Έκαμα μια ερώτηση σε συγκεκριμένο πλαίσιο και ήμουν απόλυτα σαφής. Μπορείς να απαντήσεις δίχως να παρεκλίνεις;Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 18:49Για μένα συγκεκριμένα μιλάς; γενικό δεν ήταν το ερώτημα;Πασιφάη έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 18:44Τί εννοείς δεν το καλοσκέφτηκες; Έτσι μπαίνεις εσύ σε αυτοκίνητα αγνώστων; Εδώ αναλύεις σε φιλοσοφικό επίπεδο καταστάσεις και πράγματα και δεν έχεις την εξυπνάδα να αντιληφθείς τα αυτονόητα;Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 17:03
Θα σου απαντήσω εγώ.
Σου άρεσε, δεν το καλοσκέφτηκες, σου φάνηκε νορμάλ, δεν εκτιμήσες καλά το άτομο του, φέρθηκες με αφέλεια, ήξερες όλα του τα στοιχεία, είχες πιει ένα ποτό ήσουν χαλαρή κτλ κτλ. Χίλιοι λόγοι.
Πες μου εσύ τώρα τι σχέση έχει το γιατί μπήκες στο αυτοκίνητο με το ότι έχεις ευθύνη που σε βίασε.
Άσε μας κυρά μου.Στις πόσες στροφές ρωτησα μανδάμ. Αλλιώς θα έβγαζα road book, τα στροφιλίκια.
Δεν μιλάω με τους όρους τους δικούς σας μανδαμ.
Καλά. Άπαξ και δεν μιλάς με την δική μου ορολογία, θα μιλήσω με την Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΜΟΤΟΕ), να σου στείλουμε ένα manual ή έστω να σε καθοδηγήσουμε σε ένα Riding School.