Συνεληφθη ο Σεμέδο

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nowhere

Re: Συνεληφθη ο Σεμέδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 06 Σεπ 2021, 13:25

Πασιφάη έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:15
Ξέρω γω; Εσύ τί λες; Πώς το βλέπεις; Πάω στο ΙΚΑ πχ,,στην ουρά, σχεδόν τσιτσίδι. Είμαι χάρμα οφθαλμών. Εσύ σε μια άκρη με βλέπεις και αρχίζεις να την παίζεις. Καλά το πάω; Συμπλήρωσε ό,τι θες στην ιστορία.
φτάνεις στον ιδρωμένο χοντρό με την πλαγιοχωρίστρα στο γκισέ και λες
-καλημέρα
-καλημέρα?πέρνα μέσα να σε γαμήσω
-βεβαίως,μίσο

αυτή είναι η φυσική ροή?

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Σεπ 2021, 13:28

vantono έγραψε:
06 Σεπ 2021, 12:47
Πασιφάη έγραψε:
06 Σεπ 2021, 12:43
nowhere έγραψε:
06 Σεπ 2021, 12:34

ναι είναι σαν να λες στους γύρω σου γουστάρω που καυλώνετε.και?
Α, μάλιστα. Που σημαίνει πρακτικά πως αν αποφασίσω να βγω με το βρακί και το σουτιέν, δεν τρέχει μια. :lol:
Ακριβώς. Φρόντισε να είσαι εντός κόνσεπτ όμως, όπως σε κάποια πλαζ/παραλία όπου υποθέτω οτι ήδη το κανεις/τε (τουτέστιν βγαίνετε με βρακί και σουτιέν τέκνικλι). Αν βγεις με σουτιεν-βρακί για να πας για ψώνια στον ΑΒ στο Ζεφύρι, ομολογουμένως θα ειναι ολίγον οκγουόρντ.
Αν δεν κάνω λάθος, το θέμα δεν είναι το αν είναι προκλητικά ή όχι τα μαγιώ αλλά το κατά πόσον γουστάρει ή δεν γουστάρει κάποια/κάποιος να προκαλέσει ή έστω να δηλώσει απελευθερωμένη ταυτότητα :D μέσω αντίστοιχων δημοσιεύσεων στα σοσιαλμίντια.

Εννοώ ότι είναι άλλο πράγμα να φοράς αυτό για να πας εκεί(που υπάρχει το χ ή ψ ντρεσκόουντ άρα δεν κάνει εντύπωση) και άλλο να υποδηλώνεις ταυτότητα με τις αντίστοιχες φωτο στο ινστα. Ουσιαστικώς, σ' αυτήν την περίπτωση είναι ακριβώς το ίδιο σαν να πηγαίνεις με μαγιώ στον ΑΒ στο Ζεφύρι. Απλώς γιατί αυτοί που τις βλέπουν δεν είναι τη συγκεκριμένη στιγμή στο μπαράκι ή την παραλία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Σεπ 2021, 13:31

Naida έγραψε:
06 Σεπ 2021, 11:59
Ασέβαστος έγραψε:
06 Σεπ 2021, 11:04
Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 17:09

Ποιανου συστήματος; αυτουνού που λέει φοράει μπραζιλ βλέπω τα απόκρυφα της και προκαλούμαι; εσύ είσαι εκφραστής αυτού του συστήματος. Ένα γυναικείο σώμα ότι και να φορέσει στα αντρικά βλέμματα προκλητικό μοιάζει. Τουτέστιν και ολόσωμο να φοράει η άλλη και έχει βυζαρες και ανατριχιάζει το πετσί της από το νερό και διαγραφουν από μέσα κάτι ρωγες νααα πάλι θα σας προκαλέσει.
Το μυαλό σας προκαλείται αν σας δοθεί το ερέθισμα.
το θεμα δεν ειναι αν θα καβλωσουμε εμεις με κατι.

το θεμα ειναι αν η γυναικα το κανει επιτηδες για να καβλωσουμε η οχι.

αλλο να συψει αυναισθητα και να φανει ο κωλος της, και αλλο να εχει κανει προβα το σκυψιμο 20 φορες με διαφορετικα ρουχα γιανα δει με ποιο ειναι πιο προκλητικη.
Μπα. Τι μας λες.
μερικες φορες απαντας πραγματικα βαθυστοχαστα, και με νοημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 06 Σεπ 2021, 13:34

nowhere έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:25
Πασιφάη έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:15
Ξέρω γω; Εσύ τί λες; Πώς το βλέπεις; Πάω στο ΙΚΑ πχ,,στην ουρά, σχεδόν τσιτσίδι. Είμαι χάρμα οφθαλμών. Εσύ σε μια άκρη με βλέπεις και αρχίζεις να την παίζεις. Καλά το πάω; Συμπλήρωσε ό,τι θες στην ιστορία.
φτάνεις στον ιδρωμένο χοντρό με την πλαγιοχωρίστρα στο γκισέ και λες
-καλημέρα
-καλημέρα?πέρνα μέσα να σε γαμήσω
-βεβαίως,μίσο

αυτή είναι η φυσική ροή?
Εσένα θα σε καύλωνε να ήταν αυτή η φυσική ροή; Θέλω να πω γουστάρεις τα πάντα όλα ασύδοτα; Διότι έχω την αίσθηση πως η ελευθερία σαν έκφανση, δεν εκφράζει πρακτικές που δεν περιλαμβάνουν τον σεβασμό στο διπλανό σου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Σεπ 2021, 13:38

nowhere έγραψε:
06 Σεπ 2021, 12:34
Πασιφάη έγραψε:
06 Σεπ 2021, 12:23
Δεν θα απαντήσεις, επιδεικτικά :lol: , αλλά εγώ να την κάνω την ερώτηση κι ας πέσει χάμω.
Αν βγω για ψώνια και γενικότερα για δουλειές έξω απ'το σπίτι μου, φορώντας μπουστάκι διαφανές δίχως σουτιέν και κολάν με στριγκάκι που διαγράφει επαρκώς τον κώλο μου, δεν είναι σαν να λέω στους γύρω μου, ''γουστάρω που καυλώνετε;'' Δεν δίνω ερέθισμα; Το κάνω για να υπερασπιστώ τη φεμινιστική κουλτούρα και να δείξω πόσο γαμάτη γκόμενα είμαι; Τί πρότυπο πλασσάρω ακριβώς εκείνη τη γαμημένη στιγμή; Ας απαντήσει κανας άλλος νοήμων, αν εσύ κωλύεσαι. :lol:
ναι είναι σαν να λες στους γύρω σου γουστάρω που καυλώνετε.και?
να πω εγω. κανενα προβλημα, απολυτως. αληθεια. και μακαρι να ντύνονταν ολες ετσι.

προβλημα υπαρχει οταν στραβωνει που την κοιταν στον κωλο. που δεν την κοιτανε στα ματια αλλα στα βυζια. που λεει οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια και κοιταζουν μονο κωλους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Σεπ 2021, 13:45

Αγις έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:19
sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:13
Naida έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:07
Εν τω μεταξύ λένε αφού φοράς προκλητικά ρούχα γιατί παραπονιέσαι άμα σε παρενοχλησουν σεξουαλικα;
Και όταν λες δηλαδή φταίει το θύμα της οποίας σεξουαλικής παρενόχλησης τρέχουν σαν την Ζωή Λάσκαρη στον κατήφορο ουρλιαζοντας "πότε το είπα εγώ αυτό"

:smt005:
Εγώ προχτέ δε φορούσα προκλητικά ρούχα, ένα πουκαμισάκι και ένα κολλητό τζηνάκι φορούσα ο έρμος, και πάλι με χούφτωσε το πωπώ η αφεντικίνα μου, τι να κάνω όμως, τα έχω ανάγκη.
:a040:
Ντρέπομαι, δεν είναι ότι δε ντρέπομαι.
:c040:
να προσεχεις
ο φλαφης δεν προσεξε και τον πηδηξε η προισταμενη του - ενεδωσε ο ακαμπτος επαναστατης - μελετητης αναλυτης των ιερων κειμενων - απο φοβια μην βρεθει ανεργος :a040:
δεν φοβάμαι,
είμαι λεύτερος

:a040::c040::a040::e040::c040:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Σεπ 2021, 13:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:28
vantono έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
06 Σεπ 2021, 12:43

Α, μάλιστα. Που σημαίνει πρακτικά πως αν αποφασίσω να βγω με το βρακί και το σουτιέν, δεν τρέχει μια. :lol:
Ακριβώς. Φρόντισε να είσαι εντός κόνσεπτ όμως, όπως σε κάποια πλαζ/παραλία όπου υποθέτω οτι ήδη το κανεις/τε (τουτέστιν βγαίνετε με βρακί και σουτιέν τέκνικλι). Αν βγεις με σουτιεν-βρακί για να πας για ψώνια στον ΑΒ στο Ζεφύρι, ομολογουμένως θα ειναι ολίγον οκγουόρντ.
Αν δεν κάνω λάθος, το θέμα δεν είναι το αν είναι προκλητικά ή όχι τα μαγιώ αλλά το κατά πόσον γουστάρει ή δεν γουστάρει κάποια/κάποιος να προκαλέσει ή έστω να δηλώσει απελευθερωμένη ταυτότητα :D μέσω αντίστοιχων δημοσιεύσεων στα σοσιαλμίντια.
Τί θα πει πρόκληση? Γιατί σώνει και ντε πρέπει καποιος/α να "θελει να σας προκαλεί", μια ζωή? Δεν μπορει απλά να προκειται για αρχετυπική περίπτωση κλασικου νάρκισσου, ψωνάρα δηλαδή που απλά θέλει να το παίζει ωραίος/α και μεχρι εκει?
Πρόκληση ειναι σου κάνω χειρονομία ή σε βρίζω στο άκυρο, όχι σε εχω γραμμένο στα αρχίδια μου και απλά ειμαι ωραίος/α και θελω να το δείχνω γενικά. Προκαλείται όποιος ψάχνει να προκληθεί, γκετ οβερ ιτ παίδες.

Εννοώ ότι είναι άλλο πράγμα να φοράς αυτό για να πας εκεί(που υπάρχει το χ ή ψ ντρεσκόουντ άρα δεν κάνει εντύπωση) και άλλο να υποδηλώνεις ταυτότητα με τις αντίστοιχες φωτο στο ινστα. Ουσιαστικώς, σ' αυτήν την περίπτωση είναι ακριβώς το ίδιο σαν να πηγαίνεις με μαγιώ στον ΑΒ στο Ζεφύρι. Απλώς γιατί αυτοί που τις βλέπουν δεν είναι τη συγκεκριμένη στιγμή στο μπαράκι ή την παραλία.
:smt048
Ε, ας μην τις ανοίγουν να τις βλεπουν αυτες τις φωτο οταν δεν ειναι στο κατάλληλο μέρος. Τις μπικινοπαραλιακές ας πάει παραλία να τις ανοίξει, τις κλαμπίστικες ας πάει σε κλαμπ, αυτες με κοστούμια και διαλέξεις ας τις ανοίξει απο την δουλειά του κτλ.
Δηλαδή της αλληνής πρέπει να της απαγορεύεται να ανεβάσει φωτο με μπικίνι απο την παραλία κατακαλόκαιρο επειδη ο άλλος που θα την δει απο τη Βραζιλία έχει χειμώνα/Χριστούγεννα και τον προκαλεί η εκτός κόνσεπτ φάση?

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 06 Σεπ 2021, 13:54

vantono έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
vantono έγραψε:

Τί θα πει πρόκληση? Γιατί σώνει και ντε πρέπει καποιος/α να "θελει να σας προκαλεί", μια ζωή? Δεν μπορει απλά να προκειται για αρχετυπική περίπτωση κλασικου νάρκισσου, ψωνάρα δηλαδή που απλά θέλει να το παίζει ωραίος/α και μεχρι εκει?
Πρόκληση ειναι σου κάνω χειρονομία ή σε βρίζω στο άκυρο, όχι σε εχω γραμμένο στα αρχίδια μου και απλά ειμαι ωραίος/α και θελω να το δείχνω γενικά. Προκαλείται όποιος ψάχνει να προκληθεί, γκετ οβερ ιτ παίδες.

Ε, ας μην τις ανοίγουν να τις βλεπουν αυτες τις φωτο οταν δεν ειναι στο κατάλληλο μέρος. Τις μπικινοπαραλιακές ας πάει παραλία να τις ανοίξει, τις κλαμπίστικες ας πάει σε κλαμπ, αυτες με κοστούμια και διαλέξεις ας τις ανοίξει απο την δουλειά του κτλ.
Δηλαδή της αλληνής πρέπει να της απαγορεύεται να ανεβάσει φωτο με μπικίνι απο την παραλία κατακαλόκαιρο επειδη ο άλλος που θα την δει απο τη Βραζιλία έχει χειμώνα/Χριστούγεννα και τον προκαλεί η εκτός κόνσεπτ φάση?
Σύμφωνα με αυτή την λογική, μπορώ να κυκλοφορώ ολόγυμνος στον δρόμο με τα γεννητικά μου όργανα στην φόρα και ..οποία γυναίκα προκαλείται ας μην τα βλέπει..

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 06 Σεπ 2021, 13:55

nowhere έγραψε:
06 Σεπ 2021, 09:14
του λες στη μούρη ότι είναι ένας άρρωστος γλίτσας που γλείφει-φτύνει τα ίδια άτομα συγχρόνως με διαφορετικά προφίλ,το δέχεται,το παιρνει,νταξ ένα πραματάκι είναι και απαντάει το πρωτότυπο:χοντρέ [?] γλίτσα[?] λες το ίδιο συνέχεια[?].το μέγεθος της βλακείας του μπορεί να φαινεται εντυπωσιακό αλλά για να μην ξεχνιόμαστε εκτός από μεγάλος μπουρδελιάρης πορδοστοχαστής ο υπεραριστερός γλοιώδης δηθενούμπας μας είναι και μεγάλος καθυστέρας
Καθυστερημένε έχεις μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχεις προσφέρει κάτι σε κανέναν. Μόνο προκαλείς για να μεταβιβάσεις τη σκατίλα σου και σε άλλους.
Ούτε μια καλή κουβέντα δεν έχεις πει εδώ μέσα για κανέναν. Τόσο άχρηστος. Που θα πεις για μένα π λέω καλές κουβέντες ακόμα ακόμα και σε αντίθετης ιδεολογίας από τη δική μου. Βλάκα. Κομπλεξάρα. ποιος με έχει βρίσει τον έχω βρίσει και δεν χρειάζομαι άλλο λογαριασμό. Η παράνοιά σου γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για σένα. Σε όλους καλά μιλάω γενικά πλην κάνα δυο σιχαμάτων σαν κι εσένα. Απλά τώρα δεν έχεις τον Ταλαίπωρο να σε καθαρίζει και νιώθεις ακόμα πιο μαλάκας και δεν ξέρεις τι να κάνεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 06 Σεπ 2021, 13:58

Yochanan έγραψε:
06 Σεπ 2021, 11:31
Uppercut έγραψε:
06 Σεπ 2021, 01:35
Όλοι με περίοδο είναι σ' αυτό το νήμα;
Μα πραγματικά, δεν είναι αρρωστος γλίτσας;
Από σένα που ανήκεις στην κατηγορία πάτος ποιος μπορεί να είναι περισσότερο γλίτσας και σκατόψυχος;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Σεπ 2021, 13:59

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:54
vantono έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Σύμφωνα με αυτή την λογική, μπορώ να κυκλοφορώ ολόγυμνος στον δρόμο με τα γεννητικά μου όργανα στην φόρα και ..οποία γυναίκα προκαλείται ας μην τα βλέπει..
Αυτό ειναι προσβολή δημοσίας αιδούς. Οπως και το να βγει η αλλη με την κλειτοριδα της φατσα-φόρα.
Τραβάω τα μαλλιά μου και τις αρχιδότριχες μου (που δεν εχω) τοση ωρα εδω μεσα φωνάζοντας εντός κονσεπτ εντος κονσεπτ εντος κονσεπτ κάθε λίγο και λιγάκι, και μου γραφεις αυτη την παπαριά.
Μπορεις ομως να πας ελευθερα να το κανεις σε μια παραλία γυμνιστών. Και οποιος περάσει εξω απο αυτη την παραλια καταλαθος και "προκληθει" απο εσενα ναι, ας μη σε βλέπει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Σεπ 2021, 14:00

vantono έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
vantono έγραψε:

Βλέπεις να προτείνω κάποια απαγόρευση;

Η άποψη μου είναι ότι όπως είναι ελεύθερο το ντύσιμο, όπως είναι ελεύθερο το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να σημειολογήσει την ταυτότητα που γουστάρει, έτσι ακριβώς είναι ελεύθερο και το δικαίωμα στην κρίση του καθένα για το οτιδήποτε βλέπει.

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 06 Σεπ 2021, 14:03

vantono έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:59
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:54
vantono έγραψε:

Αυτό ειναι προσβολή δημοσίας αιδούς. Οπως και το να βγει η αλλη με την κλειτοριδα της φατσα-φόρα.
Τραβάω τα μαλλιά μου και τις αρχιδότριχες μου (που δεν εχω) τοση ωρα εδω μεσα φωνάζοντας εντός κονσεπτ εντος κονσεπτ εντος κονσεπτ κάθε λίγο και λιγάκι, και μου γραφεις αυτη την παπαριά.
Μπορεις ομως να πας ελευθερα να το κανεις σε μια παραλία γυμνιστών. Και οποιος περάσει εξω απο αυτη την παραλια καταλαθος και "προκληθει" απο εσενα ναι, ας μη σε βλέπει.
Ποιος καθορίζει αυτό το κονσεπτ ;
Και μιλάμε από ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς ποιος καθορίζει το τι είναι προκλητικό και τι οχι και σε ποιο μέρος ;
Οσο δικαίωμα έχει μία γυναίκα να κυκλοφορεί ολόγυμνη και προκλητική έχει και ένας άνδρας να δείχνει τα γεννητικά του όργανα στην φόρα ..

Προσωπικά τασσομαι υπέρ του νόμου για την προσβολή δημοσίας αιδούς τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 06 Σεπ 2021, 14:03

Χαοτικός έγραψε:
06 Σεπ 2021, 13:55
Δεν έχεις προσφέρει κάτι σε κανέναν.
δεν το δέχομαι,πάρε :sal9:

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 06 Σεπ 2021, 14:04

Θα μαζέψει κάποιος το σκουπιδι?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών