Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 08 Αύγ 2021, 22:37

ST48410 έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:34
Otto Weininger έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:30
Nostalgia έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:20

Το Περαμα δεν εχει δεξαμενες καυσιμων του στρατου;
Ναι, έχει τα καζάνια που λένε.
Δεν υπάρχει πράσινο γύρω από τα καζάνια. Προφανώς η φωτιά πήγε να μπει κάπου αλλού.
Γιατί είπα εγώ ότι την πήγαν να την βάλουν στα καζάνια;

Σε άλσος πήγαν να τις βάλουν.

https://www.athensvoice.gr/greece/72486 ... sto-perama

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot » 08 Αύγ 2021, 22:39

Karolina έγραψε:
08 Αύγ 2021, 15:27
Gordian Knot έγραψε:
07 Αύγ 2021, 21:51
Karolina έγραψε:
07 Αύγ 2021, 20:20

Δεν έχω καμία σχέση με ''ζαίο''
Επίσης δεν έχω καμία καλή σχέση με ποινικούς, βασικά υποστηρίζω την θανατική ποινή σε κάποιους.
Αυτό δεν με κάνει όμως να μου αρέσουν τα γίδια. :003:
Και τότε γιατί αντιδράς για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; Για το δικαίωμα οποιουδήποτε ανθρώπου να ΑΜΥΝΘΕΙ εναντίον ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ φτάνοντας ακόμα και στην οπλοχρησία όταν αυτοί ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ σπίτι του.
Σε ενόχλησε η φράση «τάφρος με κροκόδειλους»; Την εξέλαβες τοις μετρητοίς;
Και για να σε προλάβω, εγώ δεν έχω ούτε φυσοκάλαμο (μετά από κρούσματα που σημειώθηκαν στο κτίριο έχω στήσει κάμερες, αυτόματες ειδοποιήσεις κ.λπ.), αλλά αν το πράγμα χοντρύνει, και έχει αρχίσει και χοντραίνει εδώ και χρόνια, δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια. Γιατί αξιολογώ τη ζωή μου υψηλότερα από εκείνη του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.

Μόνο κάτι τύποι που ζουν σε περίκλειστα και καλά φυλασσόμενα συγκροτήματα με private security και τα ρέστα είναι τόσο large και πονόψυχοι για τους ΘΥΤΕΣ.
Το παράλληλο σύμπαν που λέγαμε.
Εσύ τι είσαι για να ’χουμε καλό ρώτημα;
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε εμένα αν η ερώτηση σε φέρνει σε δύσκολη θέση, απάντησε πρώτα στον ΕΑΥΤΟ σου.
Διότι φίλε, δεν είναι αυτονόητο να πάρουμε τα όπλα και να βαράμε ότι να ’ναι. Δες τι γίνεται στις ΗΠΑ και άσε τις μαλακίες.

Και μόνο τις ΗΠΑ να δούμε δεν χρειάζεται άλλη απάντηση.
End of story.

Μάθατε τώρα όλα τα χαμένα, όποιος δεν συμφωνεί σε όλες τις μαλακίες που λέτε να είναι Τσίπρας ή κουκουές ή φιλομετανάστης και όλες αυτές τις μπούρδες.
Σοβαρέψου και μην μου ξαναμιλήσεις Μωρέ. Όχι με την έννοια του «βρε»
1. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την «έννοια του βρε». Και μάλλον δεν είμαι ο μόνος.
Βρε τι;
«Βρε μπαγάσα, περνάς καλά εκεί πάνω;» Νικόλας Άσιμος

2. Δεν «βαράμε ό,τι να ’ναι»🙄, ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ με οποιοδήποτε μέσο (αυτό περιλαμβάνει ΚΑΙ τα όπλα) εναντίον οποιουδήποτε εισβάλει στο σπίτι μας.
Άλλη μια φορά για να το εμπεδώσουν οι βραδύνοες:
Στο ΣΠΙΤΙ μας.
Αν ο κακοποιός υποχωρήσει και διαφύγει, δεν βγαίνουμε στους δρόμους ρίχνοντας μπαταριές.
Όπως είπα και πριν, ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ πράγματα για τα οποία διατυπώνεις ενστάσεις ΧΩΡΙΣ να εξηγείς. Πέρα από αναφορές σε γυναικεία αξεσουάρ...
Μία εναλλακτική θα ήταν, λέω όχι στη χρήση όπλων αλλά επιτρέπω τη χρήση taser ή άλλου μη-θανατηφόρου (ποιου άραγε;) μέσου.
Αν γνωρίζεις άλλη μη βίαιη μέθοδο ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ διαφώτισέ μας.

3. Αν δεν αποτελείς μέρος της λύσης, αποτελείς μέρος του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
Karolina έγραψε:Το καλσόν σου πρόσεχε.
Τράβα πέστο στην ηλικιωμένη της φωτογραφίας.

Εικόνα

ΜΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 08 Αύγ 2021, 22:41

sys3x έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
08 Αύγ 2021, 21:26
sys3x έγραψε:
08 Αύγ 2021, 20:50

Ο ΠτΘ απεδείχθη κατώτερος των καταστάσεων αλλά είχε τουλάχιστον την ευθιξία να εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή της χώρας. Όλοι οι γαμημένοι πολιτικοί που υποστηρίζεις αποδεικνύουν την κατωτερότητα τους με συνέπεια κάθε τετραετία και συνεχίζουν κουνώντας και το δάκτυλο, οι μπάσταρδοι. Λόγω ακριβώς του πολιτικού συστήματος που διαθέτουμε και ψευτοαναλύσαμε προηγουμένως οι ψηφοφόροι τους είναι - είστε τουλαχίστον το ίδιο αναξιοπρεπή δίποδα.
Εξαφανίσθηκε επειδή πήρε 0,80%.Συνήθως όσοι παίρνουν παρόμοια ποσοστά εξαφανίζονται.
Όσο για τους ψηφοφόρους τους έχουν ο καθένας διαφορετικά κριτήρια.Ας πούμε εγώ εάν είμαι δυσαρεστημένος από κάτι στην παρούσα κυβέρνηση είναι επειδή δεν άλλαξε τους ποινικούς κώδικες του συριζα ακόμη,επειδή δεν έχει βάλει τον Ρουβίκωνα μέσα και άλλα που δεν ενδιαφέρουν κανένα από πολλούς.Σίγουρα δεν είμαι δυσαρεστημένος από την απόδοσή της έναντι του κορωνοιού και ακόμη και εάν σου φαίνεται προκλητικό και από την παρούσα πυρκαιά.
Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κρίνω μια κυβέρνηση - όλες τις κυβερνήσεις,και αυτές που δεν έχω ψηφίσει - δεν ξεκινώ από τις επιθυμίες μου - βάζω τον εαυτό μου νοερά στη θέση του επικεφαλής και σκέφτομαι εγώ θα μπορούσα στο θέμα αυτό να κάνω κάτι καλύτερο;υπάρχει καμμιά καλύτερη ιδέα;με βάση πάντα τους περιορισμούς που ξέρει ο καθένας ότι υπάρχουν.Εάν δεν έχω απάντηση,δεν μπορώ να προσάψω κάτι.
Λοιπόν για να διπλασιάσει κάποιος τις ΜΕΘ,να πάρει 50 Κανανταίρ και 50 Ραφάλ και να πληρώνει όλους αυτούς που τους έκλεισε τα μαγαζιά λόγω επιδημίας θα έπρεπε να είναι ο μάγος Χουντίνι.Εγώ μάγος δεν είμαι και δεν απαιτώ να είναι ο Μητσοτάκης ούτε και ο Τσίπρας φυσικά.
Αλλά τους κώδικες που βγάζουν τους εγκληματίες έξω είναι στο χέρι μου να τους αλλάξω.
Τώρα τι κριτήρια έχει ο άλλος,είναι δικό του θέμα.
Ναι πατουλιλιλίνη μου, πέφτω από τα σύγνεφα, πχοιος να το περίμενε ότι σκέπτεσαι κατά αυτόν τον τρόπο; πχοιος;
:lol:
Η συνταξάρα και τα ενοίκια να πέφτουν και δε πα να καίγεται ο τοπος;
Ζωάρα.
:D
Εγώ δεν του δίνω άδικο για τον τρόπο που λέει ότι κρίνει μία κυβέρνηση. Προφανώς έχει κι εκείνος τις προτιμήσεις του αλλά δεν συζητάμε αυτό και αυτό που λέει είναι λίγο διαφορετικό.
Βάλε τον εαυτό σου πολιτικό προϊστάμενο της πυροσβεστικής ή κάποιον που εμπιστεύεσαι και θεωρείς ικανό. Αν είναι τίμιος και ηθικό στοιχείο μάλλον θα φρίξει και θα σηκωθεί να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Αν αποφασίσει να μείνει να το παλέψει θα δει ότι έχει να κάνει με χρόνιες νοοτροπίες, υφισταμένους με μέσο που δεν θα ακολουθούν τις διαταγές και δεν θα μπορεί να τους μετακινήσει, ελλειπή χρηματοδότηση και διάφορους περίεργους που σπαταλάνε χρήμα εδώ κι εκεί. Δε φτάνουν 5-10 ικανοί για να αλλάξει η κατάσταση. Θέλει συνολική αλλαγή η Ελληνική κοινωνία για να μπορείς να ελπίζεις ότι θα βρεθεί ο κρίσιμος αριθμός ικανών στελεχών στα κατάλληλα πόστα σε καιρό κρίσης.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 08 Αύγ 2021, 22:41

ST48410 έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:27
vagabondo έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Αύγ 2021, 21:48
Αυτήν την μέθοδο "φωτιά με φωτιά" την είχα δει στην Εύβοια από Κύπριους πυροσβέστες. Ανάβουν μικρές εστίες που "έλκουν" τις φλόγες της μεγαλύτερης, κατευθύνοντας έτσι το κύριο μέτωπο.
Δεν τις έλκουν, απλά με ελεγχόμενη (από πυροσβεστικά με νερο) καύση, καίνε μια ζώνη μπροστά από το μέτωπο, έτσι ώστε όταν φτάσει η πυρκαγιά να μην έχει υλικό να κάψει. Δημιουργείς μια αντιπυρική ζώνη δηλαδή, όχι εκχερσώνοντας, αλλά καίγοντας.
Θα μπορούσαν δηλαδή τα πυροσβεστικά κατά μήκος των δρόμων, αντί να περιμένουν την πύρινη λαίλαπα, να φτιάξουν μια τέτοια ζώνη.
Πόσο ελεγχόμενη μπορεί να είναι τέτοια ενέργεια όταν κάτω υπάρχουν πευκοβελόνες και κουκουνάρια; Μήπως έχει άλλη χλωρίδα η Ρουμανία και βολεύει περισσότερο;
Σίγουρα, το πρόβλημα δεν είναι οι πευκοβελόνες κάτω αλλά τα δέντρα, αυτά είναι δύσκολο να τα ελέγξεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 08 Αύγ 2021, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 08 Αύγ 2021, 22:42

Otto Weininger έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:37
ST48410 έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:30

Ναι, έχει τα καζάνια που λένε.
Δεν υπάρχει πράσινο γύρω από τα καζάνια. Προφανώς η φωτιά πήγε να μπει κάπου αλλού.
Γιατί είπα εγώ ότι την πήγαν να την βάλουν στα καζάνια;

Σε άλσος πήγαν να τις βάλουν.

https://www.athensvoice.gr/greece/72486 ... sto-perama
Δεν το γραψα για σένα. Απλά το σημείωσα να μη νομίζει κάποιος πως πάει να γίνει δολιοφθορά στα καζάνια.

Η φωνή της Αληθειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας » 08 Αύγ 2021, 22:45

stergiosbik έγραψε:
08 Αύγ 2021, 21:20
Karolina έγραψε:
08 Αύγ 2021, 21:18
stergiosbik έγραψε:
08 Αύγ 2021, 21:17
Υπάρχουν και οι παράπλευρες απώλειες.
Τέλη του μηνός είναι να κατέβω Αθήνα για την βάφτιση του παιδιού ενός ξαδέρφου.
Μόλις έμαθα ότι το μαγαζί που είχε κλείσει για το τραπέζι,κάπου στην Βαρυμπόμπη,κάηκε και έχασε τα χρήματα που είχε δώσει,3000 ευρώ.
Κρίμα μεγάλο, χάθηκαν οι ψυχές 3000 ευρω!
Μπροστά σε όσα έχουν συμβεί δεν είναι τίποτα,αέρας.
Όπως και να 'χει όμως σου ρχεται ζόρι να χάσεις έτσι απλά 3 χιλιάρικα.
Γιατί τα έχασε; Ο μαγαζάτορας οφείλει να του τα επιστρέψει αφού δεν μπορεί να του παράσχει την υπηρεσία για την οποία έλαβε αυτά τα χρήματα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 08 Αύγ 2021, 22:45

vagabondo έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:41
Σίγουρα, το πρόβλημα δεν είναι οι πευκοβελόνες κάτω αλλά τε δέντρα, αυτά είναι δύσκολο να τα ελέγξεις.
Αυτό που λέω είναι ότι δεν ξέρω αν μπορείς να ελέγξεις φωτιά που βάζεις στο έδαφος όταν υπάρχουν κάτω σκορπισμένα κουκουνάρια που θα σκάνε.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 08 Αύγ 2021, 22:46

Η φωνή της Αληθειας έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:45
Γιατί τα έχασε; Ο μαγαζάτορας οφείλει να του τα επιστρέψει αφού δεν μπορεί να του παράσχει την υπηρεσία για την οποία έλαβε αυτά τα χρήματα.
Τι λες; Θα μπορεί με καμένο μαγαζί να βρει 3 χιλ εύκαιρα;

Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot » 08 Αύγ 2021, 22:47

πατησιωτης έγραψε:
08 Αύγ 2021, 15:31
Naida έγραψε:
08 Αύγ 2021, 15:07
Βρε ΓΑΛΗ αφού ψηφίζεις φαηλοτζημερους γιατί είσαι νδλικοτερη των νδλικων; δηλαδή το ξέπλυμα που κάνεις στην ΝΔ είναι μέσα στα προαπαιτουμενα για ψήφο στο φαηλοτζημερικο μέτωπο;
Επειδή οι φαηλοτζήμεροι είναι στο ίδιο στρατόπεδο με τη ΝΔ. :D Απλά είναι πιο δεξιά.Οι περισσότεροι ακροδεξιοί όμως (Βελόπουλος.ΧΑ,ΑΝΕΛ,Τράγκας κλπ) δεν είναι στο ίδιο μενουμευρωπαικό στρατόπεδο.
Τα στρατόπεδα είναι αυτά του δημοψηφίσματος - το ΝΑΙ και το ΟΧΙ.
Οι φαηλοτζήμεροι είναι οι πιο δεξιοί του ΝΑΙ.Αυτό δεν είναι τυχαίο.Για να είναι εκεί έχουν συγκεκριμένη αντίληψη τι φταίει και τι πρέπει να γίνει.Διαφωνούν με τη ΝΔ στα μεταναστευτικά και τα πολυπολιτισμικά αλλά δεν πουτινίζουν ούτε ψάχνονται για ευκολίες και μαγικές λύσεις.
Το ξέπλυμα που λες προκύπτει από ότι ένας φαηλοτζημερικός αμέσως σκοντάφτει στην κριτική στυλ για ολα φταίνε οι Γερμανοί ή οι Αμερικάνοι ή οι λεφτάδες.Αντίθετα πιστεύει ότι φταίνε οι αναρχικοί,οι συνδικαλιστές,το δημόσιο και άλλα παρόμοια.Δεν είναι τόσο ξέπλυμα της ΝΔ αλλά αντίθεση στους οχιτζήδες και την αντιμνημονιακή που πλέον έγινε και αντιεμβολιαστική χορωδία.
Καταλάβατε τώρα Γαλαζαίοι γιατί ΚΙΝΗΣΑ ΓΗ & ΟΥΡΑΝΟ να τον εντάξω στο δυναμικό της «Δημιουργίας»;

Εικόνα

Κανονικά θα έπρεπε να πάρω και προμήθεια για τη ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Αύγ 2021, 22:48

Η καταστροφή είναι τεράστια. Δεν ξέρω αν έχει ξαναυπάρξει τέτοια καταστροφή στην χώρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 08 Αύγ 2021, 22:49

Kolovrat έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:36
Η ανθρωπότητα ενωμένη μπροστά στην τραγωδία κόντρα στον ζαιαυγητικο βόθρο

:smt005:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 08 Αύγ 2021, 22:51

Naida έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:48
Η καταστροφή είναι τεράστια. Δεν ξέρω αν έχει ξαναυπάρξει τέτοια καταστροφή στην χώρα.
Σε ποια χώρα?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Αύγ 2021, 22:51

ST48410 έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:41
sys3x έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
08 Αύγ 2021, 21:26

Εξαφανίσθηκε επειδή πήρε 0,80%.Συνήθως όσοι παίρνουν παρόμοια ποσοστά εξαφανίζονται.
Όσο για τους ψηφοφόρους τους έχουν ο καθένας διαφορετικά κριτήρια.Ας πούμε εγώ εάν είμαι δυσαρεστημένος από κάτι στην παρούσα κυβέρνηση είναι επειδή δεν άλλαξε τους ποινικούς κώδικες του συριζα ακόμη,επειδή δεν έχει βάλει τον Ρουβίκωνα μέσα και άλλα που δεν ενδιαφέρουν κανένα από πολλούς.Σίγουρα δεν είμαι δυσαρεστημένος από την απόδοσή της έναντι του κορωνοιού και ακόμη και εάν σου φαίνεται προκλητικό και από την παρούσα πυρκαιά.
Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κρίνω μια κυβέρνηση - όλες τις κυβερνήσεις,και αυτές που δεν έχω ψηφίσει - δεν ξεκινώ από τις επιθυμίες μου - βάζω τον εαυτό μου νοερά στη θέση του επικεφαλής και σκέφτομαι εγώ θα μπορούσα στο θέμα αυτό να κάνω κάτι καλύτερο;υπάρχει καμμιά καλύτερη ιδέα;με βάση πάντα τους περιορισμούς που ξέρει ο καθένας ότι υπάρχουν.Εάν δεν έχω απάντηση,δεν μπορώ να προσάψω κάτι.
Λοιπόν για να διπλασιάσει κάποιος τις ΜΕΘ,να πάρει 50 Κανανταίρ και 50 Ραφάλ και να πληρώνει όλους αυτούς που τους έκλεισε τα μαγαζιά λόγω επιδημίας θα έπρεπε να είναι ο μάγος Χουντίνι.Εγώ μάγος δεν είμαι και δεν απαιτώ να είναι ο Μητσοτάκης ούτε και ο Τσίπρας φυσικά.
Αλλά τους κώδικες που βγάζουν τους εγκληματίες έξω είναι στο χέρι μου να τους αλλάξω.
Τώρα τι κριτήρια έχει ο άλλος,είναι δικό του θέμα.
Ναι πατουλιλιλίνη μου, πέφτω από τα σύγνεφα, πχοιος να το περίμενε ότι σκέπτεσαι κατά αυτόν τον τρόπο; πχοιος;
:lol:
Η συνταξάρα και τα ενοίκια να πέφτουν και δε πα να καίγεται ο τοπος;
Ζωάρα.
:D
Εγώ δεν του δίνω άδικο για τον τρόπο που λέει ότι κρίνει μία κυβέρνηση. Προφανώς έχει κι εκείνος τις προτιμήσεις του αλλά δεν συζητάμε αυτό και αυτό που λέει είναι λίγο διαφορετικό.
Βάλε τον εαυτό σου πολιτικό προϊστάμενο της πυροσβεστικής ή κάποιον που εμπιστεύεσαι και θεωρείς ικανό. Αν είναι τίμιος και ηθικό στοιχείο μάλλον θα φρίξει και θα σηκωθεί να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Αν αποφασίσει να μείνει να το παλέψει θα δει ότι έχει να κάνει με χρόνιες νοοτροπίες, υφισταμένους με μέσο που δεν θα ακολουθούν τις διαταγές και δεν θα μπορεί να τους μετακινήσει, ελλειπή χρηματοδότηση και διάφορους περίεργους που σπαταλάνε χρήμα εδώ κι εκεί. Δε φτάνουν 5-10 ικανοί για να αλλάξει η κατάσταση. Θέλει συνολική αλλαγή η Ελληνική κοινωνία για να μπορείς να ελπίζεις ότι θα βρεθεί ο κρίσιμος αριθμός ικανών στελεχών στα κατάλληλα πόστα σε καιρό κρίσης.
Ναι Στάθη μου, και εγώ θα έλεγα τα ίδια με εσένα για τον πατ και τον κάθε πατ αν δεν ήταν μέρος του προβλήματος (χρόνιες νοοτροπίες κτλ) που ήδη σωστά ανέφερες μόνος σου. Να υπάρχει και λίγη ντροπή στην τελική δεν είναι κακό. Δεν γίνεται να στηρίζεις διαχρονικά αυτήν την αρρωστημένη νοοτροπία, αυτήν την σαπίλα που κυβέρνησε για δεκαετίες ολόκληρες αυτόν τον τόπο μέσω της οποίας εσύ πλούτισες και ταυτόχρονα να μας κουνάς και το δάχτυλο από ψηλά από το ρετιρέ ενός από τα διαμερίσματα που απέκτησες σταδιακά από όλο αυτό το καθεστώς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos » 08 Αύγ 2021, 22:52

Naida έγραψε:
https://www.google.com/amp/s/www.tovima ... amena/amp/ η πυρκαγιά στην Εύβοια πάει να γίνει η μεγαλύτερη που υπήρξε ποτέ στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Αύγ 2021, 22:55

Lugozzi έγραψε:
08 Αύγ 2021, 22:51
Naida έγραψε:
Σε ποια χώρα?
Στο βoρειοδυτικό σύνορο του Αφγανιστάν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών