φτάνεις στον ιδρωμένο χοντρό με την πλαγιοχωρίστρα στο γκισέ και λες
-καλημέρα
-καλημέρα?πέρνα μέσα να σε γαμήσω
-βεβαίως,μίσο
αυτή είναι η φυσική ροή?
φτάνεις στον ιδρωμένο χοντρό με την πλαγιοχωρίστρα στο γκισέ και λες
Αν δεν κάνω λάθος, το θέμα δεν είναι το αν είναι προκλητικά ή όχι τα μαγιώ αλλά το κατά πόσον γουστάρει ή δεν γουστάρει κάποια/κάποιος να προκαλέσει ή έστω να δηλώσει απελευθερωμένη ταυτότηταvantono έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 12:47Ακριβώς. Φρόντισε να είσαι εντός κόνσεπτ όμως, όπως σε κάποια πλαζ/παραλία όπου υποθέτω οτι ήδη το κανεις/τε (τουτέστιν βγαίνετε με βρακί και σουτιέν τέκνικλι). Αν βγεις με σουτιεν-βρακί για να πας για ψώνια στον ΑΒ στο Ζεφύρι, ομολογουμένως θα ειναι ολίγον οκγουόρντ.
μερικες φορες απαντας πραγματικα βαθυστοχαστα, και με νοημα.Naida έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 11:59Μπα. Τι μας λες.Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 11:04το θεμα δεν ειναι αν θα καβλωσουμε εμεις με κατι.Naida έγραψε: ↑05 Σεπ 2021, 17:09
Ποιανου συστήματος; αυτουνού που λέει φοράει μπραζιλ βλέπω τα απόκρυφα της και προκαλούμαι; εσύ είσαι εκφραστής αυτού του συστήματος. Ένα γυναικείο σώμα ότι και να φορέσει στα αντρικά βλέμματα προκλητικό μοιάζει. Τουτέστιν και ολόσωμο να φοράει η άλλη και έχει βυζαρες και ανατριχιάζει το πετσί της από το νερό και διαγραφουν από μέσα κάτι ρωγες νααα πάλι θα σας προκαλέσει.
Το μυαλό σας προκαλείται αν σας δοθεί το ερέθισμα.
το θεμα ειναι αν η γυναικα το κανει επιτηδες για να καβλωσουμε η οχι.
αλλο να συψει αυναισθητα και να φανει ο κωλος της, και αλλο να εχει κανει προβα το σκυψιμο 20 φορες με διαφορετικα ρουχα γιανα δει με ποιο ειναι πιο προκλητικη.
Εσένα θα σε καύλωνε να ήταν αυτή η φυσική ροή; Θέλω να πω γουστάρεις τα πάντα όλα ασύδοτα; Διότι έχω την αίσθηση πως η ελευθερία σαν έκφανση, δεν εκφράζει πρακτικές που δεν περιλαμβάνουν τον σεβασμό στο διπλανό σου.
να πω εγω. κανενα προβλημα, απολυτως. αληθεια. και μακαρι να ντύνονταν ολες ετσι.nowhere έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 12:34ναι είναι σαν να λες στους γύρω σου γουστάρω που καυλώνετε.και?Πασιφάη έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 12:23Δεν θα απαντήσεις, επιδεικτικά, αλλά εγώ να την κάνω την ερώτηση κι ας πέσει χάμω.
Αν βγω για ψώνια και γενικότερα για δουλειές έξω απ'το σπίτι μου, φορώντας μπουστάκι διαφανές δίχως σουτιέν και κολάν με στριγκάκι που διαγράφει επαρκώς τον κώλο μου, δεν είναι σαν να λέω στους γύρω μου, ''γουστάρω που καυλώνετε;'' Δεν δίνω ερέθισμα; Το κάνω για να υπερασπιστώ τη φεμινιστική κουλτούρα και να δείξω πόσο γαμάτη γκόμενα είμαι; Τί πρότυπο πλασσάρω ακριβώς εκείνη τη γαμημένη στιγμή; Ας απαντήσει κανας άλλος νοήμων, αν εσύ κωλύεσαι.
δεν φοβάμαι,Αγις έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 13:19να προσεχεις
ο φλαφης δεν προσεξε και τον πηδηξε η προισταμενη του - ενεδωσε ο ακαμπτος επαναστατης - μελετητης αναλυτης των ιερων κειμενων - απο φοβια μην βρεθει ανεργος
Τί θα πει πρόκληση? Γιατί σώνει και ντε πρέπει καποιος/α να "θελει να σας προκαλεί", μια ζωή? Δεν μπορει απλά να προκειται για αρχετυπική περίπτωση κλασικου νάρκισσου, ψωνάρα δηλαδή που απλά θέλει να το παίζει ωραίος/α και μεχρι εκει?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 13:28Αν δεν κάνω λάθος, το θέμα δεν είναι το αν είναι προκλητικά ή όχι τα μαγιώ αλλά το κατά πόσον γουστάρει ή δεν γουστάρει κάποια/κάποιος να προκαλέσει ή έστω να δηλώσει απελευθερωμένη ταυτότηταvantono έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 12:47Ακριβώς. Φρόντισε να είσαι εντός κόνσεπτ όμως, όπως σε κάποια πλαζ/παραλία όπου υποθέτω οτι ήδη το κανεις/τε (τουτέστιν βγαίνετε με βρακί και σουτιέν τέκνικλι). Αν βγεις με σουτιεν-βρακί για να πας για ψώνια στον ΑΒ στο Ζεφύρι, ομολογουμένως θα ειναι ολίγον οκγουόρντ.μέσω αντίστοιχων δημοσιεύσεων στα σοσιαλμίντια.
Εννοώ ότι είναι άλλο πράγμα να φοράς αυτό για να πας εκεί(που υπάρχει το χ ή ψ ντρεσκόουντ άρα δεν κάνει εντύπωση) και άλλο να υποδηλώνεις ταυτότητα με τις αντίστοιχες φωτο στο ινστα. Ουσιαστικώς, σ' αυτήν την περίπτωση είναι ακριβώς το ίδιο σαν να πηγαίνεις με μαγιώ στον ΑΒ στο Ζεφύρι. Απλώς γιατί αυτοί που τις βλέπουν δεν είναι τη συγκεκριμένη στιγμή στο μπαράκι ή την παραλία.
Σύμφωνα με αυτή την λογική, μπορώ να κυκλοφορώ ολόγυμνος στον δρόμο με τα γεννητικά μου όργανα στην φόρα και ..οποία γυναίκα προκαλείται ας μην τα βλέπει..vantono έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 13:47Τί θα πει πρόκληση? Γιατί σώνει και ντε πρέπει καποιος/α να "θελει να σας προκαλεί", μια ζωή? Δεν μπορει απλά να προκειται για αρχετυπική περίπτωση κλασικου νάρκισσου, ψωνάρα δηλαδή που απλά θέλει να το παίζει ωραίος/α και μεχρι εκει?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 13:28Αν δεν κάνω λάθος, το θέμα δεν είναι το αν είναι προκλητικά ή όχι τα μαγιώ αλλά το κατά πόσον γουστάρει ή δεν γουστάρει κάποια/κάποιος να προκαλέσει ή έστω να δηλώσει απελευθερωμένη ταυτότηταvantono έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 12:47
Ακριβώς. Φρόντισε να είσαι εντός κόνσεπτ όμως, όπως σε κάποια πλαζ/παραλία όπου υποθέτω οτι ήδη το κανεις/τε (τουτέστιν βγαίνετε με βρακί και σουτιέν τέκνικλι). Αν βγεις με σουτιεν-βρακί για να πας για ψώνια στον ΑΒ στο Ζεφύρι, ομολογουμένως θα ειναι ολίγον οκγουόρντ.μέσω αντίστοιχων δημοσιεύσεων στα σοσιαλμίντια.
Πρόκληση ειναι σου κάνω χειρονομία ή σε βρίζω στο άκυρο, όχι σε εχω γραμμένο στα αρχίδια μου και απλά ειμαι ωραίος/α και θελω να το δείχνω γενικά. Προκαλείται όποιος ψάχνει να προκληθεί, γκετ οβερ ιτ παίδες.Εννοώ ότι είναι άλλο πράγμα να φοράς αυτό για να πας εκεί(που υπάρχει το χ ή ψ ντρεσκόουντ άρα δεν κάνει εντύπωση) και άλλο να υποδηλώνεις ταυτότητα με τις αντίστοιχες φωτο στο ινστα. Ουσιαστικώς, σ' αυτήν την περίπτωση είναι ακριβώς το ίδιο σαν να πηγαίνεις με μαγιώ στον ΑΒ στο Ζεφύρι. Απλώς γιατί αυτοί που τις βλέπουν δεν είναι τη συγκεκριμένη στιγμή στο μπαράκι ή την παραλία.
Ε, ας μην τις ανοίγουν να τις βλεπουν αυτες τις φωτο οταν δεν ειναι στο κατάλληλο μέρος. Τις μπικινοπαραλιακές ας πάει παραλία να τις ανοίξει, τις κλαμπίστικες ας πάει σε κλαμπ, αυτες με κοστούμια και διαλέξεις ας τις ανοίξει απο την δουλειά του κτλ.
Δηλαδή της αλληνής πρέπει να της απαγορεύεται να ανεβάσει φωτο με μπικίνι απο την παραλία κατακαλόκαιρο επειδη ο άλλος που θα την δει απο τη Βραζιλία έχει χειμώνα/Χριστούγεννα και τον προκαλεί η εκτός κόνσεπτ φάση?
Καθυστερημένε έχεις μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχεις προσφέρει κάτι σε κανέναν. Μόνο προκαλείς για να μεταβιβάσεις τη σκατίλα σου και σε άλλους.nowhere έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 09:14του λες στη μούρη ότι είναι ένας άρρωστος γλίτσας που γλείφει-φτύνει τα ίδια άτομα συγχρόνως με διαφορετικά προφίλ,το δέχεται,το παιρνει,νταξ ένα πραματάκι είναι και απαντάει το πρωτότυπο:χοντρέ [?] γλίτσα[?] λες το ίδιο συνέχεια[?].το μέγεθος της βλακείας του μπορεί να φαινεται εντυπωσιακό αλλά για να μην ξεχνιόμαστε εκτός από μεγάλος μπουρδελιάρης πορδοστοχαστής ο υπεραριστερός γλοιώδης δηθενούμπας μας είναι και μεγάλος καθυστέρας
Από σένα που ανήκεις στην κατηγορία πάτος ποιος μπορεί να είναι περισσότερο γλίτσας και σκατόψυχος;
Αυτό ειναι προσβολή δημοσίας αιδούς. Οπως και το να βγει η αλλη με την κλειτοριδα της φατσα-φόρα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 13:54Σύμφωνα με αυτή την λογική, μπορώ να κυκλοφορώ ολόγυμνος στον δρόμο με τα γεννητικά μου όργανα στην φόρα και ..οποία γυναίκα προκαλείται ας μην τα βλέπει..vantono έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 13:47Τί θα πει πρόκληση? Γιατί σώνει και ντε πρέπει καποιος/α να "θελει να σας προκαλεί", μια ζωή? Δεν μπορει απλά να προκειται για αρχετυπική περίπτωση κλασικου νάρκισσου, ψωνάρα δηλαδή που απλά θέλει να το παίζει ωραίος/α και μεχρι εκει?
Πρόκληση ειναι σου κάνω χειρονομία ή σε βρίζω στο άκυρο, όχι σε εχω γραμμένο στα αρχίδια μου και απλά ειμαι ωραίος/α και θελω να το δείχνω γενικά. Προκαλείται όποιος ψάχνει να προκληθεί, γκετ οβερ ιτ παίδες.Εννοώ ότι είναι άλλο πράγμα να φοράς αυτό για να πας εκεί(που υπάρχει το χ ή ψ ντρεσκόουντ άρα δεν κάνει εντύπωση) και άλλο να υποδηλώνεις ταυτότητα με τις αντίστοιχες φωτο στο ινστα. Ουσιαστικώς, σ' αυτήν την περίπτωση είναι ακριβώς το ίδιο σαν να πηγαίνεις με μαγιώ στον ΑΒ στο Ζεφύρι. Απλώς γιατί αυτοί που τις βλέπουν δεν είναι τη συγκεκριμένη στιγμή στο μπαράκι ή την παραλία.
Ε, ας μην τις ανοίγουν να τις βλεπουν αυτες τις φωτο οταν δεν ειναι στο κατάλληλο μέρος. Τις μπικινοπαραλιακές ας πάει παραλία να τις ανοίξει, τις κλαμπίστικες ας πάει σε κλαμπ, αυτες με κοστούμια και διαλέξεις ας τις ανοίξει απο την δουλειά του κτλ.
Δηλαδή της αλληνής πρέπει να της απαγορεύεται να ανεβάσει φωτο με μπικίνι απο την παραλία κατακαλόκαιρο επειδη ο άλλος που θα την δει απο τη Βραζιλία έχει χειμώνα/Χριστούγεννα και τον προκαλεί η εκτός κόνσεπτ φάση?
Βλέπεις να προτείνω κάποια απαγόρευση;vantono έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 13:47Τί θα πει πρόκληση? Γιατί σώνει και ντε πρέπει καποιος/α να "θελει να σας προκαλεί", μια ζωή? Δεν μπορει απλά να προκειται για αρχετυπική περίπτωση κλασικου νάρκισσου, ψωνάρα δηλαδή που απλά θέλει να το παίζει ωραίος/α και μεχρι εκει?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 13:28Αν δεν κάνω λάθος, το θέμα δεν είναι το αν είναι προκλητικά ή όχι τα μαγιώ αλλά το κατά πόσον γουστάρει ή δεν γουστάρει κάποια/κάποιος να προκαλέσει ή έστω να δηλώσει απελευθερωμένη ταυτότηταvantono έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 12:47
Ακριβώς. Φρόντισε να είσαι εντός κόνσεπτ όμως, όπως σε κάποια πλαζ/παραλία όπου υποθέτω οτι ήδη το κανεις/τε (τουτέστιν βγαίνετε με βρακί και σουτιέν τέκνικλι). Αν βγεις με σουτιεν-βρακί για να πας για ψώνια στον ΑΒ στο Ζεφύρι, ομολογουμένως θα ειναι ολίγον οκγουόρντ.μέσω αντίστοιχων δημοσιεύσεων στα σοσιαλμίντια.
Ποιος καθορίζει αυτό το κονσεπτ ;vantono έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 13:59Αυτό ειναι προσβολή δημοσίας αιδούς. Οπως και το να βγει η αλλη με την κλειτοριδα της φατσα-φόρα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 13:54Σύμφωνα με αυτή την λογική, μπορώ να κυκλοφορώ ολόγυμνος στον δρόμο με τα γεννητικά μου όργανα στην φόρα και ..οποία γυναίκα προκαλείται ας μην τα βλέπει..vantono έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 13:47
Τί θα πει πρόκληση? Γιατί σώνει και ντε πρέπει καποιος/α να "θελει να σας προκαλεί", μια ζωή? Δεν μπορει απλά να προκειται για αρχετυπική περίπτωση κλασικου νάρκισσου, ψωνάρα δηλαδή που απλά θέλει να το παίζει ωραίος/α και μεχρι εκει?
Πρόκληση ειναι σου κάνω χειρονομία ή σε βρίζω στο άκυρο, όχι σε εχω γραμμένο στα αρχίδια μου και απλά ειμαι ωραίος/α και θελω να το δείχνω γενικά. Προκαλείται όποιος ψάχνει να προκληθεί, γκετ οβερ ιτ παίδες.
Τραβάω τα μαλλιά μου και τις αρχιδότριχες μου (που δεν εχω) τοση ωρα εδω μεσα φωνάζοντας εντός κονσεπτ εντος κονσεπτ εντος κονσεπτ κάθε λίγο και λιγάκι, και μου γραφεις αυτη την παπαριά.
Μπορεις ομως να πας ελευθερα να το κανεις σε μια παραλία γυμνιστών. Και οποιος περάσει εξω απο αυτη την παραλια καταλαθος και "προκληθει" απο εσενα ναι, ας μη σε βλέπει.