Η ΕΛΑΣ βασάνιζε μετανάστη για να αποσπάσει ομολογία ότι σκότωσε την καρολάιν (καταγγελία).

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Η ΕΛΑΣ βασάνιζε μετανάστη για να αποσπάσει ομολογία ότι σκότωσε την καρολάιν (καταγγελία).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 22 Ιουν 2021, 21:14

nowhere έγραψε:
22 Ιουν 2021, 21:03
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
22 Ιουν 2021, 20:44
Δε ξερω ποια ειναι η αληθεια οπως κανεις μας εδω μεσα. Δεν εχω καμια προθεση να δικαιολογησω ληστες, βιαστες και δολοφονους ανεξαρτητου εθνικοτητς.

Απλα ειναι ξεφτιλα ορισμενοι εδω μεσα να χαιρονται με τετοια γεγονοτα και οταν τους στριμωχνεις να σου λενε "κατσε να αποδειχθει πρωτα οτι ειναι αληθεια". Εφοσον περιμενεις να αποδειχθει αν ειναι αληθεια ή οχι βγαλε τον σκασμο και περιμενε. Η χαιρεκακια του georgebi δεν ειναι χθεσινο φαινομενο.

Επισης να ρωτησω. Με ποιες ενδειξεις η αστυνομια τον θεωρεισαι υποπτο και το διερευσαν και στα μμε? Ειχαν εστω και μια ενδειξη?
η αλήθεια είναι ότι τον συλλάβανε στα σύνορα αμέσως μετά από τον φόνο στα γλυκά νερά να προσπαθεί να φύγει με πλαστά χαρτιά ενώ ήταν καταζητούμενος για ληστεία στην οποία σάπισε 2 γεροντάκια για 400 ευρώ.μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να τα παραβλέπει κανείς όλα και να τον παρουσιάζει σαν βασανισμένο μετανάστη που ότι βγαίνει από το στόμα του ισχύει
Οπως σου ειπα δεν τον δικαιολογω. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι μπλεγμενος στη ληστεια. Αλλα δε συζηταμε αυτο.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Η ΕΛΑΣ βασάνιζε μετανάστη για να αποσπάσει ομολογία ότι σκότωσε την καρολάιν (καταγγελία).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 22 Ιουν 2021, 21:15

Kauldron έγραψε:
22 Ιουν 2021, 20:50
georgebi έγραψε:
22 Ιουν 2021, 17:41
Kauldron έγραψε:
22 Ιουν 2021, 17:28

Αυτό που είδαμε, αγαπητέ Γεωργεύοντα ήταν ένας βρωμερός (κυριολεκτικά) συνασπισμός Γαλαζαίων, ζαίων, και αναρχικών έξω απ' το Εφετείο.
Ήμασταν και τ@ ΛΟΑΤΚΙ

Εικόνα

και οι γυναικοκτονισμένες

[img]https://i.postimg.cc/CKkhvxrK/000- ... .jpg[/img]

εμάς γιατί μας ξεχνάς; :e040:

@λα μας είμαστε τώρα :g030: στο πλευρό σου στην υπεράσπιση του Γεωργιανου δικαίου :g030: και στον αγώνα για τη πτώση του Κουλη :8)
Ποιός υπερασπίζεται τον Γεωργιανό? Πάς καλά? Τί σχέση έχει όλο αυτό με την πτώση του Κούλη?
Δε μου λές, μήπως έγραφες με το ίδιο νικ και σ' ένα άλλο φόρουμ και σε μπανάρανε?
Ποιός υπερασπίζεται τον Γεωργιανό?
Τον ίδιο τον Γεωργιανό κανείς... εργαλείο για την ατζέντα σας ειναι..
Συριζα,κκε.pronews,Δαπεργολας και σια :102:

Πάς καλά?
αυτό ειναι ένα δύσκολο να απαντηθεί ερώτημα...το ότι είμαι εδώ όλη μέρα, πάντως δεν το λες και καλό

Τί σχέση έχει όλο αυτό με την πτώση του Κούλη?
Πτώση ίσως ειναι βαριά λέξη...ασ το πούμε αντιπολίτευση λοιπόν....
αλλά ρε συ, τώρα με τον Γεωργιανό, πριν με τον Ανταρσυα γιατρό...μη μου πουλάς τρέλα...έως τώρα ήμουν πιστεύω τίμιος απέναντι σου και εσύ το ίδιο σε μένα...θες να αρχίσω να σου πουλάω και σε σένα τρέλα;

Δε μου λές, μήπως έγραφες με το ίδιο νικ και σ' ένα άλλο φόρουμ και σε μπανάρανε?
Τώρα αυτό πάλι ...νέο φρούτο ειναι;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 22 Ιουν 2021, 21:26

georgebi έγραψε:
22 Ιουν 2021, 20:22
Gherschaagk έγραψε:
22 Ιουν 2021, 18:07
georgebi έγραψε:
22 Ιουν 2021, 17:05
RESPECT :blm:

Επληροφορήθην πως δεν είναι τρολλιά.

Δεν υπάρχει. :o

:smt005:
έλα σου χω κι άλλο :g030:

να σε ξυλοκοπουν.......επειδή βρέθηκες χωρίς χαρτιά να προσπαθείς να περάσεις τα σύνορα για μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα. :e040:

Εικόνα
Δε μπορώ, ζορίζομαι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 22 Ιουν 2021, 21:28

Σιγά! Ο Φλωρελέ έχει γράψει καλύτερα εδώ μέσα
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 22 Ιουν 2021, 21:44

Βασικά είναι άνευ ενδιαφέροντος, απορώ τι γράφετε εδώ και 20 σελίδες. Ας πρόσεχε που πάει χωρίς χαρτιά.
the end

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 22 Ιουν 2021, 21:47

georgebi έγραψε:
22 Ιουν 2021, 21:15
Kauldron έγραψε:
22 Ιουν 2021, 20:50
georgebi έγραψε:
22 Ιουν 2021, 17:41

Ήμασταν και τ@ ΛΟΑΤΚΙ

Εικόνα

και οι γυναικοκτονισμένες

[img]https://i.postimg.cc/CKkhvxrK/000- ... .jpg[/img]

εμάς γιατί μας ξεχνάς; :e040:

@λα μας είμαστε τώρα :g030: στο πλευρό σου στην υπεράσπιση του Γεωργιανου δικαίου :g030: και στον αγώνα για τη πτώση του Κουλη :8)
Ποιός υπερασπίζεται τον Γεωργιανό? Πάς καλά? Τί σχέση έχει όλο αυτό με την πτώση του Κούλη?
Ποιός υπερασπίζεται τον Γεωργιανό?

Πάς καλά?
αυτό ειναι ένα δύσκολο να απαντηθεί ερώτημα...το ότι είμαι εδώ όλη μέρα, πάντως δεν το λες και καλό

Τί σχέση έχει όλο αυτό με την πτώση του Κούλη?
Πτώση ίσως ειναι βαριά λέξη...ασ το πούμε αντιπολίτευση λοιπόν....
αλλά ρε συ, τώρα με τον Γεωργιανό, πριν με τον Ανταρσυα γιατρό...μη μου πουλάς τρέλα...έως τώρα ήμουν πιστεύω τίμιος απέναντι σου και εσύ το ίδιο σε μένα...θες να αρχίσω να σου πουλάω και σε σένα τρέλα;

Τώρα αυτό πάλι ...νέο φρούτο ειναι;
Ποιάν ατζέντα ρε? Είπα εγώ καλή κουβέντα για τον Γεωργιανό? Είπα εγώ οτι τον βασάνιζαν? Σοβαρά μιλάς? Για δείξε πού, αλλιώς είσαι ψεύτης.
Εσείς μιλάτε για νόμο Παρασκευόπουλου, την ώρα που, οι μπάτσοι σας κάνανε 4 ώρες για να πάνε σε ΒΙΑΣΜΟ, και τους έφυγε από οικοδομή που υποτίθεται οτι είχαν περικυκλώσει ο βιαστής, σαν κύριος, αφού πρώτα έκανε τη "δουλειά" του, και μας τσαμπουνάς βλακείες? Αν είχες λίγη τσίπα δε θα μίλαγες, αλλά που να τη βρείς?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Ιουν 2021, 21:51

Nikos80 έγραψε:
22 Ιουν 2021, 17:42
Βασικά 2 πράγματα προκύπτουν από την συζήτηση εδω:
Αφενός, το οτι τα πιθανά βασανιστήρια με μορφή ξυλοδαρμών κλπ. δικαιολογούνται από κάποιους χρήστες του phorum.com.gr με εκφρασεις του τύπου και λίγες έφαγε κλπ. στην περίπτωση που θεωρούν οτι πρόκεται για στυγνό εγκληματία. Στην πραγματικότητα, ακόμη και στο χειρότερο κάθαρμα δεν μπορούν να συμβαίνουν σε πολιτισμένη χώρα. Υπάρχουν συμβάσεις που έχει υπογράψει και η Ελλάδα.
Αφετέρου οτι υπάρχουν χρήστες που θεωρούν δικαιολογημένη την όποια πιθανή αυθαιρεσία των κρατικών οργάνων, με το αιτιολογικό οτι έτσι είθισται να δουλεύουν εκεί, με "επιχειρήματα" του τύπου, γιατί έχεις αποψάρα αφού δεν έχεις δουλέψει εκεί που δουλεύουν αυτά τα παιδιά με τον κάθε εγκληματία κλπ.
Στην πραγματικότητα η υποψία αυθαιρεσίας των οργάνων της Πολιτείας πρέπει να ερευνάται και να τιμωρείται και εκεί είναι που ξεχωρίζουν τα δημοκρατικά κράτη από άλλα. Κάθε όργανο της Πολιτείας σε οποιαδήποτε θέση ακολουθεί εσυτερικούς κανονισμούς της υπηρεσίας, δεν κάνει του κεφαλιού του.
Χωρίς να ξέρουμε αν ισχύουν όντως αυτά που δημοσιεύτηκαν σήμερα, οπότε θα αναμένει κάθε σοβαρός άνθρωπος να δεί ποιά θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης, τα παραπάνω συμπεράσματα που περιγράφουν τις απόψεις κάποιων χρηστών του phorum είναι 100% έγκυρα εν έτει 2021. Δυστυχώς.

Α, και ένα τελευταίο που προκύπτει είναι οτι σοβαρή συζήτηση δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει για τίποτα στο phorum.com.gr. Τα μόνιμα "επιχειρήματα" κάποιων εδώ και κάποιες σελίδες είναι ειρωνίες και νύξεις, οτι αυτοί που ενοχλούνται από ξυλοδαρμούς και πιθανά βασανιστήρια είναι υποτίθεται συμπαθούντες του εγκληματία :fp: και άλλα τέτοια αισχρά :e040: .

:102:
Βασικά, οι διακονούντες το υψηλό λειτούργημα να σιδερώνουν υπέργηρους για να τούς κλέψουν την σύνταξη, γνωρίζουν ότι το ενδεχόμενο να αρπάξουν μερικές, αναιτιολόγητες ενδεχομένως, φάπες σε κάποια ανάκριση, εμπεριέχεται στους κινδύνους του επαγγέλματος.
Ωστόσο, βασικά έχεις δίκιο.
Αμέσως τώρα θα στείλω μια επιστολή προς την ΕΛΑΣ, με την οποία θα αιτούμαι οι ανακρίσεις καταζητούμενων για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, και υπόπτων για κακουργήματα, να διενεργούνται από τον κ. Ζαμπούνη στον χώρο του εθνικού κήπου, μόνον σε εργάσιμες ημέρες και ώρες και εφόσον ο καιρός είναι αίθριος, συνοδεία της Ορχήστρας των Χρωμάτων. Εννοείται ότι θα μεσολαβεί δίωρο διάλειμμα για brunch.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 22 Ιουν 2021, 21:59

Ο Κιμ θα τον είχε κρεμάσει. Χα χα χα μλκς θέλω να βγει κυβέρνηση το ΚΚΕ να γελάσουμε και ας καταστραφούμε οικονομικά!
the end

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 22 Ιουν 2021, 22:03

Tο ερώτημα, γιατί ήθελαν να "ομολογήσει" ο 36χρονος Γεωργιανός και να συγκαλυφθεί ο φονιάς, παραμένει.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 22 Ιουν 2021, 22:06

Frappezitis έγραψε:
22 Ιουν 2021, 22:03
Tο ερώτημα, γιατί ήθελαν να "ομολογήσει" ο 36χρονος Γεωργιανός και να συγκαλυφθεί ο φονιάς, παραμένει.
Γιατί ο φονιάς είναι φιλαράκι τους, απλό δεν είναι; :smt005:
the end

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Ιουν 2021, 22:08

Frappezitis έγραψε:
Δεν παραμένει, γιατί το έγκλημα εξιχνιάστηκε ακριβώς από την ίδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ που ανέκρινε και το βουλγαρικόν άνθος.
Προς κάθε κατεύθυνση ήσαν οι έρευνες, όπως έπρεπε.
Να λέμε και κάνα μπράβο στους αστυνομικούς, όταν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, δεν θα γκρεμίσουν οι φούρνοι.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 22 Ιουν 2021, 22:09

Άλλοι αυτοί της ΕΛΑΣ που έπιασαν τον Γεωργιανο, άλλοι αυτοί που είχαν την υπόθεση της δολοφονίας, πίεζε και ο Χρυσοχοήδης για το ίματζ του... ε, δεν θέλει και πολύ.
the end

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 22 Ιουν 2021, 22:10

Kauldron έγραψε:
22 Ιουν 2021, 21:47

Ποιάν ατζέντα ρε? Είπα εγώ καλή κουβέντα για τον Γεωργιανό? Είπα εγώ οτι τον βασάνιζαν? Σοβαρά μιλάς? Για δείξε πού, αλλιώς είσαι ψεύτης.
Εσείς μιλάτε για νόμο Παρασκευόπουλου, την ώρα που, οι μπάτσοι σας κάνανε 4 ώρες για να πάνε σε ΒΙΑΣΜΟ, και τους έφυγε από οικοδομή που υποτίθεται οτι είχαν περικυκλώσει ο βιαστής, σαν κύριος, αφού πρώτα έκανε τη "δουλειά" του, και μας τσαμπουνάς βλακείες? Αν είχες λίγη τσίπα δε θα μίλαγες, αλλά που να τη βρείς?
Είπα εγώ ο georgebi κακή κουβέντα για τον Γεωργιανό?
Μίλησα εγώ ο georgebi για νόμο Παρασκευόπουλου
Σοβαρά μιλάς?
Για δείξε πού το εγραψα εγώ ο georgebi, αλλιώς είσαι ψεύτης.
Αν είχες λίγη τσίπα δε θα μίλαγες, αλλά που να τη βρείς?

Σε ρώτησα.......θες να αρχίσω να σου πουλάω και σε σένα τρέλα; :102:

Καλή μας συνέχεια λοιπόν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 22 Ιουν 2021, 22:11

Frappezitis έγραψε:
Το ερώτημα γιατί οδηγείς μεθυσμένος, βαράς τη γυναίκα σου και είσαι ένας κογκολέζος τρομοκράτης παραμένει. Μπορώ κι εγώ να θέσω πανηλίθια ερωτήματα με ψευδείς προϋποθέσεις.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 22 Ιουν 2021, 22:11

georgebi έγραψε:
22 Ιουν 2021, 22:10
Kauldron έγραψε:
22 Ιουν 2021, 21:47

Είπα εγώ ο georgebi κακή κουβέντα για τον Γεωργιανό?
Μίλησα εγώ ο georgebi για νόμο Παρασκευόπουλου
Σοβαρά μιλάς?
Για δείξε πού το εγραψα εγώ ο georgebi, αλλιώς είσαι ψεύτης.
Αν είχες λίγη τσίπα δε θα μίλαγες, αλλά που να τη βρείς?

Σε ρώτησα.......θες να αρχίσω να σου πουλάω και σε σένα τρέλα; :102:

Καλή μας συνέχεια λοιπόν
Για τη νουδού λέω που "στηρίζεις κριτικά". Εγώ πού στηρίζω τον σύριζα? Αφού ίδιοι μ' εσάς λέω οτι είναι.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών