Περί κέρατου

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: Περί κέρατου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 17 Αύγ 2021, 01:21

AlienWay έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:14
Πιο άτιμο είναι γιατί μόλις ένα μήνα πριν (πολλές φορές ακόμη και μία βδομάδα πριν) σου ορκίζονται αιώνια αφοσίωση και κόβουν φλέβα για σένα. Αλλά όταν συναντάνε τον καινούργιο, παθαίνουν αβαβά και τα ξεχνάνε όλα μέσα σε μία μέρα.
Όταν ορκίζονταν αιώνια αγάπη το πίστευε. Μετά είδε τον καινούργιο και το μετάνιωσε. Το δεδομένο είναι ότι τώρα δεν την νοιώθει. Θα προτιμούσες να πει "έκανα την μαλακία και ορκίστηκα, τώρα πρέπει να τον φάω στην μάπα" ή να πάει στον τύπο που τώρα την καλύπτει περισσότερο και να σε αφήσει κι εσένα να βρεις κάποια που θα το λέει και θα το εννοεί;

Αλλά φεύγουμε από το ερώτημα του νήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 17 Αύγ 2021, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 17 Αύγ 2021, 01:24

Ζενίθεδρος έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:20
Εδώ ο Πελερμαν απέδειξε ότι απο τη στιγμή που εφάπτονται ξένοι όρχεις στον πισινό της γυναίκας, το ασυμμάζευτο της τείνει στο άπειρο.
Δεν τον ξέρω αυτόν, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαν οι ασυμμάζευτες να βρίσκουν ασυμμάζευτους κι οι συμμαζεμένες συμμαζεμένους και να έχουμε πολλά ευτυχισμένα ζευγάρια.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 17 Αύγ 2021, 01:27

Βλήμα έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:08
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:04
Νομίζω ότι υπεραναλύεις κάποια θέματα επειδή ξέρεις την απάντηση και δεν σου αρέσει.

Ναι, είναι απολύτως φυσικό να σε ενοχλεί το κέρατο αν έχεις σχέση.

Τι ακριβώς είναι αυτό που σε προβληματίζει; :)
Γιατί μας αφορά τόσο πολύ. Νομίζω ότι σε κάποια χρόνια θα θεωρείται χαζομάρα.
Πώς τώρα λέμε "χαχα, πριν κάποιες γενιές ήθελαν να παντρευτούν παρθένα" έτσι σε λίγες γενιές θα λένε "χαχα, το 2021 υπήρχε κόσμος που πίστευε στην μονογαμία¨.
:fp:
Z

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 17 Αύγ 2021, 01:27

Ρε παιδιά, γιατί θέλουμε τόσο πολύ την μονογαμία;

Το κέρατο ενέχει βέβαια και κάποια απάτη, σου λέει ότι δεν γαμιέται με άλλους ενώ γαμιέται, αλλά γιατί μας πειράζει τόσο το να έχει κι άλλο κόσμο που αναγκάζεται να πει ψέμματα;

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 17 Αύγ 2021, 01:29

Καραμελίτσα έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:27
Βλήμα έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:04
Νομίζω ότι υπεραναλύεις κάποια θέματα επειδή ξέρεις την απάντηση και δεν σου αρέσει.

Ναι, είναι απολύτως φυσικό να σε ενοχλεί το κέρατο αν έχεις σχέση.

Τι ακριβώς είναι αυτό που σε προβληματίζει; :)
Πώς τώρα λέμε "χαχα, πριν κάποιες γενιές ήθελαν να παντρευτούν παρθένα" έτσι σε λίγες γενιές θα λένε "χαχα, το 2021 υπήρχε κόσμος που πίστευε στην μονογαμία¨.
Δεν το λέω για να υποστηρίξω κάτι περισσότερο από αυτό που λέω. Γενικά μιλώ με την κυριολεξία. Είναι άδικο να προσπαθείς να βρεις πράγματα πίσω από αυτά που λέω, σε οδηγεί αυτό σε λάθος συμπεράσματα.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 17 Αύγ 2021, 01:30

Βλήμα έγραψε:
17 Αύγ 2021, 00:38
Από πάντα αναρωτιόμουνα γιατί με ενοχλεί τόσο πολύ το κέρατο. Δηλαδή, να πούμε, εκεί μετριέται η σχέση; Ιδίως αν έχει περάσει κάποιος καιρός που είστε μαζί, ξέρεις αν σ' αγαπάει ή όχι, αν θα σου παρασταθεί, αν μπορείς στηρίζεσαι επάνω της όσο θέλει να στηρίζεται επάνω σου. Τα διαδικαστικά έχουν λυθεί. Γιατί να με ενοχλεί τόσο πολύ να θέλει να βάλει ένα άλλο χοτ ντογκ στο ψωμάκι της;

Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί περισσότερο είναι η αναίτια επιθετικότητα, αλλά αυτό έχει λογική εξήγηση. Η επιθετικότητα κάνει χειρότερη την ζωή αυτού που την δέχεται κι αυτή που επιτίθεται το ξέρει, παρόλα αυτά την πράττει. Είναι σα να σου λέει "στο μουνί μου το πόσο καλά περνάς, εγώ τραβάω τα ζόρια μου οπότε θα υποφέρεις κι εσύ". Είναι που νοιάζεται περισσότερο για τον εαυτό της απ' όσο της αναγνωρίζω το δικαίωμα, ότι προκειμένου να ξεσπάσει κάνει την δική μου ζωή δύσκολη. Έχει μια βάση ρε παιδί μου το να την απεχθάνομαι. Το να μισώ το κέρατο όμως είναι πολύ κόντρα στην κουλτούρα μου. Δεν θέλω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει. Πώς εξηγείται αυτό;
Στην πραγματικοτητα δεν σε ενοχλει τοσο η σεξουαλικη πραξη αλλα το ψεμα που τη συνοδευει.

Ακολουθει ρεαλιστικος διαλογος λιγες ωρες πριν το κερατο

Ντρρριν

-Ελα Μαρια τι εγινε;
-Μωρο μου θα αργησω λιγο να γυρισω,επεσε δουλεια,σε κανα δυωρακι να με περιμενεις.
-Τι λες μωρη καριολα,πιστευεις οτι δεν εχω καταλαβει οτι πηδιεσαι με το Μπαμπη;

Αντιθετα αν ο διαλογος ειχε την παρακατω μορφη πιστευω θα το επαιρνες πολυ πιο ψυχραιμα.

Ντρρρριν

-Ελα Μαρια τι εγινε;
-Μωρο μου θα αργησω λιγο να γυρισω γιατι θα με πηδαει ο μπαμπης για κανενα δυωρο
-Οκ τα λεμε
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 17 Αύγ 2021, 01:32

Βλήμα έγραψε:
Από πάντα αναρωτιόμουνα γιατί με ενοχλεί τόσο πολύ το κέρατο. Δηλαδή, να πούμε, εκεί μετριέται η σχέση; Ιδίως αν έχει περάσει κάποιος καιρός που είστε μαζί, ξέρεις αν σ' αγαπάει ή όχι, αν θα σου παρασταθεί, αν μπορείς στηρίζεσαι επάνω της όσο θέλει να στηρίζεται επάνω σου. Τα διαδικαστικά έχουν λυθεί. Γιατί να με ενοχλεί τόσο πολύ να θέλει να βάλει ένα άλλο χοτ ντογκ στο ψωμάκι της;

Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί περισσότερο είναι η αναίτια επιθετικότητα, αλλά αυτό έχει λογική εξήγηση. Η επιθετικότητα κάνει χειρότερη την ζωή αυτού που την δέχεται κι αυτή που επιτίθεται το ξέρει, παρόλα αυτά την πράττει. Είναι σα να σου λέει "στο μουνί μου το πόσο καλά περνάς, εγώ τραβάω τα ζόρια μου οπότε θα υποφέρεις κι εσύ". Είναι που νοιάζεται περισσότερο για τον εαυτό της απ' όσο της αναγνωρίζω το δικαίωμα, ότι προκειμένου να ξεσπάσει κάνει την δική μου ζωή δύσκολη. Έχει μια βάση ρε παιδί μου το να την απεχθάνομαι. Το να μισώ το κέρατο όμως είναι πολύ κόντρα στην κουλτούρα μου. Δεν θέλω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει. Πώς εξηγείται αυτό;
Δεν εξηγείται γιατί δεν υπάρχει κάποιο θέμα εξηγηθεί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 17 Αύγ 2021, 01:33

GoBack έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:30
Ντρρρριν

-Ελα Μαρια τι εγινε;
-Μωρο μου θα αργησω λιγο να γυρισω γιατι θα με πηδαει ο μπαμπης για κανενα δυωρο
-Οκ τα λεμε
Σίγουρα δεν θα ήμουν τόσο κουλ. Θα ήθελα να είμαι, το θεωρώ σωστό να ήμουν, θα θαύμαζα κάποιον τέτοιο, αλλά εγώ δεν θα ήμουν.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 17 Αύγ 2021, 01:34

Χαοτικός έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:32
Δεν εξηγείται γιατί δεν υπάρχει κάποιο θέμα εξηγηθεί.
Υπάρχει.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 17 Αύγ 2021, 01:34

Βλήμα έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:29
Καραμελίτσα έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:27
Βλήμα έγραψε:

Δεν το λέω για να υποστηρίξω κάτι περισσότερο από αυτό που λέω. Γενικά μιλώ με την κυριολεξία. Είναι άδικο να προσπαθείς να βρεις πράγματα πίσω από αυτά που λέω, σε οδηγεί αυτό σε λάθος συμπεράσματα.
Η αιτία που το πρώτο σταμάτησε να υπάρχει είναι λόγω της αντισύλληψης και της δυνατότητας της γυναίκας να έχει το δικό της εισόδημα. Δεν αλλάζουν οι νοοτροπίες σ' αυτά τα θέματα, όπως η μόδα στα παπούτσια, υπάρχουν αιτίες και αποτελέσματα.

Για το δεύτερο δεν υπάρχει καμία αιτία που να το φέρει ως αποτέλεσμα σε μαζική κλίμακα.
Z

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 17 Αύγ 2021, 01:36

Καραμελίτσα έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:34
Για το δεύτερο δεν υπάρχει καμία αιτία που να το φέρει ως αποτέλεσμα σε μαζική κλίμακα.
Δηλαδή υπάρχει χωρίς να έχει αιτία ή δεν υπάρχει;

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 17 Αύγ 2021, 01:37

Βλήμα έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:36
Καραμελίτσα έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:34
Δηλαδή υπάρχει χωρίς να έχει αιτία ή δεν υπάρχει;
Δεν υπάρχει καμία αιτία, και άρα κανένας λόγος να περιμένεις να συμβεί.
Z

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 17 Αύγ 2021, 01:39

edit
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 17 Αύγ 2021, 01:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 17 Αύγ 2021, 01:40

Βλήμα έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:33
GoBack έγραψε:
17 Αύγ 2021, 01:30
Ντρρρριν

-Ελα Μαρια τι εγινε;
-Οκ τα λεμε
Σίγουρα δεν θα ήμουν τόσο κουλ. Θα ήθελα να είμαι, το θεωρώ σωστό να ήμουν, θα θαύμαζα κάποιον τέτοιο, αλλά εγώ δεν θα ήμουν.
Δεν πειραζει,δεν υπαρχει σωστο και λαθος στο συγκεκριμενο θεμα,αρκει να μην την σφαξεις.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 17 Αύγ 2021, 01:40

Βλήμα έγραψε:

ωραία περνάς ρε μαλάκα, και κεράτάς, και δαρμένος...

Να σου εξηγήσω όμως γιατί σε πειράζει το κέρατο: επειδή κάποιος άλλος γαμάει την γυναίκα σου.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών