«Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Σεπ 2021, 15:53

πατησιωτης έγραψε:
21 Σεπ 2021, 15:19
Αρίστος έγραψε:
21 Σεπ 2021, 15:14
πατησιωτης έγραψε:
21 Σεπ 2021, 14:59

Εσύ αν δεν θέλεις μην κάνεις.Όποιος θέλει θα κάνει.Έχω κατ επανάληψη γράψει ότι η μόνη λύση είναι εθελοντικός εμβολιασμός και όλα ανοιχτά.Δε νομίζω ότι οι αντιεμβολιαστές ζητάνε κάτι άλλο.

Συμφωνω αρκει στο ολα ανοιχτα να προσθεσουμε και την επαναφορα των υγειονομικων στα νοσοκομεια.

.
Όχι διότι είναι ακατάλληλοι για αυτή τη δουλειά και το ακατάλληλοι δεν πάει στο κατά πόσον είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια αλλά στο ότι αμφισβητούν ουσιαστικά τα πορίσματα των μεγαλύτερων οργανισμών Αμερικής και Ευρώπης που λένε ότι δεν βλάπτουν.

Το αν ειναι καταλληλοι η οχι δεν θα το κρινεις εσυ, εγω κι ο Ευαγγελατος αλλα οι συναδελφοι τους που τους θελουν πισω στη δουλεια για να μην παθουν υπερκοπωση και για να σωθουν πολλες ζωες παραπανω.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Οκτ 2021, 16:52

«Στην Ελλάδα είχαν απαγορεύσει το υποβρύχιο ψάρεμα. Δηλαδή γιατί το έκαναν αυτό; Για να μην κινδυνεύσουν οι ροφοί;», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπήρξαν κάποιες ακρότητες, οι οποίες φτάνουν στα όρια του γελοίου και προφανέστατα ένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να σκεφτεί ότι τα άλλα μέτρα μπορεί να είναι λιγότερο γελοία. Άρα τα βλέπει όλα υπό ένα φάσμα ανεκδότου και όποτε μπορεί θα τα παρακάμψει».

https://www.pronews.gr/ygeia/1024823_dk ... ton-atomon

.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 13 Οκτ 2021, 17:40

Αρίστος έγραψε:
13 Οκτ 2021, 16:52
«Στην Ελλάδα είχαν απαγορεύσει το υποβρύχιο ψάρεμα. Δηλαδή γιατί το έκαναν αυτό; Για να μην κινδυνεύσουν οι ροφοί;», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπήρξαν κάποιες ακρότητες, οι οποίες φτάνουν στα όρια του γελοίου και προφανέστατα ένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να σκεφτεί ότι τα άλλα μέτρα μπορεί να είναι λιγότερο γελοία. Άρα τα βλέπει όλα υπό ένα φάσμα ανεκδότου και όποτε μπορεί θα τα παρακάμψει».

.
Αξίζει να ακούσει κανείς όλη την συνέντευξη, φοβερή.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 13 Οκτ 2021, 17:43

vagabondo έγραψε:
13 Οκτ 2021, 17:40
Αρίστος έγραψε:
13 Οκτ 2021, 16:52

.
Αξίζει να ακούσει κανείς όλη την συνέντευξη, φοβερή.
Ακόμα κι αυτός πιο σοβαρός επιστήμονας είναι.
Εικόνα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 13 Οκτ 2021, 18:00

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
13 Οκτ 2021, 17:43
Εικόνα
Να ένας σοβαρός επιστήμονας. :lol:

Occasio facit furem

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 13 Οκτ 2021, 18:03

vagabondo έγραψε:
13 Οκτ 2021, 18:00
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
13 Οκτ 2021, 17:43
Εικόνα
Να ένας σοβαρός επιστήμονας. :lol:

και ο δόκτωρ ιωαννιδης υπέρ των εμβολιων είναι. αφηστε τα ψεκογραφικα μη γίνουμε Ρουμανία, και προπαγανδειστε υπέρ των εμβολιων, ειδικά για τους άνω των 50.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 13 Οκτ 2021, 21:40

13 Οκτωβρίου, 2021
Καθηλωτικός Κούβελας: «Θέλουν τον απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων»

Εικόνα

«Δεν πρόκειται για μία απλή επίδειξη ισχύος»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο πανεπιστήμιο του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, καυτηριάζει τα μέτρα που παίρνονται με αφορμή τον κορωνοϊό και θεωρεί πως όλα γίνονται για να επιβληθεί ο απόλυτος έλεγχος!

«Στην Κύπρο είχαν απαγορεύσει το υποβρύχιο ψάρεμα. Δηλαδή γιατί το έκαναν αυτό;;; Για να μην κινδυνεύσουν οι ροφοί;;;

Υπήρξαν κάποιες ακρότητες, οι οποίες φτάνουν στα όρια του γελοίου», δήλωσε μεταξύ άλλων, ωστόσο τα διεθνιστικά σχέδια υπαγορεύουν την κατάργηση δραστηριοτήτων, όπως το ψάρεμα, δήθεν για το καλό του οικοσυστήματος και με πρόσχημα τον κορωνοϊό, δείχνουν να θέλουν να τα προωθήσουν.

«Δεν πρόκειται για μία απλή επίδειξη ισχύος. Νομίζω ότι οι κυβερνήσεις θέλουν πια να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων. Δεν θέλουν να υπάρχουν άτομα.

Θέλουν όλοι να έχουμε μία συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία θα καθορίζεται από το πάτημα ενός κουμπιού ή μιας εντολής.

Αυτό αφαιρεί το αυτεξούσιο του ανθρώπου που ο ίδιος ο Δημιουργός του έδωσε», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο:

https://www.brighteon.com/2dd877fa-d01f ... 82ac7f6b46
https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control ... n-ton-apo/

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 13 Οκτ 2021, 21:46

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι αντιεμβολιαστές έχουν χρήσει μέντορές τους:

- Τον Κούβελα που έχει εμβολιαστεί κανονικά
- Τον Ιωαννίδη που είναι υπέρ των εμβολιασμών.

Αυτά, μόνο στη νοσηρή φαντασία των αντιεμβολιαστών είναι εφικτά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 13 Οκτ 2021, 23:57

axilmar έγραψε:
13 Αύγ 2021, 17:48
Εγώ 3ο εμβόλιο χωρίς μελέτες δεν κανω.
:+1:

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 13 Οκτ 2021, 23:58

Τι μελετες θελετε για την τριτη δοση;
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 14 Οκτ 2021, 00:04

GoBack έγραψε:
13 Οκτ 2021, 23:58
Παρόμοιες με αυτές που έγιναν για την 1η και 2η. Εμένα με ενδιαφέρουν τα επίσημα στοιχεία και κινούμαι με βάση αυτά. Οι πολιτικές αποφάσεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Δε παίζουν με αυτά τα πράγματα.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 14 Οκτ 2021, 00:09

Green Dragon έγραψε:
14 Οκτ 2021, 00:04
GoBack έγραψε:
13 Οκτ 2021, 23:58
Παρόμοιες με αυτές που έγιναν για την 1η και 2η. Εμένα με ενδιαφέρουν τα επίσημα στοιχεία και κινούμαι με βάση αυτά. Οι πολιτικές αποφάσεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Δε παίζουν με αυτά τα πράγματα.
Εχουν εμβολιαστει αρκετοι με τριτη δοση,θα βγαλει σιγουρα πορισμα ο κτηνιατρος απο το Ισραηλ σε λιγο καιρο.Ιδια αξια θα εχει με την αρχικη μελετη που τη διεκοψαν κιολας εμβολιαζοντας το κοντρολ γκρουπ :roll:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 14 Οκτ 2021, 08:30

AlienWay έγραψε:
13 Οκτ 2021, 21:46

Γιατί κατηγορείς την φαντασία τους;
Μπορει να είσαι χαζός και γι αυτό να μην καταλαβαίνεις. :roll:
Occasio facit furem

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 14 Οκτ 2021, 08:48

AlienWay έγραψε:
13 Οκτ 2021, 21:46

Επειδή δεν βρισκουν κανεναν γιατρό που να είναι κατά των εμβολίων- με εξαιρεση κάποια παρατράγουδα της Πανια.

Αυτοί οι 2 δεν είναι παρατράγουδα.
Και τον Κουβελα και τον Ιωαννίδη τους ειχα δασκάλους (ο κουβελας μόλις είχε γίνει λέκτορας, διδασκε φαρμακολογια κ είχε ξεκινήσει ειδιοτητα γενικής ιατρικης. Ο ιωαννιδης μολις ειχε ερθει απτο στανφορντ)
Και οι 2 είναι χαρισματικοί ομιλητές και γέμιζαν τα αμφιθέατρα -ήταν απ'τους αγαπημένους των φοιτητών.
Και στους 2 άρεσε να διαφέρουν.
Ειδικά ο Κουβελας νομίζω πως παρασύρθηκε από τον ναρκισσισμό του σε σημείο που ξεφτιλιζεται ως ξοανο των απανταχού ψεκ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών