Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
τελείως άχρηστα και επικινδυνα για το προσωπικο
Για τελευταια φορα γιατι βαριεμαι να ασχολουμαι με τις πιπες σας διαρκως.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:35Πρέπει να αποδείξεις, μικρό μου σούργελο, ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα ευθύνονται για τα επεισόδια ή για την επίθεση. Φυσικά δεν μπορείς να το κάνεις, διότι είσαι ένας κοινός συκοφάντης.under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:25Εγω μικρη μου ηλιθια χιονατη,σε αντιθεση με σενα δεν βγαζω ιστοριες απο τον πατο μου.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:02
Επειδή είσαι στόκος, πάμε πάλι. Στα βίντεο βλέπουμε εθελοντές. Η πυροσβεστική δεν αναφέρει καμιά επίθεση εναντίον του προσωπικού της.
Ποιοι επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους; Θα γνωρίζαμε αν η κουλική μπατσαρία δεν τους παρακολουθούσε ανενόχλητους.
Κάντε λοιπόν ΕΔΕ και πείτε μας γιατί δεν επενέβησαν ενώ η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια τους.
Όσες φορές και να επαναλάβεις ένα ψέμα, όσο μελάνι και να ρίξεις, δεν μπορείς να το κάνεις αλήθεια, καλή μου, μικρή σουπιά.
Εβαλα tweet μελους του Ρουβικωνα που εγραφε οτι χθες βραδυ ηταν αυτοι εκει.
Τα αλλα φυσικα μπορει να τα εκαναν εξωγηινοι ή οι χρυσαυγιτες που ειδατε στον υπνο σας.
Και που είσαι;
Ρούφα.
https://thefaq.gr/quot-gkremizei-quot-t ... -ayto-vid/![]()
Εγω απεδειξα οτι ηταν εκει αναρχικοι.Εσυ ελεγες οτι ηταν απλως κοσμος,εθελοντες.
Ο προεδρος λεει οτι δεν εγινε καταγγελια.Και οντως μπορει να μην εκανε κανεις καταγγελια.
Ομως εκει ΗΤΑΝ αναρχικοι και οχι οι αρχιδιες που λεγατε εσεις.Και εγιναν επεισοδια.
Και οτι την επεσαν στους πυροσβεστες το ειπε και ο σκαι ΚΑΙ το οπεν.
Και οι δημοσιογραφοι του οπεν (προφανως επειδη οι συντροφοι ειναι μαλακες και μπερδεψαν τα καναλια) εφαγαν ξυλο και ληστευτηκαν.
Γι αυτο μικρη χιονατη και επειδη δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαζεις ιστοριες απο τον πατο σου,να προσεχεις πριν ανοιξεις το κουτακι με την ζαιικη προπαγανδα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ωραίο ΞΕΠΛΥΜΑ του κάθε ποινικού που ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ.vatraxos έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:38Ασφαλώς προηγείται η ανθρώπινη ζωή.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:20Σε σχέση με την ανθρώπινη ζωή κι εγώ αυτή θα επέλεγα σε πρώτη φάση, δε διαφωνω, απλά το θέμα είναι ότι δεν είναι success story, διότι μιλάμε για ανείπωτη περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά και κάτι αστειάκια τύπου "χτίστε σχέδιο πόλης εκτεταμένο" μου σηκωνουν την τρίχα σε μία πολλάκις χρεωκοπημένη χώρα. Τεσπα.vatraxos έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:15«»
Τι θα γίνει; Σπίτια είναι και ξαναγίνονται, λέει ο Κούλης. Ρωτήστε και τους σεισμόπληκτους του 1999.
Βέβαια, κάνει μια αντίφαση να βλέπεις εδώ μέσα να εμφανίζονται υπέρμαχοί της όσοι κατά τα άλλα υποστηρίζουν ανθρωποκτονίες άμα πατήσει το πόδι του κανένας κερατάς στην ιδιοκτησία μου
Όχι μπαταριά με το δίκαννο, και παγίδες για ΑΡΚΟΥΔΕΣ (σαν κι αυτές που πετάς, ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ) θα στήσουμε στα σπίτια μας αν χρειαστεί.
ΤΑΦΡΟ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Νομίζω ήμουν σαφής. Η νεοφιλ οπτική που κατά τα άλλα θέτει την περιουσία ως το ύψιστο αγαθό, εμφανίζεται τώρα να βάζει ως (μοναδική) προτεραιότητα τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:41Δεν κατανοώ το συσχετισμό με την καταπάτηση της προσωπικής περιουσίας. Εννοείς σε κανονικές συνθήκες ή το πλιάτσικο που ειπώθηκε ότι γίνεται;vatraxos έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:38Ασφαλώς προηγείται η ανθρώπινη ζωή.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:20
Σε σχέση με την ανθρώπινη ζωή κι εγώ αυτή θα επέλεγα σε πρώτη φάση, δε διαφωνω, απλά το θέμα είναι ότι δεν είναι success story, διότι μιλάμε για ανείπωτη περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά και κάτι αστειάκια τύπου "χτίστε σχέδιο πόλης εκτεταμένο" μου σηκωνουν την τρίχα σε μία πολλάκις χρεωκοπημένη χώρα. Τεσπα.
Βέβαια, κάνει μια αντίφαση να βλέπεις εδώ μέσα να εμφανίζονται υπέρμαχοί της όσοι κατά τα άλλα υποστηρίζουν ανθρωποκτονίες άμα πατήσει το πόδι του κανένας κερατάς στην ιδιοκτησία μου
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ναί δεν βγάζεις ιστορίες απ`τον πάτο σου.
Δυστυχώς όμως για`σένα,μάλλον βάζεις ότι βρεις πρόχειρο στον πάτο σου.
- Λίνο Βεντούρα
Τώρα είπε στην ΕΡΤ ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος Κολοκούρης πως είναι υπέρ των προληπτικών εκκενώσεων
Το καλσόν σου πρόσεχε.Gordian Knot έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:43Ωραίο ΞΕΠΛΥΜΑ του κάθε ποινικού που ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ.vatraxos έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:38Ασφαλώς προηγείται η ανθρώπινη ζωή.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:20
Σε σχέση με την ανθρώπινη ζωή κι εγώ αυτή θα επέλεγα σε πρώτη φάση, δε διαφωνω, απλά το θέμα είναι ότι δεν είναι success story, διότι μιλάμε για ανείπωτη περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά και κάτι αστειάκια τύπου "χτίστε σχέδιο πόλης εκτεταμένο" μου σηκωνουν την τρίχα σε μία πολλάκις χρεωκοπημένη χώρα. Τεσπα.
Όχι μπαταριά με το δίκαννο, και παγίδες για ΑΡΚΟΥΔΕΣ (σαν κι αυτές που πετάς, ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ) θα στήσουμε στα σπίτια μας αν χρειαστεί.
ΤΑΦΡΟ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ!
- Λίνο Βεντούρα
Δεν θα ‘πρεπε να σε χαροποιεί αυτό; Περάσατε τις θέσεις σας. Είναι μια νίκη.vatraxos έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:45Νομίζω ήμουν σαφής. Η νεοφιλ οπτική που κατά τα άλλα θέτει την περιουσία ως το ύψιστο αγαθό, εμφανίζεται τώρα να βάζει ως (μοναδική) προτεραιότητα τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:41Δεν κατανοώ το συσχετισμό με την καταπάτηση της προσωπικής περιουσίας. Εννοείς σε κανονικές συνθήκες ή το πλιάτσικο που ειπώθηκε ότι γίνεται;
Βαριέσαι αλλά όλο εδώ είσαι, μικρό μου σούργελο.under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:43Για τελευταια φορα γιατι βαριεμαι να ασχολουμαι με τις πιπες σας διαρκως.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:35Πρέπει να αποδείξεις, μικρό μου σούργελο, ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα ευθύνονται για τα επεισόδια ή για την επίθεση. Φυσικά δεν μπορείς να το κάνεις, διότι είσαι ένας κοινός συκοφάντης.
Και που είσαι;
Ρούφα.
https://thefaq.gr/quot-gkremizei-quot-t ... -ayto-vid/![]()
Εγω απεδειξα οτι ηταν εκει αναρχικοι.Εσυ ελεγες οτι ηταν απλως κοσμος,εθελοντες.
Ο προεδρος λεει οτι δεν εγινε καταγγελια.Και οντως μπορει να μην εκανε κανεις καταγγελια.
Ομως εκει ΗΤΑΝ αναρχικοι και οχι οι αρχιδιες που λεγατε εσεις.Και εγιναν επεισοδια.
Και οτι την επεσαν στους πυροσβεστες το ειπε και ο σκαι ΚΑΙ το οπεν.
Και οι δημοσιογραφοι του οπεν (προφανως επειδη οι συντροφοι ειναι μαλακες και μπερδεψαν τα καναλια) εφαγαν ξυλο και ληστευτηκαν.
Γι αυτο μικρη χιονατη και επειδη δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαζεις ιστοριες απο τον πατο σου,να προσεχεις πριν ανοιξεις το κουτακι με την ζαιικη προπαγανδα.
Πήγαινε λοιπόν να γλείψεις τα μπαλάκια του Άδωνη, αδειάζοντας μας τη γωνιά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Προφανώς στο θέμα πρόληψης και αντιμετώπισης (τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση) των πυρκαγιών υπάρχει θηριώδης κυβερνητική ανεπάρκεια. Άλλο αυτό όμως και άλλο να λέμε ότι δεν έπρεπε να εκκενωθούν περιοχές. Φυσικά δεν διαφωνεί κάνεις ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί φτηνά επικοινωνιακά το "κάναμε εκκενώσεις-σώσαμε ζωές" για να καλύψει μέρος των τεραστίων ευθυνών της.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:39Είναι σαν να αφήνεις μια μικρή, ασήμαντη πληγή να πάθει γάγγραινα και μετά να βγαίνεις και να λες ότι, "έλα μωρέ, και μ'ενα πόδι θα ζήσει. Ευτυχώς προλάβαμε τα χειρότερα".Maspoli έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:33Η ανθρώπινη ζωή προηγείται επομένως καλύτερα μια εκκένωση που έγινε επιτυχημένα αλλά αποδείχθηκε τελικά αχρείαστη, παρά μια εκκένωση που δεν έγινε και είχαμε θύματα. Δεν χωρά δηλαδή κριτική του τύπου γιατί εκκενώθηκε μια περιοχή, όταν η εκκένωση γίνεται πετυχημένα.
Πρέπει όμως να πούμε ότι οι εκκενώσεις έγιναν υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες υπό την έννοια ότι δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Σε πιο δύσκολες συνθήκες το εγχείρημα θα είναι πολύ πιο απαιτητικό. Μπορεί να κρύβει και κινδύνους.
Στα χειρότερα δεν θα είχαμε φτάσει αν την ώρα που έπρεπε καθάριζες την πληγή.
Είναι τόσο απλό.
Να σου αδειασω τη γωνια για να βγαζεις χωρις προβλημα ιστοριες απο τον πατο σου ;
Ριξε μου μπαν αν σε ποναω τοσο πολυ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Δεν είναι δικό μου, του ΠΟΥΣΤΗ (κι ο Τσίπρας τέτοια φρασεολογία χρησιμοποιεί) που πήγε να μπουκάρει μέσα ήταν για να κρύβει τη μάπα του.Karolina έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:45Το καλσόν σου πρόσεχε.Gordian Knot έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:43Ωραίο ΞΕΠΛΥΜΑ του κάθε ποινικού που ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ.
ΤΑΦΡΟ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ!
Άμα σ’ αρέσει τόσο η δουλειά του, κοινοποίησε την διεύθυνση κατοικίας σου να σου στείλουμε μερικούς για να σε βοηθήσουν στις δουλειές του σπιτιού.
Όπως ας πούμε το ΣΙΔΕΡΩΜΑ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...

- I know just what you re sayin
Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο αριστερουλης χτενίζεται ως συνήθως..vatraxos έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:38Ασφαλώς προηγείται η ανθρώπινη ζωή.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:20Σε σχέση με την ανθρώπινη ζωή κι εγώ αυτή θα επέλεγα σε πρώτη φάση, δε διαφωνω, απλά το θέμα είναι ότι δεν είναι success story, διότι μιλάμε για ανείπωτη περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά και κάτι αστειάκια τύπου "χτίστε σχέδιο πόλης εκτεταμένο" μου σηκωνουν την τρίχα σε μία πολλάκις χρεωκοπημένη χώρα. Τεσπα.vatraxos έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:15«»
Τι θα γίνει; Σπίτια είναι και ξαναγίνονται, λέει ο Κούλης. Ρωτήστε και τους σεισμόπληκτους του 1999.
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
- Cecily Anne
Σε κανονικές συνθήκες προστατεύεις την περιουσία σου. Όταν απειλείται η ζωή σου, προστατεύεις την ζωή σου. Όταν μπει στο σπίτι σου κλέφτης και σε απειλεί, δεν αμύνεσαι, για να μην σε κλέψει, αλλά για να μη σε σφάξει. Αν δεν σε απειλεί κάνεις την πάπια να σωθείς κι ας το κάνει καλοκαιρινό. Σιγά μην κάτσουμε να μας βιάζουν κιόλας, μην πάει και βγει μετά κάνας βάτραχος και μας λέει στις πυρκαγιές ότι τώρα σας νοιάζει η ζωή σας. Ουρτ.vatraxos έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:45Νομίζω ήμουν σαφής. Η νεοφιλ οπτική που κατά τα άλλα θέτει την περιουσία ως το ύψιστο αγαθό, εμφανίζεται τώρα να βάζει ως (μοναδική) προτεραιότητα τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:41Δεν κατανοώ το συσχετισμό με την καταπάτηση της προσωπικής περιουσίας. Εννοείς σε κανονικές συνθήκες ή το πλιάτσικο που ειπώθηκε ότι γίνεται;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Kάποια στιγμή, πρέπει να αποφασίσετε αν είστε υπέρ ή κατά των εκκενώσεων.
Θεωρείτε ότι η επίσημη γραμμή του κράτους θα πρέπει να παίζει στο πλαίσιο "είναι επιλογή του πολίτη να σώσει την περιουσία του ή τη ζωή του";
Αυτό λύνεται εύκολα. Μπορεί να φεύγει sms εκκένωσης μέχρι τη χ ώρα και από κει και πέρα να "μη χάνεται χρόνος" για την προσπάθεια απομάκρυνσης όσων θέλουν να μείνουν στα σπίτια τους και να τα προστατεύσουν.
Γιατί κάπου το έχουμε χάσει γενικώς με την αξία της ανθρώπινης ζωής, έτσι;
Πότε έτσι και πότε αλλιώς, δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20