Γιατί είπα εγώ ότι την πήγαν να την βάλουν στα καζάνια;
Σε άλσος πήγαν να τις βάλουν.
https://www.athensvoice.gr/greece/72486 ... sto-perama
Γιατί είπα εγώ ότι την πήγαν να την βάλουν στα καζάνια;
1. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την «έννοια του βρε». Και μάλλον δεν είμαι ο μόνος.Karolina έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 15:27Διότι φίλε, δεν είναι αυτονόητο να πάρουμε τα όπλα και να βαράμε ότι να ’ναι. Δες τι γίνεται στις ΗΠΑ και άσε τις μαλακίες.Gordian Knot έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 21:51Και τότε γιατί αντιδράς για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; Για το δικαίωμα οποιουδήποτε ανθρώπου να ΑΜΥΝΘΕΙ εναντίον ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ φτάνοντας ακόμα και στην οπλοχρησία όταν αυτοί ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ σπίτι του.
Σε ενόχλησε η φράση «τάφρος με κροκόδειλους»; Την εξέλαβες τοις μετρητοίς;
Και για να σε προλάβω, εγώ δεν έχω ούτε φυσοκάλαμο (μετά από κρούσματα που σημειώθηκαν στο κτίριο έχω στήσει κάμερες, αυτόματες ειδοποιήσεις κ.λπ.), αλλά αν το πράγμα χοντρύνει, και έχει αρχίσει και χοντραίνει εδώ και χρόνια, δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια. Γιατί αξιολογώ τη ζωή μου υψηλότερα από εκείνη του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
Μόνο κάτι τύποι που ζουν σε περίκλειστα και καλά φυλασσόμενα συγκροτήματα με private security και τα ρέστα είναι τόσο large και πονόψυχοι για τους ΘΥΤΕΣ.
Το παράλληλο σύμπαν που λέγαμε.
Εσύ τι είσαι για να ’χουμε καλό ρώτημα;
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε εμένα αν η ερώτηση σε φέρνει σε δύσκολη θέση, απάντησε πρώτα στον ΕΑΥΤΟ σου.
Και μόνο τις ΗΠΑ να δούμε δεν χρειάζεται άλλη απάντηση.
End of story.
Μάθατε τώρα όλα τα χαμένα, όποιος δεν συμφωνεί σε όλες τις μαλακίες που λέτε να είναι Τσίπρας ή κουκουές ή φιλομετανάστης και όλες αυτές τις μπούρδες.
Σοβαρέψου και μην μου ξαναμιλήσεις Μωρέ. Όχι με την έννοια του «βρε»
Τράβα πέστο στην ηλικιωμένη της φωτογραφίας.Karolina έγραψε:Το καλσόν σου πρόσεχε.
Εγώ δεν του δίνω άδικο για τον τρόπο που λέει ότι κρίνει μία κυβέρνηση. Προφανώς έχει κι εκείνος τις προτιμήσεις του αλλά δεν συζητάμε αυτό και αυτό που λέει είναι λίγο διαφορετικό.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 22:34Ναι πατουλιλιλίνη μου, πέφτω από τα σύγνεφα, πχοιος να το περίμενε ότι σκέπτεσαι κατά αυτόν τον τρόπο; πχοιος;πατησιωτης έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:26Εξαφανίσθηκε επειδή πήρε 0,80%.Συνήθως όσοι παίρνουν παρόμοια ποσοστά εξαφανίζονται.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 20:50
Ο ΠτΘ απεδείχθη κατώτερος των καταστάσεων αλλά είχε τουλάχιστον την ευθιξία να εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή της χώρας. Όλοι οι γαμημένοι πολιτικοί που υποστηρίζεις αποδεικνύουν την κατωτερότητα τους με συνέπεια κάθε τετραετία και συνεχίζουν κουνώντας και το δάκτυλο, οι μπάσταρδοι. Λόγω ακριβώς του πολιτικού συστήματος που διαθέτουμε και ψευτοαναλύσαμε προηγουμένως οι ψηφοφόροι τους είναι - είστε τουλαχίστον το ίδιο αναξιοπρεπή δίποδα.
Όσο για τους ψηφοφόρους τους έχουν ο καθένας διαφορετικά κριτήρια.Ας πούμε εγώ εάν είμαι δυσαρεστημένος από κάτι στην παρούσα κυβέρνηση είναι επειδή δεν άλλαξε τους ποινικούς κώδικες του συριζα ακόμη,επειδή δεν έχει βάλει τον Ρουβίκωνα μέσα και άλλα που δεν ενδιαφέρουν κανένα από πολλούς.Σίγουρα δεν είμαι δυσαρεστημένος από την απόδοσή της έναντι του κορωνοιού και ακόμη και εάν σου φαίνεται προκλητικό και από την παρούσα πυρκαιά.
Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κρίνω μια κυβέρνηση - όλες τις κυβερνήσεις,και αυτές που δεν έχω ψηφίσει - δεν ξεκινώ από τις επιθυμίες μου - βάζω τον εαυτό μου νοερά στη θέση του επικεφαλής και σκέφτομαι εγώ θα μπορούσα στο θέμα αυτό να κάνω κάτι καλύτερο;υπάρχει καμμιά καλύτερη ιδέα;με βάση πάντα τους περιορισμούς που ξέρει ο καθένας ότι υπάρχουν.Εάν δεν έχω απάντηση,δεν μπορώ να προσάψω κάτι.
Λοιπόν για να διπλασιάσει κάποιος τις ΜΕΘ,να πάρει 50 Κανανταίρ και 50 Ραφάλ και να πληρώνει όλους αυτούς που τους έκλεισε τα μαγαζιά λόγω επιδημίας θα έπρεπε να είναι ο μάγος Χουντίνι.Εγώ μάγος δεν είμαι και δεν απαιτώ να είναι ο Μητσοτάκης ούτε και ο Τσίπρας φυσικά.
Αλλά τους κώδικες που βγάζουν τους εγκληματίες έξω είναι στο χέρι μου να τους αλλάξω.
Τώρα τι κριτήρια έχει ο άλλος,είναι δικό του θέμα.
Η συνταξάρα και τα ενοίκια να πέφτουν και δε πα να καίγεται ο τοπος;
Ζωάρα.
Σίγουρα, το πρόβλημα δεν είναι οι πευκοβελόνες κάτω αλλά τα δέντρα, αυτά είναι δύσκολο να τα ελέγξεις.ST48410 έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 22:27Πόσο ελεγχόμενη μπορεί να είναι τέτοια ενέργεια όταν κάτω υπάρχουν πευκοβελόνες και κουκουνάρια; Μήπως έχει άλλη χλωρίδα η Ρουμανία και βολεύει περισσότερο;vagabondo έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 22:21Δεν τις έλκουν, απλά με ελεγχόμενη (από πυροσβεστικά με νερο) καύση, καίνε μια ζώνη μπροστά από το μέτωπο, έτσι ώστε όταν φτάσει η πυρκαγιά να μην έχει υλικό να κάψει. Δημιουργείς μια αντιπυρική ζώνη δηλαδή, όχι εκχερσώνοντας, αλλά καίγοντας.
Θα μπορούσαν δηλαδή τα πυροσβεστικά κατά μήκος των δρόμων, αντί να περιμένουν την πύρινη λαίλαπα, να φτιάξουν μια τέτοια ζώνη.
Δεν το γραψα για σένα. Απλά το σημείωσα να μη νομίζει κάποιος πως πάει να γίνει δολιοφθορά στα καζάνια.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 22:37Γιατί είπα εγώ ότι την πήγαν να την βάλουν στα καζάνια;
Σε άλσος πήγαν να τις βάλουν.
https://www.athensvoice.gr/greece/72486 ... sto-perama
Γιατί τα έχασε; Ο μαγαζάτορας οφείλει να του τα επιστρέψει αφού δεν μπορεί να του παράσχει την υπηρεσία για την οποία έλαβε αυτά τα χρήματα.stergiosbik έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:20Μπροστά σε όσα έχουν συμβεί δεν είναι τίποτα,αέρας.Karolina έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:18Κρίμα μεγάλο, χάθηκαν οι ψυχές 3000 ευρω!stergiosbik έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:17Υπάρχουν και οι παράπλευρες απώλειες.
Τέλη του μηνός είναι να κατέβω Αθήνα για την βάφτιση του παιδιού ενός ξαδέρφου.
Μόλις έμαθα ότι το μαγαζί που είχε κλείσει για το τραπέζι,κάπου στην Βαρυμπόμπη,κάηκε και έχασε τα χρήματα που είχε δώσει,3000 ευρώ.
Όπως και να 'χει όμως σου ρχεται ζόρι να χάσεις έτσι απλά 3 χιλιάρικα.
Τι λες; Θα μπορεί με καμένο μαγαζί να βρει 3 χιλ εύκαιρα;Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 22:45Γιατί τα έχασε; Ο μαγαζάτορας οφείλει να του τα επιστρέψει αφού δεν μπορεί να του παράσχει την υπηρεσία για την οποία έλαβε αυτά τα χρήματα.
Καταλάβατε τώρα Γαλαζαίοι γιατί ΚΙΝΗΣΑ ΓΗ & ΟΥΡΑΝΟ να τον εντάξω στο δυναμικό της «Δημιουργίας»;πατησιωτης έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 15:31Επειδή οι φαηλοτζήμεροι είναι στο ίδιο στρατόπεδο με τη ΝΔ.Απλά είναι πιο δεξιά.Οι περισσότεροι ακροδεξιοί όμως (Βελόπουλος.ΧΑ,ΑΝΕΛ,Τράγκας κλπ) δεν είναι στο ίδιο μενουμευρωπαικό στρατόπεδο.
Τα στρατόπεδα είναι αυτά του δημοψηφίσματος - το ΝΑΙ και το ΟΧΙ.
Οι φαηλοτζήμεροι είναι οι πιο δεξιοί του ΝΑΙ.Αυτό δεν είναι τυχαίο.Για να είναι εκεί έχουν συγκεκριμένη αντίληψη τι φταίει και τι πρέπει να γίνει.Διαφωνούν με τη ΝΔ στα μεταναστευτικά και τα πολυπολιτισμικά αλλά δεν πουτινίζουν ούτε ψάχνονται για ευκολίες και μαγικές λύσεις.
Το ξέπλυμα που λες προκύπτει από ότι ένας φαηλοτζημερικός αμέσως σκοντάφτει στην κριτική στυλ για ολα φταίνε οι Γερμανοί ή οι Αμερικάνοι ή οι λεφτάδες.Αντίθετα πιστεύει ότι φταίνε οι αναρχικοί,οι συνδικαλιστές,το δημόσιο και άλλα παρόμοια.Δεν είναι τόσο ξέπλυμα της ΝΔ αλλά αντίθεση στους οχιτζήδες και την αντιμνημονιακή που πλέον έγινε και αντιεμβολιαστική χορωδία.
Ναι Στάθη μου, και εγώ θα έλεγα τα ίδια με εσένα για τον πατ και τον κάθε πατ αν δεν ήταν μέρος του προβλήματος (χρόνιες νοοτροπίες κτλ) που ήδη σωστά ανέφερες μόνος σου. Να υπάρχει και λίγη ντροπή στην τελική δεν είναι κακό. Δεν γίνεται να στηρίζεις διαχρονικά αυτήν την αρρωστημένη νοοτροπία, αυτήν την σαπίλα που κυβέρνησε για δεκαετίες ολόκληρες αυτόν τον τόπο μέσω της οποίας εσύ πλούτισες και ταυτόχρονα να μας κουνάς και το δάχτυλο από ψηλά από το ρετιρέ ενός από τα διαμερίσματα που απέκτησες σταδιακά από όλο αυτό το καθεστώς.ST48410 έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 22:41Εγώ δεν του δίνω άδικο για τον τρόπο που λέει ότι κρίνει μία κυβέρνηση. Προφανώς έχει κι εκείνος τις προτιμήσεις του αλλά δεν συζητάμε αυτό και αυτό που λέει είναι λίγο διαφορετικό.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 22:34Ναι πατουλιλιλίνη μου, πέφτω από τα σύγνεφα, πχοιος να το περίμενε ότι σκέπτεσαι κατά αυτόν τον τρόπο; πχοιος;πατησιωτης έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:26
Εξαφανίσθηκε επειδή πήρε 0,80%.Συνήθως όσοι παίρνουν παρόμοια ποσοστά εξαφανίζονται.
Όσο για τους ψηφοφόρους τους έχουν ο καθένας διαφορετικά κριτήρια.Ας πούμε εγώ εάν είμαι δυσαρεστημένος από κάτι στην παρούσα κυβέρνηση είναι επειδή δεν άλλαξε τους ποινικούς κώδικες του συριζα ακόμη,επειδή δεν έχει βάλει τον Ρουβίκωνα μέσα και άλλα που δεν ενδιαφέρουν κανένα από πολλούς.Σίγουρα δεν είμαι δυσαρεστημένος από την απόδοσή της έναντι του κορωνοιού και ακόμη και εάν σου φαίνεται προκλητικό και από την παρούσα πυρκαιά.
Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κρίνω μια κυβέρνηση - όλες τις κυβερνήσεις,και αυτές που δεν έχω ψηφίσει - δεν ξεκινώ από τις επιθυμίες μου - βάζω τον εαυτό μου νοερά στη θέση του επικεφαλής και σκέφτομαι εγώ θα μπορούσα στο θέμα αυτό να κάνω κάτι καλύτερο;υπάρχει καμμιά καλύτερη ιδέα;με βάση πάντα τους περιορισμούς που ξέρει ο καθένας ότι υπάρχουν.Εάν δεν έχω απάντηση,δεν μπορώ να προσάψω κάτι.
Λοιπόν για να διπλασιάσει κάποιος τις ΜΕΘ,να πάρει 50 Κανανταίρ και 50 Ραφάλ και να πληρώνει όλους αυτούς που τους έκλεισε τα μαγαζιά λόγω επιδημίας θα έπρεπε να είναι ο μάγος Χουντίνι.Εγώ μάγος δεν είμαι και δεν απαιτώ να είναι ο Μητσοτάκης ούτε και ο Τσίπρας φυσικά.
Αλλά τους κώδικες που βγάζουν τους εγκληματίες έξω είναι στο χέρι μου να τους αλλάξω.
Τώρα τι κριτήρια έχει ο άλλος,είναι δικό του θέμα.
Η συνταξάρα και τα ενοίκια να πέφτουν και δε πα να καίγεται ο τοπος;
Ζωάρα.
Βάλε τον εαυτό σου πολιτικό προϊστάμενο της πυροσβεστικής ή κάποιον που εμπιστεύεσαι και θεωρείς ικανό. Αν είναι τίμιος και ηθικό στοιχείο μάλλον θα φρίξει και θα σηκωθεί να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Αν αποφασίσει να μείνει να το παλέψει θα δει ότι έχει να κάνει με χρόνιες νοοτροπίες, υφισταμένους με μέσο που δεν θα ακολουθούν τις διαταγές και δεν θα μπορεί να τους μετακινήσει, ελλειπή χρηματοδότηση και διάφορους περίεργους που σπαταλάνε χρήμα εδώ κι εκεί. Δε φτάνουν 5-10 ικανοί για να αλλάξει η κατάσταση. Θέλει συνολική αλλαγή η Ελληνική κοινωνία για να μπορείς να ελπίζεις ότι θα βρεθεί ο κρίσιμος αριθμός ικανών στελεχών στα κατάλληλα πόστα σε καιρό κρίσης.
https://www.google.com/amp/s/www.tovima ... amena/amp/ η πυρκαγιά στην Εύβοια πάει να γίνει η μεγαλύτερη που υπήρξε ποτέ στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους
Στο βoρειοδυτικό σύνορο του Αφγανιστάν.