«Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Πρωτα ψαξτε να δειτε αν υπαρχει μελετη για την τριτη δοση και μετα πειτε μας αν θα την κανετε.
.
.
- Otto Weininger
Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Ενώ όλες τις άλλες μελέτες, τις σεβαστηκατε.Αρίστος έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 17:27Η φυσιολογικη ερωτηση που θα επρεπε να κανει καποιος ειναι αν υπαρχει διαθεσιμη μελετη για την 3η δοση.
Αυτο αφορα εσας που θελετε να εμβολιαστειτε ενα τρις φορες περισσοτερο απο το τι κανει ο Κουβελας.
Αλλα για καποιο λογο δισταζετε να κανετε την ερωτηση η να κανετε σερτς στο γκουγκλ.
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μας ταχεις κάνει τσουρέκια κατά την λαϊκή έκφραση.
Εγώ 3ο εμβόλιο χωρίς μελέτες δεν κανω.
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 17:30Ενώ όλες τις άλλες μελέτες, τις σεβαστηκατε.Αρίστος έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 17:27Η φυσιολογικη ερωτηση που θα επρεπε να κανει καποιος ειναι αν υπαρχει διαθεσιμη μελετη για την 3η δοση.
Αυτο αφορα εσας που θελετε να εμβολιαστειτε ενα τρις φορες περισσοτερο απο το τι κανει ο Κουβελας.
Αλλα για καποιο λογο δισταζετε να κανετε την ερωτηση η να κανετε σερτς στο γκουγκλ.
.
Μα το ζητημα δεν ειναι τι θα κανουμε εμεις αλλα εσεις.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Καταπέλτης
.
O καταπέλτης εκτοξεύει τον αρίστο!
.
O καταπέλτης εκτοξεύει τον αρίστο!

.
Ο Κουβελας τα λεει, οχι ο Αριστος.
.
.
Θα έλεγα ότι ο δισταγμός αφορά στην απάντηση αναφορικά με το αν θα κάνει την τρίτη δόση ο "καταπέλτης" Κούβελας.Αρίστος έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 17:27Η φυσιολογικη ερωτηση που θα επρεπε να κανει καποιος ειναι αν υπαρχει διαθεσιμη μελετη για την 3η δοση.
.
Θα ήταν πολύ πιο σημαντικό αν έλεγε "εγώ δεν προτίθεμαι να διαθέσω πλέον τον εαυτό μου ως πειραματόζωο σ' αυτούς που θέλουν να μας ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ"... ή κάτι σχετικό.
Τα "άλλο εγώ άλλο εσείς" είναι παρλαπίπες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν τιθεται τετοια ερωτηση γιατι ο Κουβελας δεν γινεται να κανει αυτο που αποκαλει διαστροφη: 3η δοση χωρις συνοδευουσα μελετη.
Μονο οσοι δεν διαβασαν το κειμενο του θα πονταραν σε τετοια ερωτηση.
.
Μονο οσοι δεν διαβασαν το κειμενο του θα πονταραν σε τετοια ερωτηση.
.
Όσοι διάβασαν τα κείμενα του κατά των εμβολίων και μετά έμαθαν ότι ο έγκριτος αντιεμβολιαστής επιστήμων το έκανε τελικώς το μπόλι, σαφώς και θα πόνταραν στην ερώτηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σταματα την τρελλιτσα, στο εχω απαντησει 100 φορες και συνεχιζεις, επιδειξη βλακειας μου κανεις η αλτσχαιμερ;
.
πατησιωτης έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 19:11Όχι δεν είναι διότι δεν μπορώ να κάνω τρίτη δόση εάν δεν την επιτρέψει το κράτος.Εγώ θέλω και δεν με ενδιαφέρει καμμία μελέτη ούτε κανένας Κούβελας που είναι ο Καζάκης της ιατρικής.
Καλα εσυ το εμβολιο το παιρνεις για πολιτικους λογους, γιατι το συνιστα η ΝΔ. Εμενα μ' ενδιαφερει ομως η γνωμη των εμβολιαστων που ψαχνονται απο την πλευρα της ιατρικης.
.
Οι απαντήσεις σου δεν διαφέρουν από τις απαντήσεις ενός τύπου με αλτσχάιμερ, βλαξ.Αρίστος έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 19:14
Σταματα την τρελλιτσα, στο εχω απαντησει 100 φορες και συνεχιζεις, επιδειξη βλακειας μου κανεις η αλτσχαιμερ;
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η χωρα οπου απο τυχη ζουμε ολοι.Ελεγχος κανένας πρόληψη καμία.Όλα στην τυχη τους.
από Μαδουραίος » 20 Αύγ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 228 Απαντήσεις
- 4462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
07 Μαρ 2025, 17:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βαρυ σκανδαλο. Μελετη Ολλανδων- Θεσσαλια 4 ΔΙΣ.- Ελληνικη μελετη 2 ΔΙΣ
από Alex Amsterdam » 15 Μαρ 2024, 16:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 797 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
15 Μαρ 2024, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόρισμα-καταπέλτης για το Λιμενικό
από Frappezitis » 05 Φεβ 2024, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 710 Προβολές
-