ειναι edgy boomer
Κλιματική αλλαγή
- John Brown Gun Club
Re: Κλιματική αλλαγή
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχουν κάποιες που δεν τις πιστεύει, αλλά τότε πιστεύει ότι είναι false flag, δηλαδή ότι η ίδια η ύπαρξη της συνωμοσίας είναι συνωμοσία.

- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
To κλίμα του πλανήτη δεν ήταν ποτέ σταθερό.
- hellegennes
Βασικά τα νεότερα πλοία είναι λιγότερο αποδοτικά ως προς τα καύσιμα, παραδόξως.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 13:31Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να παίζουν στο ίδιο επίπεδο περίπου με τα αεροπλάνα, με την υποσημείωση ότι δεν είναι όλα τα πλοία το ίδιο (ηλικία κτλ), συν το μπόνους της ρύπανσης της θάλασσας. Πάντως τα πλοία με τα αεροπλάνα μαζί πρέπει να συμβάλλουν όχι παραπάνω από ένα 5-10% στις εκπομπές αερίων.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 13:12
Φυσικά τα πλοία συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή, επειδή παράγουν CO2 και αιθάλη, αλλά σίγουρα δεν ζεσταίνουν τους ωκεανούς.
5% των αερίων εκπομπών είναι μαζί τα πλοία και τα αεροπλάνα, παρά το hate που τρώνε από ηλίθια ζώα, όπως η Γκρέτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
για πες;hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 23:20
Βασικά τα νεότερα πλοία είναι λιγότερο αποδοτικά ως προς τα καύσιμα, παραδόξως.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- hellegennes
Bill Hicks έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 23:24για πες;hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 23:20

Από το '90 και μετά, υπάρχει μια σταθερή μείωση της αποδοτικότητας, η οποία έχει αντιστραφεί μόνο στα κοντέινερ και πάλι δεν πλησιάζει καν την κορυφή τους, το 1985.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν έχω ερμηνεύσει τίποτα διαφορετικά από την πραγματικότητα. Πάρε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nature, αν έχεις απορίες:sharp έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 13:32Τις οποίες ερμηνεύεις όπως στο άλλο περί κόβιντ και γρίππηςhellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 12:52Από επιστημονικές μελέτες και όχι Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης.
Less plastic in sea than expected
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Την ερμηνεύεις λάθος ή μήπως δεν την διαβάζεις καν; Ήδη στην εισαγωγή του λινκ που έστειλες:hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 23:34Δεν έχω ερμηνεύσει τίποτα διαφορετικά από την πραγματικότητα. Πάρε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nature, αν έχεις απορίες:sharp έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 13:32Τις οποίες ερμηνεύεις όπως στο άλλο περί κόβιντ και γρίππηςhellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 12:52
Από επιστημονικές μελέτες και όχι Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης.
Less plastic in sea than expected
Επομένως το πλαστικό καταλήγει στον ωκεανό, ακόμη και αν δεν ανιχενύεται εκεί ή χειρότερα απορροφάται από ζωντανούς οργανισμούς, πλαγκτόν και ψάρια, όπως έγραψα. Σωστά παρουσιάζουν τα ΜΜΕ την κατάσταση.The researchers think that a combination of mechanisms might explain the missing plastic: the small pieces could be sinking into the ocean interior, breaking down into even smaller, undetectable particles, or being ingested by zooplankton and small fish.
Ορίστε τι γράψαμε:
hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 01:58Είναι πολύ μικρότερο το πρόβλημα από όσο νομίζεις. Οι τελευταίες μελέτες δείχνουν μάλιστα ότι το πλαστικό που ανιχνεύουμε στους ωκεανούς είναι πολύ λιγότερο απ' αυτό που προβλέπεται ότι θα έπρεπε να καταλήγει εκεί.sharp έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 01:48Για μένα η χειρότερη ρύπανση αυτή τη στιγμή είναι τα πλαστικά στη θάλασσα. Σχεδόν όλα τα ψάρια έχουν στη κοιλιά τους κάτι από πλαστικό. Κάποια τα τρώμε και εμείς στη συνέχεια. Αυτή είναι όντως δύσκολο να αντιστραφεί, ίσως μόνο με μια μελλοντική τεχνολογία, άγνωστη σήμερα.
- hellegennes
Όχι, αυτή είναι μόνο μία από τις πιο πρόσφατες μελέτες και αυτές οι υποθέσεις παραμένουν υποθέσεις. Μια άλλη, πιο πρόσφατη υπόθεση, είναι ότι μικροοργανισμοί διασπούν το πλαστικό (και έχουν βρεθεί τέτοιοι μικροοργανισμοί στις θάλασσες αλλά δεν είναι ακόμα διαπιστωμένο ποια είναι η τελική τους συνεισφορά στην εξαφάνιση του πλαστικού που λείπει). Υπάρχουν επίσης ερευνητές που θεωρούν ότι απλώς οι υπολογισμοί μας για το πόσο πλαστικό καταλήγει στους ωκεανούς είναι υπερεκτιμημένη.
Ακόμη όμως και με το πλαστικό που λείπει από τις ανιχνεύσεις, είναι πολύ μα πολύ λιγότερο από όσο νομίζεις. Ο ωκεανός είναι τεράστιος.
Ακόμη όμως και με το πλαστικό που λείπει από τις ανιχνεύσεις, είναι πολύ μα πολύ λιγότερο από όσο νομίζεις. Ο ωκεανός είναι τεράστιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 23:31Bill Hicks έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 23:24για πες;hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 23:20
Από το '90 και μετά, υπάρχει μια σταθερή μείωση της αποδοτικότητας, η οποία έχει αντιστραφεί μόνο στα κοντέινερ και πάλι δεν πλησιάζει καν την κορυφή τους, το 1985.

πέτυχες την μία εργασία από περιβαλλοντολογική ΜΚΟ που κάνει την υπεραπλούστευση τού αιώνα πηγαίνοντας από αυτήν την εξίσωση:

παραλείποντας όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση και υποθέτοντας σταθερή ειδική κατανάλωση για όλες τις μηχανές, σε συτήν:

μετά κάνουν στην καλύτερη μια στατιστική ανάλυση τού κώλου για την οποία δεν δίνουν κανένα στοιχείο, στην χειρότερη right-click > add trendline με μία τιμή/έτος και για να εξηγήσουν τα αποτελέσματα συμπεραίνουν:
οπότε η άμεση λύση είναι:the deterioration of efficiency after the 1990s has been caused at least partly by deteriorated designs
και στο δελτίο τύπου λένε:ships can improve their design efficiency by about 5-15% on average just by going back to 1990s designs
ενδεικτικά με τι ασχολούνταν οι μηχανικοί τού κλάδου την ίδια χρονιά για την μελέτη, μέτρηση και βελτίωση τής απόδοσης:This demonstrates the failure of market forces to reduce ship and shipping emissions and emphasizes the need for regulation.
πώς και δεν ήρθαν οι περιβαλλοντολόγοι στο συνέδριο να παρουσιάσουν την εργασία τους, ήταν τέλεια ευκαιρία!

https://www.transportenvironment.org/pu ... efficiency
https://www.transportenvironment.org/si ... cy_DEF.pdf
https://wwwcdn.imo.org/localresources/e ... 12(63).pdf
https://www.rina.org.uk/Energy-Efficient-ships2015.html
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- hellegennes
Και; Μου έδειξες κάποια μελέτη που καταλήγει σε αντίθετα συμπεράσματα; Απαντήθηκε ποτέ αυτή η μελέτη;Bill Hicks έγραψε: ↑03 Ιούλ 2021, 12:34πέτυχες την μία εργασία από περιβαλλοντολογική ΜΚΟ που κάνει την υπεραπλούστευση τού αιώνα πηγαίνοντας από αυτήν την εξίσωση:
παραλείποντας όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση και υποθέτοντας σταθερή ειδική κατανάλωση για όλες τις μηχανές, σε συτήν:
μετά κάνουν στην καλύτερη μια στατιστική ανάλυση τού κώλου για την οποία δεν δίνουν κανένα στοιχείο, στην χειρότερη right-click > add trendline με μία τιμή/έτος και για να εξηγήσουν τα αποτελέσματα συμπεραίνουν:οπότε η άμεση λύση είναι:the deterioration of efficiency after the 1990s has been caused at least partly by deteriorated designsships can improve their design efficiency by about 5-15% on average just by going back to 1990s designs
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
απαντήθηκε τώρα.

- hellegennes
Με μελέτη; Τι λένε τα δικά σου δεδομένα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο ελεφαντας στο δωμάτιο ειναι ο υπερπληθυσμός 
Ως πότε θα μας ανέχεται να μας θρέφει λετε τόσοι και τέτοιοι που γίναμε?

Ως πότε θα μας ανέχεται να μας θρέφει λετε τόσοι και τέτοιοι που γίναμε?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Δεν είμαι καλός στο εμπόριο,δεν πουλάω τίποτα και ο Παπα Τζων ΠΕΘΑΝΕ !!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 01:13Η κλιματική αλλαγή δεν είναι meme πάντως όπως το πουλάει ο παπατσων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η κλιματική αλλαγή στο βόλο ξεκίνησε το 1955!!!
από Frappezitis » 07 Σεπ 2023, 16:25 » σε Ιστορία - 6 Απαντήσεις
- 694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
08 Σεπ 2023, 14:46
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
05 Απρ 2024, 09:52