waldorf έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 17:49
Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 16:32
...
Δεν υπάρχει ασφαλές υλικό για να κολλήσει το χερούλι. Το καινούριο καπάκι θα γίνει κατά παραγγελία, θα κοστίσει 45 ευρώ και θα είναι έτοιμο σε 3 μήνες. Φοβάμαι πως μέχρι να έρθει το καπάκι, θα έχω σπάσει τη γάστρα. Χρησιμοποιείται πάντως, απλά θέλει περισσότερη προσοχή από παλιά.

Δηλαδή πόσο κοστίζει όλη η γάστρα ώστε να αξίζει να δώσεις 45 ευρώ για τη λαβή του καπακίου (sic);
Δεύτερη ερώτηση.Ακόμη κι αν κοστίζει τόσα πολλά η γάστρα,υπάρχει πραγματικά λόγος να την χρησιμοποιείς σε ηλεκτρική κουζίνα;Κάνει καμιά διαφορά ή απλά "κοιτάτε φιλενάδες τι γάστρα έχω";
Όλο το καπάκι θα αντικατασταθεί. Όχι μόνο η λαβή.
Έχω βάλει στο άλλο νήμα πόσο κάνει καινούρια. Αυτή που έχω είναι η παλιά τους που όταν την αγόρασα ήταν σε προσφορά.
Μου αρέσει πιο πολύ από την εμαγιέ στα κρέατα. Επίσης με την εμαγιέ σε κάποιες φάσεις κάποια φαγητά άρπαζαν. Με αυτή δεν μου έχει τύχει. Είναιι όμως αρκετά πιο μικρή. Η εμαγιέ που είχα, ήταν γερμανική και την πέταξα μετά από χρόνια γιατί πλέον άφηνε χρώμα, λίγο αλλά το έβλεπες στο χαρτί κουζίνας. Ξαναπήρα εμαγιέ, πολύ οικονομική, με πολύ καλές κριτικές στο Σκρουτζ και γερμανική. Στο τρίτο ψήσιμο, έβαψε το χαρτί κουζίνας κατάμαυρο και την έστειλα. Μετά βρήκα αυτή και την πήρα.
Μπορώ να χρησιμοποιώ το καπάκι όπως είναι, δεν θα πάω για καινούριο.
Ποια φιλενάδα μωρέ; Ποια νομίζεις πως έχει όρεξη να ασχολείται με κεραμικές γάστρες ή με μαντεμένιες επιφάνειες ψησίματος. Στις ωοθήκες μας. Βαφές μαλλιών συγκρίνουμε και λέμε εντυπώσεις από γιατρούς που μας χρειάζονται λόγω των παιδιών. Εσείς τα κοιτάτε πιο πολύ από εμάς αυτά.
The Age of Aquarius έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 18:39
Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 15:40

Αν μπορούσα θα έτρωγα όλη τη γάστρα μόνη μου.
Είναι πολύ κρίμα που το κυδώνι τείνει να ξεχαστεί στην Ελλάδα
Εμείς το χρησιμοποιούμε και σε γλυκά και σε αλμυρά.