Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
panos291
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από panos291 » 23 Αύγ 2021, 18:15
foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 22:29
talaipwros έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 20:54
Έχετε προσέξει οτι οι ψεκ γίνονται όλο και πιο επιθετικοί ενώ παράλληλα επεκτείνουν την ψεκ διδασκαλια σε όλο και περισσότερους τομείς;
Πάντα ήταν. Δεν αρκεί που πιστεύουν όλες αυτές τις μαλακίες αλλά αισθάνονται και πραγματικά ακατανίκητη ανάγκη να κάνουν κήρυγμα ακόμα και στα πιο άσχετα μέρη (π.χ. αν είναι δάσκαλοι στην ώρα της Γλώσσας, αν είναι επιβάτες είναι οι μόνοι που θα πρήξουν τον ταρίφα στις παπαριές and so on). Το θεωρώ ισχυρότερο indicator ότι είναι κάποιος ψεκασμένος παρά το τι ακριβώς πιστεύει. Δε νομίζω ότι γίνονται επιθετικότεροι γιατί η επιθετικότητά τους είναι ήδη στο άπειρο. Απλώς τους προσέχεις πιο πολύ λόγω social.
E καλα και απο την αλλη μερια υπαρχουν τετοιοι που η πρωτη ερωτηση που σου κανουν ειναι αν εχεις κανει το εμβολιο, κανουν κυρηγματα, σου δινουν τον αγκωνα τους να τον ακουμπησεις και αλλες τετοιες αηδιες.
Οι χειροτεροι απο αυτους σου κανουν παρατηρηση αν τους πλησιασεις στο ενα μετρο, ή βαζουν την φωτο τους στο fb με το logo "Covid Vaccinated" λες και μας ενδιαφερει.
-
sys3x
από sys3x » 23 Αύγ 2021, 18:15
GoBack έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:05
Δεν εχω παρατηρησει αυξημενη επιθετικοτητα στους ψεκ.Με ρωτησε ενας απο αυτους σημερα αν εχω εμβολιαστει και του ανοιξα λιγο τη μυτη,το πηρε πολυ ψυχραιμα ουτε που αντεδρασε.
Παρατήρησες μήπως αν ήταν άστρα ζενέκα αυτή η ινσουλίνα που είχε κρυμμένη στο δεξί του χέρι πίσω από την πλάτη;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
sys3x
από sys3x » 23 Αύγ 2021, 18:17
Μπορεί να μην ήθελε να σου κάνει κακό ο άθρωπος, γιαφτό.
.
-
GoBack
από GoBack » 23 Αύγ 2021, 18:19
Αστρα κατα 90%
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
sys3x
από sys3x » 23 Αύγ 2021, 18:20
panos291 έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:15
foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 22:29
talaipwros έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 20:54
Έχετε προσέξει οτι οι ψεκ γίνονται όλο και πιο επιθετικοί ενώ παράλληλα επεκτείνουν την ψεκ διδασκαλια σε όλο και περισσότερους τομείς;
Πάντα ήταν. Δεν αρκεί που πιστεύουν όλες αυτές τις μαλακίες αλλά αισθάνονται και πραγματικά ακατανίκητη ανάγκη να κάνουν κήρυγμα ακόμα και στα πιο άσχετα μέρη (π.χ. αν είναι δάσκαλοι στην ώρα της Γλώσσας, αν είναι επιβάτες είναι οι μόνοι που θα πρήξουν τον ταρίφα στις παπαριές and so on). Το θεωρώ ισχυρότερο indicator ότι είναι κάποιος ψεκασμένος παρά το τι ακριβώς πιστεύει. Δε νομίζω ότι γίνονται επιθετικότεροι γιατί η επιθετικότητά τους είναι ήδη στο άπειρο. Απλώς τους προσέχεις πιο πολύ λόγω social.
E καλα και απο την αλλη μερια υπαρχουν τετοιοι που η πρωτη ερωτηση που σου κανουν ειναι αν εχεις κανει το εμβολιο, κανουν κυρηγματα, σου δινουν τον αγκωνα τους να τον ακουμπησεις και αλλες τετοιες αηδιες.
Οι χειροτεροι απο αυτους σου κανουν παρατηρηση αν τους πλησιασεις στο ενα μετρο, ή βαζουν την φωτο τους στο fb με το logo "Covid Vaccinated" λες και μας ενδιαφερει.
Αυτό με τον αγκώνα όντωστ, χωρίς καθόλου πλάκα, μεγάλη πουστοφλωριά, μόνον μπρο φιστ μπρο και προ πρόβιντ ε. (τρίμπιουτ της kαdy

)
.
-
sys3x
από sys3x » 23 Αύγ 2021, 18:23
GoBack έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:19
Αστρα κατα 90%
Ένα γαμημένο συγγνώμη σου ζήτησε μετά τουλάχιστο το αρχίδι;
.
-
nowhere
από nowhere » 23 Αύγ 2021, 18:25
waldorf έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 17:48
Εδώ που τα λέμε αν όντως πας σε εστιατόριο και όχι στο ταβερνείο του Μητσάρα,όλα τα παραπάνω υπάρχουν.
Σαφώς και όλοι οι υπάλληλοι κάνουν τακτικές εξετάσεις (δεν θυμάμαι αν είναι κάθε εξάμηνο ή χρόνο) για ηπατίτιδες και τα ρέστα,και σε κάποιες περιπτώσεις που γνωρίζω δίνουν ακόμη και ούρα αιφνιδιαστικά για έλεγχο ναρκωτικών ουσιών κλπ.
δεν θυμάσαι γιατί είναι λάθος ανάμνηση.δεν ισχύει
-
Μπαντάς
από Μπαντάς » 23 Αύγ 2021, 18:26
sys3x έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:10
Μπαντάς έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:04
sys3x έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 17:52
...

Μπράβο σου! Υψηλό άι κιου!
Καλή η ντρίπλα, κουτή όμως, δεν την σκαπουλαρεις από την συμπεριφορά που επεδειξες, λίαν ψεκ.
Κατά τα άλλα, δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτά που λέω εδώ. Γνωστό πως είμαι εργατικός, γνωστό πως δραστηριοποιουμαι Βέλγιο πλέον πιο πολύ από Ελλάδα, γνωστό πως η δεύτερη ( σοβαρά ) σύντροφος είναι από Ν. Αφρική, γνωστό πως έχω πολλούς φίλους σε διάφορα περιβάλλοντα και χώρες...
Καλές οι φατσούλες. Του κουτου
Τουκουτούκου.

Δεν έχω καταλάβει χριστό για την συμπεριφορά και τα ψεκ που λες αλλά σιγά, δε γαμείς.
Να σαι καλά μαν.

Για να καταλάβεις πρώτον χρειάζεται αντίληψη δεύτερον να μην είσαι ψυχακι τρίτον να έχεις στοιχειώδη αξιοπρέπεια για να παραδεχτείς πως κατάλαβες πολύ καλά αλλά το αρνείσαι, ουσία που μόνον οι σοβαροί άνθρωποι έχουν.
Με "άτομα" που βρήκαν ως υποκατάστατο κοινωνικοποίησης το ίντερνετ είδαν το φώς το αληθινό μπήκαν και έμειναν για πάντα, μου είναι πραγματικά αδιάφορο να ανοίγω ή να κλείνω συζητήσεις.
μακρυά απο κουκυά
-
sys3x
από sys3x » 23 Αύγ 2021, 18:29
Μπαντάς έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:26

Καλή η ντρίπλα, κουτή όμως, δεν την σκαπουλαρεις από την συμπεριφορά που επεδειξες, λίαν ψεκ.
Κατά τα άλλα, δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτά που λέω εδώ. Γνωστό πως είμαι εργατικός, γνωστό πως δραστηριοποιουμαι Βέλγιο πλέον πιο πολύ από Ελλάδα, γνωστό πως η δεύτερη ( σοβαρά ) σύντροφος είναι από Ν. Αφρική, γνωστό πως έχω πολλούς φίλους σε διάφορα περιβάλλοντα και χώρες...
Τουκουτούκου.

Δεν έχω καταλάβει χριστό για την συμπεριφορά και τα ψεκ που λες αλλά σιγά, δε γαμείς.
Να σαι καλά μαν.

Για να καταλάβεις πρώτον χρειάζεται αντίληψη δεύτερον να μην είσαι ψυχακι τρίτον να έχεις στοιχειώδη αξιοπρέπεια για να παραδεχτείς πως κατάλαβες πολύ καλά αλλά το αρνείσαι, ουσία που μόνον οι σοβαροί άνθρωποι έχουν.
Με "άτομα" που βρήκαν ως υποκατάστατο κοινωνικοποίησης το ίντερνετ είδαν το φώς το αληθινό μπήκαν και έμειναν για πάντα, μου είναι πραγματικά αδιάφορο να ανοίγω ή να κλείνω συζητήσεις.
Μπράβο σου μαν και εις ανώτεραν.

.
-
waldorf
από waldorf » 23 Αύγ 2021, 18:34
nowhere έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:25
Εδώ που τα λέμε αν όντως πας σε εστιατόριο και όχι στο ταβερνείο του Μητσάρα,όλα τα παραπάνω υπάρχουν.
Σαφώς και όλοι οι υπάλληλοι κάνουν τακτικές εξετάσεις (δεν θυμάμαι αν είναι κάθε εξάμηνο ή χρόνο) για ηπατίτιδες και τα ρέστα,και σε κάποιες περιπτώσεις που γνωρίζω δίνουν ακόμη και ούρα αιφνιδιαστικά για έλεγχο ναρκωτικών ουσιών κλπ.
Έχεις δίκιο.Πενταετία είναι.
Nandros έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:56
Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
-
sys3x
από sys3x » 23 Αύγ 2021, 18:37
waldorf έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:34
nowhere έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:25
Έχεις δίκιο.Πενταετία είναι.
Όχι όχι, δεν ισχύει καν αυτό που έγραψες, στο έγραψα και γω προηγουμένως πιο καθαρά.
.
-
sys3x
από sys3x » 23 Αύγ 2021, 18:43
Μπαντάς έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:26

Τουκουτούκου.

Να σαι καλά μαν.

Για να καταλάβεις πρώτον χρειάζεται αντίληψη δεύτερον να μην είσαι ψυχακι τρίτον να έχεις στοιχειώδη
αξιοπρέπεια για να παραδεχτείς πως κατάλαβες πολύ καλά αλλά το αρνείσαι, ουσία που μόνον οι σοβαροί άνθρωποι έχουν.
Τώρα το πρόσεξα.

Πχοια αξιοπρέπεια βρε ΒΛΑΚΑ, ανά δύο ποστ γράφεις για όλους τους άλλους ανθρώπους γύρω σου βγάζοντας τους ολους ψυχάκηδες και προβληματικούς, βΛάκα ε βΛάκα.

.
-
Skiouros
-
nik_killthemall
από nik_killthemall » 23 Αύγ 2021, 18:58
Η επιστήμη δεν μπορεί να αποφανθεί ποιος είναι πιο γελοίος, ό ένας που σε ηλικιακή όμάδα ανω των 50 παραμένει ανεμβολίαστος, ή ο άλλος που απο επιστήμονας έχει μετατραπει σε πολιτικό και λέει πως τη προηγούμενη βδομάδα πέθαναν 6 ατομα απο κορονοϊο 18-39, και στις εκθέσεις του ΕΟΔΥ φαίνεται πως πέθαναν 5 άτομα από κορονοϊο 18-39 σε όλοκληρο τον Αύγουστο.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.