Δεν συμπαραστεκομαι, αλλα δεν μου κανει αντυπωση οτι η οργη του κοσμου μπορει να εκδηλωθει και με αυτον τον τροπο.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:18Όποιος αρχίζει να χτυπάει μια γυναίκα που δεν του φταιει σε τίποτα και μάλιστα συνεχιζει ενώ ουρλιάζει και κλαίει, δεν του αξίζει καμία συμπαράσταση.Nostalgia έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:09Εσυ, αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει απλος κοσμος που εχει ξεφυγει λογω της καταστασης.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:07
Σε ο,τι και να έχω βρεθεί στην ζωή μου, ποτέ δεν σκέφτηκα να χτυπήσω κάποιον που δεν φταίει. Πόσο μάλλον να το κάνω.
Να πάει να γαμηθει.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Σε αυτό οκ, συμφωνώ και εγώ.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:18Όποιος αρχίζει να χτυπάει μια γυναίκα που δεν του φταιει σε τίποτα και μάλιστα συνεχιζει ενώ ουρλιάζει και κλαίει, δεν του αξίζει καμία συμπαράσταση.Nostalgia έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:09Εσυ, αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει απλος κοσμος που εχει ξεφυγει λογω της καταστασης.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:07
Σε ο,τι και να έχω βρεθεί στην ζωή μου, ποτέ δεν σκέφτηκα να χτυπήσω κάποιον που δεν φταίει. Πόσο μάλλον να το κάνω.
Να πάει να γαμηθει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ποιανου κοσμου ...? ξερουμε ποιοι ηταν ...?Nostalgia έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:22Δεν συμπαραστεκομαι, αλλα δεν μου κανει αντυπωση οτι η οργη του κοσμου μπορει να εκδηλωθει και με αυτον τον τροπο.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:18Όποιος αρχίζει να χτυπάει μια γυναίκα που δεν του φταιει σε τίποτα και μάλιστα συνεχιζει ενώ ουρλιάζει και κλαίει, δεν του αξίζει καμία συμπαράσταση.
Να πάει να γαμηθει.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
μιλαει τωρα η δημοσιογραφος του Οπεν
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Οι εαμοβουλγαροι που επιτεθηκαν στην γυναικα χρησιμοποιουσαν τις εκφρασεις χασταγκ της υπογας
Τυχαιο θα ηταν οπως ο πιρπιριγκος
Τυχαιο θα ηταν οπως ο πιρπιριγκος
Ενταξει το γλιτωσε το ξυλο αυτη,τις εφαγε ο καμεραμαν.Οι μπατσοι κοιταγαν
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Επειδη με τα κλαματα δεν το επιασα καλα, ειπε οτι ηταν κατοικοι που δεν ηθελαν να φυγουν απο τα σπιτια τους; Ακουσα καλα;
- Otto Weininger
Είπαμε Αγανακτισμένοι κάτοικοι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Nτου και σε πυροσβεστες,δικαιωση under.Αν και καταλαθος.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τους εκλεψαν τα λεφτα.
Οι εθελοντες ντε,ο αγανακτισμενος κοσμος.
Α ρε τρομπετες.
Οι εθελοντες ντε,ο αγανακτισμενος κοσμος.
Α ρε τρομπετες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
οχι ειπε οτι ηταν κατι ΜΑΛΑΚΕΣ που τους παρακαλαγανε να φυγουνε και αυτοι στον πουτσο τους ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έκλεψαν και τα λεφτά του οπερατέρ

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 937 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20