Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Αφού δεν θα ξανακλείσει η καφετέρια του Μάκη, όλα καλά.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες μας έτσι.Kauldron έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:43Αφού η "δέλτα", λέτε οτι χτυπάει και τους εμβολιασμένους.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:41Πάμε πάλι επειδή κάποιοι απλά δεν καταλαβαίνετε:
Οι εμβολιασμενοι κολλάνε ή μεταδίδουν πολυ πολυ πιο δύσκολα από τους ανεμβολιαστους.
Επίσης έχουν υπερβολικά καλύτερες πιθανότητες έκβασης αν νοσήσουν.
Οι ανεμβολιαστοι ψεκες, μεταξύ άλλων, κάνουν και πλάτες στον ιό αφού βοηθούν τις μεταλλάξεις του
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
και εμβόλια και ζίρο κόβιντ ΚΑΙ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝDwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 16:49Νομίζω ότι
Zero Covid Strategy > Darwinist Vaccination Strategy > Permanent Half-hearted Lockdown Strategy.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Κι εγώ πληρώνω την οδύνη να χτυπήσεις το παιδί μου με το αυτοκίνητό σου. Απαιτώ να σου απαγορευτεί να οδηγείς, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χτυπήσεις κάποιον. Να παίρνεις αποκλειστικά ΜΜΜ ή να κυκλοφορείς με τα πόδια, με πατίνι ή με ποδήλατο.
Επίσης δεν έχω όρεξη να πληρώνω την νοσηλεία σου σε περίπτωση που χτυπήσεις μόνο εσύ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Οι ψέκες θα αφήσουν τον φιλοτομαρισμό τους (κάντε κοροιδα τα εμβολια να δω αν πάθετε κάτι και μετά το κάνω και εγώ) και θα αποκτήσουν κοινωνική ευθύνη και συνειδηση, με τον καλό ή με τον άσχημο τρόπο. Διαφορετικά η ιστορια θα τους αφήσει στο περιθώριο.
Ναι γιατι είχαμε μιλάμε γαμάτο lockdown, ολοι τηρούσαν με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα και δεν ήταν yolo, ευθύνεται 100% ο Κούλης, οι πολίτες δεν φέρουν καμια απολύτως ευθύνη. Εγώ λέω πως σε μεγάλο βαθμο ειχαμε lockdown απο τα lidl με μεγάλη ευθύνη να την έχουν οι πολιτες και κυριως οι ψεκασμένοι, οι υποστηρικτές serial killers, οι αριστεροί και κουκουέδες με τις πορειες τους, οι αναρχοάπλυτοι, τα party animals με τα κωρονοπάρτι κτλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 01 Ιούλ 2021, 19:01, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όσο υπάρχουν αρχαία και θρησκευτικά στα σχολεία αντί να διδάσκονται μόνο μαθηματικά και στατιστική, αυτά τα χάλια θα αντιμετωπίζομεOtto Weininger έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:51Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι σημαίνει η φράση "κολλάει και μεταδίδει πολύ πολύ δυσκολότερα";Kauldron έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:43Αφού η "δέλτα", λέτε οτι χτυπάει και τους εμβολιασμένους.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:41Πάμε πάλι επειδή κάποιοι απλά δεν καταλαβαίνετε:
Οι εμβολιασμενοι κολλάνε ή μεταδίδουν πολυ πολυ πιο δύσκολα από τους ανεμβολιαστους.
Επίσης έχουν υπερβολικά καλύτερες πιθανότητες έκβασης αν νοσήσουν.
Οι ανεμβολιαστοι ψεκες, μεταξύ άλλων, κάνουν και πλάτες στον ιό αφού βοηθούν τις μεταλλάξεις του
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν καταλαβαίνει τη διαφοράOtto Weininger έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:13Εσύ έχεις 0% προστασία στην δελτα και ο εμβολιασμενος με Pfizer 86%.Kauldron έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:52Πόσο "πολύ πολύ"?Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:51
Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι σημαίνει η φράση "κολλάει και μεταδίδει πολύ πολύ δυσκολότερα";
Είναι σα να μας λέει οτι φταίνε όσοι δεν κάνουνε το εμβόλιο της γρίπης για τις μεταλλάξεις της. Ε, δε φταίνε.waldorf έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:26Όντως ο Otto είναι στρατευμένος,αλλά καμία επιστήμη δεν κάνει λάστιχο.
Κανείς (σοβαρός) επιστήμονας δεν θα θυσίαζε την επιστημονική του ακεραιότητα για να υποστηρίξει ένα άκυρο κομματικό συμφέρον.
Εκτός αν πρόκειται γι`αυτούς που μέρα παρά μέρα μας λένε κάτι άλλο,αναλόγως από ποιά μεριά του κρεβατιού σηκώθηκαν.
Καμία συμπάθεια δεν έχω,αλλά ο Οtto δεν είναι απ`αυτούς.
Δε φταίνε οι ανεμβολίαστοι για τη μετάλλαξη δέλτα, όπως δε θα φταίνε για τις μεταλλάξεις που θα έρθουν.
Ίσα ίσα, για να δημιουργηθεί η "ανάγκη" στον ιό να μεταλλαχθεί, χρειάζεται ο οργανισμός στον οποίο μπαίνει να μην ευνοεί την αρχική έκδοση.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
hellegennes έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:49Κι εγώ πληρώνω την οδύνη να χτυπήσεις το παιδί μου με το αυτοκίνητό σου. Απαιτώ να σου απαγορευτεί να οδηγείς, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χτυπήσεις κάποιον. Να παίρνεις αποκλειστικά ΜΜΜ ή να κυκλοφορείς με τα πόδια, με πατίνι ή με ποδήλατο.
Επίσης δεν έχω όρεξη να πληρώνω την νοσηλεία σου σε περίπτωση που χτυπήσεις μόνο εσύ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Για να μην αντιδικούμε, ας πούμε οτι είναι έτσι.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:13Εσύ έχεις 0% προστασία στην δελτα και ο εμβολιασμενος με Pfizer 86%.Kauldron έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:52Πόσο "πολύ πολύ"?Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:51
Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι σημαίνει η φράση "κολλάει και μεταδίδει πολύ πολύ δυσκολότερα";
Εσύ ως κυβέρνηση, δίνεις 150 ευρώ σ' όποιον νέο κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, που τον αφήνει πολύ εκτεθειμένο στη Δέλτα. Από τη στιγμή που θα τον πιάσει η δέλτα και θα είναι μισοεμβολιασμένος, ενδεχομένως να μεταλλαχθεί σε κάτι χειρότερο, οπότε εσύ ως κυβέρνηση να προκαλέσεις καινούργια ανθεκτική μετάλλαξη.
Αν με πιάσει εμένα, που είμαι μη εμβολιασμένος, η δέλτα θα μείνει δέλτα.
Δεύτερο σημείο, οι "πρόφυγες". Ελάχιστοι, ή σχεδόν κανένας δεν έχει εμβολιαστεί. Ωστόσο κανείς από 'σας δε μιλάει γι' αυτούς, αλλά ρίχνετε όλο το φταίξιμο σ' εμάς που δε θέλουμε να κάνουμε εμβολιασμό, την ώρα που εκείνοι σουλατσάρουν ανεξέλεγκτα παντού, πολλές φορές ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ μεταδίδοντας (υπάρχουν βίντεο από "πρόσφυγες" που έγλειφαν πράγματα σε σούπερ μάρκετ).
Θα σας θάψω ΟΛΟΥΣ ρε πούστηδες και τρισάγιο θα ρίχνω στα μνήματα , ο Χαϊλάντερ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:41Φέρε μέτρα να σου ράψουμε ξύλινο κουστούμι, αρχιψεκαστικό
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Και από που και ως που θα πρέπει τα νοσοκομεία να ασχολούνται με τα χειρουργεία για περιστατικά που οφείλονται στο κάπνισμα, στην παχυσαρκία, στο πιοτό, την καθιστική ζωή, κτλπGherschaagk έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:44Να απασχολούνται ολόκληρα νοσοκομεία με κοβιντιασμένους με αποτέλεσμα να ακυρώνονται χειρουργεία ή να υπολειτουργούν άλλες μονάδες κι όποιος ζήσει.
Προσωπική ευθύνη για όλους, όχι μόνο για τους κοβιντιασμένους.
Ούτε ένα ευρώ για ασφαλιστικές εισφορές. Όχι στην καθολική ασφάλιση
Όσοι δεν έχουν λεφτά για περίθαλψη ας κόπιαζαν παραπάνω στη ζωή τους να αποκτούσαν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση η επιδημία των ανεμβολίαστων
από dna replication » 27 Δεκ 2022, 11:09 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 109 Απαντήσεις
- 8054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Οκτ 2024, 19:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΕΚΕΣ ΠΟΝΑΤΕ;
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Οκτ 2023, 10:40 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 23 Απαντήσεις
- 1086 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
22 Οκτ 2023, 10:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά ποιοί είναι οι ψέκες?
από Kauldron » 28 Μαρ 2023, 21:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 3521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
02 Απρ 2023, 21:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαυρουδής Βορίδης κάνει καλά ψέκες ψηφοφόρους της ΝΔ
από έργο_μακέτο » 27 Αύγ 2023, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 887 Προβολές
-