Με απειλούν με έξωση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Με απειλούν με έξωση
Δε μπορώ να καλέσω καποιον κοινωνικό λειτουργό (αστυνομία,κλητηρα)
να πιστοποιήσει ότι μένω μέσα
και να καταγγείλω τις απειλές και τον εκβιασμο?
να πιστοποιήσει ότι μένω μέσα
και να καταγγείλω τις απειλές και τον εκβιασμο?
Δεν είχα κάνει διαταγή πληρωμής, γιατί είχα καταλάβει ότι ο δικός μου, δεν είχε ούτε δεκάρα τσακιστή. Εφυγε χωρίς να μου πληρώσει τίποτα από αυτά που μου χρωστούσε. Εκτός από τις προκαταβολές, που κι αυτές ακόμη, τις πήρα πολύ πιο πριν, σε δόσεις.Uppercut έγραψε: ↑09 Οκτ 2021, 17:19
Εγώ θυμάμαι ότι είναι δύο εβδομάδες πρώτα που έχει τη διαταγή πληρωμής και μετά είναι άλλες δύο που γίνεται η έξωση. Αλλά δεν είναι καν αυτή η περίπτωση. Τι έξωση να κάνει σε κάποιον που δε φαίνεται καν ότι είναι ενοικιαστής του; Καλεί αστυνομία και λέει ότι ο τάδε μπήκε σπίτι μου και δε φεύγει, απλά φοβάται ίσως κι ο ίδιος. Αν η ιστορία είναι πραγματική, γιατί θυμάμαι ότι έμπαινε παλιά ένας που έχει εμμονή με τους ιδιοκτήτες σπιτιών κι έγραφε όλο ιστορίες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Α, είναι ακόμα καλύτερο. Όλα μαύρα αλλά η πληρωμή με e-banking για να υπάρχει απόδειξη για τη φοροδιαφυγή.
Εγώ λέω ότι είναι μούφα η ιστορία.
Στην απίθανη περίπτωση που δεν είναι, τα έχεις κάνει μαντάρα. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα. Δοκίμασε να συνεννοηθείς μαζί του σε ανθρώπινο επίπεδο ή ψάξε κάπου αλλού να μείνεις.
Αν τον έχεις πληρώσει ηλεκτρονικά, έχεις ένα αποδεικτικό στοιχείο βάσει του οποίου θα μπορούσες να τον καταγγείλεις για κάτι, ότι σου πει ο δικηγόρος. Αλλά μέχρι αυτό να προχωρήσει εσύ θα κοιμάσαι κάτω από μία γέφυρα.
Jack Shephard έγραψε: ↑09 Οκτ 2021, 18:07Α, είναι ακόμα καλύτερο. Όλα μαύρα αλλά η πληρωμή με e-banking για να υπάρχει απόδειξη για τη φοροδιαφυγή.
Εγώ λέω ότι είναι μούφα η ιστορία.
Στην απίθανη περίπτωση που δεν είναι, τα έχεις κάνει μαντάρα. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα. Δοκίμασε να συνεννοηθείς μαζί του σε ανθρώπινο επίπεδο ή ψάξε κάπου αλλού να μείνεις.
Αν τον έχεις πληρώσει ηλεκτρονικά, έχεις ένα αποδεικτικό στοιχείο βάσει του οποίου θα μπορούσες να τον καταγγείλεις για κάτι, ότι σου πει ο δικηγόρος. Αλλά μέχρι αυτό να προχωρήσει εσύ θα κοιμάσαι κάτω από μία γέφυρα.
σε όλους τους ενοικιαστες του έτσι έκανε
Τι έκανε; Τους έβαζε να πληρώνουν στην τράπεζα τα μαύρα ενοίκια;
εννοώ για τώρα που ξέρω
δεν εχει κανει συμβόλαιο σε κανέναν
αυτό εννοούσα
δεν ξέρω πως πληρωνουν
δεν εχει κανει συμβόλαιο σε κανέναν
αυτό εννοούσα
δεν ξέρω πως πληρωνουν
Η διαδικασία είναι στάνταρ. Πρώτα γίνεται το εξώδικο, μετά η διαδικασία της διαταγής πληρωμής, κι αφού παρέλθει η προθεσμία πας στη διαδικασία έξωσης. Για αυτό κρατάει κάπου 1μιση μήνα όλο αυτό.AlienWay έγραψε: ↑09 Οκτ 2021, 17:51Δεν είχα κάνει διαταγή πληρωμής, γιατί είχα καταλάβει ότι ο δικός μου, δεν είχε ούτε δεκάρα τσακιστή. Εφυγε χωρίς να μου πληρώσει τίποτα από αυτά που μου χρωστούσε. Εκτός από τις προκαταβολές, που κι αυτές ακόμη, τις πήρα πολύ πιο πριν, σε δόσεις.Uppercut έγραψε: ↑09 Οκτ 2021, 17:19
Εγώ θυμάμαι ότι είναι δύο εβδομάδες πρώτα που έχει τη διαταγή πληρωμής και μετά είναι άλλες δύο που γίνεται η έξωση. Αλλά δεν είναι καν αυτή η περίπτωση. Τι έξωση να κάνει σε κάποιον που δε φαίνεται καν ότι είναι ενοικιαστής του; Καλεί αστυνομία και λέει ότι ο τάδε μπήκε σπίτι μου και δε φεύγει, απλά φοβάται ίσως κι ο ίδιος. Αν η ιστορία είναι πραγματική, γιατί θυμάμαι ότι έμπαινε παλιά ένας που έχει εμμονή με τους ιδιοκτήτες σπιτιών κι έγραφε όλο ιστορίες.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Αμ το άλλο: που σε εσένα, έναν άγνωστο κάθισε και έδωσε κι αναφορά ότι έχει κι άλλα σπίτια, ότι τους έχει όλους μαύρους και ότι όλοι τον πληρώνουν με e-banking.
Άστο ρε μεγάλε. Εξάλλου το εξαντλήσαμε. Πες σε ποια περιοχή είσαι να κοιτάξουμε να σου συστήσουμε καμία καλή γέφυρα εκεί κοντά να πας να μείνεις από κάτω από Δευτέρα.
Που σε δύο ημέρες θα είσαι άστεγος κι εσύ κάθεσαι στο phorum και στο Reddit και κοιτάς αν μπορείς να καταγγείλεις μια παράνομη συμφωνία που σύναψες.
δε μου εδωσε αναφοραJack Shephard έγραψε: ↑09 Οκτ 2021, 18:21Αμ το άλλο: που σε εσένα, έναν άγνωστο κάθισε και έδωσε κι αναφορά ότι έχει κι άλλα σπίτια, ότι τους έχει όλους μαύρους και ότι όλοι τον πληρώνουν με e-banking.
Άστο ρε μεγάλε. Εξάλλου το εξαντλήσαμε.
ειναι ιδιοκτητη οικοδομη και νοικιαζει τον οροφο,5 διαμερισματα ειναι ολα κι ολα
γνωριστηκαμε με τα παιδια
το εγραψα ήδη
Καλά Κωστάκη, καταλάβαμε. Είσαι αυτός που έμπαινε παλιότερα κι έγραφε ιστορίες για ιδιοκτήτες. Κοίτα όταν βρεις λεφτά να πας σε κανένα ψυχίατρο να το λύσεις και να μην έχεις εμμονές επειδή κάποιοι έχουν σπίτια κι εσύ όχι.
Στο ακραίο σενάριο που η ιστορία σου είναι όντως έτσι, την απάντηση την πήρες: δε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς εδώ.
Στο ακραίο σενάριο που η ιστορία σου είναι όντως έτσι, την απάντηση την πήρες: δε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 09 Οκτ 2021, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1μιση μήνα διήρκεσε και η περίπτωσή μου. Ωστόσο δεν θυμάμαι να πήρα τα χρωστούμενα. Μπορεί και να τα πήρα και να μη τα θυμάμαι. Εχουν περάσει 8 χρόνια από τότε.Uppercut έγραψε: ↑09 Οκτ 2021, 18:20Η διαδικασία είναι στάνταρ. Πρώτα γίνεται το εξώδικο, μετά η διαδικασία της διαταγής πληρωμής, κι αφού παρέλθει η προθεσμία πας στη διαδικασία έξωσης. Για αυτό κρατάει κάπου 1μιση μήνα όλο αυτό.AlienWay έγραψε: ↑09 Οκτ 2021, 17:51Δεν είχα κάνει διαταγή πληρωμής, γιατί είχα καταλάβει ότι ο δικός μου, δεν είχε ούτε δεκάρα τσακιστή. Εφυγε χωρίς να μου πληρώσει τίποτα από αυτά που μου χρωστούσε. Εκτός από τις προκαταβολές, που κι αυτές ακόμη, τις πήρα πολύ πιο πριν, σε δόσεις.Uppercut έγραψε: ↑09 Οκτ 2021, 17:19
Ζούμε σε ένα σύστημα.
αυτο θέλω κι εγώ
να εξασφαλίσω την διαδικασία ωστε να εχω καιρο να βρω σπιτι
και ουσιαστικα να μεινω τον μηνα που πληρωσα
φοβαμαι μη γυρισω και βρω αλλη κλειδαρια και τα πραγματα μου στο δρομο
Θυμήθηκα και μια ταινία σχετική με το θέμα https://www.imdb.com/title/tt8246392/
Αλλά και το παραμύθι με την χρυσομαλλούσα και τις τρεις αρκούδες.
Όλα αφορούν την διαχρονική διαμάχη μεταξύ νοικάρηδων κι εκμισθωτών.
Αλλά και το παραμύθι με την χρυσομαλλούσα και τις τρεις αρκούδες.
Όλα αφορούν την διαχρονική διαμάχη μεταξύ νοικάρηδων κι εκμισθωτών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έξωση στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 29 Σεπ 2023, 12:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 759 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
29 Σεπ 2023, 20:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έξωση αιώνιου φοιτητή επειδή δεν πέρασε τα μαθήματα
από Unique » 13 Απρ 2025, 03:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
13 Απρ 2025, 14:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κυνισμός και βαρβαρότητα στα Πατήσια - Έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια για χρέος 880 ευρώ
από Μαδουραίος » 10 Δεκ 2024, 19:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
21 Δεκ 2024, 20:08
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Δεκ 2023, 10:44