Γλυκά που φτιάξαμε σήμερα
Re: Γλυκά που φτιάξαμε σήμερα
Γλυκό κεράσι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και όσον διαβάζουμε τους άσχετους έφτιαξα και ένα γλυκάκι μπαμ μπαμ
Μπισκότα πτι μπερ τριμμένα με λίιιγο λιωμένο βούτυρο, μους σοκολάτας (ναι ετοιματζιδικη- είμαι άρρωστη νταξει; ) γλυκό κεράσι δικό μου και πάλι μους από πάνω και λίγο τριμμένο μπισκότο ακόμα.
Μπισκότα πτι μπερ τριμμένα με λίιιγο λιωμένο βούτυρο, μους σοκολάτας (ναι ετοιματζιδικη- είμαι άρρωστη νταξει; ) γλυκό κεράσι δικό μου και πάλι μους από πάνω και λίγο τριμμένο μπισκότο ακόμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αχ
απο τη μέση το άρχισες το ταψί τα μπουρεκάκια
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπακλαβάς είναι. Απλά τυλιχτός.
Ήθελα να δω άμα ψήθηκε και από μέσα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Το κόλλησες το χερούλι, τύπισσα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν υπάρχει ασφαλές υλικό για να κολλήσει το χερούλι. Το καινούριο καπάκι θα γίνει κατά παραγγελία, θα κοστίσει 45 ευρώ και θα είναι έτοιμο σε 3 μήνες. Φοβάμαι πως μέχρι να έρθει το καπάκι, θα έχω σπάσει τη γάστρα. Χρησιμοποιείται πάντως, απλά θέλει περισσότερη προσοχή από παλιά.
Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 16:32...
Δεν υπάρχει ασφαλές υλικό για να κολλήσει το χερούλι. Το καινούριο καπάκι θα γίνει κατά παραγγελία, θα κοστίσει 45 ευρώ και θα είναι έτοιμο σε 3 μήνες. Φοβάμαι πως μέχρι να έρθει το καπάκι, θα έχω σπάσει τη γάστρα. Χρησιμοποιείται πάντως, απλά θέλει περισσότερη προσοχή από παλιά.
Δηλαδή πόσο κοστίζει όλη η γάστρα ώστε να αξίζει να δώσεις 45 ευρώ για τη λαβή του καπακίου (sic);
Δεύτερη ερώτηση.Ακόμη κι αν κοστίζει τόσα πολλά η γάστρα,υπάρχει πραγματικά λόγος να την χρησιμοποιείς σε ηλεκτρική κουζίνα;Κάνει καμιά διαφορά ή απλά "κοιτάτε φιλενάδες τι γάστρα έχω";
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Τέτοια είναι. Και το σιρόπι που βλέπεις, από καρπούζι είναι. Θες να δοκιμάσεις να σου στείλω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Είναι πολύ κρίμα που το κυδώνι τείνει να ξεχαστεί στην Ελλάδα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλο το καπάκι θα αντικατασταθεί. Όχι μόνο η λαβή.waldorf έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 17:49Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 16:32...
Δηλαδή πόσο κοστίζει όλη η γάστρα ώστε να αξίζει να δώσεις 45 ευρώ για τη λαβή του καπακίου (sic);
Δεύτερη ερώτηση.Ακόμη κι αν κοστίζει τόσα πολλά η γάστρα,υπάρχει πραγματικά λόγος να την χρησιμοποιείς σε ηλεκτρική κουζίνα;Κάνει καμιά διαφορά ή απλά "κοιτάτε φιλενάδες τι γάστρα έχω";
Έχω βάλει στο άλλο νήμα πόσο κάνει καινούρια. Αυτή που έχω είναι η παλιά τους που όταν την αγόρασα ήταν σε προσφορά.
Μου αρέσει πιο πολύ από την εμαγιέ στα κρέατα. Επίσης με την εμαγιέ σε κάποιες φάσεις κάποια φαγητά άρπαζαν. Με αυτή δεν μου έχει τύχει. Είναιι όμως αρκετά πιο μικρή. Η εμαγιέ που είχα, ήταν γερμανική και την πέταξα μετά από χρόνια γιατί πλέον άφηνε χρώμα, λίγο αλλά το έβλεπες στο χαρτί κουζίνας. Ξαναπήρα εμαγιέ, πολύ οικονομική, με πολύ καλές κριτικές στο Σκρουτζ και γερμανική. Στο τρίτο ψήσιμο, έβαψε το χαρτί κουζίνας κατάμαυρο και την έστειλα. Μετά βρήκα αυτή και την πήρα.
Μπορώ να χρησιμοποιώ το καπάκι όπως είναι, δεν θα πάω για καινούριο.
Ποια φιλενάδα μωρέ; Ποια νομίζεις πως έχει όρεξη να ασχολείται με κεραμικές γάστρες ή με μαντεμένιες επιφάνειες ψησίματος. Στις ωοθήκες μας. Βαφές μαλλιών συγκρίνουμε και λέμε εντυπώσεις από γιατρούς που μας χρειάζονται λόγω των παιδιών. Εσείς τα κοιτάτε πιο πολύ από εμάς αυτά.
Εμείς το χρησιμοποιούμε και σε γλυκά και σε αλμυρά.The Age of Aquarius έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 18:39Είναι πολύ κρίμα που το κυδώνι τείνει να ξεχαστεί στην Ελλάδα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυκά νοσταλγικά ρομαντικά ρετρό μπαχαλακια
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Νοέμ 2022, 17:16 » σε Ιστορία - 14 Απαντήσεις
- 705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
17 Φεβ 2023, 10:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-