Στυγερό έγκλημα δείχνουν τα νέα στοιχεία για την 26χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο. Αναζητείται ο σύντροφος της

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: Στυγερό έγκλημα δείχνουν τα νέα στοιχεία για την 26χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο. Αναζητείται ο σύντροφος τ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 18 Ιούλ 2021, 14:38

Με τους αθάνατους Έλληνες γονείς,τα ίδια και τα ίδια :

Το σπίτι του 30χρονου στο Βραχάτι Κορινθίας είναι κλειστό με τους γονείς του να βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό του παιδιού τους στη Φολέγανδρο. Οι κάτοικοι στην περιοχή μιλούν για μια αξιόλογη οικογένεια καθώς οι γονείς του 30χρονου είναι εκπαιδευτικοί στο επάγγελμα και έχουν σοκαριστεί από τις εξελίξεις.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... dolofonos/

Αξιόλογη οικογένεια,εκπαιδευτικοί,μπλα μπλα μπλα,τώρα θα πάνε να τον βγάλουν και λάδι.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Στυγερό έγκλημα δείχνουν τα νέα στοιχεία για την 26χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο. Αναζητείται ο σύντροφος τ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιούλ 2021, 14:43

Otto Weininger έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:23
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 13:58
Otto Weininger έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 12:55

Άσχετο με την υπόθεση, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι η -οποια ευθύνη- μπορεί να έχει ένα θύμα, δεν σημαίνει ότι αθωώνεται ο δράστης ή ότι έχει ελαφρυντικά.

Επαναλαμβάνω ότι αυτό που σου λέω είναι γενικό και δεν έχει να κάνει με το θέμα του νηματος. Απλα κάποια στιγμή πρέπει να το εμπεδώσεις.
Κοίτα, επειδή το λες εσύ ότι ετσι πρέπει να είναι δεν σημαίνει και ότι έτσι θα είναι. Τουτέστιν για μένα τα θύματα δεν έχουν κάποια ευθύνη για την εγκληματική πράξη που θα υποστούν. Αυτό.
Έχεις όταν προκαλείς της μοίρα σου. Εσύ, εγώ, όλοι μας.
Είπαμε αλλιώς τα βλέπεις εσύ, αλλιώς εγώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιούλ 2021, 14:45

Otto Weininger έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:32
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:03
AlienWay έγραψε:

Καμια φορά, πετάς και κάτι σωστό, έτσι για το ξεκάρφωμα. :+1:
Εγώ σεξι.... κο μου από την αρχή τα λέω και πάντα. Οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν να ρίχνουν ξύλο. Καλό ξύλο. Να κάνει να λειτουργήσει κανένα χρόνο και αν.
:roll:
Τι;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιούλ 2021, 14:46

AlienWay έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:35
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:34

Εδώ που τα λέμε under και το Ελούντα εκείνη την εποχή, αν και διαφημιζόταν ως πολύ χάι μέρος, ήταν γεμάτο από κάτι γιουγκοσλάβους μπαρμπάδες που πλήρωναν το ένα πέμπτο από τους Έλληνες με τουριστικά πακέτα. Αίσχος.

Ναι, αλλά είχανε ωραίες κόρες :smt047
Μα δεν ερχόντουσαν με τις κόρες, συνταξιούχοι ήταν.
Στο τριήμερο, την κάναμε για άλλα μέρη γιατί δεν αντέξαμε τόσο χαϊλίκι. :lol:

Κατά τα άλλα, οι γιούγκοι ήταν όντως ωραία παιδιά αλλά οι νεαροί και νεαρές σύχναζαν τότε στα βορειοελληνικά παράλια. Κυρίως οι βόρειοι γιούγκοι, γιατί οι νότιοι τότε ήταν κάτι σαν τους νοτιοϊταλούς, ανατολικογερμανούς κλπ Άλλη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιούλ 2021, 14:46

Πασιφάη έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:21
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 13:55
Οι γυναίκες πρέπει να μαθαίνουν πολεμικές τεχνες ή έστω ισχυρή αυτοάμυνα. Σε συνδυασμό βέβαια με τα υπόλοιπα που πρέπει να γίνουν ως κοινωνία.
Όταν εγώ σου έλεγα περί πρόληψης σε άλλα νήματα, κοιτούσες τ' άστρα. Εδώ συμφωνείς. Θες να μου επισημάνεις τη διαφορά των δικών μου λεγομένων; Διότι και η άμυνα, πρόληψη θεωρείται. Όπως και το να αποφύγεις τις κακοτοπιές.
Μου έλεγες εσύ για εκμάθηση αυτοάμυνας; :lol:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 18 Ιούλ 2021, 14:48

Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:43
Otto Weininger έγραψε:
Naida έγραψε:

Κοίτα, επειδή το λες εσύ ότι ετσι πρέπει να είναι δεν σημαίνει και ότι έτσι θα είναι. Τουτέστιν για μένα τα θύματα δεν έχουν κάποια ευθύνη για την εγκληματική πράξη που θα υποστούν. Αυτό.
Δεν είμαι εγώ και εσύ εδώ. Κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος με αίσθημα αυτοσυντήρησης ξέρει ότι πρέπει να μην προκαλεί την μοίρα του.

Αν κάποια κοπέλα θεωρεί ότι επειδή είναι δικαίωμα της να φοράει σέξι φόρεμα (που είναι) και να κόβει βόλτες μόνη της το βράδυ στα στενά γύρω από την Ομόνοια, εννοείται ότι έχει μερίδιο ευθύνης που έβαλε τον εαυτό της σε τέτοιο κίνδυνο.

Αυτό δεν αθωώνει κανένα βιαστή.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 18 Ιούλ 2021, 14:49

Otto Weininger έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:48

Αν κάποια κοπέλα θεωρεί ότι επειδή είναι δικαίωμα της να φοράει σέξι φόρεμα (που είναι) και να κόβει βόλτες μόνη της το βράδυ στα στενά γύρω από την Ομόνοια, εννοείται ότι έχει μερίδιο ευθύνης που έβαλε τον εαυτό της σε τέτοιο κίνδυνο.

Εγώ δεν ξέρω καμία που να κόβει βόλτες στην Ομόνοια με σέξι φόρεμα βραδιάτικα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιούλ 2021, 14:50

Otto Weininger έγραψε:
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:43
Otto Weininger έγραψε:

Δεν είμαι εγώ και εσύ εδώ. Κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος με αίσθημα αυτοσυντήρησης ξέρει ότι πρέπει να μην προκαλεί την μοίρα του.

Αυτό δεν αθωώνει κανένα βιαστή.
Εντάξει.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 18 Ιούλ 2021, 14:50

Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:45
Otto Weininger έγραψε:
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:03

Εγώ σεξι.... κο μου από την αρχή τα λέω και πάντα. Οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν να ρίχνουν ξύλο. Καλό ξύλο. Να κάνει να λειτουργήσει κανένα χρόνο και αν.
Τι;
Μάλλον βιτζιλαντε θα ήθελες να ήσουν παρά να μάθεις αυτοάμυνα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 18 Ιούλ 2021, 14:53

Otto Weininger έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:50
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:45
Otto Weininger έγραψε:

Τι;
Μάλλον βιτζιλαντε θα ήθελες να ήσουν παρά να μάθεις αυτοάμυνα.
Οποια γυναίκα πάει να με βιάσει, θα την δειρω με καράτε :smt005:

Την δερνω και από πριν αλλά θα ισχυριστω ότι ήθελε να με βιάσει

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Ιούλ 2021, 14:58

ST48410 έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:33
Πασιφάη έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:24
Πασιφάη, το ό,τι υπάρχουν κάμπινγκ πολύ οργανωμένα δεν το αρνείται κανείς ούτε κατηγορεί όποιον θέλει να χαρεί τις ομορφιές της φύσης. Ειδικά αν έχεις και κανένα κάμπερ και φορτώσεις από χημικές τουαλέτες έως ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Όταν όμως λέμε ελεύθερο κάμπινγκ συνήθως εννοούμε αυτό που λέει ο Ριτζερί και αυτό που λες εσύ είναι εξαίρεση. Αντίσκηνο στα δέντρα και προμήθειες super market. Πέτυχα κάποιους σε μια σχετικά ερημική παραλία πέρσι και τρόμαξα από το σκουπίδι. Ένα μικρό κολπάκι κόσμημα και ήταν μαύρο χάλι. Και οι παραθεριστές σε ημιάγρια κατάσταση.
Κάναμε σαν οικογένεια πολλά χρόνια κάμπινγκ. Κυρίως οργανωμένο. Είχαμε παιδιά μικρά, προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις που θα έκαναν την καθημερινότητά μας, πιο εύκολη. Με τις ανέσεις της κουζίνας, του ψυγείου, της τουαλέτας, των λουτρών.
Με τη δική μας παρέα, ''οργώναμε'' με τα κλασσικά την Πελοπόννησο και βρίσκαμε μέρη θεσπέσια να στήσουμε, πάντα με απόλυτο Σεβασμό στο περιβάλλον. Ουδέποτε αφήσαμε σκουπίδια. Θυμάμαι πάντα, σαν συνοδηγος να κουβαλάω μέχρι τον επαρχιακό , σακούλες απορριμάτων, για να πεταχθούν στους κάδους.
Έχω δει με τα μάτια μου όμως, ''κυριακάτικους'' στη λίμνη Τσιβλού, να αφήνουν τη βρώμα τους, δίχως ντροπή. Να αφήνουν εξοπλισμό άχρηστο και το σκουπίδι να ξεχειλίζει.

Τελευταία φορά που κάναμε ελεύθερο πάντως ήταν μαζί με τα παιδιά κι ένα φιλικό ζευγάρι στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, πριν 7 χρόνια. Έπειτα από 5 μέρες, καθόμασταν σαν μαλάκες και μαζεύαμε το χαρτομάνι, τις καπότες και τη λίγδα των ''γαμάτων εκδομέων'' ,που δεν ασχολήθηκαν στο ελάχιστο, με το χώρο που τους φιλοξενησε. Επίτρεψέ μου, αλλά όλα είναι θέμα νοοτροπίας και πολιτισμού. Αν το έχει κάποιος στο πετσί του. Αν όχι, θα είναι βρωμύλος, οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται απαραίτητα η ενασχόληση με αυτού του είδους τον τουρισμό. Και σε 5άστερο, θα αφήσει το στίγμα της γηγενούς ''λέπρας'' του.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιούλ 2021, 14:59

Το σίγουρο είναι ότι θα παίξει χοντρό χαρτί για "ψυχολογικά προβλήματα" στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 18 Ιούλ 2021, 15:01

AlienWay έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:49
Otto Weininger έγραψε:

Εγώ δεν ξέρω καμία που να κόβει βόλτες στην Ομόνοια με σέξι φόρεμα βραδιάτικα.
Εγώ ξέρω

Ή όλη υποκρισία του όλου θέματος είναι το ότι εάν ή κοπέλα αυτή σκότωνε τον άνδρα σύντροφό της ΔΕΝ θα μιλούσαμε για ανδροκτονια με τον ίδιο δραματικό τρόπο που μιλάμε τώρα για γυναικοκτονια.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Ιούλ 2021, 15:02

Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:46
Πασιφάη έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:21
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 13:55
Οι γυναίκες πρέπει να μαθαίνουν πολεμικές τεχνες ή έστω ισχυρή αυτοάμυνα. Σε συνδυασμό βέβαια με τα υπόλοιπα που πρέπει να γίνουν ως κοινωνία.
Όταν εγώ σου έλεγα περί πρόληψης σε άλλα νήματα, κοιτούσες τ' άστρα. Εδώ συμφωνείς. Θες να μου επισημάνεις τη διαφορά των δικών μου λεγομένων; Διότι και η άμυνα, πρόληψη θεωρείται. Όπως και το να αποφύγεις τις κακοτοπιές.
Μου έλεγες εσύ για εκμάθηση αυτοάμυνας; :lol:
Όχι. Σου έλεγα να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Τί σημασία έχει; Περί πρόληψης ο λόγος. Βλέπεις κάποια διαφορά; Αλλιως γιατί η πρεμούρα περί εκμάθησης πολεμικών τεχνών;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών