Γιατι πτυσσομενη τυπε;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 23:59Κάτσε λίγο. Δηλαδή που ακριβώς βάζεις τον γάντζο της πτυσσόμενης μεζούρας;GoBack έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 23:00Κανενας μας δεν πεφτει εξω.Απλα ξεκιναμε τη μεζουρα απο την βαση των ορχεων για να βγει καλυτερο αποτελεσμα.Τυπικα δεν υπαρχει κατι λαθος σε αυτο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 22:14
Αγαπητέ, λάθη με τη μέτρηση μηκών σε αυτά τα αντικείμενα, είναι αποκλειστικά αντρικό προνόμιο.
Για κάποιο λόγο όταν τις χειρίζονται άντρες οι μεζούρες μπορεί να πέσουν έξω και 200%. Εϊναι ένα από τα πιο δυσεπίλυτα προβλήματα της Φυσικής.
22 εκ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 22 εκ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν κατάλαβα πώς το μετράνε.Keyser Soze έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 23:55SpoilerShowΑπο κατω βαζεις +5 εκ για πλάκα
Σε ολες τις έρευνες παγκοσμίως(Kinsey etc) μετράνε από επάνω ακολουθώντας την ραχιαία φλέβα...
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Με φωτογραφία ίσως;Gherschaagk έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 00:17Δεν κατάλαβα πώς το μετράνε.Keyser Soze έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 23:55SpoilerShowΑπο κατω βαζεις +5 εκ για πλάκα
Σε ολες τις έρευνες παγκοσμίως(Kinsey etc) μετράνε από επάνω ακολουθώντας την ραχιαία φλέβα...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί κανει ωραίο ήχο όταν μαζεύεται.GoBack έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 00:16Γιατι πτυσσομενη τυπε;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 23:59Κάτσε λίγο. Δηλαδή που ακριβώς βάζεις τον γάντζο της πτυσσόμενης μεζούρας;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Δεν είναι και εύκολο να το βρεις :Gherschaagk έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 00:17Δεν κατάλαβα πώς το μετράνε.Keyser Soze έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 23:55SpoilerShowΑπο κατω βαζεις +5 εκ για πλάκα
SpoilerShow
-
No offence ... αλλα η εξελικτική βιολογία είναι αμείλικτη . Δεν μπορείτε να μετρήσετε μήκος/πλατος/παχος από απόσταση (aka γεωμετρική αντίληψη) ακόμα και εάν θέλατε(your brain optimisation σας είναι αλλού). Το ιδιο και για κατεύθυνση/ προσανατολισμο. Τι να κάνουμε.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 22:30Βεβαίως, οπότε ξέρω να μην πιστεύω τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις των αντρών.I know just what you re sayin έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 22:22Καραξυνίτσα, εσύ έχεις πιάσει καμία να την μετρήσεις ή ότι σου λένε οι φίλες σου;Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 22:14
Αγαπητέ, λάθη με τη μέτρηση μηκών σε αυτά τα αντικείμενα, είναι αποκλειστικά αντρικό προνόμιο.
Μ' αρέσει που οι φαλλοκράτες λένε ότι οι άντρες έχουν καλύτερη γεωμετρική αντίληψη.
Άλλο η Eξέλιξη/πραγματικότητα και άλλο η φεμινιστικές αντιλήψεις

-
Mary1 έγραψε: ↑03 Αύγ 2021, 07:53Ο φιλος μου έχει μεγεθος 22 εκ και πονάω πολύ κατά την επαφή. Ούτε έχει καταφέρει να μπει τελειως! Το προσπαθούμε αλλα δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα η κατάσταση! Μ έχει πιάσει πανικος για τις μελλοντικές συνευρέσεις. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έχω λίγη εμπειρία και ειχα 2 χρονια να κάνω σχέση! Ο γυναικολόγος μου είπε ότι το μεγεθος δεν δημιουργεί πόνο! Μ αρέσει και νοιάζομαι γι αυτόν, έχετε ανάλογη εμπειρία; Βελτιώνεται η κατάσταση με τον καιρό;
SpoilerShow
Ας υποθέσουμε ότι όντως δεν κάνεις πλάκα. Προσωπικές μου συμβουλές.
Το σεξ με μεγάλο μέγεθος είναι ολίγον διαφορετικό από το κανονικό. Εάν είναι έμπειρος και όχι 18 χρόνων και έχει όντως μεγάλο μέγεθος, θα έπρεπε να προσεγγίσει την ερωτική πράξη διαφορετικά από την αρχή για να μην σε πονέσει, και να μην χρειάζεται να τα ψάχνεις εσύ τώρα εδώ ολα αυτά. 15 με 30 λεπτα προκαταρκτικά οπωσδήποτε (για σένα είναι αυτο αποκλειστικά,πρέπει να είσαι πλήρες sexually aroused.... obviously) , KY gel εάν είσαι πολύ στεγνή . Να ξεχάσει τις απότομες/γρήγορες κινήσεις γενικός και προσπάθησε εσύ να αποφύγεις στάσεις που αυτός είναι από επάνω σου . Στάσεις που είσαι εσύ απο επάνω είναι προτιμότερες, αφού εσύ αποφασίζεις το μηκος. Πόδια πάνω στους ώμους του σε στάση missionary ξέχασε το.
Επισης αποφυγε το στοματικό γενικός εάν όντως έχει και μεγάλο πάχος , γιατί οι φρονιμίτες πονάνε πάρα πολύ εάν δεν θέλεις να σταματήσει απότομα η πράξη από αυτόν αυτή την φορά.
Όταν κάτι που κάνει σε ποναεί, του το λες άμεσα .
Αλλα επαναλαμβάνω , αυτός θα έπρεπε να τα ξέρει όλα αυτά όχι εσύ !
Το σεξ με μεγάλο μέγεθος είναι ολίγον διαφορετικό από το κανονικό. Εάν είναι έμπειρος και όχι 18 χρόνων και έχει όντως μεγάλο μέγεθος, θα έπρεπε να προσεγγίσει την ερωτική πράξη διαφορετικά από την αρχή για να μην σε πονέσει, και να μην χρειάζεται να τα ψάχνεις εσύ τώρα εδώ ολα αυτά. 15 με 30 λεπτα προκαταρκτικά οπωσδήποτε (για σένα είναι αυτο αποκλειστικά,πρέπει να είσαι πλήρες sexually aroused.... obviously) , KY gel εάν είσαι πολύ στεγνή . Να ξεχάσει τις απότομες/γρήγορες κινήσεις γενικός και προσπάθησε εσύ να αποφύγεις στάσεις που αυτός είναι από επάνω σου . Στάσεις που είσαι εσύ απο επάνω είναι προτιμότερες, αφού εσύ αποφασίζεις το μηκος. Πόδια πάνω στους ώμους του σε στάση missionary ξέχασε το.
Επισης αποφυγε το στοματικό γενικός εάν όντως έχει και μεγάλο πάχος , γιατί οι φρονιμίτες πονάνε πάρα πολύ εάν δεν θέλεις να σταματήσει απότομα η πράξη από αυτόν αυτή την φορά.
Όταν κάτι που κάνει σε ποναεί, του το λες άμεσα .
Αλλα επαναλαμβάνω , αυτός θα έπρεπε να τα ξέρει όλα αυτά όχι εσύ !
γουρουνι σιγουρα (ολοι οι αντρες)

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
σωστο. απο γεωμετρικη αποψεως. ισως χρειαστει μια καθετη τομη, για να μπορει να μετρηθει σωστα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 19:38Πάντως αυτό που ειπώθηκε νωρίτερα με την διάμετρο, δεν ισχύει. Μπορεί να πρόκειται περί πλατανούρας με έντονη ελλειψοειδή διατομή. Οπότε πρέπει όντως να μετρηθεί η περίμετρος, αλλά να τον βάλει πρώτα να δαγκώνει κάτι, καθότι το να παίρνεις μέτρα ζωντανού ανθρώπου είναι γρουσουζιά.
δεν εχεις υπαρξει σε ηλικια πριν τα 20, οπου εισαι μονιμα σε στυση γιατι ετσι; τι α καμς, α κλειδωθεις σπιτι;vantono έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 20:02
Εγώ για μη στυση μιλάω. Σε στυση σίγουρα διαγράφει οπως και να ειναι, αλλά αν περπατάει ο άλλος στα καλά καθούμενα με στύση και το καταλαβαινει οτι φαινεται και δεν κανει τίποτα να το κρυψει, κατι δεν παει καλα με την παρτη του.
Εκτός κι αν φασώνονται βέβαια, εκει αλλαζει το θεμα.
ψεμματα.Naida έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 21:01Πληροφοριακά να σου πω δεν αναστατωνόμαστε αν δούμε τη στύση ενός τυχαίου τύπου. Δηλαδή ούτε καν. Οι περισσότερες τουλάχιστον.Χαοτικός έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 20:57Γιατί πάλι; Τι το κακό έχει η στύση; Μπορεί να βλέπει τις γυναίκες να κοιτάνε εκεί και να γουστάρει που τις αναστατώνει; Είναι κακό αυτό;vantono έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 20:02
Εγώ για μη στυση μιλάω. Σε στυση σίγουρα διαγράφει οπως και να ειναι, αλλά αν περπατάει ο άλλος στα καλά καθούμενα με στύση και το καταλαβαινει οτι φαινεται και δεν κανει τίποτα να το κρυψει, κατι δεν παει καλα με την παρτη του.
Εκτός κι αν φασώνονται βέβαια, εκει αλλαζει το θεμα.
λοιπον, εχω κατσει σε καφε, στις σκαλες γεροκοστωπουλου που μαζευεται φοιτηταριο, σε αναλογη ηλικια. φοραω σορτς , και εχω δεσει απομεσα ψευτικη ψωλη που πηραμε απο σεξσοπ, με το κεφαλι ισα που να βγαινει απο το σορτς. τα βλεμματα των γυναικωνε εδειξαν αναστατωση.

απο τα γελια, προφανως. σωστο.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 21:57Στη νεφραδια.Naida έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 21:56Ωχ δεν το είχα δει ότι απάντησεςMary1 έγραψε: ↑04 Αύγ 2021, 14:02Δεν ξέρω δεν έχω μετρήσει, αλλά είναι μεγάλη περίμετρος!
Πέρα απ τ αστεία που έκαναν οι παραπάνω, μ έχει πιάσει άγχος γιατί δεν είναι ευχάριστα! Αναφέρομαι στην κανονική επαφή!
Αναρωτιέμαι αν θα βελτιωθεί στο μάλλον ή αν θα πονάω συνέχεια’ η περίμετρος επηρεάζει τόσο πολύ;
Εξαρτάται. Που πονάς;

Α αν αυτοπροσδιοριζεσαι ως γουρούνι, δεν κρίνω.
Είμαι σίγουρη τους εσταξε και σαλάκι.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 08:26ψεμματα.
λοιπον, εχω κατσει σε καφε, στις σκαλες γεροκοστωπουλου που μαζευεται φοιτηταριο, σε αναλογη ηλικια. φοραω σορτς , και εχω δεσει απομεσα ψευτικη ψωλη που πηραμε απο σεξσοπ, με το κεφαλι ισα που να βγαινει απο το σορτς. τα βλεμματα των γυναικωνε εδειξαν αναστατωση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- I know just what you re sayin