Με απειλούν με έξωση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Uppercut

Re: Με απειλούν με έξωση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 09 Οκτ 2021, 18:27

AlienWay έγραψε:
09 Οκτ 2021, 18:24
Uppercut έγραψε:
09 Οκτ 2021, 18:20
AlienWay έγραψε:
09 Οκτ 2021, 17:51

Δεν είχα κάνει διαταγή πληρωμής, γιατί είχα καταλάβει ότι ο δικός μου, δεν είχε ούτε δεκάρα τσακιστή. Εφυγε χωρίς να μου πληρώσει τίποτα από αυτά που μου χρωστούσε. Εκτός από τις προκαταβολές, που κι αυτές ακόμη, τις πήρα πολύ πιο πριν, σε δόσεις.
Η διαδικασία είναι στάνταρ. Πρώτα γίνεται το εξώδικο, μετά η διαδικασία της διαταγής πληρωμής, κι αφού παρέλθει η προθεσμία πας στη διαδικασία έξωσης. Για αυτό κρατάει κάπου 1μιση μήνα όλο αυτό.
1μιση μήνα διήρκεσε και η περίπτωσή μου. Ωστόσο δεν θυμάμαι να πήρα τα χρωστούμενα. Μπορεί και να τα πήρα και να μη τα θυμάμαι. Εχουν περάσει 8 χρόνια από τότε.
Μα δεν τα πήρες. Η εντολή βγήκε για να τα πάρεις, δεν τα πήρες, για αυτό και συνεχίστηκε η διαδικασία με την έξωση. Απλά στα βήματα είναι πρώτα το εξώδικο και η εντολή πληρωμής.

Kostas1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas1 » 09 Οκτ 2021, 18:27

αρκετα με τα σπαμ
εδω μπορεί να με βοηθησει κάποιος?
Kostas1 έγραψε:
09 Οκτ 2021, 17:41
Δε μπορώ να καλέσω καποιον κοινωνικό λειτουργό (αστυνομία,κλητηρα)
να πιστοποιήσει ότι μένω μέσα
και να καταγγείλω τις απειλές και τον εκβιασμο?

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 09 Οκτ 2021, 18:27

Kostas1 έγραψε:
09 Οκτ 2021, 18:25
Uppercut έγραψε:

Η διαδικασία είναι στάνταρ. Πρώτα γίνεται το εξώδικο, μετά η διαδικασία της διαταγής πληρωμής, κι αφού παρέλθει η προθεσμία πας στη διαδικασία έξωσης. Για αυτό κρατάει κάπου 1μιση μήνα όλο αυτό.
αυτο θέλω κι εγώ
να εξασφαλίσω την διαδικασία ωστε να εχω καιρο να βρω σπιτι
και ουσιαστικα να μεινω τον μηνα που πληρωσα

φοβαμαι μη γυρισω και βρω αλλη κλειδαρια και τα πραγματα μου στο δρομο

Δεν σε αφορά εσένα αυτό που γράφω, Κωστάκη. Εσύ δε φαίνεσαι πουθενά ότι είσαι ενοικιαστής στην υποτιθέμενη ιστορία σου.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 09 Οκτ 2021, 18:28

Δε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς.

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 09 Οκτ 2021, 18:29

[/quote]
[/quote]

Γιαί δεν κατανοείς ότι φέρεις ακέραια την ευθύνη που είσαι σε ένα σπίτι χωρίς συμβόλαιο;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Kostas1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas1 » 09 Οκτ 2021, 18:30

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
09 Οκτ 2021, 18:29
[/quote]

Γιαί δεν κατανοείς ότι φέρεις ακέραια την ευθύνη που είσαι σε ένα σπίτι χωρίς συμβόλαιο;
[/quote]

το θέμα είναι τώρα τι κάνω
Σταματήστε το σπαμ

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 09 Οκτ 2021, 18:32

Στο θέμα, σταματάς να είσαι ψυχοπαθής. Είπαμε, δε σου φταίει κανείς που δεν έχεις ακίνητα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 09 Οκτ 2021, 18:35

Uppercut έγραψε:
09 Οκτ 2021, 18:27
AlienWay έγραψε:
Uppercut έγραψε:

1μιση μήνα διήρκεσε και η περίπτωσή μου. Ωστόσο δεν θυμάμαι να πήρα τα χρωστούμενα. Μπορεί και να τα πήρα και να μη τα θυμάμαι. Εχουν περάσει 8 χρόνια από τότε.
Μα δεν τα πήρες. Η εντολή βγήκε για να τα πάρεις, δεν τα πήρες, για αυτό και συνεχίστηκε η διαδικασία με την έξωση. Απλά στα βήματα είναι πρώτα το εξώδικο και η εντολή πληρωμής.
Α, οκ! Η πλάκα είναι ότι πλήρωσα και δικηγόρο για να τα αναλάβει αυτά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 09 Οκτ 2021, 18:38

AlienWay έγραψε:
09 Οκτ 2021, 18:35
Uppercut έγραψε:
09 Οκτ 2021, 18:27
AlienWay έγραψε:

Α, οκ! Η πλάκα είναι ότι πλήρωσα και δικηγόρο για να τα αναλάβει αυτά.
Ναι, ούτως ή άλλως πληρώνεις τον δικαστικό επιμελητή, λεφτά θα σου φύγουν. Αλλά όσοι την πατήσαμε μία φορά ξέρουμε ότι αξίζει να το κάνεις κατευθείαν για να μη βρεθείς να χρωστάει ο άλλος πολλούς μήνες, που μέσα μπορεί να είναι κι άλλα όπως κοινόχρηστα, δε ξέρεις τι σου κάνει στο σπίτι κλπ. Οπότε με το που δεν πληρώνει, κατευθείαν εκκινείς τη διαδικασία.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 09 Οκτ 2021, 18:39

Kostas1 έγραψε:
08 Οκτ 2021, 22:59
γεια χαρα σε ολους
προεκυψε πρόβλημα με τον ιδιοκτητη και ψαχνω λυση,το ιδιο θεμα δημοσιευτηκε σε διαφορα φορουμ

νοικιασα σπιτι χωρις συμβολαιο,μπηκα μεσα αρχες του μηνα
σημερα μο χρτυπαει και μου λεει αν δεν δωσεις 2 νοικια εγγυηση φευγεις απο Δευτερα

τι μπορω να κάνω?
δεν εχω συμβολαιο και ουτε καν απόδειξη οτι του πλήρωσα το νοικι

αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μεινω μεχρι τελος του μηνος που πληρωσα και να μπορεσω να βρω καποιο αλλο σπιτι
και φοβαμαι μη γυρισω και βρω τα πραγματα μου στο δρομο.

διαβασα οτι για την εξωση χρειαζεται δικαστικος επιμελητης και παιρνεις διορια 2 εβδομάδων
μπορώ να ειδοποιήσω κάποια αρχή και να έχω αυτο το διάστημα κατοχυρομένο?
Ζητάς από τον ιδιοκτήτη να σου δώσει συμβόλαιο που θα αναγράφεται μέσα και ποσό της εγγύησης (τα 2 ενοίκια που σου ζητάει) και υπό ποιες προϋποθέσεις σου επιστρέφεται αυτό όταν κάποια στιγμή φύγεις. Αν δει ότι θέλεις να μείνεις, δεν βλέπω το λόγο να σε πετάξει έξω. Αν τα 2 ενοίκια δεν μπορείς να τα δώσεις άμεσα, συμφωνείτε να του δώσεις το ένα και σε ένα εύλογο διάστημα και το δεύτερο. Δηλαδή στην παρούσα φάση αν θέλει κάπως και αυτός να κατοχυρωθεί και να δει ότι είσαι διατεθειμένος να μείνεις, καλύτερα μιλήστε προκειμένου να αποφύγεις σπασμωδικές ενέργειες. Ξεκαθάρισε επίσης ότι με την υπογραφή του συμβολαίου θα πρέπει να σου δώσει και την απόδειξη για το ενοίκιο που πλήρωσες.

Kostas1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas1 » 09 Οκτ 2021, 18:41

ST48410 έγραψε:
09 Οκτ 2021, 18:39

Ζητάς από τον ιδιοκτήτη να σου δώσει συμβόλαιο που θα αναγράφεται μέσα και ποσό της εγγύησης (τα 2 ενοίκια που σου ζητάει) και υπό ποιες προϋποθέσεις σου επιστρέφεται αυτό όταν κάποια στιγμή φύγεις. Αν δει ότι θέλεις να μείνεις, δεν βλέπω το λόγο να σε πετάξει έξω. Αν τα 2 ενοίκια δεν μπορείς να τα δώσεις άμεσα, συμφωνείτε να του δώσεις το ένα και σε ένα εύλογο διάστημα και το δεύτερο. Δηλαδή στην παρούσα φάση αν θέλει κάπως και αυτός να κατοχυρωθεί και να δει ότι είσαι διατεθειμένος να μείνεις, καλύτερα μιλήστε προκειμένου να αποφύγεις σπασμωδικές ενέργειες. Ξεκαθάρισε επίσης ότι με την υπογραφή του συμβολαίου θα πρέπει να σου δώσει και την απόδειξη για το ενοίκιο που πλήρωσες.
το πρότεινα αλλά δε δέχτηκε
με απείλησε ότι αν δεν τα πάρει να φύγω μέσα στην βδομάδα
δεν ειναι συζητήσιμος ο ανθρωπος

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 09 Οκτ 2021, 18:42

Αν δεν πάρει στην τράπεζα τα μαύρα του λεφτά. Σταμάτα, ρε ψυχάκι. Εδώ είναι πχώρουμ, δεν είναι ρέδιτ να λες τις μαλακίες σου.

Kostas1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas1 » 09 Οκτ 2021, 18:43

Uppercut έγραψε:
09 Οκτ 2021, 18:42
Αν δεν πάρει στην τράπεζα τα μαύρα του λεφτά. Σταμάτα, ρε ψυχάκι. Εδώ είναι πχώρουμ, δεν είναι ρέδιτ να λες τις μαλακίες σου.
ρε πάνε στη μάνα σου μη παει κανας αλλο παλιο μαλακα

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 09 Οκτ 2021, 18:44

Δεν υπάρχει λόγος για τόσο μένος, απλά επειδή δεν έχεις ακίνητα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 09 Οκτ 2021, 18:45

Kostas1 έγραψε:
09 Οκτ 2021, 18:41
ST48410 έγραψε:
09 Οκτ 2021, 18:39

το πρότεινα αλλά δε δέχτηκε
με απείλησε ότι αν δεν τα πάρει να φύγω μέσα στην βδομάδα
δεν ειναι συζητήσιμος ο ανθρωπος
Πες του ότι για να δώσεις εγγύηση πρέπει να δει ο δικηγόρος σου το συμβόλαιο. Και παράλληλα προσπάθησε να βρεις ένα άλλο σπίτι το συντομότερο να φύγεις άμεσα αφού αν έμπλεξες με δύσκολο ιδιοκτήτη και δεν έχεις κατοχυρωθεί με οποιοδήποτε τρόπο, θα έχεις προβλήματα και στο μέλλον.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών