38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 11:13

O I έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:07
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 10:59
Ο Ι, ο λόγος που δεν γίνεται συζήτηση για το 12χρονο είναι το ότι δεν αναφέρονται περισσότερα στοιχεία. Δηλαδή τι ακριβώς θέλεις να συζητηθεί;
Υπάρχει νήμα για τον αμφίβολο; σίγουρο1 βιασμό της Αλβανίδας και αναρωτιέμαι γιατί εδώ και μάλιστα η κουβέντα με Νάντια να ξεκίνησε από αυτό το βλακώδες ερώτημα
Naida έγραψε:
26 Ιουν 2021, 15:58
Μισό, μάθαμε το παιδί ποιο προσωπικό μερίδιο ευθύνης έχει;
(σόρρυ δις Naida)

Αυτό με παραξενεύει κυρίως :102:

.,
Α μη ζητάς σορρυ, δεν με αγγίζει :D
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 02 Ιούλ 2021, 11:15

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 10:53
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 10:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 10:11

Ε ναι, αν το δικαστήριο αποδεχθεί τους ισχυρισμούς των συνηγόρων του κατηγορούμενου, που αφορούσαν στη συμπεριφορά του θύματος, δεν υφίσταται λόγος να τους επαναλάβει όταν βγαίνει ετυμηγορία για χαμηλότερη ποινή. :lol:
Αα δεν το λένε απλά εσύ το ξέρεις εκ των έσω ότι οι δικαστές λαμβάνουν υπόψιν ότι πήγε σπίτι του το θυμα άρα έχει ευθύνη άρα το έγκλημα από βιασμός γίνεται κάτι λιγότερο από βιασμός.
Ναι, αν το θύμα καταγγείλει βιασμό κι το δικαστήριο βγάλει απόφαση για κάτι λιγότερο κακουργηματικό απο ό,τι κατήγγειλε το θύμα, κατιτίς το αναξιόπιστον προέκυψε και για το θύμα.
Μα εκεί δεν θα έχουμε βιασμό. Αν δηλαδή το δικαστήριο δεχτεί ότι η πράξη έγινε με συναίνεση του φερόμενου ως θύματος ή γενικά εκτός των προϋποθέσεων του συγκεκριμένου άρθρου δεν μιλάμε καν για βιασμό.
Γιατί τα μπερδεύεις;

Εδώ μιλάμε για τις δήθεν ευθύνες του θύματος σε περίπτωση ΒΙΑΣΜΟΥ. Αυτό είναι το παράδοξο της υπόθεσης.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 02 Ιούλ 2021, 11:18

Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:08
Αγαπητέ Ο Ι, εγώ τελώ υπό σύγχυση τις τελευταίες μέρες και είμαι σε φάση ανεύρεσης της θρησκευτικής μου ταυτότητας. Με την βοήθεια τσάπας, σκάβω τα ενδόμυχά μου, με σκοπό να ανακαλύψω νέους ορίζοντες του εαυτού μου. Συγγνώμη που δεν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω, διότι αν το πράξω, θα συνεχιστεί μια ατέρμονη συζήτηση, δίχως ουσιαστικό αντίλογο. Αν με νοιώθεις. :lol:
Με όσα διαβάζω, αυτά τα λίγα. σε νοιώθω απόλυτα :scross:

Συμβουλή
Μη το πράξεις. Υπάρχει ο κίνδυνος απόκτησης διπολικότητας αν προσπαθήσεις να συγκρίνεις αυτά που διαβάζεις από Νάντια και Σταβ vs λογική :102:

για το καλό σου το λέω :003:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 02 Ιούλ 2021, 11:22

O I έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:18
Πασιφάη έγραψε:
Αγαπητέ Ο Ι, εγώ τελώ υπό σύγχυση τις τελευταίες μέρες και είμαι σε φάση ανεύρεσης της θρησκευτικής μου ταυτότητας. Με την βοήθεια τσάπας, σκάβω τα ενδόμυχά μου, με σκοπό να ανακαλύψω νέους ορίζοντες του εαυτού μου. Συγγνώμη που δεν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω, διότι αν το πράξω, θα συνεχιστεί μια ατέρμονη συζήτηση, δίχως ουσιαστικό αντίλογο. Αν με νοιώθεις. :lol:

Συμβουλή
Μη το πράξεις. Υπάρχει ο κίνδυνος απόκτησης διπολικότητας αν προσπαθήσεις να συγκρίνεις αυτά που διαβάζεις από Νάντια και Σταβ vs λογική :102:

.,
Πολύ αργά για δάκρυα. Πάω να συνεχίσω το σκάψιμο. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 11:23

stavmanr έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:10
Naida έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:05

ητανε μπηχτη σε μενα και μερικους ακομη, που λεμε οτι και οι γυναικες πρεπει να προσεχουν, εχουν ευθυνη για τη συμπεριφορα τους κλπ.

η ναιδα και ο σταβ, προσπαθουν να τεντωσουν αυτη την αποψη που διατυπωσαμε, οτι λεμε πως ολες οι γυναικες παντα εχουν ευθυνη για οτι τους συμβαινει, ακομη και τα 12χρονα.

δεν τα καταφερνουν.
Μη λες ψεμματα. Λέμε αυτό ακριβώς που λέτε. Ότι σε έναν βιασμό, το θυμα έχει την προσωπική του ευθύνη. Αυτό δεν λες;
Ναι και όχι.
Ως ευθύνη ορίζει κάτι τελείως δικό του, που δεν έχει σχέση με την ευθύνη όπως περιγράφεται στην ελληνική γλώσσα.
Θα μπορούσε να λέει και "ο βιαστής είναι αθώος" όπου με τη λέξη "αθώος" θα εννοούσε την ενοχή του, αντίστοιχα.

Είναι ένα γλωσσικό τρολάρισμα.
Ναι ο Ασέβαστος και όχι μόνο αυτός, νομιζει ότι διαχωρίζει την ευθύνη του θυματος, με την ευθύνη του εγκλήματος. Αλλά αυτό δεν γίνεται.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιούλ 2021, 11:25

Naida έγραψε:

Μη λες ψεμματα. Λέμε αυτό ακριβώς που λέτε. Ότι σε έναν βιασμό, το θυμα έχει την προσωπική του ευθύνη. Αυτό δεν λες;

οχι.

οτι σε ορισμενες, συγκεκριμμενες περιπτωσεις, ευθυνεται για λανθασμενες συμπεριφορες και επιλογες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιούλ 2021, 11:29

stavmanr έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:15

Εδώ μιλάμε για τις δήθεν ευθύνες του θύματος σε περίπτωση ΒΙΑΣΜΟΥ. Αυτό είναι το παράδοξο της υπόθεσης.
ναι εδω υπαρχει αλλο ενα προβλημα ασυννενοησιας. η εννοια του βιασμου εχει τεντωθει τοσο, που νομιζω σε ορισμενους κυκλους περιλαμβανει και το manspreading. :102: οποτε καθενας χρησιμοποιει τη λεξη εννοωντας κατι διαφορετικο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 11:30

Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:25
Naida έγραψε:

οχι.

οτι σε ορισμενες, συγκεκριμμενες περιπτωσεις, ευθυνεται για λανθασμενες συμπεριφορες και επιλογες.
Οκ, πάμε πάλι.
Λες ότι το θύμα βιασμού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έχει την ευθύνη για λανθασμένες συμπεριφορες και επιλογές που οδήγησαν στο να... συμπλήρωσε.

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 02 Ιούλ 2021, 11:36

Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:29
stavmanr έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:15

ναι εδω υπαρχει αλλο ενα προβλημα ασυννενοησιας. η εννοια του βιασμου εχει τεντωθει τοσο, που νομιζω σε ορισμενους κυκλους περιλαμβανει και το manspreading. :102: οποτε καθενας χρησιμοποιει τη λεξη εννοωντας κατι διαφορετικο.
Όσο και να "τεντωθεί" η έννοια του βιασμού, έχει έναν δράστη κι ένα θύμα.
Ο δράστης οφείλει να γνωρίζει τα όρια των συμπεριφορών του ώστε να μην καθιστά τον απέναντί του θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 02 Ιούλ 2021, 11:39

Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:22
O I έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Συμβουλή

.,
Κι εγώ να απολαύσω τη θέα από το καινούριο μου δωμάτιο στοχαζόμενος τις υπέροχες 10δες ή και 100δες επαναλήψεις τού άλυτου ζητήματος, αν το θύμα είναι εν μέρει ένοχο στην περίπτωση που ίσως προκάλεσε τον θύτη να το βιάσει... :lol:

Εικόνα

Ποιος ξέρει;
Ίσως έτσι αποφύγω τη σχιζοφρένεια :102:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 02 Ιούλ 2021, 11:42

O I έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:39
Πασιφάη έγραψε:
O I έγραψε:

Συμβουλή

.,
Κι εγώ να απολαύσω τη θέα από το καινούριο μου δωμάτιο στοχαζόμενος τις υπέροχες 10δες ή και 100δες επαναλήψεις τού άλυτου ζητήματος, αν το θύμα είναι εν μέρει ένοχο στην περίπτωση που ίσως προκάλεσε τον θύτη να το βιάσει... :lol:

Εικόνα

Ποιος ξέρει;

.,
:romance-hearteyes::romance-hearteyes:
Αμάν! Τί αριστούργημα είναι τούτο;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 02 Ιούλ 2021, 11:47

Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:42
O I έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Εικόνα

Ποιος ξέρει;

.,
:romance-hearteyes::romance-hearteyes:
Αμάν! Τί αριστούργημα είναι τούτο;
Αυτό που βλέπω κάθε πρωί που τραβάω την κουρτίνα για να μπει φως και να διώξει τα πχορουμικά νέφη που σκεπάζουν τη λογική :D

.,

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 11:50

O I έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
O I έγραψε:

Συμβουλή

.,

Εικόνα

Ποιος ξέρει;

.,
Ετσι, άλυτο το ζήτημα αν το θυμα ειναι εν μέρει ένοχο στην περίπτωση που ίσως προκάλεσε τον βιασμό του.

Αλλά μετά σου λένε ο βιαστής έχει 100% ευθύνη για τον βιασμό :lol:

Πάμε στον ρυθμό

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 02 Ιούλ 2021, 12:12

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:50
O I έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Εικόνα

Ποιος ξέρει;

.,
Ετσι, άλυτο το ζήτημα αν το θυμα ειναι εν μέρει ένοχο στην περίπτωση που ίσως προκάλεσε τον βιασμό του.

Αλλά μετά σου λένε ο βιαστής έχει 100% ευθύνη για τον βιασμό :lol:

Πάμε στον ρυθμό
O I έγραψε:
29 Ιουν 2021, 16:01
Naida έγραψε:
29 Ιουν 2021, 11:00
Κατά τα λεγόμενα των φίλων του νήματος, πρέπει να προσέχουμε τις συμπεριφορές μας για να μην προκαλέσουμε τον βιαστή μας.

Και μετά ενοχλούνται από αυτό

Έλα μνι στο τόπο σου.
Όχι ρε κορίτσια.. δεν είμαι βιαστής (02:18") ούτε στο φανερό ούτε στο κρυφό (00:18") :lol:

Κοίτα που στα καλά καθούμενα θα μπλέξουμε όλοι οι άντρες αν θεσπιστεί νομοθετικά ο όρος "γυναικοκτονία" με το αφήγημα "ο βιαστής είσαι εσύ!!!" έστω και κατά φαντασία... :fp:

.,
:c020:

Και το θύμα τον βιαστή του
100% για τον θύτη σίγουρα και 100% για το θύμα αν προκάλεσε τον βιαστή του επίσης σίγουρα

Εκτός αν "Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...", οπότε, καταλαβαίνεις τι σου λέω.. :wink

Πάμε άλλες 45 σελίδες τώρα για να λύσουμε το μυστήριο :giggle:

.,

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 12:14

O I έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 12:12

:c020:

Και το θύμα τον βιαστή του
100% για τον θύτη σίγουρα και 100% για το θύμα αν προκάλεσε τον βιαστή του επίσης σίγουρα

Εκτός αν "Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...", οπότε, καταλαβαίνεις τι σου λέω.. :wink

Πάμε άλλες 45 σελίδες τώρα για να λύσουμε το μυστήριο :giggle:

.,
Κάτσε απόλαυσε την θέα σου :smt038

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών