλπ. δικαιολογούνται από κάποιους χρήστες του phorum.com.gr με εκφρασεις του τύπου και λίγες έφαγε κλπ. στην περίπτωση που θεωρούν οτι πρόκεται για στυγνό εγκληματία. Στην πραγματικότητα, ακόμη και στο χειρότερο κάθαρμα δεν μπορούν να συμβαίνουν σε πολιτισμένη χώρα. Υπάρχουν συμβάσεις που έχει υπογράψει και η Ελλάδα.
Αφετέρου οτι υπάρχουν χρήστες που θεωρούν δικαιολογημένη την όποια πιθανή αυθαιρεσία των κρατικών οργάνων, με το αιτιολογικό οτι έτσι είθισται να δουλεύουν εκεί, με "επιχειρήματα" του τύπου, γιατί έχεις αποψάρα αφού δεν έχεις δουλέψει εκεί που δουλεύουν αυτά τα παιδιά με τον κάθε εγκληματία κλπ.
Στην πραγματικότητα η υποψία αυθαιρεσίας των οργάνων της Πολιτείας πρέπει να ερευνάται και να τιμωρείται και εκεί είναι που ξεχωρίζουν τα δημοκρατικά κράτη από άλλα. Κάθε όργανο της Πολιτείας σε οποιαδήποτε θέση ακολουθεί εσυτερικούς κανονισμούς της υπηρεσίας, δεν κάνει του κεφαλιού του.
Χωρίς να ξέρουμε αν ισχύουν όντως αυτά που δημοσιεύτηκαν σήμερα, οπότε θα αναμένει κάθε σοβαρός άνθρωπος να δεί ποιά θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης, τα παραπάνω συμπεράσματα που περιγράφουν τις απόψεις κάποιων χρηστών του phorum είναι 100% έγκυρα εν έτει 2021. Δυστυχώς.
Α, και ένα τελευταίο που προκύπτει είναι οτι σοβαρή συζήτηση δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει για τίποτα στο phorum.com.gr. Τα μόνιμα "επιχειρήματα" κάποιων εδώ και κάποιες σελίδες είναι ειρωνίες και νύξεις, οτι αυτοί που ενοχλούνται από ξυλοδαρμούς και πιθανά βασανιστήρια είναι υποτίθεται συμπαθούντες του εγκληματίακαι άλλα τέτοια αισχρά
.
Ωστόσο, βασικά έχεις δίκιο.
Αμέσως τώρα θα στείλω μια επιστολή προς την ΕΛΑΣ, με την οποία θα αιτούμαι οι ανακρίσεις καταζητούμενων για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, και υπόπτων για κακουργήματα, να διενεργούνται από τον κ. Ζαμπούνη στον χώρο του εθνικού κήπου, μόνον σε εργάσιμες ημέρες και ώρες και εφόσον ο καιρός είναι αίθριος, συνοδεία της Ορχήστρας των Χρωμάτων. Εννοείται ότι θα μεσολαβεί δίωρο διάλειμμα για brunch.
Ο Κιμ θα τον είχε κρεμάσει. Χα χα χα μλκς θέλω να βγει κυβέρνηση το ΚΚΕ να γελάσουμε και ας καταστραφούμε οικονομικά!
the end
- Frappezitis
Tο ερώτημα, γιατί ήθελαν να "ομολογήσει" ο 36χρονος Γεωργιανός και να συγκαλυφθεί ο φονιάς, παραμένει.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Γιατί ο φονιάς είναι φιλαράκι τους, απλό δεν είναι;Frappezitis έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 22:03Tο ερώτημα, γιατί ήθελαν να "ομολογήσει" ο 36χρονος Γεωργιανός και να συγκαλυφθεί ο φονιάς, παραμένει.

the end
Δεν παραμένει, γιατί το έγκλημα εξιχνιάστηκε ακριβώς από την ίδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ που ανέκρινε και το βουλγαρικόν άνθος.Frappezitis έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 22:03Tο ερώτημα, γιατί ήθελαν να "ομολογήσει" ο 36χρονος Γεωργιανός και να συγκαλυφθεί ο φονιάς, παραμένει.
Προς κάθε κατεύθυνση ήσαν οι έρευνες, όπως έπρεπε.
Να λέμε και κάνα μπράβο στους αστυνομικούς, όταν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, δεν θα γκρεμίσουν οι φούρνοι.
Άλλοι αυτοί της ΕΛΑΣ που έπιασαν τον Γεωργιανο, άλλοι αυτοί που είχαν την υπόθεση της δολοφονίας, πίεζε και ο Χρυσοχοήδης για το ίματζ του... ε, δεν θέλει και πολύ.
the end
Είπα εγώ ο georgebi κακή κουβέντα για τον Γεωργιανό?Kauldron έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 21:47
Ποιάν ατζέντα ρε? Είπα εγώ καλή κουβέντα για τον Γεωργιανό? Είπα εγώ οτι τον βασάνιζαν? Σοβαρά μιλάς? Για δείξε πού, αλλιώς είσαι ψεύτης.
Εσείς μιλάτε για νόμο Παρασκευόπουλου, την ώρα που, οι μπάτσοι σας κάνανε 4 ώρες για να πάνε σε ΒΙΑΣΜΟ, και τους έφυγε από οικοδομή που υποτίθεται οτι είχαν περικυκλώσει ο βιαστής, σαν κύριος, αφού πρώτα έκανε τη "δουλειά" του, και μας τσαμπουνάς βλακείες? Αν είχες λίγη τσίπα δε θα μίλαγες, αλλά που να τη βρείς?
Μίλησα εγώ ο georgebi για νόμο Παρασκευόπουλου
Σοβαρά μιλάς?
Για δείξε πού το εγραψα εγώ ο georgebi, αλλιώς είσαι ψεύτης.
Αν είχες λίγη τσίπα δε θα μίλαγες, αλλά που να τη βρείς?
Σε ρώτησα.......θες να αρχίσω να σου πουλάω και σε σένα τρέλα;

Καλή μας συνέχεια λοιπόν

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το ερώτημα γιατί οδηγείς μεθυσμένος, βαράς τη γυναίκα σου και είσαι ένας κογκολέζος τρομοκράτης παραμένει. Μπορώ κι εγώ να θέσω πανηλίθια ερωτήματα με ψευδείς προϋποθέσεις.Frappezitis έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 22:03Tο ερώτημα, γιατί ήθελαν να "ομολογήσει" ο 36χρονος Γεωργιανός και να συγκαλυφθεί ο φονιάς, παραμένει.
Για τη νουδού λέω που "στηρίζεις κριτικά". Εγώ πού στηρίζω τον σύριζα? Αφού ίδιοι μ' εσάς λέω οτι είναι.georgebi έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 22:10Είπα εγώ ο georgebi κακή κουβέντα για τον Γεωργιανό?Kauldron έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 21:47
Ποιάν ατζέντα ρε? Είπα εγώ καλή κουβέντα για τον Γεωργιανό? Είπα εγώ οτι τον βασάνιζαν? Σοβαρά μιλάς? Για δείξε πού, αλλιώς είσαι ψεύτης.
Μίλησα εγώ ο georgebi για νόμο Παρασκευόπουλου
Σοβαρά μιλάς?
Για δείξε πού το εγραψα εγώ ο georgebi, αλλιώς είσαι ψεύτης.
Αν είχες λίγη τσίπα δε θα μίλαγες, αλλά που να τη βρείς?
Σε ρώτησα.......θες να αρχίσω να σου πουλάω και σε σένα τρέλα;
Καλή μας συνέχεια λοιπόν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ελληνική κυβέρνηση σκότωσε Ινδό μετανάστη στη δομή της αμυγδαλεζας
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 26 Ιούλ 2023, 08:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 2150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
03 Αύγ 2023, 11:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η εξομολογηση ενος κατατρεγμενου μεταναστη
από southern » 11 Ιαν 2024, 10:17 » σε Διεθνής πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
13 Ιαν 2024, 11:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ομολογία Βορίδη στον «αέρα»: «Με παρακολουθούσαν μέσω Predator»
από Αρίστος » 27 Νοέμ 2023, 16:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
27 Νοέμ 2023, 16:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ομολογία ήττας των (Π)ΗΠΑ: Αν οι Χούτηδες σταματήσουν τις επιθέσεις στην Ερυθρά θάλασσα
από Kauldron » 04 Απρ 2024, 14:54 » σε Διεθνής πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
20 Νοέμ 2024, 13:39
-