Βλήμα έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 00:38
Από πάντα αναρωτιόμουνα γιατί με ενοχλεί τόσο πολύ το κέρατο. Δηλαδή, να πούμε, εκεί μετριέται η σχέση; Ιδίως αν έχει περάσει κάποιος καιρός που είστε μαζί, ξέρεις αν σ' αγαπάει ή όχι, αν θα σου παρασταθεί, αν μπορείς στηρίζεσαι επάνω της όσο θέλει να στηρίζεται επάνω σου. Τα διαδικαστικά έχουν λυθεί. Γιατί να με ενοχλεί τόσο πολύ να θέλει να βάλει ένα άλλο χοτ ντογκ στο ψωμάκι της;
Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί περισσότερο είναι η αναίτια επιθετικότητα, αλλά αυτό έχει λογική εξήγηση. Η επιθετικότητα κάνει χειρότερη την ζωή αυτού που την δέχεται κι αυτή που επιτίθεται το ξέρει, παρόλα αυτά την πράττει. Είναι σα να σου λέει "στο μουνί μου το πόσο καλά περνάς, εγώ τραβάω τα ζόρια μου οπότε θα υποφέρεις κι εσύ". Είναι που νοιάζεται περισσότερο για τον εαυτό της απ' όσο της αναγνωρίζω το δικαίωμα, ότι προκειμένου να ξεσπάσει κάνει την δική μου ζωή δύσκολη. Έχει μια βάση ρε παιδί μου το να την απεχθάνομαι. Το να μισώ το κέρατο όμως είναι πολύ κόντρα στην κουλτούρα μου. Δεν θέλω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει. Πώς εξηγείται αυτό;
Στην πραγματικοτητα δεν σε ενοχλει τοσο η σεξουαλικη πραξη αλλα το ψεμα που τη συνοδευει.
Ακολουθει ρεαλιστικος διαλογος λιγες ωρες πριν το κερατο
Ντρρριν
-Ελα Μαρια τι εγινε;
-Μωρο μου θα αργησω λιγο να γυρισω,επεσε δουλεια,σε κανα δυωρακι να με περιμενεις.
-Τι λες μωρη καριολα,πιστευεις οτι δεν εχω καταλαβει οτι πηδιεσαι με το Μπαμπη;
Αντιθετα αν ο διαλογος ειχε την παρακατω μορφη πιστευω θα το επαιρνες πολυ πιο ψυχραιμα.
Ντρρρριν
-Ελα Μαρια τι εγινε;
-Μωρο μου θα αργησω λιγο να γυρισω γιατι θα με πηδαει ο μπαμπης για κανενα δυωρο
-Οκ τα λεμε