38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Ιουν 2021, 15:10

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:56
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:50
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:39

Η ΓΑΛΗ θέλει η γυναίκα να είναι πάντα διαθέσιμη στον άντρα να εκτονωνει τις ορμές του και το όχι της είναι απλά χαζομαριτσες που δεν πρέπει να εισακουστουν.

Απλώς δεν γουστάρω τις ισοπεδώσεις όλων των γυναικών -και ειδικώς των καθαριστριών- με χαζογκόμενες που ψάχνουν επιβεβαίωση.

Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και και για τους άντρες.
Το όχι είναι όχι. Είτε από χαζογκομενα είτε από καθαρίστρια είτε από πουτανα στο πεζοδρόμιο( μιας και είναι της μόδας η λέξη).Η κίνηση πέρα από το όχι είναι πράξη χωρίς συναίνεση. Κάθε γυναίκα και άντρας έχει δικαίωμα να πει στοπ ακόμα και αν ο άλλος είναι προ των πυλών. Βάλτο στην κουτρα σου μια και καλή. Δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα.
Ε ναι, επίσης κάθε γυναίκα και κάθε άντρας ξέρει πολύ καλά, ότι αν ξεκινήσει κάτι έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να σταματήσει με τηλεχειριστήριο. Το θέμα είναι να μην ξεκινήσει αλλά αν τα ημιανήλικα θέλουν να πειραματίζονται στο χαλαρό, ιδού η Ρόδος ιδού και το ημιπήδημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 15:19

Πασιφάη έγραψε:
28 Ιουν 2021, 14:52
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 14:42
Πασιφάη έγραψε:
28 Ιουν 2021, 14:33

Σου έγραψα αυτό:

Πού υποστήριξα τους βιαστές;

Βαλτην όλη κοπέλαρα μου
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 10:43

Ότι φταίω που με βίασε γιατί μπήκα στο αυτοκίνητο και πήγα για ποτό με έναν άγνωστο.

Αν μπεις στο αυτοκίνητο ενός φίλου σου και σε βιάσει τι θα πεις;
Πασιφάη έγραψε:
28 Ιουν 2021, 11:08

Ρε κορίτσι μου, ποιός ευθύνεται γενικότερα στην επιλογή των φίλων σου; Η Μαρίτσα η γειτόνισσα, ο Μπάμπης ο γαλατάς ή ο Μήτσος ο κουρέας; Θα μας τρελλάνεις;
Στα μεγενθυνα. Καταλαβαίνεις τώρα τι έγραψες;
Μα ναι. Κι εγώ έβαλα όλον το διάλογο.
Εσύ όμως λες πως θα ευθύνεσαι για τον βιασμό σου, αν μπεις σε αμάξι αγνώστου.
Εγώ σου επισημαίνω πως η επιλογή όσων συναναστρέφεσαι αφορά εσένα, και σου φταίω;

Πού υποστήριξα τον βιαστή;
Καταλαβαινεις πολύ καλά τι γράφεις. Και εγώ καταλαβαίνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 15:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2021, 15:10
Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:50

Απλώς δεν γουστάρω τις ισοπεδώσεις όλων των γυναικών -και ειδικώς των καθαριστριών- με χαζογκόμενες που ψάχνουν επιβεβαίωση.

Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και και για τους άντρες.
Το όχι είναι όχι. Είτε από χαζογκομενα είτε από καθαρίστρια είτε από πουτανα στο πεζοδρόμιο( μιας και είναι της μόδας η λέξη).Η κίνηση πέρα από το όχι είναι πράξη χωρίς συναίνεση. Κάθε γυναίκα και άντρας έχει δικαίωμα να πει στοπ ακόμα και αν ο άλλος είναι προ των πυλών. Βάλτο στην κουτρα σου μια και καλή. Δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα.
Ε ναι, επίσης κάθε γυναίκα και κάθε άντρας ξέρει πολύ καλά, ότι αν ξεκινήσει κάτι έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να σταματήσει με τηλεχειριστήριο. Το θέμα είναι να μην ξεκινήσει αλλά αν τα ημιανήλικα θέλουν να πειραματίζονται στο χαλαρό, ιδού η Ρόδος ιδού και το ημιπήδημα.
Ναι κοριτσαρα μου γιατί ο βιασμός για σένα είναι κάτι μεταξύ χαριτωμενιάς και ναζιού.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Ιουν 2021, 15:26

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 15:19
Πασιφάη έγραψε:
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 14:42

Βαλτην όλη κοπέλαρα μου

Στα μεγενθυνα. Καταλαβαίνεις τώρα τι έγραψες;
Εγώ σου επισημαίνω πως η επιλογή όσων συναναστρέφεσαι αφορά εσένα, και σου φταίω;

Προφανώς και καταλαβαίνω. Για σένα έχω μια αμφιβολία. Αλλά δε γαμιέται. Ουδείς τέλειος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 28 Ιουν 2021, 15:31

runner έγραψε:
27 Ιουν 2021, 15:50
Άπατο το θέμα, δεν ενδιαφέρει τους ρατσιστές και τους αγανακτισμένους μια τέτοια είδηση.
Δεν έχουμε Πακιστανούς ή Αλβανούς δράστες για να αγανακτίσουμε (έστω και με μούφα καταγγελίες).
κανε μπεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

επειδη εχουμε ρε ελληνες εγκληματιες θα δικαιολοουμε τουςς λαθρο εγκληματιες?

τσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααπ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Ιουν 2021, 15:32

Ευχάριστο μουσικό διάλειμμα. Μου ήρθε φλασιά η Μαρινέλλα. :102:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 15:34

Πασιφάη έγραψε:
28 Ιουν 2021, 15:26
Naida έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Προφανώς και καταλαβαίνω. Για σένα έχω μια αμφιβολία. Αλλά δε γαμιέται. Ουδείς τέλειος.
Είμαι σίγουρη.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Ιουν 2021, 15:37

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 15:34
Πασιφάη έγραψε:
28 Ιουν 2021, 15:26
Naida έγραψε:

Είμαι σίγουρη.
Κι εγώ.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 28 Ιουν 2021, 15:39

Naida μην χαλαρώνεις εχω στοιχηματίσει στον καφε οτι θα τους παρασύρεις άλλες τρεις σελίδες :smt023

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 15:42

nemo έγραψε:
28 Ιουν 2021, 15:39
Naida μην χαλαρώνεις εχω στοιχηματίσει στον καφε οτι θα τους παρασύρεις άλλες τρεις σελίδες :smt023
Εγώ τους παρασερνω ή αυτοί εμένα; τεσπα. Δίνω τόπο στην οργή σήμερα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Ιουν 2021, 15:48

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 15:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:

Ναι κοριτσαρα μου γιατί ο βιασμός για σένα είναι κάτι μεταξύ χαριτωμενιάς και ναζιού.
Α, για μένα τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα.

Ο βιασμός είναι κάτι για το οποίο θα σκότωνα, χωρίς την παραμικρή τύψη για το δίποδο.

Οι βιασμοί που είναι παρεπόμενα χαριτωμενιών και ναζιών, δεν μ' απασχολούν ιδιαιτέρως.

Μπορεί να φαίνεται ή να είναι κυνικό αλλά έτσι ακριβώς το βλέπω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 15:49

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2021, 15:48
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 15:21
ΓΑΛΗ έγραψε:

Α, για μένα τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα.

Ο βιασμός είναι κάτι για το οποίο θα σκότωνα, χωρίς την παραμικρή τύψη για το δίποδο.

Οι βιασμοί που είναι παρεπόμενα χαριτωμενιών και ναζιών, δεν μ' απασχολούν ιδιαιτέρως.

Μπορεί να φαίνεται ή να είναι κυνικό αλλά έτσι ακριβώς το βλέπω.
Ναι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Ιουν 2021, 15:55

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 15:42
Δίνω τόπο στην οργή σήμερα.
Διαφορετικά τι θα έκανες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 28 Ιουν 2021, 15:55

I know just what you re sayin έγραψε:
28 Ιουν 2021, 09:31
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 09:14
vagabondo έγραψε:
28 Ιουν 2021, 09:11
Στα παιδιά συνήθως δεν καταλογίζονται ευθύνες, είναι εκ φύσεως ανεύθυνα.
Ενώ στα θυματα τα υπόλοιπα καταλογίζονται εννοείς. Το είχαμε καταλάβει. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Στον Ασέβαστος πες τα που θυμώνει.
έχεις μπερδέψει (ως ρηχή ζαία που είσαι) την ευθύνη στα κοινωνικά φαινόμενα με την ευθύνη των ασφαλιστικών εταιριών αυτοκινήτου. Η ευθύνη όταν συζητάμε ένα κοινωνικό θέμα δεν είναι, πάρε 10% εσύ ώστε να μειωθεί του άλλου από 100 σε 90 και να βάλει λιγότερα από την τσέπη του. Η ευθύνη σημαίνει -όταν δεν μιλάμε για κάποιον που είναι στο επάγγελμα/λειτούργημα του κάποιο συγκεκριμένο καθήκον, αλλά είναι μια κοινωνική οντότητα που αλληλεπιδρά θέλοντας και μη με άλλες- τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις ένα νοσηρό φαινόμενο. Το φαινόμενο είναι νοσηρό και ανεξαρτήτως του τι θα κάνεις εσύ και ανεξαρτήτως της υπάρξεως σου γενικά, αλλά επειδή τα τραύματα αυτής της αρρώστιας θα πέσουν στην δική σου πλάτη και όχι στην πηγή του φαινομένου, μοιραία επωμίζεσαι μια ευθύνη. Είναι δίκαιο; Όχι. Είναι όμως πρακτική αντιμετώπιση. Είναι υποκατάστατο μιας αψεγάδιαστης δικαστικής και αστυνομικής παρέμβασης; Μερικώς, είναι. Συμβαίνει μόνο στις γυναίκες αυτή η άδικη "ευθύνη"; Όχι, και γω δεν μπορώ να περάσω μεσάνυχτα από συγκεκριμένα σημεία της πόλης πεζός και αν περάσω και μετά κλαίω, η αστυνομία εμένα θα κατσαδιάζει. Είναι το ίδιο αποπνικτικό αυτό το παράδειγμα με αυτά που πρέπει να προσέχει συνεχώς μια γυναίκα; Όχι, η γυναίκα έχει πολλά περισσότερα να την περιορίζουν αδίκως. Πρέπει να απολογηθώ ως άντρας; Όχι, δεν υπάρχει οικουμενική πανανδρική αλληλεγγύη. Πρέπει να απολογηθώ ως πολίτης; Βεβαίως, μαζί με άπειρα δεινά που δεν κατάφερα να αλλάξω.

Τώρα,

αυτή η ευθύνη προστασίας είναι άλλη για ένα παιδί (μηδέν από την ενηλικίωση και κάτω, λίγη και εξαρτώμενη από τους κηδεμόνες και πώς το αναθρέφουν, όταν χοντρικά ενηλικιώνεται - που πάλι παιδί είναι) αλλά λαμβάνει θετικά νούμερα για κάποια ενηλικη/α που είχε πολλές ευκαιρίες να φύγει και δεν έφυγε. Αυτό δεν είναι προσπάθεια να ξεπλύνεις δολοφόνους ή τραμπούκους. Είναι προσπάθεια να σωθεί το θύμα. Και αν παρατηρήσεις τα ζώα που εξ όσων γνωρίζουμε δεν έχουν αριστερίστικες, δεξιουλίστικες, φεμιναζί, πατριαρχικές κλπ θεωρίες αλλά μόνο μοτίβα συμπεριφορών, θα δεις ότι μαθαίνουν να προφυλάσσονται χωρίς να υπάρχει θεωρητικό υπόβαθρο από πίσω. Αν θες τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, αν δεν θες συνέχισε τις ναϊδιές.
:goodpost:
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 28 Ιουν 2021, 16:11

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 14:02
Ναύτης έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:51
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:39

Η ΓΑΛΗ θέλει η γυναίκα να είναι πάντα διαθέσιμη στον άντρα να εκτονωνει τις ορμές του και το όχι της είναι απλά χαζομαριτσες που δεν πρέπει να εισακουστουν.
Κοίτα τώρα, αν το αγόρι σου είναι αραχτό στον καναπέ, βλέποντας μπάλα στην τηλεόραση, κι εσύ σταθείς μπροστά στην τηλεόραση εντελώς γυμνή και αρχίσεις να τού χορεύεις αισθησιακά το "you can keep your hat on", μάλλον δεν έχεις σκοπό να σού εξηγήσει τι είναι το οφσάιντ, αν και ομολογουμένως μπορεί όντως αυτό να θέλεις, αλλά οι προθέσεις σου να παρερμηνευθούν.
Δεν με πειράζει αν παρερμηνευθεί η συμπεριφορά μου. Με ενδιαφέρει όταν θα πω στοπ να είναι στοπ.
Ναι, κοίτα, το αγόρι σου μπορεί να το καταλάβει αυτό το όχι και να σταματήσει, αλλά ο άγνωστος Πακιστανός που σε ψάρεψε στον δρόμο τα μεσάνυχτα και δέχτηκες να πας στο σπίτι του μαζί με 2 φίλους του ενδεχομένως να μην γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και να νομίζει ότι τού λες: "κι άλλο, κι άλλο!"
Και για να το τελειώνουμε, ουδεμία ευθύνη έχεις για τον βιασμό σου στην περίπτωση που ο άλλος σε αρπάξει με τη βία και σού επιβληθεί.
Αν όμως μιλάμε για έναν εντελώς άγνωστο, που σε ψάρεψε ένα βράδυ στο δρόμο, δέχτηκες να σε ποτίσει και μετά να πας οικειοθελώς σπίτι του, αφού προηγουμένως περάσατε και πήρατε δυο (επίσης εντελώς άγνωστους) φίλους του, τότε ΝΑΙ, έχεις ένα μερίδιο ευθύνης για τον ενδεχόμενο βιασμό σου απ' αυτούς τούς τρεις, γιατί στην καλύτερη περίπτωση η συμπεριφορά σου δείχνει ότι είσαι εντελώς μαλάκω που δεν καταλαβαίνει ούτε τα στοιχειώση για να προστατέψει τον εαυτό της.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών