Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 27 Οκτ 2021, 12:30

Δεν υπάρχει πιστόλι που να εκτοξεύει πομποδέκτες GPS που να προσκολλάται στο αμάξωμα, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν οι αστυνομικοί από απόσταση το στίγμα του αυτοκίνητου;
Έτσι ούτε οι ίδιοι θα κινδυνεύουν και ούτε οι πολίτες, από την ξέφρενη πορεία των δραστών μέσα στην πόλη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 27 Οκτ 2021, 12:30

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:25
εγώ αν ήμουν αστυνομικός θα έκανα ότι κοιμάμαι από 'δω και πέρα
σε καταδίωξη θα τους άφηνα να τη κοπανήσουν και θα έλεγα στο κέντρο πως διέφυγαν
γιατί να μπλέκεις;
Έτσι, ούτε παραπάνω λεφτά θα πάρεις, δεν θα έχουν και στα κρατητήρια για 4 5 μέρες. Δεν υπάρχει λόγος να δουλεύεις

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 27 Οκτ 2021, 12:31

Δημοκράτης έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:30
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
σε καταδίωξη θα τους άφηνα να τη κοπανήσουν και θα έλεγα στο κέντρο πως διέφυγαν
γιατί να μπλέκεις;
Έτσι, ούτε παραπάνω λεφτά θα πάρεις, δεν θα έχουν και στα κρατητήρια για 4 5 μέρες. Δεν υπάρχει λόγος να δουλεύεις
Ελλάδα η μόνη χώρα που τιμωρείσαι όταν δουλεύεις (καθώς μπορεί να κάνεις και λάθος) και προάγεσαι κρυπτόμενος και ξυσόμενος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 27 Οκτ 2021, 12:32

Ρεεε σεις τι αποκαλυψη ειναι αυτη ; Δεξιοι να μιλανε υπερ της απεργιας ; Να θεωρουν οτι η απεργια λυνει το οποιοδηποτε προβλημα ;Ελα νιμου στο τοπο σου !
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 27 Οκτ 2021, 12:33

Ηθικό δίδαγμα αν κινδυνεψετε απο κανα σκουπιδι και τυχει να το σκοτωσετε, εξαφανιστε το πτωμα αν δεν σας έχει δει κανεις. Μονο εντελώς ηλιθιος θα παει στην αστυνομια.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 27 Οκτ 2021, 12:33

vagabondo έγραψε:
Δεν υπάρχει πιστόλι που να εκτοξεύει πομποδέκτες GPS που να προσκολλάται στο αμάξωμα, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν οι αστυνομικοί από απόσταση το στίγμα του αυτοκίνητου;
Έτσι ούτε οι ίδιοι θα κινδυνεύουν και ούτε οι πολίτες, από την ξέφρενη πορεία των δραστών μέσα στην πόλη.

Τα ελικοπτερα η ΕΛΑΣ γιατι τα εχει ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 27 Οκτ 2021, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 27 Οκτ 2021, 12:34

Frappezitis έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:32
Ρεεε σεις τι αποκαλυψη ειναι αυτη ; Δεξιοι να μιλανε υπερ της απεργιας ; Να θεωρουν οτι η απεργια λυνει το οποιοδηποτε προβλημα ;Ελα νιμου στο τοπο σου !
λέμε να δοκιμάσουμε στην πράξη τις αριστερές μαλακίες
όπως κάναμε και το 2015 με το δημοψήφισμα, τι μπορεί να πάει στραβά?

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 27 Οκτ 2021, 12:34

vagabondo έγραψε:
Τυπε μου, αυτό που λες ειναι sci-fi για τα δεδομένα των ανεκπαίδευτων καγκουροΔΥ.
Και εκτοξευτήρας πομποδεκτών να υπήρχε, ικανους τους εχω να γάζωναν με καμιά 40αρια το αμάξι, εκ των οποιων οι 10 θα εφευγαν εκτος στόχου με αποτελεσμα να ψάχνεις τον δραστη σε καμια 20αριά διαφορετικά σημεία. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 27 Οκτ 2021, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 27 Οκτ 2021, 12:34

Lord Brum έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:34
Frappezitis έγραψε:
λέμε να δοκιμάσουμε στην πράξη τις αριστερές μαλακίες
όπως κάναμε και το 2015 με το δημοψήφισμα, τι μπορεί να πάει στραβά?
Εεεε αμα ειναι μαλακιες μην προτεινετε μαλακιες γιατι γινεστε μαλακες :102:

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 27 Οκτ 2021, 12:35

panos291 έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:33
Ηθικό δίδαγμα αν κινδυνεψετε απο κανα σκουπιδι και τυχει να το σκοτωσετε, εξαφανιστε το πτωμα αν δεν σας έχει δει κανεις. Μονο εντελώς ηλιθιος θα παει στην αστυνομια.
εννοείται. Αν έχεις κήπο, φύτεμα και ένα κυπαρίσι από πάνω.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 27 Οκτ 2021, 12:35

Frappezitis έγραψε:
Μα εδώ έγραφαν μοίρασε πόνο Θεοδωρικάκο στους αλληλέγγυους και τώρα που έμαθαν για την ΕΔΕ και την ενδεχόμενη απόταξη θυμήθηκαν ότι είναι κνίτης. Αν δεν είχε τόσους διορισμένους η ΝΔούλα στην ΔΙΑΣ, θα την είχαν κλείσει χθες.
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 27 Οκτ 2021, 12:37

Frappezitis έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:23
George_V έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:19
πατησιωτης έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:12

Yπάρχει η απεργία τύπου Α100. :D Σταματήστε τις καταδιώξεις και γυρίστε όλοι στα γραφεία σας.Ο μισθός έτσι κι αλλιώς θα πέφτει και δεν θα έχετε μπελάδες.
Λευκή απεργία επίσης απαγορεύεται.

Και τα δύο εμπίπτουν στα όρια σχεδόν της στάσης.

Προσωπικο ασφαλειας ,50%+1% και καποια ακομα προαπαιτουμενα που δεν θυμαμαι συμφωνα με το νεο νομο/ους για την προκηρυξη απεργιας :102::)
Προσκρούει στο άρθρο 23 του Συντάγματος.
. Aπαγορεύεται η απεργία με οποιαδήποτε μορφή στους δικαστικούς λειτουργούς και σ' αυτούς που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας. Tο δικαίωμα προσφυγής σε απεργία των δημόσιων υπαλλήλων και των υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, καθώς και του προσωπικού των κάθε μορφής επιχειρήσεων δημόσιου χαρακτήρα ή κοινής ωφέλειας, που η λειτουργία τους έχει ζωτική σημασία για την εξυπηρέτηση βασικών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, υπόκειται στους συγκεκριμένους περιορισμούς του νόμου που το ρυθμίζει. Oι περιορισμοί αυτοί δεν μπορούν να φθάνουν έως την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας ή την παρεμπόδιση της νόμιμης άσκησής του.
Όπου σώμα ασφαλείας νοείται ένοπλες δυναμεις/αστυνομία.

Πηγη: https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... rticle-23/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 27 Οκτ 2021, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 27 Οκτ 2021, 12:37

Cecily Anne έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:05
hades έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:04
Εμπεδοκλής έγραψε:
27 Οκτ 2021, 11:41

Από τι μάρκα και αξία και κάτω δικαιολογούμαι να σου κλέψω το όχημα ή να παραβιάζω στοπ και φανάρια;
Kαι να μην σταματάω σε σήμα της αστυνομίας. Γιατί εγώ κατάλαβα με αυτά που λέγοντα από του φορομικούς δικηγόρους και δικαστές ότι αν εγώ με το ΙΧ δενσταματήσω σε σήμα για έλεγχο και την κάνω δεν τρέχει τπτ
Ούτε έχει νόημα να σταματάς σε φανάρι. Επίσης, μπορείς να κλέψεις αυτοκίνητο χαλαρουίτα.
Μόνο τα φθηνά. αν κλέψεις αυτοκίνητο φουκαρά δεν πειράζει. Αν κλέψεις ακριβό αλλάζει το πράγμα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 27 Οκτ 2021, 12:39

Lord Brum έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:31
Δημοκράτης έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
γιατί να μπλέκεις;
Ελλάδα η μόνη χώρα που τιμωρείσαι όταν δουλεύεις (καθώς μπορεί να κάνεις και λάθος) και προάγεσαι κρυπτόμενος και ξυσόμενος
Τιμωρούνται πρωτίστως για μη υπακοή σε εντολή ανωτέρου, όχι για "την όρεξή τους για δουλειά", συνέλθετε. Ας αφήσουμε το αμιγώς επιχειρησιακό στην απ'εξω για λιγο.
Στρατό έχεις κάνει? Αν έβλεπες άγνωστο άτομο να κινείται στη σκοπιά σου (όσο απειλητικές κι αν φαίνονταν οι προθέσεις του) το κατέβαζες επιτοπου με 40 σφαίρες? Ή εστελνες σημα στον ΑΥΔΜ μέσω του ασυρμάτου, για να περιμένεις εντολή απο τον αρμόδιο?
Αν το γάζωνες με 40 σφαιρες, ακομα και αν ηταν οντως απειλη ο τυπος, μετά όλα καλά, όλα ωραία? Θα επαιρνες παρασημο?
Νομιζω πως ειναι ξεκαθαρα τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 27 Οκτ 2021, 12:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο » 27 Οκτ 2021, 12:40

panos291 έγραψε:
27 Οκτ 2021, 12:33
:smt005:

Φίλος μου το χε πει παλιότερα,οικογενειαρχης με δύο παιδιά Να έχω το νου μου,να τον βοηθήσω αν χρειαστεί, σε περίπτωση που μπει κάποιος σπίτι του και τον σκοτώσει σε άμυνα. Να κουβαλησουμε τις σακούλες. :003:
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών