Αυτο το πραγμα ειναι η αριστερα (δικηγορος των 8 τουρκων αξιωματικων που κανει φιλοτουρκικη προπαγανδα !!!! )
Μπορώ να κατανοήσω την αντανακλαστική αντίδραση (σαν να έχεις εγκλωβιστεί στο παρελθόν λόγω σεισμού και ξαφνικά να αισθάνεσαι δονήσεις), αλλά μία από τις 3 προτάσεις του βιογραφικού της είναι
Proud Daughter of a Greek Army helicopter pilot
Το διάβασα και σκέφτηκα
«Είναι δυνατόν να έχουν εισχωρήσει τόσο οι ΕΑΜοΒουλγαροκομΜΟΥΝΙστοσυμμοριτοαναρχοκαταληψίες/Τούρκοι εσωτερικού;»
«Τόσο βαθιά φτάνει η σήψη πια; What’s next, απόγονοι ΕΛΔΥΚάριων του ’74 να φωτογραφίζονται με την ημισέληνο;»
Και μετά έριξα μια ματιά στις υπόλοιπες αναρτήσεις της, αρκετές εκ των οποίων είναι αναδημοσιεύσεις του «Μακελειού».
Καφρίλα ναι. Και σε γενναίες δόσεις.
Αλλά «Αριστερά» και «Φιλοτουρκική προπαγάνδα» ούτε κατά διάνοια.
Δεν εχει μονο μακελειο.Εχει και rt σε γνωστους συριζαικους λογαριασμους οπως ο Ταχτσιδης,ο Δραχμεντ κλπ.
Γενικα ειναι παρατραγουδο που συμφωνει ταυτοχρονα με ακρα δεξια και με αναρχοσυριζα.Ενας θηλυκος Κολντρον θα ελεγα.
Σαν τα παρατραγουδα των αγανακτισμενων που τελικα ψηφισαν ολοι συριζα το 15.
Textbook ζαιαυγητικος βόθρος είναι το προφίλ της το είδα και εγώ. Βαξεβανηδες, Χίοι και δεν συμμαζευεται.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
να δούμε τί θα γίνει με τους πυρόπληκτους. Ετοιμαστείτε για ωραία πράματα.
Τι θα γίνει; Σπίτια είναι και ξαναγίνονται, λέει ο Κούλης. Ρωτήστε και τους σεισμόπληκτους του 1999.
παντως χτες ο βοριδης ειπε οτι αμεσα θα παρουν απο 600 ευρω οι πυροπληκτοι, μεχρι 6000 ευρω στην συνεχεια και μετα για τα σπιτια θα υπαρξει εγγυηση του ελληνικου δημοσιου για να παρουν δανεια
να δωσουν και κανα δανειακι οι τραπεζες να κινηθει η οικονομια δλδ
τωρα πως θα παρεις δανειο αμα σου εχει καει καμια επιχειρηση οπως στην ευβοια ειναι ενα ζητημα
Τι λετε ρε που θα κατσει ο αλλος με μισο μποφορ να δει το σπιτι του να καιγεται επειδη η συμμορια αποφασισε να τρεχει τη γραμμη "δε θρηνησαμε ζωες".
Τι λετε ρε φουκαραδες?
Και στα χωρια δεν ειναι μονο το σπιτι, ειναι επισης χωραφι και ζωα, αυτο που συνολικα αποκαλειται βιος.
Τι λετε ρε που θα κατσει ο αλλος με μισο μποφορ να δει το σπιτι του να καιγεται επειδη η συμμορια αποφασισε να τρεχει τη γραμμη "δε θρηνησαμε ζωες".
Τι λετε ρε φουκαραδες?
Και στα χωρια δεν ειναι μονο το σπιτι, ειναι επισης χωραφι και ζωα, αυτο που συνολικα αποκαλειται βιος.
.
ακριβως.
θα καταστρψω εγω τη ζωη μου για παντα για να κουνιεται το ζβο στα καναλια?
ρε ημαρτον ρε
Η ανθρώπινη ζωή προηγείται επομένως καλύτερα μια εκκένωση που έγινε επιτυχημένα αλλά αποδείχθηκε τελικά αχρείαστη, παρά μια εκκένωση που δεν έγινε και είχαμε θύματα. Δεν χωρά δηλαδή κριτική του τύπου γιατί εκκενώθηκε μια περιοχή, όταν η εκκένωση γίνεται πετυχημένα.
Πρέπει όμως να πούμε ότι οι εκκενώσεις έγιναν υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες υπό την έννοια ότι δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Σε πιο δύσκολες συνθήκες το εγχείρημα θα είναι πολύ πιο απαιτητικό. Μπορεί να κρύβει και κινδύνους.
Τι εγινε εσυ χιονατη,δεν θα μας πεις οτι ηταν εθελοντες οι χτεσινοι ;
Επειδή είσαι στόκος, πάμε πάλι. Στα βίντεο βλέπουμε εθελοντές. Η πυροσβεστική δεν αναφέρει καμιά επίθεση εναντίον του προσωπικού της.
Ποιοι επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους; Θα γνωρίζαμε αν η κουλική μπατσαρία δεν τους παρακολουθούσε ανενόχλητους.
Κάντε λοιπόν ΕΔΕ και πείτε μας γιατί δεν επενέβησαν ενώ η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια τους.
Όσες φορές και να επαναλάβεις ένα ψέμα, όσο μελάνι και να ρίξεις, δεν μπορείς να το κάνεις αλήθεια, καλή μου, μικρή σουπιά.
Εγω μικρη μου ηλιθια χιονατη,σε αντιθεση με σενα δεν βγαζω ιστοριες απο τον πατο μου.
Εβαλα tweet μελους του Ρουβικωνα που εγραφε οτι χθες βραδυ ηταν αυτοι εκει.
Τα αλλα φυσικα μπορει να τα εκαναν εξωγηινοι ή οι χρυσαυγιτες που ειδατε στον υπνο σας.
Πρέπει να αποδείξεις, μικρό μου σούργελο, ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα ευθύνονται για τα επεισόδια ή για την επίθεση. Φυσικά δεν μπορείς να το κάνεις, διότι είσαι ένας κοινός συκοφάντης.
Εντολη εκκενωσης την τελευταια στιγμη, μονο οταν υπαρχει αμεσος κινδυνος, δεν ξερω τι νοημα εχει παντως.
Αν ειναι να γινει πρεπει να γινει σχετικα νωρις, για να ειναι σχετικα οργανωμενη και ομαλη.
Το τοπικο φαινομενο που μπορει να δημιουργησει μια φωτια που ανεβαινει πλαγια, δεν εχει καμια σχεση με τον ανεμο που πνεει γενικα σε μια περιοχη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 07 Αύγ 2021, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να δούμε τί θα γίνει με τους πυρόπληκτους. Ετοιμαστείτε για ωραία πράματα.
Τι θα γίνει; Σπίτια είναι και ξαναγίνονται, λέει ο Κούλης. Ρωτήστε και τους σεισμόπληκτους του 1999.
Σε σχέση με την ανθρώπινη ζωή κι εγώ αυτή θα επέλεγα σε πρώτη φάση, δε διαφωνω, απλά το θέμα είναι ότι δεν είναι success story, διότι μιλάμε για ανείπωτη περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά και κάτι αστειάκια τύπου "χτίστε σχέδιο πόλης εκτεταμένο" μου σηκωνουν την τρίχα σε μία πολλάκις χρεωκοπημένη χώρα. Τεσπα.
Ασφαλώς προηγείται η ανθρώπινη ζωή.
Βέβαια, κάνει μια αντίφαση να βλέπεις εδώ μέσα να εμφανίζονται υπέρμαχοί της όσοι κατά τα άλλα υποστηρίζουν ανθρωποκτονίες άμα πατήσει το πόδι του κανένας κερατάς στην ιδιοκτησία μου
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Η ανθρώπινη ζωή προηγείται επομένως καλύτερα μια εκκένωση που έγινε επιτυχημένα αλλά αποδείχθηκε τελικά αχρείαστη, παρά μια εκκένωση που δεν έγινε και είχαμε θύματα. Δεν χωρά δηλαδή κριτική του τύπου γιατί εκκενώθηκε μια περιοχή, όταν η εκκένωση γίνεται πετυχημένα.
Πρέπει όμως να πούμε ότι οι εκκενώσεις έγιναν υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες υπό την έννοια ότι δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Σε πιο δύσκολες συνθήκες το εγχείρημα θα είναι πολύ πιο απαιτητικό. Μπορεί να κρύβει και κινδύνους.
Είναι σαν να αφήνεις μια μικρή, ασήμαντη πληγή να πάθει γάγγραινα και μετά να βγαίνεις και να λες ότι, "έλα μωρέ, και μ'ενα πόδι θα ζήσει. Ευτυχώς προλάβαμε τα χειρότερα".
Στα χειρότερα δεν θα είχαμε φτάσει αν την ώρα που έπρεπε καθάριζες την πληγή.
Είναι τόσο απλό.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Καμία, αυτό λέμε 2 μέρες τώρα. Μια εναλλακτική θα ήταν να μην εκκενωθεί τίποτα και να παλεύουν με τα λάστιχα μέχρι τελευταία στιγμή.
Ίσον = εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες νεκροί.
Και τότε θα είχαμε και νεκρούς και πάλι καμμένα. Δεν ξέρω αν υπήρχε περισσότερο προσωπικό και μέσα ανάθα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική κατάληξη για τις καμένες εκτάσεις. Τι πιστεύεις; θα είχαμε;
Προσωπικά δε νομίζω ότι κάποιο κράτος μπορεί να σώσει τόσα μέτωπα ταυτόχρονα, αλλά δεν εχω ιδέα και από πυροσβεση, οπότε υποθέτω. Επίσης υποθέτω ότι τις εκκενώσεις τις προτείνει η ίδια η πυροσβεστική. Το μόνο που θα βοηθούσε είναι άμεση ευρωπαϊκή ενίσχυση, αλλά παράλληλα καίγεται και σε άλλα σημεία η Ευρώπη. Το δεύτερο που θα μπορούσε να βοηθήσει είναι να καταγγέλεις τους γείτονες για malpractice αυτή την περίοδο. ΠΧ αν δεις τη γειτόνισσα να βγάλει ψησταριά στον κήπο, αν δεις σιδηροκολλήσεις, μελισσοκόμους με καπνό κλπ. Τώρα είναι αργά, βέβαια.
Κάθεστε και τρώγεστε τώρα, μόλις σταματήσει να καίει να δούμε τί θα γίνει με τους πυρόπληκτους. Ετοιμαστείτε για ωραία πράματα.
Λογικά παίζει ρόλο σε ποια φάση θα προλάβεις τα μέτωπα και τι μέσα διαθέτεις και τι προσωπικό. Όπως και να έχει οι καταστροφές δεν θα σταματήσουν με το σβήσιμο της φωτιάς. Τουλάχιστον δεν υπάρχουν θύματα και αυτό είναι το παρήγορο.
Σε σχέση με την ανθρώπινη ζωή κι εγώ αυτή θα επέλεγα σε πρώτη φάση, δε διαφωνω, απλά το θέμα είναι ότι δεν είναι success story, διότι μιλάμε για ανείπωτη περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά και κάτι αστειάκια τύπου "χτίστε σχέδιο πόλης εκτεταμένο" μου σηκωνουν την τρίχα σε μία πολλάκις χρεωκοπημένη χώρα. Τεσπα.
Ασφαλώς προηγείται η ανθρώπινη ζωή.
Βέβαια, κάνει μια αντίφαση να βλέπεις εδώ μέσα να εμφανίζονται υπέρμαχοί της όσοι κατά τα άλλα υποστηρίζουν ανθρωποκτονίες άμα πατήσει το πόδι του κανένας κερατάς στην ιδιοκτησία μου
Δεν κατανοώ το συσχετισμό με την καταπάτηση της προσωπικής περιουσίας. Εννοείς σε κανονικές συνθήκες ή το πλιάτσικο που ειπώθηκε ότι γίνεται;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.