Τα ίδια λέει σε όλους. Για το χωριό τους, τη μόρφωση τους και το επίπεδο τους. Ποιος; Ο τριαντα λεπτά για να γλύφει αρχίδια... Μεταφορικά πάντα...sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 20:43Τράβα γλείψε καμμιά κατουρημένη ποδιά ρε τελεμέ, μία με την κούνια μου μία με το χωριό μου, λεκανατζού.dtri2020 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 19:15Λένε πως μπορεί κανείς να βγάλει τον άνθρωπο από το χωριό αλλά δεν μπορεί ποτέ να βγάλει το χωριό από τον άνθρωπο! Ο καθένας μας κουβαλάει το χωριό του μέσα του! Και παρατηρώντας τον μπορείς πάντα να καταλάβεις τι χωριό τον μεγάλωσε!sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 17:39Άκου βλάκα, επειδή το έχουμε εξαντλήσει, δεν μίλησα για την οικογένειά σου ούτε την ανατροφή σου πρώτον γιατί δεν με ενδιαφέρει ούτε προσωπικά ούτε σαν στοιχείο της συζήτησης και δεύτερον επειδή με ενδιαφέρει να προσβάλλω θέσεις οι οποίες προσβάλλουν και εμπαίζουν τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους συνομιλητές και όχι οικογένειές, μίλησες για την οικογένειά μου λοιπόν, συνέχισε αν θες να σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις σε ανύποπτη στιγμή της επιλογής μου (το πως και κυρίως το γιατί θα το κάνω αυτό και να στο εξηγούσα δεν θα το καταλάβαινες). -
Χασπί.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
-
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Δεν ξέρω αν μπήκε ήδη αυτό, άλλωστε μόλις τελειώσει η φάση με την φωτιά θα πρέπει να ανοιχτεί ειδικό νήμα για τα fake news που κυκλοφόρησαν.
Το βάζω ως trailer.
https://www.iefimerida.gr/ellada/proedr ... na-steilei
Το βάζω ως trailer.
Ας ξεκινήσουμε με τα fake news των Σκέρτσου χαρδαλιά για 74 εναέρια μέσα και για ανέμους 6 μποφόρ. Είναι και λίγο πιο σοβαρά νομίζω.gassim έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 22:32Δεν ξέρω αν μπήκε ήδη αυτό, άλλωστε μόλις τελειώσει η φάση με την φωτιά θα πρέπει να ανοιχτεί ειδικό νήμα για τα fake news που κυκλοφόρησαν.
Το βάζω ως trailer.
Η γυναίκα ζητάει το αυτονόητο, να μη χρησιμοποιείται αυθαίρετα το πρόσωπο της σε μια αφίσα και ο ΠΑΠΑΡΑΣ στα σχόλια της λέει ότι δεν είναι η Βουγιουκλάκη.
Isaak Dimitrios Sarafidis
Κυρια Ιωαννιδου, ο αντικουμουνισμος εν ετει 2021 θεωρειται ψυχικη ασθενεια....... Να το δειτε λιγακι με τους ακολουθους σας, φιλους και μη...... Και με εσας που βρηκατε ευκαιρια να κανετε θεμα μια φωτο λες και ειστε η Βουγιουκλακη....... Ο μεγαλος μας φωτογραφος Αρης Μεσσηνης, δεν φωτογραφησε εσας, δλδ την κ. Ιωαννιδου..... Φωτογραφησε πορτραιτο απο μια πυροσβεστη εν ωρα κατασβεσης δασους...... Ποσως ενδιαφερει τον κοσμακη ποια ειναι, απο που ειναι, πως την λενε, και τι κανει στην ζωη της..... Τωρα αν η μηνυση για τα φραγκα ειναι ο σκοπος σας οπως προτεινει η πλειοψηφια των φιλων σας, ειναι αλλο θεμα, οπως και η ηθικη των αντικουμουνιστων........
Βλαμμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Είμαστε υπέρ του γόνιμου διαλογου και όχι του στείρου φανατισμού.
Μεχρι στιγμής διαπρέπεις στο δεύτερο
Δε συνεισφέρεις κάτι στη συζήτηση. Απλά ψάχνεις τρόπους να τη πεις σε κομμουνιστες και ζαιους.
.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ειναι βουβος ο θρήνος τώρα
- Otto Weininger
Μόνο που ο Χαρδαλιας ζαιε μιλούσε κοντά μια ώρα έχοντας όλα τα έγγραφα που χρειαζόταν από την εκάστοτε υπηρεσία για επιβεβαιώνει τι λέει.Arisvilla έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 22:44Ας ξεκινήσουμε με τα fake news των Σκέρτσου χαρδαλιά για 74 εναέρια μέσα και για ανέμους 6 μποφόρ. Είναι και λίγο πιο σοβαρά νομίζω.gassim έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 22:32Δεν ξέρω αν μπήκε ήδη αυτό, άλλωστε μόλις τελειώσει η φάση με την φωτιά θα πρέπει να ανοιχτεί ειδικό νήμα για τα fake news που κυκλοφόρησαν.
Το βάζω ως trailer.
Το γεγονός ότι αναφέρεις ξανά τα 74 εναέρια μέσα δείχνει πως είτε δεν άκουσες είτε δεν κατάλαβες.
Σε κάθε περίπτωση, μη μιλάς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- dna replication
πολύ κουραστικός χρήστης μποτGeorge_V έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 22:55Είμαστε υπέρ του γόνιμου διαλογου και όχι του στείρου φανατισμού.
Μεχρι στιγμής διαπρέπεις στο δεύτερο
Δε συνεισφέρεις κάτι στη συζήτηση. Απλά ψάχνεις τρόπους να τη πεις σε κομμουνιστες και ζαιους.
.
Τα ψέματα τα είπε πάντως και δε σε βλέπω να καίγεσαι να φωτιστεί η αλήθεια.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 23:01Μόνο που ο Χαρδαλιας ζαιε μιλούσε κοντά μια ώρα έχοντας όλα τα έγγραφα που χρειαζόταν από την εκάστοτε υπηρεσία για επιβεβαιώνει τι λέει.Arisvilla έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 22:44Ας ξεκινήσουμε με τα fake news των Σκέρτσου χαρδαλιά για 74 εναέρια μέσα και για ανέμους 6 μποφόρ. Είναι και λίγο πιο σοβαρά νομίζω.gassim έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 22:32Δεν ξέρω αν μπήκε ήδη αυτό, άλλωστε μόλις τελειώσει η φάση με την φωτιά θα πρέπει να ανοιχτεί ειδικό νήμα για τα fake news που κυκλοφόρησαν.
Το βάζω ως trailer.
Το γεγονός ότι αναφέρεις ξανά τα 74 εναέρια μέσα δείχνει πως είτε δεν άκουσες είτε δεν κατάλαβες.
Οτι πεις γαλάζιο στρουμφάκι. Ομως το meteo διέψευσε τα "έγγραφα" του Σκορδαλιά για ανέμους 6 μποφόρ. https://www.sportime.gr/extratime/koino ... -telika-2/Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 23:01Μόνο που ο Χαρδαλιας ζαιε μιλούσε κοντά μια ώρα έχοντας όλα τα έγγραφα που χρειαζόταν από την εκάστοτε υπηρεσία για επιβεβαιώνει τι λέει.Arisvilla έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 22:44Ας ξεκινήσουμε με τα fake news των Σκέρτσου χαρδαλιά για 74 εναέρια μέσα και για ανέμους 6 μποφόρ. Είναι και λίγο πιο σοβαρά νομίζω.gassim έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 22:32Δεν ξέρω αν μπήκε ήδη αυτό, άλλωστε μόλις τελειώσει η φάση με την φωτιά θα πρέπει να ανοιχτεί ειδικό νήμα για τα fake news που κυκλοφόρησαν.
Το βάζω ως trailer.
Σε κάθε περίπτωση θα μιλάω. Καλύτερα εσείς να μην μιλάτε και πολύ γιατί εξοργίζετε περισσότερο τον κόσμο.
- Otto Weininger
Εσύ ποιος είσαι πάλι;3f3k έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 23:04Τα ψέματα τα είπε πάντως και δε σε βλέπω να καίγεσαι να φωτιστεί η αλήθεια.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 23:01Μόνο που ο Χαρδαλιας ζαιε μιλούσε κοντά μια ώρα έχοντας όλα τα έγγραφα που χρειαζόταν από την εκάστοτε υπηρεσία για επιβεβαιώνει τι λέει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ξεκίνα απ' όπου θέλεις, δεν σε κρατάει κανένας.Arisvilla έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 22:44Ας ξεκινήσουμε με τα fake news των Σκέρτσου χαρδαλιά για 74 εναέρια μέσα και για ανέμους 6 μποφόρ. Είναι και λίγο πιο σοβαρά νομίζω.gassim έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 22:32Δεν ξέρω αν μπήκε ήδη αυτό, άλλωστε μόλις τελειώσει η φάση με την φωτιά θα πρέπει να ανοιχτεί ειδικό νήμα για τα fake news που κυκλοφόρησαν.
Το βάζω ως trailer.
- dna replication
μιλούσε μια ώρα στα πετσωμενα ΜΜΕ και του είχαν συντάξει και τα έγγραφα, άρα έλεγε αλήθεια
Αυτός που στον τομέα της επιχείρησής του η ΝΔ έριξε τον τζίρο κατα 40-60% (χωρις να επηρεάζει πουθενά ο COVID19) και στα κανάλια λέει ότι ανέβηκαν τα παιδιά και τα εισοδήματα σε παιδικους σταθμους και ΚΔΑΠ και δεν τους κάνει κριτική κανένας δημοσιογράφος.
Αυτός που η ΝΔ έχει κλεισμένο στο σπίτι 3+8 μήνες και επειδή δουλεύει σε φροντιστήρια έχει χάσει ενα σημαντικό κομμάτι του εισοδήματός του.
Αυτός που εμβολιάστηκε με Astra Zeneca και η ΝΔ μετα από 20 μέρες έλεγε να μην εμβολιάζεται με Astra η ηλικία μου.
Αυτός που ενώ η ΝΔ έλεγε ότι δε θα έχει ξανά οριζόντια μέτρα, όπου έχει κρούσματα παίρνει μονο οριζόντια μέτρα.
Αυτός.
-
Απο τα εργαστήρια της Ρηγίλλης βγηκε ο ιος, να ενημερωσει καποιος τον ΠΟΥ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20