"Αναρχικοι" που εχουνε την γιαφκα τους σε κτηριο ιδιοκτησιας του δημοσιου
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος adon99 την 07 Αύγ 2021, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οχι ρε ,τσουτσεκια ειναι αλλα εδω καποιος εφηυρε το παραμυθι των γαυρων για να καλυψει τον δικο του πολιτικο χωρο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Κάποιοι Unboxholics (ιδέα δεν έχω τι είναι αυτό),κατάφεραν και συγκέντρωσαν 200.000+ ευρώ για βοήθεια στους πυρόπληκτους,μέσω ιντερνετικής δωρεάς :
https://www.gazzetta.gr/plus/2032063/ol ... toys-insta
https://www.gazzetta.gr/plus/2032063/ol ... toys-insta
- Υδράργυρος
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ρε ανισόρροπε, δεν βγήκε ο ίδιος ο πρόεδρος πυροσβεστων (τι ηταν αυτος) στο ιδιο το οπεν και δηλωσε οτι ΚΑΜΙΑ επίθεση προς πυροσβέστες δεν επιβεβαιώθηκε? Μπηκε και βιντεακι σε προηγουμενες σελιδες. Πόσο θα τρομπάρεις ακομα?under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:26Ε τελικα συμφωνα ΚΑΙ με το οπεν την επεσαν και στους πυροσβεστες.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:22Οι αλλοι δεν ξερω τι ελεγαν, αλλα εγώ προσωπικά δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ήταν "εθελοντές που πήγαν να βοηθησουν", τζουτζούκα μου. Εγώ το μονο που ισχυρίστηκα εγώ είναι οτι αν προπηλάκισαν σωνει και ντε καποιον, πολυ πιο πιθανο ηταν να προπηλακισαν τον ίδιο τον σκάι και ο σκάι το γύρισε λέγοντας ότι προπηλακίζουν τους πυροσβέστες. Καμποσες σελιδες πισω ειναι τα ποστς μου, οποιος θελει πάει και βλέπει.
Και ολα τα παραπάνω, προς απάντηση σε εσενα που ισχυριζόσουν οτι ειναι αναρχες που προπηλακίζουν πυροσβεστες επειδη το λέει ο σκάης.
Λοιπον οταν επεσε το ξυλο και η ληστεια στους δημοσιογραφους του οπεν τελειωσε το παραμυθι οτι ηταν απλος κοσμος/εθελοντες και τα ιδια ατομα σκεφτηκαν να πουν οτι ηταν χρυσαυγιτες γαυροι βαζοντας μαλιστα κομμενα ποσταρισματα απο γαβροσελιδες.Ποιος ο λογος ενας αναρχοζαιος να ανεβαζει κομμενα ποστ αν δεν θελει να καλυψει τον χωρο του ;
Τι νομιζεις οτι ηταν η Βαρυμπομπη, κανενα slum;talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 13:37Αντι για ανδασωτεες βαλτε τις εκτασεις στο σχεδιο πόλης με συντελεστη δομησης 0.4.
Μηπως και σε 10 χρονια γινει ανθρωπινη η χωρα
Αν συμβουλευεται τους Αδωνη ΒορίδηΑρίστος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:20
Η Εστια παντως ειναι η ΜΟΝΗ εφημεριδα που πετυχε το ονομα της Σακελλαροπουλου μηνες πριν την εκλογη της.
Αμα λεει οτι ο πρωθυπουργος δεχεται τετοιες εισηγησεις σημαινει οτι τις δεχεται.
Στο φιναλε ο Κωττακης ειναι απο τους ελαχιστους δημοσιογραφους που εχει ιδιαιτερα προνομια απο τον Κουλη. Πιχι οταν ερχεται μεγαλος ξενος ηγετης ο Κωττακης ειναι απο τους ελαχιστους δημοσιογραφους που εχουν προσκληση για το δειπνο που παρατιθεται προς τιμην του.
.
Αυτό θα του πουν
Ξυλο, στρατός, ΜΑΤ, απαγόρευση σοσιαλ, κλείσιμο οπεν
Αν συμβουλευτεί τους Χρυσοχοΐδη Χαρδαλια
Καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας, πρόστιμο
Αν ακουσει το ένστικτο του,
Θα παει για βουτιές στην Τήνο
Χανιά πηγε
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Υδράργυρος
-
Μονο η Βαρυμπόμπη κάηκε; κατι πεύκα βλεπω κυρίως.foscilis έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:56Τι νομιζεις οτι ηταν η Βαρυμπομπη, κανενα slum;talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 13:37Αντι για ανδασωτεες βαλτε τις εκτασεις στο σχεδιο πόλης με συντελεστη δομησης 0.4.
Μηπως και σε 10 χρονια γινει ανθρωπινη η χωρα
Σε περιοχη με συντελεστη δομησης 0.4 και υποδειγματικο σχεδιο πολης.
Εγω σου λεω τι ειπαν χθες ΔΥΟ καναλια.Τον προεδρο δεν τον ακουσα.Δυο καναλια (το ενα αντιπολιτευομενο μαλιστα) τα εβγαλαν απο τον πατο τους και ειχες δικιο εσυ που ελεγες πιπες για απλο κοσμο κλπ κλπ.Βαριεμαι,πηγαινε παιξε αλλου.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:52Ρε ανισόρροπε, δεν βγήκε ο ίδιος ο πρόεδρος πυροσβεστων (τι ηταν αυτος) στο ιδιο το οπεν και δηλωσε οτι ΚΑΜΙΑ επίθεση προς πυροσβέστες δεν επιβεβαιώθηκε? Μπηκε και βιντεακι σε προηγουμενες σελιδες. Πόσο θα τρομπάρεις ακομα?under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:26Ε τελικα συμφωνα ΚΑΙ με το οπεν την επεσαν και στους πυροσβεστες.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:22Οι αλλοι δεν ξερω τι ελεγαν, αλλα εγώ προσωπικά δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ήταν "εθελοντές που πήγαν να βοηθησουν", τζουτζούκα μου. Εγώ το μονο που ισχυρίστηκα εγώ είναι οτι αν προπηλάκισαν σωνει και ντε καποιον, πολυ πιο πιθανο ηταν να προπηλακισαν τον ίδιο τον σκάι και ο σκάι το γύρισε λέγοντας ότι προπηλακίζουν τους πυροσβέστες. Καμποσες σελιδες πισω ειναι τα ποστς μου, οποιος θελει πάει και βλέπει.
Και ολα τα παραπάνω, προς απάντηση σε εσενα που ισχυριζόσουν οτι ειναι αναρχες που προπηλακίζουν πυροσβεστες επειδη το λέει ο σκάης.
Λοιπον οταν επεσε το ξυλο και η ληστεια στους δημοσιογραφους του οπεν τελειωσε το παραμυθι οτι ηταν απλος κοσμος/εθελοντες και τα ιδια ατομα σκεφτηκαν να πουν οτι ηταν χρυσαυγιτες γαυροι βαζοντας μαλιστα κομμενα ποσταρισματα απο γαβροσελιδες.Ποιος ο λογος ενας αναρχοζαιος να ανεβαζει κομμενα ποστ αν δεν θελει να καλυψει τον χωρο του ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κλασικός under προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Πόσο ίδιοι με τον Ερντογάν είστε ρε. Το μόνο που λείπει από το αφήγημα ειναι ένα "πραξικόπημα" και μία "ανακοινωση" αναρχικής ομάδας ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα τα δινά της χώρας.
Αλλά είστε τόσο άσχετοι και ά(χ)ριστοι που για να κρύψετε την ανικανότητά σας πουλάτε το ότι σας κάνουν ό,τι γουστάρουν 18χρονοι αναρχικοί.
Αλλά είστε τόσο άσχετοι και ά(χ)ριστοι που για να κρύψετε την ανικανότητά σας πουλάτε το ότι σας κάνουν ό,τι γουστάρουν 18χρονοι αναρχικοί.
Συμφωνουμε με τον ΠΘ και σήμερα
Οργή για την ανικανότητα του
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 15:01Εγω σου λεω τι ειπαν χθες ΔΥΟ καναλια.Τον προεδρο δεν τον ακουσα.Δυο καναλια (το ενα αντιπολιτευομενο μαλιστα) τα εβγαλαν απο τον πατο τους και ειχες δικιο εσυ που ελεγες πιπες για απλο κοσμο κλπ κλπ.Βαριεμαι,πηγαινε παιξε αλλου.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:52Ρε ανισόρροπε, δεν βγήκε ο ίδιος ο πρόεδρος πυροσβεστων (τι ηταν αυτος) στο ιδιο το οπεν και δηλωσε οτι ΚΑΜΙΑ επίθεση προς πυροσβέστες δεν επιβεβαιώθηκε? Μπηκε και βιντεακι σε προηγουμενες σελιδες. Πόσο θα τρομπάρεις ακομα?under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:26
Ε τελικα συμφωνα ΚΑΙ με το οπεν την επεσαν και στους πυροσβεστες.
Έλα φτάνει τα ψέματα. Εσύ έλεγες ότι ήταν αναρχικοί, δε φάνηκε πουθενά, τον ήπιες, η μανούρα ήταν με τους μπάτσους, καλά έκαναν και τους εμπόδισαν να πάνε στο βουνό, κακώς δεν επενέβησαν στον ξυλοδαρμό, οι τύποι βρωμάνε χρυσαυγιτίλα και παίζει να είναι χουλιγκάνοι, ο ΣΚΑΪ προπαγάνδισε χωρίς στοιχεία και το συνέχισες κι εσύ, πάμε για άλλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stella την 07 Αύγ 2021, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 920 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20