9 ευρώ το νέο Νίτρο;Το λιγουρεύεστε;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Εμπεδοκλής

Re: 9 ευρώ το νέο Νίτρο;Το λιγουρεύεστε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 09 Ιούλ 2021, 13:45

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:42
Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:29
ST48410 έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 12:27

Κι εγώ δεν πολυπιστεύω ότι έμπειρος επιχειρηματίας στο χώρο αποφάσισε ότι είναι βιώσιμο να κυκλοφορήσει έντυπο περιοδικό. Θα έχει κάνει τα κουμάντα του και θα ξέρει ότι δύσκολα θα τον εμπιστευτούν συνεργάτες και προμηθευτές μετά το προηγούμενο κανόνι. Όποιος το έχει πάρει μπορεί να μας πει ποιος διαφημίζεται μέσα.

under αν έχεις την καλοσύνη
Παρένθεση, οι εκδότες εφημερίδων και περιοδικών δικαιούνται αστυνομική φύλαξη. Αυτό σημαίνει ότι και άπατο να πάει το περιοδικό αυτός ο τύπος θα έχει δωρεάν προσωπική φρουρά για να το παίζει μάγκας σε Ντουμπάι, Γλυφάδα και Μύκονο...
Ε και λοιπόν;

Τώρα σε έπιασε ο πόνος;

Ή θα ρίξει το νίτρο την εξαιρετική ποιότητα των εντύπων και εκδοτών της Ελλάδας; :lol:
Και λοιπόν λέει η άλλη...

Όχι, δεν με έπιασε τώρα ο πόνος. Με είχε πιάσει και για το Φουρθιώτη και ένα σωρό άλλους.

Η αλήθεια είναι ότι θα την ρίξει. Ένα καλό είχε η κρίση. Ότι έκλεισαν ένα σωρό κακής ποιότητας εφημερίδες και περιοδικά και τώρα πάει και αυτό...

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 09 Ιούλ 2021, 13:47

μερικα εκατομμυρια για το liberal του μαυριδη

φανταστειτε ποσα για την φυλλαδα του κωστοπουλισταν :giggle::giggle::giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 09 Ιούλ 2021, 13:48

under έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:38
nik_killthemall έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:28
under έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 12:43

Εννοω οτι συμφωνησε με μια πιπα που πεταξες (κατι καθολου σπανιο για την περιπτωση σου) χωρις να σκεφτει τι ακριβως σημαινε αυτη η μαλακια και για τον ιδιο που εχει μαγαζι και πουλαει κατι σε ανθρωπους που για τον α, β λογο επιλεγουν να αγορασουν κατι απο αυτπν.
Καλά έκανε και συμφώνησε, δεν είναι δα και ντροπή να εκμεταλλεύεσαι τον ηλιθιο, είναι υποχρεώση στην σύγχρονη οικονομία.
Γι'αυτό να πας να αγοράσεις 2-3 ακόμα Νίτρο ακόμα να έχεις ένα στη τουαλέτα, ένα στη κουζίνα και ένα στο αμάξι για μόστρα.
Καλα,με τα χρηματα μου προφανως θα κανω οτι θελω.
Το πραγματικα αστειο ομως της υποθεσης ειναι που εχεις την εντυπωση οτι καποιοι εκμεταλλευονται καποιους αλλους αλλα ποτε κανεις εσενα :lol:
Οκ θα παω να παρω κι εγω ενα νιτρο για να αισθανθείς καλύτερα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Ιούλ 2021, 13:52

nik_killthemall έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:48
Οκ θα παω να παρω κι εγω ενα νιτρο για να αισθανθείς καλύτερα.
Σε αντιθεση με σενα δεν με αφορα τι κανουν οι αλλοι με τα χρηματα τους για να αισθανομαι καλυτερα ή χειροτερα..
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιούλ 2021, 13:54

hellegennes έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:24
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:22
Δεν αφορά σε σένα το τελευταίο. :)
Εσένα.

Καιρό είχα να το κάνω αυτό.
Την άλλη φορά να μην κάνεις το ίδιο λάθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 09 Ιούλ 2021, 14:34

GoBack έγραψε:
08 Ιούλ 2021, 19:26
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
08 Ιούλ 2021, 19:13
Maspoli έγραψε:
08 Ιούλ 2021, 19:00
Ναι, αυτός. Κι έχει φοβερό θέμα. Συνέντευξη Τούνη.
Με φωτογράφιση και με δηλώσεις πως έχει κάνει λεσβιακό.
Αν ειχε dvd με λεσβιακο θα το σκεφτομουν σοβαρα
Μπα δεν. Με έναν κώλο δε γίνεται δουλειά την εποχή που κάθε σπίτι και κάθε κινητό έχουν σύνδεση στο Ίντερνετ.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιούλ 2021, 14:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:36

Ενώ ο πελάτης του ρακομελάδικου ή του μπιτσόμπαρου ή του χοντος ή των επαναστατικών Nike ή ... ή... είναι ο πλήρως συνειδητοποιημένος καταναλωτής, έτσι;

Ο καθένας έχει τα δικά του κολλήματα, Ασέβαστε. Ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε ο Χατζηπετρής θα καθορίσουμε το πως γουστάρει ο καθένας να διαχειρίζεται τα χρήματα του. :wink

οχι βεβαια. η συζητηση ξεκινησε απο το οτι οι ηλιθιοι κινουν την αγορα, και εγω συμφωνησα οτι αυτο ειναι μια αληθεια.

και βεβαια δεν μου πεφτει λογος για το πως διαχειριζεται κανεις τα χρηματα του, και ο ηλιθιος καλα κανει και τα δινει σε οτι ηλιθιο θελει, κινει την αγορα. ουτε εγω ειμαι εξω απο αυτο το πανυγυρι. και εγω ειμαι κατα καιρους ηλιθιος με τα λεφτα μου.

γω απλως διαπιστωνω οτι ειναι ηλιθιο να ψωνιζεις χαρτινο εντυπο το 2021. ειδικα το συγκεκριμμενο. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιούλ 2021, 15:34

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ενώ ο πελάτης του ρακομελάδικου ή του μπιτσόμπαρου ή του χοντος ή των επαναστατικών Nike ή ... ή... είναι ο πλήρως συνειδητοποιημένος καταναλωτής, έτσι;

Ο καθένας έχει τα δικά του κολλήματα, Ασέβαστε. Ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε ο Χατζηπετρής θα καθορίσουμε το πως γουστάρει ο καθένας να διαχειρίζεται τα χρήματα του. :wink

οχι βεβαια. η συζητηση ξεκινησε απο το οτι οι ηλιθιοι κινουν την αγορα, και εγω συμφωνησα οτι αυτο ειναι μια αληθεια.

και βεβαια δεν μου πεφτει λογος για το πως διαχειριζεται κανεις τα χρηματα του, και ο ηλιθιος καλα κανει και τα δινει σε οτι ηλιθιο θελει, κινει την αγορα. ουτε εγω ειμαι εξω απο αυτο το πανυγυρι. και εγω ειμαι κατα καιρους ηλιθιος με τα λεφτα μου.

γω απλως διαπιστωνω οτι ειναι ηλιθιο να ψωνιζεις χαρτινο εντυπο το 2021. ειδικα το συγκεκριμμενο. :102:
Μα ακριβώς εκεί στοχεύει, ρε συ. Στους τρεντοψαγμένους που θα το παίξουν ελίτ, επειδή θα ξεφύγουν από τα πλεμπέικα δεδομένα.

ΥΓ. Εγώ ανήκω στην άλλη παρωχημένη πλέμπα, που δεν μπορεί να απεξαρτηθεί από το χάρτινο βιβλίο, ακόμη και αν τα ηλεκτρονικά έχουν πολύ μεγαλύτερες ευκολίες και το κυριώτερο ξέρω να τα φτιάχνω. Δεν τα αντέχω. Για ενημέρωση, σαφώς ναι, για πρακτικούς λόγους, σαφέστερα ναι, ως λογοτεχνική ψυχαγωγία, σαφώς όχι.

Και ναι, έχω διαβάσει περισσότερα χαρτιά από τον κάθε προχωρημένο της τρεντοκωλοπετεινίτσας και ξέρω να κρίνω τι αξίζει λογοτεχνικά και τι όχι. Υποκειμενικά πάντα, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 09 Ιούλ 2021, 16:01

hellegennes έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:25
Δημοκράτης έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:02
Πάντα είχα μια απορία για το τι σόι λουζερς διάβαζαν τα περιοδικά του κωστοπουλου το 90. Όσοι τα διαβάζουν το 2021 είναι άξιοι λύπηση
Το '90 εσύ αν δεν κάνω λάθος φορούσες πάνες. Δύσκολο να είχες τέτοιες απορίες.
under έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:06
Σε εβαλα κεχαγια στον τσοκο μου και δεν το θυμαμαι;
Τσκ, τσκ... τέτοιες εκφράσεις δεν αρμόζουν σε έναν αναγνώστη του Nitro. Ξεβλαχέψου.
Το 95 έγινα 10 οπότε μια χαρά την πρόλαβα την παράνοια αλλά αυτή την απορία την είχα αργότερα όταν αναλογιζομουν το χάλι της 10ετθα του 80

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιούλ 2021, 16:07

Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 13:29

Παρένθεση, οι εκδότες εφημερίδων και περιοδικών δικαιούνται αστυνομική φύλαξη. Αυτό σημαίνει ότι και άπατο να πάει το περιοδικό αυτός ο τύπος θα έχει δωρεάν προσωπική φρουρά για να το παίζει μάγκας σε Ντουμπάι, Γλυφάδα και Μύκονο...
Ε και λοιπόν;

Τώρα σε έπιασε ο πόνος;

Ή θα ρίξει το νίτρο την εξαιρετική ποιότητα των εντύπων και εκδοτών της Ελλάδας; :lol:

Όχι, δεν με έπιασε τώρα ο πόνος. Με είχε πιάσει και για το Φουρθιώτη και ένα σωρό άλλους.

Η αλήθεια είναι ότι θα την ρίξει. Ένα καλό είχε η κρίση. Ότι έκλεισαν ένα σωρό κακής ποιότητας εφημερίδες και περιοδικά και τώρα πάει και αυτό...
Για πες κάποια καλά έντυπα που έμειναν. Εφημερίδες, περιοδικά κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 09 Ιούλ 2021, 16:18

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 16:07
Εμπεδοκλής έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ε και λοιπόν;

Τώρα σε έπιασε ο πόνος;

Προτιμώ να σου πω κακά έντυπα που δεν έμειναν.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 09 Ιούλ 2021, 16:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 15:34
Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε:

Μα ακριβώς εκεί στοχεύει, ρε συ. Στους τρεντοψαγμένους που θα το παίξουν ελίτ, επειδή θα ξεφύγουν από τα πλεμπέικα δεδομένα.

ΥΓ. Εγώ ανήκω στην άλλη παρωχημένη πλέμπα, που δεν μπορεί να απεξαρτηθεί από το χάρτινο βιβλίο, ακόμη και αν τα ηλεκτρονικά έχουν πολύ μεγαλύτερες ευκολίες και το κυριώτερο ξέρω να τα φτιάχνω. Δεν τα αντέχω. Για ενημέρωση, σαφώς ναι, για πρακτικούς λόγους, σαφέστερα ναι, ως λογοτεχνική ψυχαγωγία, σαφώς όχι.

Και ναι, έχω διαβάσει περισσότερα χαρτιά από τον κάθε προχωρημένο της τρεντοκωλοπετεινίτσας και ξέρω να κρίνω τι αξίζει λογοτεχνικά και τι όχι. Υποκειμενικά πάντα, έτσι;
O Kωστόπουλος πάντως αν κρίνω από το κείμενό του που ανέβηκε αλλά και από τον προφορικό του λόγο επιπλέον δε πρέπει να αξίζει και πολύ λογοτεχνικά.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 09 Ιούλ 2021, 16:25

Επειδή για μία ακόμα φορά βομβαρδιζόμαστε σε φορουμική συζήτηση από αφόρητα κλισέ ας γραφούν δύο πράγματα
α) Είναι αμφίβολο κατά πόσον στη κοινωνία μας μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει με τα λεφτά του. Δεν εννοώ ότι ο νόμος
δεν του επιτρέπει να ξοδέψει τα χρήματα του όπως θέλει, το θέμα είναι αν μπορεί να τα ξοδέψει όπως θέλει και σε ποιο βαθμό
β) Η Οικονομική Επιστήμη αναγνωρίζει τη πραγματικότητα του α) μέρους του σχολίου μου για αυτό αναφέρεται στην έννοια της ορθολογικότητας.
Να μιλήσουμε σε απλά Ελληνικά? Μπορεί ο Κολοκυθόπουλος να βγάζει 1.000 ευρώ τον μήνα. Από αυτά μπορεί να ξοδέψει το πρώτο βράδυ τα
900 στον Γονίδη. Δε του το απαγορεύει κανείς. Το θέμα είναι πως πρέπει να πληρώσει τους λογαριασμούς του και τα δάνειά του και θα ξαναπληρωθεί
μετά από ένα μήνα. Άρα αν υπάρχει μία εναλλακτική στον Γονίδη που είναι φτηνότερη ή και τζάμπα αυτή θα διαλέξει ο Κολοκυθόπουλος για να διασκεδάσει.

Με λίγα λόγια, η Οικονομική Επιστήμη λέει πως όποιος θέλει μπορεί να δώσει τα 9 ευρώ για το Νίτρο αλλά δεν είναι ορθολογικός. Αξίωμα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιούλ 2021, 16:27

Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 16:18
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιούλ 2021, 16:07
Εμπεδοκλής έγραψε:

Προτιμώ να σου πω κακά έντυπα που δεν έμειναν.
E ναι, τι άλλο; :lol:

Αλλά οι συγκρίσεις παίζουν πάντα με τα τωρινά δεδομένα.

Από αντινεοφιλελε νιανιανιά που κάποιον είδαν, κάτι τους είπε και τους φάνηκε πολύ προχώ και πγιοτικό, άλλο τίποτα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 09 Ιούλ 2021, 16:27

Οι διαφημίσεις σε ένα ΜΜΕ μπορούν να είναι κρατικές ή ιδιωτικές. Το ίδιο ισχύει και για τη διαπλοκή. Το ότι μία επιχείρηση είναι
ιδιωτική δε σημαίνει πως λειτουργεί χωρίς να λαμβάνει υπόψη της πολιτικά ή πολιτικού τύπου κριτήρια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών