Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Άβαταρ μέλους
dtri2020

Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 » 08 Αύγ 2021, 09:57

Είχαμε καμμία προσφορά για βοήθεια από Κούβα;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Αύγ 2021, 09:57

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
07 Αύγ 2021, 19:08
ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:52
πήζον bot έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:22
Τι λετε ρε που θα κατσει ο αλλος με μισο μποφορ να δει το σπιτι του να καιγεται επειδη η συμμορια αποφασισε να τρεχει τη γραμμη "δε θρηνησαμε ζωες".
Τι λετε ρε φουκαραδες?
Kάποια στιγμή, πρέπει να αποφασίσετε αν είστε υπέρ ή κατά των εκκενώσεων.

Θεωρείτε ότι η επίσημη γραμμή του κράτους θα πρέπει να παίζει στο πλαίσιο "είναι επιλογή του πολίτη να σώσει την περιουσία του ή τη ζωή του";

Αυτό λύνεται εύκολα. Μπορεί να φεύγει sms εκκένωσης μέχρι τη χ ώρα και από κει και πέρα να "μη χάνεται χρόνος" για την προσπάθεια απομάκρυνσης όσων θέλουν να μείνουν στα σπίτια τους και να τα προστατεύσουν.

Γιατί κάπου το έχουμε χάσει γενικώς με την αξία της ανθρώπινης ζωής, έτσι;

Πότε έτσι και πότε αλλιώς, δε λέει.
Μόνο που, καλή μου, όλοι ή σχεδόν όλοι οι πυρόπληκτοι δηλώνουν ότι αφέθηκαν απροστάτευτοι. Δηλαδή, ότι εξαρχής το σχέδιο ήταν η εκκένωση. Ότι δεν υπήρχε σχέδιο πυρόσβεσης και πως όλα αφέθηκαν στην τύχη τους.

Αυτές λοιπόν είναι σοβαρές καταγγελίες. Ναι. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, αλλά αν η πυροσβεστική εξαρχής έκανε τη δουλειά της, πιθανότατα πολλά θα είχαν σωθεί.

Για να το πω αλλιώς, δεν αφήνεις μια πληγή να πάθει γάγγραινα και μετά καμαρώνεις ότι έσωσες τον ασθενή, ενώ μπορούσες, αν το είχες διαχειριστεί εξαρχής, όπως θα έπρεπε, να είχες περιποιηθεί την πληγή και ο ασθενής να ήταν ακέραιος και υγιής.
Δεν ήμουν εκεί για να ξέρω αν η πυροσβεστική έκανε καλά, μέτρια ή απαράδεκτα τη δουλειά της και γενικώς δεν έχω γνώσεις πυρόσβεσης.

Αν εννοείς ότι με τόσες πυρκαγιές, μπορούσε να λειτουργήσει άψογα τόσο το ανθρωπιστικό όσο και το τεχνικό έργο της κατάσβεσης και αυτό δεν έγινε για επικοινωνιακούς λόγους, τι να πω;

Εγώ δεν βλέπω να κέρδισε κάτι περισσότερο από βρισιές η κυβέρνηση ακολουθώντας αυτό το επικοινωνιακό "κόλπο".

Και η αίσθηση που έχω από την περιρρέουσα ωραία ατμόσφαιρα είναι ότι τελικώς ναι, οι περιουσίες μετράνε περισσότερο από τους ανθρώπους.

Oπότε, μετά από τη “σημερινή” καταστροφή, στις επόμενες πυρκαγιές δεν θα μετράμε τους νεκρούς αλλά μόνον τα καμμένα σπίτια.

Εγώ πάντως μετράω και τα δάση που χάνονται, με τα ζώα, τα πουλιά, τα έντομα και το οικοσύστημα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 08 Αύγ 2021, 09:59

πήζον bot έγραψε:
08 Αύγ 2021, 09:55
«δεν έστειλαν αεροπλάνα», λέει ο ψεύτης. Αν τον πιάσει κανένας Ευβοιώτης ή Πελοποννήσιος θα τον κάνει μαύρο στο ξύλο.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 08 Αύγ 2021, 09:59

Naida έγραψε:
08 Αύγ 2021, 09:50
Υπεύθυνος και για την υγειονομική κρίση της χώρας είναι ο Μητσοτάκης. Αν θέλετε να κατηγορείτε τον Κουτσούμπα να παραδώσετε την εξουσία στον Κουτσουμπα. Βασικά να τον παρακάλεσετε πρέπει μπας και σωθεί κανένα εκατοστό γης.
τα έχεις μπεδέψει λίγο.ο μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για το πρωτάθλημα του αντετουκόμπο.για τον κορωνοιό είναι ο κουτσούμπας και για τις φωτιές ο τσίπρας

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 08 Αύγ 2021, 10:00

Φαε ψεμμα μες στη μουρη.
συνεχιζουν ακαθεκτοι.

Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias » 08 Αύγ 2021, 10:02

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
08 Αύγ 2021, 09:54
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
08 Αύγ 2021, 09:52
Περιφέρουνε το πολιτικό ζόμπι από ασφαλές περιβάλλον σε ασφαλές περιβάλλον για να δείξουν ότι ασχολείται.

Γιατί δεν πάει μια βόλτα από τις καμμένες περιοχές να δω κάτι;
Τι να πάει από εκεί; Θα τον πάρουν με τις πέτρες τον καραγκιοζακο
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε:
21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Αύγ 2021, 10:03

dtri2020 έγραψε:
08 Αύγ 2021, 09:55
Naida έγραψε:
dtri2020 έγραψε:
08 Αύγ 2021, 09:44

Και ο οργισμένος που έχει κάποιον από κορωνοϊό έχει δικαίωμα να πεί "Κουτσούμπα Γαμιέσαι" δηλαδή;
Υπεύθυνος και για την υγειονομική κρίση της χώρας είναι ο Μητσοτάκης. Αν θέλετε να κατηγορείτε τον Κουτσούμπα να παραδώσετε την εξουσία στον Κουτσουμπα. Βασικά να τον παρακάλεσετε πρέπει μπας και σωθεί κανένα εκατοστό γης.
Υπεύθυνος για τις πορείες τις μέρες που μαινόταν η επιδημία ήταν ο Δ. Κουτσούμπας και το ΚΚΕ! Οπότε και το "Κουτσούμπα Γαμιέσαι", ακολουθώντας ακριβώς με την δική σου λογική, είναι απόλυτα διακιολογημένο!

Όταν αρχίζει κανείς να βρίζει πέφτει σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο!
Υπεύθυνος για την υγειονομική διαχείριση της χώρας είναι ο Μητσοτάκης.
nowhere έγραψε:
08 Αύγ 2021, 09:59
Naida έγραψε:
τα έχεις μπεδέψει λίγο.ο μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για το πρωτάθλημα του αντετουκόμπο.για τον κορωνοιό είναι ο κουτσούμπας και για τις φωτιές ο τσίπρας
Ναι μάλλον έχεις δίκιο. Αν και ίσως ο Άδωνις λίγο δεν αισθάνεται καλά με αυτό. Δεν ξέρω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 08 Αύγ 2021, 10:04

το πηγαν το φουκαριαρικο να κανει μπουνιτσες.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 08 Αύγ 2021, 10:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Αύγ 2021, 09:57

Εγώ δεν βλέπω να κέρδισε κάτι περισσότερο από βρισιές η κυβέρνηση ακολουθώντας αυτό το επικοινωνιακό "κόλπο".

Και η αίσθηση που έχω από την περιρρέουσα ωραία ατμόσφαιρα είναι ότι τελικώς ναι, οι περιουσίες μετράνε περισσότερο από τους ανθρώπους.
δεν πάει έτσι, μια χαρά δέχτηκε ο κόσμος τις εκκενώσεις οικισμών, αλλά πέρασε μία βδομάδα και δεν καταφέρανε να ελέγξουν την καταστροφή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 08 Αύγ 2021, 10:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 08 Αύγ 2021, 10:05

Μπορεί η αναγγελία με το 112 να εξυπηρετεί και σκοπούς αποενοχοποίησης του κράτους (εγώ σας ειδοποίησα) αλλά δεν υπάρχει και άλλος τρόπος χρησιμοποίησης του 112.Εκτός εάν κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος και όσοι αρνούνται να φύγουν από το σπίτι τους απομακρύνονται δια της βίας.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 08 Αύγ 2021, 10:07

Αυτη ειναι η νδ.
αυτη ακριβως.
να βολεψουμε την κωλαρα μας

Skiouros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Skiouros » 08 Αύγ 2021, 10:08

Από τότε που εμφανίστηκε το 112 χάθηκε η πυρόσβεση.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 08 Αύγ 2021, 10:08

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Αύγ 2021, 09:57

Οι περιουσίες δεν πάντα κυρπαντελισμός, είναι κόποι και πολλές φορές μέσο επιβίωσης.

Από την περιρρέουσα έχω καταλάβει πως γιά λόγους μόνο κομματικούς η κυβέρνηση επέλεξε να κρατήσει το σκορ των νεκρών στο μηδέν, όχι ανθρωπιστικούς.

:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών