Συνεληφθη ο Σεμέδο

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Συνεληφθη ο Σεμέδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 16:20

ST48410 έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:19
Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:16
Οι φίλοι μου είναι διαβατάρικα πουλιά. Εγώ ζητάω την δική σου γνώμη. Πιο θα σε προκαλέσει πιο πολύ;
Να υποθέσω πως μου λες τώρα ότι δεν ξέρει μια γυναίκα αν με αυτό που φοράει τραβάει γενικώς βλέμματα ή όχι; Δηλαδή όλα είναι ουδέτερα και στο μυαλό του παρατηρητή;
Γιατί δεν μου απαντάς ευθέως. Το μαγιό κάνει την πρόκληση; το σώμα; το ύφος; το σημείο; το μυαλό του παρατηρητή; ποιο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2021, 16:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:18
vantono έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:15
Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:57

Το απάντησα πριν. Πρόσεξέ το αυτό που λες; Εκφράζουμε τη γνώμη μας σημαίνει απαγγέλουμε το τι μας μαθαίνουνε; Τι σημασία έχει τι έει ο κάθε νόμος, τι περνάει και τι όχι; Δεν έχουμε αντίληψη να καταλάβουμε; Δεν ξέρουμε αν κάποια συνειδητά κάνει επίδειξη; Δεν ξέρουμε αν θα θέλαμε η μάνα μας να βγει έτσι στο χωριό; (Εντάξει εγώ θα γούσταρα για το γέλιο).

Το ξέρουμε λοιπόν και πολύ καλά. Άρα γιατί να πιαστούμε μαλάκες με ότι μας ρίχνουν στη μάπα;
Γνωμη μου ειναι οτι μια χαρά σημασία έχει τι λέει ο νόμος (για το τι λενε οι αλλοι, χεστήκαμε). Αν δεν ειχε, θα ήμασταν μια ζούγκλα.
Και συνειδητα επίδειξη να κανει η άλλη, δεν με ενοχλει. Συνηθως αυτο σημαινει απλως κλασική ψωνάρα, τυπου "κοιταξτε, ειμαι ωραια", όχι "ελάτε να με γαμήσετε". Οποιος βλέπει το δεύτερο, ειναι άρρωστος.

Και το ποιντ αυτων που λενε για "αποκρυφες φωτος" της συγκεκριμένης τυπισσας, ποιο ειναι εν τελει, ακομα δεν εχω καταλαβει.
Οτι αφου ανεβαζει φωτος με μαγιο στα ΜΚΔ της, καλώς έπαθε ό,τι έπαθε?
Για ποιο λογο αναφέρθηκαν οι "αποκρυφες φωτος" εδω μεσα αρχικα? Δεν την παρακολουθησα απο την αρχη την κουβέντα περι αποκρυφων και μαλλον εχασα επεισοδια.
Η κριτική σου στο μπιγκ μπράδερ είναι πολύ πιο ειλικρινής.

Εδώ παίζεις άμυνα με παρλαπιπίτσες και το ξέρεις. :lol:
Καλύτερη απ'τον Σεμέδο, πάντως.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Σεπ 2021, 16:22

Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:17
sys3x έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:14
ώπαμισο, μόνο αν η ναδάη είναι πάνω από δεκαπέντε και δηλώσει γραπτώς συναίνεση.
Εσένα θέλω να φιλήσω.
Ναι μωρέ, το ξέρω, αλλά, δε γίνεται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 16:23

sys3x έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:22

Ούτε ένα;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 05 Σεπ 2021, 16:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:53
Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:19

Στα παπάρια μας γιατί το κάνει η κάθε μία ξεφτιλισμένη. Η ουσία είναι οι το κάνει για να προκαλέσει τελικά.
Η ουσία είναι πιο σύνθετη. Αν το πράγμα έμενε εκεί, θα παρέμενε στο αναφαίρετο δικαίωμα της πρόκλησης. Γουστάρει να το κάνει για τον χ ή ψ λόγο (και υπάρχουν δεκάδες διαφορετικοί και κατανοητοί λόγοι). Κανένα πρόβλημα.

Το πράγμα εξελίσσεται σε γελοιότητα όταν το ζητούμενο που προκύπτει είναι ο συνδυασμός του συγκεκριμένου δικαιώματος με την ταυτόχρονη οργισμένη ή κλαυθμηρίζουσα αντίδραση όταν οι άλλοι αντιδρούν σύμφωνα με αυτό που οι ίδιες θέλουν να προβάλλουν. Δηλαδή τι ακριβώς περιμένουν να γίνει όταν το ουσιαστικώς απόκρυφο είναι η προσωπικότητα τους;
Ακριβώς. Το θέμα δεν είναι η πρόκληση από μόνη της. Το ίδιο έλεγα και στον πυλόθες πριν λίγο. Την έλεγε στον πήζοντα ότι "Σε ενδιαφέρει το δίκιο και το σωστό απ' όπου κι αν προέρχεται και δεν είσαι καθόλου προκατειλημμένος;" (επειδή την έλεγε στο κκε ο πήζον). Του ανέπτυξα ότι αυτό που λέει (που αξιώνει βασικά0 δεν γίνεται. Δεν υπάρχει. Κι ότι ο τρόπος αυτός σκέψης ο μονοδιάστατος ή σημειακός είναι αποτυχημένος.
Έτσι κι εδώ.
Κάλλιστα μπορούν να μου την πουν άμα σε άλλο νήμα υποστηρίξω κάποιον ή τον καθένα που προκαλεί. Λες και αυτά τα θέματα είναι πάντα ανεξάρτητες οντότητες μόνες τους χωρίς πεδίο αναφοράς.

Είναι άλλο να γουστάρει μία να προκαλέσει κάποιον για να γαμηθεί, ή και γενικά να προκαλεί γιατί κάτι θέλει να κάνει και να το λέει και να είναι μάλιστα και ξεδιάντροπη όπως το λέει (Εννοείται ότι θα την υποστηρίξω και οι περισσότεροι θα την κράζουν)
και άλλο αυτό που πιάνεις πολύ ωραία. Ρόλοι, νοοτροπίες, βλέψεις, παιχνίδι που εξυπηρετεί ένα σύστημα και την ίδια ενάντια στο σύστημα (που ορίζουμε ως τέτοιο στην παρούσα φάση).
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Σεπ 2021, 16:26

Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:23
sys3x έγραψε:

Ούτε ένα;
:a040:
Ούτε.

.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 05 Σεπ 2021, 16:26

Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:20
Γιατί δεν μου απαντάς ευθέως. Το μαγιό κάνει την πρόκληση; το σώμα; το ύφος; το σημείο; το μυαλό του παρατηρητή; ποιο;
Συνδυασμός πραγμάτων είναι. Αλλιώς θα δει ένας γυμνιστής μία με μαγιό και αλλιώς ένας που έχει συνηθίσει να βλέπει μόνο γυναίκες με μπούργκα. Και αλλιώς κάποιος που δουλεύει σε beach bar και διαφορετικά ο φαντάρος που βγαίνει με άδεια από στρατόπεδο στα σύνορα κλεισμένος 2-3 μήνες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα είναι ουδέτερα ή αδιάφορα. Και για μία κοπέλα με δεδομένο σώμα υπάρχει λιγότερο ή περισσότερο προκλητικό μαγιό ή ντύσιμο γενικά.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 05 Σεπ 2021, 16:27

Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:54
ST48410 έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:45
Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:42
Την γυναίκα μία με το μαγιό θεωρείς ότι δείχνει τα απόκρυφα σημεία της για να προκαλέσει και την άλλη που είναι ολόγυμνη δεν θεωρείς ότι δείχνει τ απόκρυφα σημεία της για να προκαλέσει. Το συμπέρασμα είναι ότι όλα παίζουν στο μυαλό σου και ανάλογα βλέπεις αυτό που θες να δεις :102:
Όχι απαραίτητα. Υπάρχει context. Δεν είναι το ίδιο να γδυθείς στο γραφείο του γυναικολόγου ή στο λεωφορείο.

Αναφερόμαστε για την παραλία. Ο χαο λέει ότι οι γυναίκες φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό δείχνουν τα απόκρυφα τους και προκαλούν εγώ λέω ότι δεν δείχνουν τα απόκρυφα τους και η πρόκληση ή όχι έγκειται σε αυτόν που βλέπει.
Επίσης δεν είπα ότι οι γυναίκες δεν φορούν ρούχα και για να τραβήξουν βλέμματα. Όπως όλοι οι άνθρωποι φοράμε ρούχα για να αρέσουμε. Δεν ξέρω για ποιο λόγο πρέπει να εστιάζουμε στο γυναικείο ρούχο. Αυτό χρησιμοποιείται συνήθως για δικαιολογία σε φάσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που φυσικά σε αυτό είμαι ενάντια.
nowhere έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:52
μόνο στο φόρουμ.αντικειμενική γαλή παρέα με συριζαιο μπουρδελιάρη υπεραριστερό δηθενούμπα κρίνουν αριστεροσύνη βαντόνο.ε α στο διάολο
:smt005:
Όχι δεν το κάνουν όλοι οι άνθρωποι αυτό. Για μένα το κάνουν οι υπάνθρωποι. και ο χαρακτηρισμός έχει να κάνει με το μη σεβασμό στο ανθρώπινο πνεύμα.
κατάντια ρε. Το νιώθεις τι λες; να αρέσει με τα ρούχα και όχι με αυτό που είσαι;

Εγώ τα φοράω γιατί είναι ο νόμος έτσι. ποτέ για να αρέσω. και σε ενημερώνω ότι δεν μου έλειψε ποτέ η αίσθηση του να αρέσω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Σεπ 2021, 16:31

Ψήθηκα να βάλω κουστουμάκι σήμερα τελικά.

.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 16:32

ST48410 έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:26
Naida έγραψε:
Συνδυασμός πραγμάτων είναι. Αλλιώς θα δει ένας γυμνιστής μία με μαγιό και αλλιώς ένας που έχει συνηθίσει να βλέπει μόνο γυναίκες με μπούργκα. Και αλλιώς κάποιος που δουλεύει σε beach bar και διαφορετικά ο φαντάρος που βγαίνει με άδεια από στρατόπεδο στα σύνορα κλεισμένος 2-3 μήνες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα είναι ουδέτερα ή αδιάφορα. Και για μία κοπέλα με δεδομένο σώμα υπάρχει λιγότερο ή περισσότερο προκλητικό μαγιό ή ντύσιμο γενικά.
Άρα δεν είναι το πρόσωπο που προκαλεί ανεξαρτήτως τι φοράει, είναι η οπτική του παρατηρητή. Σωστά;
Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:27
Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:54
ST48410 έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:45

Όχι απαραίτητα. Υπάρχει context. Δεν είναι το ίδιο να γδυθείς στο γραφείο του γυναικολόγου ή στο λεωφορείο.

Αναφερόμαστε για την παραλία. Ο χαο λέει ότι οι γυναίκες φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό δείχνουν τα απόκρυφα τους και προκαλούν εγώ λέω ότι δεν δείχνουν τα απόκρυφα τους και η πρόκληση ή όχι έγκειται σε αυτόν που βλέπει.
Επίσης δεν είπα ότι οι γυναίκες δεν φορούν ρούχα και για να τραβήξουν βλέμματα. Όπως όλοι οι άνθρωποι φοράμε ρούχα για να αρέσουμε. Δεν ξέρω για ποιο λόγο πρέπει να εστιάζουμε στο γυναικείο ρούχο. Αυτό χρησιμοποιείται συνήθως για δικαιολογία σε φάσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που φυσικά σε αυτό είμαι ενάντια.
nowhere έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:52
μόνο στο φόρουμ.αντικειμενική γαλή παρέα με συριζαιο μπουρδελιάρη υπεραριστερό δηθενούμπα κρίνουν αριστεροσύνη βαντόνο.ε α στο διάολο
:smt005:
Όχι δεν το κάνουν όλοι οι άνθρωποι αυτό. Για μένα το κάνουν οι υπάνθρωποι. και ο χαρακτηρισμός έχει να κάνει με το μη σεβασμό στο ανθρώπινο πνεύμα.
κατάντια ρε. Το νιώθεις τι λες; να αρέσει με τα ρούχα και όχι με αυτό που είσαι;

Εγώ τα φοράω γιατί είναι ο νόμος έτσι. ποτέ για να αρέσω. και σε ενημερώνω ότι δεν μου έλειψε ποτέ η αίσθηση του να αρέσω.
Σωστά εσύ είσαι ανώτερος πνευματικά και οι άλλοι είναι υπανθρωποι. Αλλά κοίτα να δεις εσύ που δεν δίνεις σημασία στο τι θα φορέσεις για να αρέσεις γιατί έχεις βάθος, δίνεις σημασία στο τι φορούν οι άλλες και σε προκαλεί το στρινγκ στην παραλία ω ανώτερε άνθρωπε :lol:
Αχ θέλω να γράψω το δικό σου ψυχογραφημα αλλά δεν κάνει.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Σεπ 2021, 16:32

vantono έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
vantono έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:15

Γνωμη μου ειναι οτι μια χαρά σημασία έχει τι λέει ο νόμος (για το τι λενε οι αλλοι, χεστήκαμε). Αν δεν ειχε, θα ήμασταν μια ζούγκλα.
Και συνειδητα επίδειξη να κανει η άλλη, δεν με ενοχλει. Συνηθως αυτο σημαινει απλως κλασική ψωνάρα, τυπου "κοιταξτε, ειμαι ωραια", όχι "ελάτε να με γαμήσετε". Οποιος βλέπει το δεύτερο, ειναι άρρωστος.

Και το ποιντ αυτων που λενε για "αποκρυφες φωτος" της συγκεκριμένης τυπισσας, ποιο ειναι εν τελει, ακομα δεν εχω καταλαβει.
Οτι αφου ανεβαζει φωτος με μαγιο στα ΜΚΔ της, καλώς έπαθε ό,τι έπαθε?
Για ποιο λογο αναφέρθηκαν οι "αποκρυφες φωτος" εδω μεσα αρχικα? Δεν την παρακολουθησα απο την αρχη την κουβέντα περι αποκρυφων και μαλλον εχασα επεισοδια.

Συγχαρητήρια αλλά ήδη έχω χαρακτηρίσει τον Σεμέδο ως τραπ άιντολ και τους οπαδούς του τραπομαλάκες.

Σαφώς και παίζεις καλύτερη λεκτική άμυνα από τον Σεμέδο.

Πιθανόν και από τον Σινμπόι, το σωστό να λέγεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Σεπ 2021, 16:33

vantono έγραψε:
sys3x έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:13
Φιληθείτε τώρα, φτάνει.
Φέρε σταφ και μπες κι εσύ στην παρέα! :vp01:
Πάλι κέρασμα θέτε;
Καλώς, νο προμπ, ότι έχω το μοιράζομαι έτσι κι αλλιώς.

.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 16:33

sys3x έγραψε:
Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:23
sys3x έγραψε:

Ούτε ένα;
:a040:
Ούτε.
Ούτε ένα πίσω από το αυτάκι; :cry

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 05 Σεπ 2021, 16:35

Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:32
ST48410 έγραψε:
Naida έγραψε:
Άρα δεν είναι το πρόσωπο που προκαλεί ανεξαρτήτως τι φοράει, είναι η οπτική του παρατηρητή. Σωστά;
Όχι. Και τα δύο. Αφού σου έγραψα ότι για μια κοπέλα με δεδομένο σώμα μπορεί να υπάρχει λιγότερο ή περισσότερο προκλητικό μαγιό ή ντύσιμο.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2021, 16:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:32
vantono έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:21
ΓΑΛΗ έγραψε:

Συγχαρητήρια αλλά ήδη έχω χαρακτηρίσει τον Σεμέδο ως τραπ άιντολ και τους οπαδούς του τραπομαλάκες.

Σαφώς και παίζεις καλύτερη λεκτική άμυνα από τον Σεμέδο.

Πιθανόν και από τον Σινμπόι, το σωστό να λέγεται.
Σε παλιότερα ποστς με παρομοίαζες με τον Κούγια, τώρα όλο και με υποβαθμίζεις. :a040:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών