Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 11 Αύγ 2021, 22:06

sys3x έγραψε:
11 Αύγ 2021, 20:43
dtri2020 έγραψε:
11 Αύγ 2021, 19:15
sys3x έγραψε:
11 Αύγ 2021, 17:39
Άκου βλάκα, επειδή το έχουμε εξαντλήσει, δεν μίλησα για την οικογένειά σου ούτε την ανατροφή σου πρώτον γιατί δεν με ενδιαφέρει ούτε προσωπικά ούτε σαν στοιχείο της συζήτησης και δεύτερον επειδή με ενδιαφέρει να προσβάλλω θέσεις οι οποίες προσβάλλουν και εμπαίζουν τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους συνομιλητές και όχι οικογένειές, μίλησες για την οικογένειά μου λοιπόν, συνέχισε αν θες να σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις σε ανύποπτη στιγμή της επιλογής μου (το πως και κυρίως το γιατί θα το κάνω αυτό και να στο εξηγούσα δεν θα το καταλάβαινες). -
Χασπί.
Λένε πως μπορεί κανείς να βγάλει τον άνθρωπο από το χωριό αλλά δεν μπορεί ποτέ να βγάλει το χωριό από τον άνθρωπο! Ο καθένας μας κουβαλάει το χωριό του μέσα του! Και παρατηρώντας τον μπορείς πάντα να καταλάβεις τι χωριό τον μεγάλωσε!
Τράβα γλείψε καμμιά κατουρημένη ποδιά ρε τελεμέ, μία με την κούνια μου μία με το χωριό μου, λεκανατζού.
Τα ίδια λέει σε όλους. Για το χωριό τους, τη μόρφωση τους και το επίπεδο τους. Ποιος; Ο τριαντα λεπτά για να γλύφει αρχίδια... Μεταφορικά πάντα...

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 11 Αύγ 2021, 22:32

Δεν ξέρω αν μπήκε ήδη αυτό, άλλωστε μόλις τελειώσει η φάση με την φωτιά θα πρέπει να ανοιχτεί ειδικό νήμα για τα fake news που κυκλοφόρησαν.
Το βάζω ως trailer.

https://www.iefimerida.gr/ellada/proedr ... na-steilei

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 11 Αύγ 2021, 22:44

gassim έγραψε:
11 Αύγ 2021, 22:32
Δεν ξέρω αν μπήκε ήδη αυτό, άλλωστε μόλις τελειώσει η φάση με την φωτιά θα πρέπει να ανοιχτεί ειδικό νήμα για τα fake news που κυκλοφόρησαν.
Το βάζω ως trailer.

Ας ξεκινήσουμε με τα fake news των Σκέρτσου χαρδαλιά για 74 εναέρια μέσα και για ανέμους 6 μποφόρ. Είναι και λίγο πιο σοβαρά νομίζω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Αύγ 2021, 22:51

Η γυναίκα ζητάει το αυτονόητο, να μη χρησιμοποιείται αυθαίρετα το πρόσωπο της σε μια αφίσα και ο ΠΑΠΑΡΑΣ στα σχόλια της λέει ότι δεν είναι η Βουγιουκλάκη.
Isaak Dimitrios Sarafidis
Κυρια Ιωαννιδου, ο αντικουμουνισμος εν ετει 2021 θεωρειται ψυχικη ασθενεια....... Να το δειτε λιγακι με τους ακολουθους σας, φιλους και μη...... Και με εσας που βρηκατε ευκαιρια να κανετε θεμα μια φωτο λες και ειστε η Βουγιουκλακη....... Ο μεγαλος μας φωτογραφος Αρης Μεσσηνης, δεν φωτογραφησε εσας, δλδ την κ. Ιωαννιδου..... Φωτογραφησε πορτραιτο απο μια πυροσβεστη εν ωρα κατασβεσης δασους...... Ποσως ενδιαφερει τον κοσμακη ποια ειναι, απο που ειναι, πως την λενε, και τι κανει στην ζωη της..... Τωρα αν η μηνυση για τα φραγκα ειναι ο σκοπος σας οπως προτεινει η πλειοψηφια των φιλων σας, ειναι αλλο θεμα, οπως και η ηθικη των αντικουμουνιστων........

Βλαμμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 11 Αύγ 2021, 22:55

dtri2020 έγραψε:
11 Αύγ 2021, 19:17
George_V έγραψε:
11 Αύγ 2021, 17:49
Μα δεν είσαι οπαδός. Φανατιλας τυφλός είσαι. Σε λίγο θα βγάζεις την κυλοτα σου και θα την πετάς στον Κουλή σαν τις γκρουπις των Ρολλινγκ Στόουνς.
Ακόμη και αν υποθέσουμε πως αυτό ισχύει, είναι κάτι που απαγορεύεται; Η που ίσως θα έπρεπε να απαγορεύεται;
Είμαστε υπέρ του γόνιμου διαλογου και όχι του στείρου φανατισμού.

Μεχρι στιγμής διαπρέπεις στο δεύτερο

Δε συνεισφέρεις κάτι στη συζήτηση. Απλά ψάχνεις τρόπους να τη πεις σε κομμουνιστες και ζαιους.
.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 11 Αύγ 2021, 22:58

Aprilianos έγραψε:
11 Αύγ 2021, 17:09
ειναι βουβος ο θρήνος τώρα

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 11 Αύγ 2021, 23:01

Arisvilla έγραψε:
11 Αύγ 2021, 22:44
gassim έγραψε:
Το βάζω ως trailer.

Ας ξεκινήσουμε με τα fake news των Σκέρτσου χαρδαλιά για 74 εναέρια μέσα και για ανέμους 6 μποφόρ. Είναι και λίγο πιο σοβαρά νομίζω.
Μόνο που ο Χαρδαλιας ζαιε μιλούσε κοντά μια ώρα έχοντας όλα τα έγγραφα που χρειαζόταν από την εκάστοτε υπηρεσία για επιβεβαιώνει τι λέει.

Το γεγονός ότι αναφέρεις ξανά τα 74 εναέρια μέσα δείχνει πως είτε δεν άκουσες είτε δεν κατάλαβες.

Σε κάθε περίπτωση, μη μιλάς.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
dna replication

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 11 Αύγ 2021, 23:02

George_V έγραψε:
11 Αύγ 2021, 22:55
dtri2020 έγραψε:
11 Αύγ 2021, 19:17
George_V έγραψε:
11 Αύγ 2021, 17:49
Μα δεν είσαι οπαδός. Φανατιλας τυφλός είσαι. Σε λίγο θα βγάζεις την κυλοτα σου και θα την πετάς στον Κουλή σαν τις γκρουπις των Ρολλινγκ Στόουνς.
Ακόμη και αν υποθέσουμε πως αυτό ισχύει, είναι κάτι που απαγορεύεται; Η που ίσως θα έπρεπε να απαγορεύεται;
Είμαστε υπέρ του γόνιμου διαλογου και όχι του στείρου φανατισμού.

Μεχρι στιγμής διαπρέπεις στο δεύτερο

Δε συνεισφέρεις κάτι στη συζήτηση. Απλά ψάχνεις τρόπους να τη πεις σε κομμουνιστες και ζαιους.
.
πολύ κουραστικός χρήστης μποτ

3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k » 11 Αύγ 2021, 23:04

Otto Weininger έγραψε:
11 Αύγ 2021, 23:01
Arisvilla έγραψε:
gassim έγραψε:
Το βάζω ως trailer.

Μόνο που ο Χαρδαλιας ζαιε μιλούσε κοντά μια ώρα έχοντας όλα τα έγγραφα που χρειαζόταν από την εκάστοτε υπηρεσία για επιβεβαιώνει τι λέει.

Το γεγονός ότι αναφέρεις ξανά τα 74 εναέρια μέσα δείχνει πως είτε δεν άκουσες είτε δεν κατάλαβες.

Τα ψέματα τα είπε πάντως και δε σε βλέπω να καίγεσαι να φωτιστεί η αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 11 Αύγ 2021, 23:05

Otto Weininger έγραψε:
Arisvilla έγραψε:
gassim έγραψε:
Το βάζω ως trailer.

Οτι πεις γαλάζιο στρουμφάκι. Ομως το meteo διέψευσε τα "έγγραφα" του Σκορδαλιά για ανέμους 6 μποφόρ. https://www.sportime.gr/extratime/koino ... -telika-2/
Σε κάθε περίπτωση θα μιλάω. Καλύτερα εσείς να μην μιλάτε και πολύ γιατί εξοργίζετε περισσότερο τον κόσμο.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 11 Αύγ 2021, 23:05

3f3k έγραψε:
11 Αύγ 2021, 23:04
Otto Weininger έγραψε:
Arisvilla έγραψε:

Εσύ ποιος είσαι πάλι;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 11 Αύγ 2021, 23:06

Arisvilla έγραψε:
gassim έγραψε:
Το βάζω ως trailer.

ξεκίνα απ' όπου θέλεις, δεν σε κρατάει κανένας.

Άβαταρ μέλους
dna replication

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 11 Αύγ 2021, 23:07

μιλούσε μια ώρα στα πετσωμενα ΜΜΕ και του είχαν συντάξει και τα έγγραφα, άρα έλεγε αλήθεια

3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k » 11 Αύγ 2021, 23:10

Otto Weininger έγραψε:
11 Αύγ 2021, 23:05
3f3k έγραψε:
11 Αύγ 2021, 23:04

Εσύ ποιος είσαι πάλι;
Αυτός που στον τομέα της επιχείρησής του η ΝΔ έριξε τον τζίρο κατα 40-60% (χωρις να επηρεάζει πουθενά ο COVID19) και στα κανάλια λέει ότι ανέβηκαν τα παιδιά και τα εισοδήματα σε παιδικους σταθμους και ΚΔΑΠ και δεν τους κάνει κριτική κανένας δημοσιογράφος.

Αυτός που η ΝΔ έχει κλεισμένο στο σπίτι 3+8 μήνες και επειδή δουλεύει σε φροντιστήρια έχει χάσει ενα σημαντικό κομμάτι του εισοδήματός του.

Αυτός που εμβολιάστηκε με Astra Zeneca και η ΝΔ μετα από 20 μέρες έλεγε να μην εμβολιάζεται με Astra η ηλικία μου.

Αυτός που ενώ η ΝΔ έλεγε ότι δε θα έχει ξανά οριζόντια μέτρα, όπου έχει κρούσματα παίρνει μονο οριζόντια μέτρα.

Αυτός.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 11 Αύγ 2021, 23:13

Απο τα εργαστήρια της Ρηγίλλης βγηκε ο ιος, να ενημερωσει καποιος τον ΠΟΥ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών