Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Δεν υπάρχει πιστόλι που να εκτοξεύει πομποδέκτες GPS που να προσκολλάται στο αμάξωμα, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν οι αστυνομικοί από απόσταση το στίγμα του αυτοκίνητου;
Έτσι ούτε οι ίδιοι θα κινδυνεύουν και ούτε οι πολίτες, από την ξέφρενη πορεία των δραστών μέσα στην πόλη.
Έτσι ούτε οι ίδιοι θα κινδυνεύουν και ούτε οι πολίτες, από την ξέφρενη πορεία των δραστών μέσα στην πόλη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Έτσι, ούτε παραπάνω λεφτά θα πάρεις, δεν θα έχουν και στα κρατητήρια για 4 5 μέρες. Δεν υπάρχει λόγος να δουλεύειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:25εγώ αν ήμουν αστυνομικός θα έκανα ότι κοιμάμαι από 'δω και πέρα
σε καταδίωξη θα τους άφηνα να τη κοπανήσουν και θα έλεγα στο κέντρο πως διέφυγαν
γιατί να μπλέκεις;
Ελλάδα η μόνη χώρα που τιμωρείσαι όταν δουλεύεις (καθώς μπορεί να κάνεις και λάθος) και προάγεσαι κρυπτόμενος και ξυσόμενοςΔημοκράτης έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:30Έτσι, ούτε παραπάνω λεφτά θα πάρεις, δεν θα έχουν και στα κρατητήρια για 4 5 μέρες. Δεν υπάρχει λόγος να δουλεύειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:25εγώ αν ήμουν αστυνομικός θα έκανα ότι κοιμάμαι από 'δω και πέρα
σε καταδίωξη θα τους άφηνα να τη κοπανήσουν και θα έλεγα στο κέντρο πως διέφυγαν
γιατί να μπλέκεις;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Frappezitis
Ρεεε σεις τι αποκαλυψη ειναι αυτη ; Δεξιοι να μιλανε υπερ της απεργιας ; Να θεωρουν οτι η απεργια λυνει το οποιοδηποτε προβλημα ;Ελα νιμου στο τοπο σου !
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Ηθικό δίδαγμα αν κινδυνεψετε απο κανα σκουπιδι και τυχει να το σκοτωσετε, εξαφανιστε το πτωμα αν δεν σας έχει δει κανεις. Μονο εντελώς ηλιθιος θα παει στην αστυνομια.
- Frappezitis
vagabondo έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:30Δεν υπάρχει πιστόλι που να εκτοξεύει πομποδέκτες GPS που να προσκολλάται στο αμάξωμα, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν οι αστυνομικοί από απόσταση το στίγμα του αυτοκίνητου;
Τα ελικοπτερα η ΕΛΑΣ γιατι τα εχει ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 27 Οκτ 2021, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ισραηλινοι.

λέμε να δοκιμάσουμε στην πράξη τις αριστερές μαλακίεςFrappezitis έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:32Ρεεε σεις τι αποκαλυψη ειναι αυτη ; Δεξιοι να μιλανε υπερ της απεργιας ; Να θεωρουν οτι η απεργια λυνει το οποιοδηποτε προβλημα ;Ελα νιμου στο τοπο σου !
όπως κάναμε και το 2015 με το δημοψήφισμα, τι μπορεί να πάει στραβά?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τυπε μου, αυτό που λες ειναι sci-fi για τα δεδομένα των ανεκπαίδευτων καγκουροΔΥ.vagabondo έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:30Δεν υπάρχει πιστόλι που να εκτοξεύει πομποδέκτες GPS που να προσκολλάται στο αμάξωμα, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν οι αστυνομικοί από απόσταση το στίγμα του αυτοκίνητου;
Και εκτοξευτήρας πομποδεκτών να υπήρχε, ικανους τους εχω να γάζωναν με καμιά 40αρια το αμάξι, εκ των οποιων οι 10 θα εφευγαν εκτος στόχου με αποτελεσμα να ψάχνεις τον δραστη σε καμια 20αριά διαφορετικά σημεία.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 27 Οκτ 2021, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Frappezitis
Εεεε αμα ειναι μαλακιες μην προτεινετε μαλακιες γιατι γινεστε μαλακεςLord Brum έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:34λέμε να δοκιμάσουμε στην πράξη τις αριστερές μαλακίεςFrappezitis έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:32Ρεεε σεις τι αποκαλυψη ειναι αυτη ; Δεξιοι να μιλανε υπερ της απεργιας ; Να θεωρουν οτι η απεργια λυνει το οποιοδηποτε προβλημα ;Ελα νιμου στο τοπο σου !
όπως κάναμε και το 2015 με το δημοψήφισμα, τι μπορεί να πάει στραβά?

ισραηλινοι.

εννοείται. Αν έχεις κήπο, φύτεμα και ένα κυπαρίσι από πάνω.
Μα εδώ έγραφαν μοίρασε πόνο Θεοδωρικάκο στους αλληλέγγυους και τώρα που έμαθαν για την ΕΔΕ και την ενδεχόμενη απόταξη θυμήθηκαν ότι είναι κνίτης. Αν δεν είχε τόσους διορισμένους η ΝΔούλα στην ΔΙΑΣ, θα την είχαν κλείσει χθες.Frappezitis έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:32Ρεεε σεις τι αποκαλυψη ειναι αυτη ; Δεξιοι να μιλανε υπερ της απεργιας ; Να θεωρουν οτι η απεργια λυνει το οποιοδηποτε προβλημα ;Ελα νιμου στο τοπο σου !
My Life had stood, a Loaded Gun
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Προσκρούει στο άρθρο 23 του Συντάγματος.Frappezitis έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:23George_V έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:19Λευκή απεργία επίσης απαγορεύεται.πατησιωτης έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:12
Yπάρχει η απεργία τύπου Α100.Σταματήστε τις καταδιώξεις και γυρίστε όλοι στα γραφεία σας.Ο μισθός έτσι κι αλλιώς θα πέφτει και δεν θα έχετε μπελάδες.
Και τα δύο εμπίπτουν στα όρια σχεδόν της στάσης.
Προσωπικο ασφαλειας ,50%+1% και καποια ακομα προαπαιτουμενα που δεν θυμαμαι συμφωνα με το νεο νομο/ους για την προκηρυξη απεργιας
Όπου σώμα ασφαλείας νοείται ένοπλες δυναμεις/αστυνομία.. Aπαγορεύεται η απεργία με οποιαδήποτε μορφή στους δικαστικούς λειτουργούς και σ' αυτούς που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας. Tο δικαίωμα προσφυγής σε απεργία των δημόσιων υπαλλήλων και των υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, καθώς και του προσωπικού των κάθε μορφής επιχειρήσεων δημόσιου χαρακτήρα ή κοινής ωφέλειας, που η λειτουργία τους έχει ζωτική σημασία για την εξυπηρέτηση βασικών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, υπόκειται στους συγκεκριμένους περιορισμούς του νόμου που το ρυθμίζει. Oι περιορισμοί αυτοί δεν μπορούν να φθάνουν έως την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας ή την παρεμπόδιση της νόμιμης άσκησής του.
Πηγη: https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... rticle-23/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 27 Οκτ 2021, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Μόνο τα φθηνά. αν κλέψεις αυτοκίνητο φουκαρά δεν πειράζει. Αν κλέψεις ακριβό αλλάζει το πράγμα.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:05Ούτε έχει νόημα να σταματάς σε φανάρι. Επίσης, μπορείς να κλέψεις αυτοκίνητο χαλαρουίτα.hades έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:04Kαι να μην σταματάω σε σήμα της αστυνομίας. Γιατί εγώ κατάλαβα με αυτά που λέγοντα από του φορομικούς δικηγόρους και δικαστές ότι αν εγώ με το ΙΧ δενσταματήσω σε σήμα για έλεγχο και την κάνω δεν τρέχει τπτΕμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 11:41
Από τι μάρκα και αξία και κάτω δικαιολογούμαι να σου κλέψω το όχημα ή να παραβιάζω στοπ και φανάρια;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τιμωρούνται πρωτίστως για μη υπακοή σε εντολή ανωτέρου, όχι για "την όρεξή τους για δουλειά", συνέλθετε. Ας αφήσουμε το αμιγώς επιχειρησιακό στην απ'εξω για λιγο.Lord Brum έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:31Ελλάδα η μόνη χώρα που τιμωρείσαι όταν δουλεύεις (καθώς μπορεί να κάνεις και λάθος) και προάγεσαι κρυπτόμενος και ξυσόμενοςΔημοκράτης έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:30Έτσι, ούτε παραπάνω λεφτά θα πάρεις, δεν θα έχουν και στα κρατητήρια για 4 5 μέρες. Δεν υπάρχει λόγος να δουλεύειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:25εγώ αν ήμουν αστυνομικός θα έκανα ότι κοιμάμαι από 'δω και πέρα
γιατί να μπλέκεις;
Στρατό έχεις κάνει? Αν έβλεπες άγνωστο άτομο να κινείται στη σκοπιά σου (όσο απειλητικές κι αν φαίνονταν οι προθέσεις του) το κατέβαζες επιτοπου με 40 σφαίρες? Ή εστελνες σημα στον ΑΥΔΜ μέσω του ασυρμάτου, για να περιμένεις εντολή απο τον αρμόδιο?
Αν το γάζωνες με 40 σφαιρες, ακομα και αν ηταν οντως απειλη ο τυπος, μετά όλα καλά, όλα ωραία? Θα επαιρνες παρασημο?
Νομιζω πως ειναι ξεκαθαρα τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 27 Οκτ 2021, 12:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Φίλος μου το χε πει παλιότερα,οικογενειαρχης με δύο παιδιά Να έχω το νου μου,να τον βοηθήσω αν χρειαστεί, σε περίπτωση που μπει κάποιος σπίτι του και τον σκοτώσει σε άμυνα. Να κουβαλησουμε τις σακούλες.

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά ύστερα από καταδίωξη στη Λάρισα
από southern » 08 Ιούλ 2023, 16:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 331 Απαντήσεις
- 8831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
13 Ιούλ 2023, 14:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη 20χρονος Γερμανός τουρίστας για εμπρησμο στην Ρόδο.
από Frappezitis » 22 Αύγ 2023, 06:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Αύγ 2023, 15:36
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 1338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
18 Οκτ 2024, 16:59