«Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Αύγ 2021, 17:28

Πρωτα ψαξτε να δειτε αν υπαρχει μελετη για την τριτη δοση και μετα πειτε μας αν θα την κανετε.

.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 13 Αύγ 2021, 17:30

Αρίστος έγραψε:
13 Αύγ 2021, 17:27
Η φυσιολογικη ερωτηση που θα επρεπε να κανει καποιος ειναι αν υπαρχει διαθεσιμη μελετη για την 3η δοση.

Αυτο αφορα εσας που θελετε να εμβολιαστειτε ενα τρις φορες περισσοτερο απο το τι κανει ο Κουβελας.

Αλλα για καποιο λογο δισταζετε να κανετε την ερωτηση η να κανετε σερτς στο γκουγκλ.

.
Ενώ όλες τις άλλες μελέτες, τις σεβαστηκατε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Αύγ 2021, 18:09

Bandit59 έγραψε:
13 Αύγ 2021, 17:46
Μας ταχεις κάνει τσουρέκια κατά την λαϊκή έκφραση.

Το αντιθετο ακριβως, εσεις υποστηριζετε ρατσιστικες νομοθεσιες σε βαρος μας.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Αύγ 2021, 18:10

Otto Weininger έγραψε:
13 Αύγ 2021, 17:30
Αρίστος έγραψε:
Η φυσιολογικη ερωτηση που θα επρεπε να κανει καποιος ειναι αν υπαρχει διαθεσιμη μελετη για την 3η δοση.

Αυτο αφορα εσας που θελετε να εμβολιαστειτε ενα τρις φορες περισσοτερο απο το τι κανει ο Κουβελας.

Αλλα για καποιο λογο δισταζετε να κανετε την ερωτηση η να κανετε σερτς στο γκουγκλ.

.
Ενώ όλες τις άλλες μελέτες, τις σεβαστηκατε.

Μα το ζητημα δεν ειναι τι θα κανουμε εμεις αλλα εσεις.

.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Καταπέλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 13 Αύγ 2021, 18:31

.

O καταπέλτης εκτοξεύει τον αρίστο! :003:
.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Αύγ 2021, 18:58

Αρίστος έγραψε:

.
Θα έλεγα ότι ο δισταγμός αφορά στην απάντηση αναφορικά με το αν θα κάνει την τρίτη δόση ο "καταπέλτης" Κούβελας.

Θα ήταν πολύ πιο σημαντικό αν έλεγε "εγώ δεν προτίθεμαι να διαθέσω πλέον τον εαυτό μου ως πειραματόζωο σ' αυτούς που θέλουν να μας ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ"... ή κάτι σχετικό.

Τα "άλλο εγώ άλλο εσείς" είναι παρλαπίπες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Αύγ 2021, 19:05

Δεν τιθεται τετοια ερωτηση γιατι ο Κουβελας δεν γινεται να κανει αυτο που αποκαλει διαστροφη: 3η δοση χωρις συνοδευουσα μελετη.

Μονο οσοι δεν διαβασαν το κειμενο του θα πονταραν σε τετοια ερωτηση.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Αύγ 2021, 19:07

Αρίστος έγραψε:
13 Αύγ 2021, 19:05
Δεν τιθεται τετοια ερωτηση γιατι ο Κουβελας δεν γινεται να κανει αυτο που αποκαλει διαστροφη: 3η δοση χωρις συνοδευουσα μελετη.

.
Όσοι διάβασαν τα κείμενα του κατά των εμβολίων και μετά έμαθαν ότι ο έγκριτος αντιεμβολιαστής επιστήμων το έκανε τελικώς το μπόλι, σαφώς και θα πόνταραν στην ερώτηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 13 Αύγ 2021, 19:11

Αρίστος έγραψε:
13 Αύγ 2021, 18:10
Όχι δεν είναι διότι δεν μπορώ να κάνω τρίτη δόση εάν δεν την επιτρέψει το κράτος.Εγώ θέλω και δεν με ενδιαφέρει καμμία μελέτη ούτε κανένας Κούβελας που είναι ο Καζάκης της ιατρικής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Αύγ 2021, 19:14

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Αύγ 2021, 19:07
Αρίστος έγραψε:

.
Όσοι διάβασαν τα κείμενα του κατά των εμβολίων και μετά έμαθαν ότι ο έγκριτος αντιεμβολιαστής επιστήμων το έκανε τελικώς το μπόλι, σαφώς και θα πόνταραν στην ερώτηση.

Σταματα την τρελλιτσα, στο εχω απαντησει 100 φορες και συνεχιζεις, επιδειξη βλακειας μου κανεις η αλτσχαιμερ;

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Αύγ 2021, 19:16

πατησιωτης έγραψε:
13 Αύγ 2021, 19:11
Αρίστος έγραψε:
13 Αύγ 2021, 18:10
Όχι δεν είναι διότι δεν μπορώ να κάνω τρίτη δόση εάν δεν την επιτρέψει το κράτος.Εγώ θέλω και δεν με ενδιαφέρει καμμία μελέτη ούτε κανένας Κούβελας που είναι ο Καζάκης της ιατρικής.

Καλα εσυ το εμβολιο το παιρνεις για πολιτικους λογους, γιατι το συνιστα η ΝΔ. Εμενα μ' ενδιαφερει ομως η γνωμη των εμβολιαστων που ψαχνονται απο την πλευρα της ιατρικης.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Αύγ 2021, 19:17

Αρίστος έγραψε:
13 Αύγ 2021, 19:14
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Αύγ 2021, 19:07
Αρίστος έγραψε:

.

Σταματα την τρελλιτσα, στο εχω απαντησει 100 φορες και συνεχιζεις, επιδειξη βλακειας μου κανεις η αλτσχαιμερ;

.
Οι απαντήσεις σου δεν διαφέρουν από τις απαντήσεις ενός τύπου με αλτσχάιμερ, βλαξ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών