Βασικά και μόνο η τήρηση αποστάσεων και υγιεινής έχει πολύ μεγαλύτερο impact. Τα εμβόλια όσον αφορά την μετάδοση έχουν επίδραση πολύ κοντά στο 0.foscilis έγραψε: ↑01 Νοέμ 2021, 14:31έχουν όμως το μεγαλύτερο impact από οτιδήποτε άλλο πλην της στολής αστροναύτη με πρωτόκολλα απολύμανσης βιολογικού πολέμου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Νοέμ 2021, 14:01Τα εμβόλια δυστυχώς έχουν περιορισμένο impact στη μετάδοση, ειδικά της Δέλτα.
Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Τα εμβόλια όσον αφορά βαρειά νόσηση και κατάληξη;hellegennes έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 16:35Βασικά και μόνο η τήρηση αποστάσεων και υγιεινής έχει πολύ μεγαλύτερο impact. Τα εμβόλια όσον αφορά την μετάδοση έχουν επίδραση πολύ κοντά στο 0.foscilis έγραψε: ↑01 Νοέμ 2021, 14:31έχουν όμως το μεγαλύτερο impact από οτιδήποτε άλλο πλην της στολής αστροναύτη με πρωτόκολλα απολύμανσης βιολογικού πολέμου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Νοέμ 2021, 14:01Τα εμβόλια δυστυχώς έχουν περιορισμένο impact στη μετάδοση, ειδικά της Δέλτα.
Γιατί έχει καταντήσει λίγο κωμικό να μιλάμε διαρκώς με τις μισές φράσεις, επειδή δεν βολεύει
- Dwarven Blacksmith
εγώ την είχα ολόκληρη πάντως, ο φος μου την έκοψε.Beria έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 16:06Τα εμβόλια όσον αφορά βαρειά νόσηση και κατάληξη;hellegennes έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 16:35Βασικά και μόνο η τήρηση αποστάσεων και υγιεινής έχει πολύ μεγαλύτερο impact. Τα εμβόλια όσον αφορά την μετάδοση έχουν επίδραση πολύ κοντά στο 0.
Γιατί έχει καταντήσει λίγο κωμικό να μιλάμε διαρκώς με τις μισές φράσεις, επειδή δεν βολεύει

- hellegennes
Δεν μιλάμε με τις μισές φράσεις, είναι δυο διαφορετικά ζητήματα. Από την στιγμή που ψηφίζονται διαφορετικά μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στην βάση ότι τάχα μου οι εμβολιασμένοι κολλάνε πιο δύσκολα, έχει τεράστια σημασία αν ισχύει αυτό ή όχι (δεν ισχύει, το αποδεικνύουν μελέτες και live δεδομένα).Beria έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 16:06Τα εμβόλια όσον αφορά βαρειά νόσηση και κατάληξη;hellegennes έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 16:35Βασικά και μόνο η τήρηση αποστάσεων και υγιεινής έχει πολύ μεγαλύτερο impact. Τα εμβόλια όσον αφορά την μετάδοση έχουν επίδραση πολύ κοντά στο 0.
Πρέπει κάθε φορά να βάζουμε disclaimer ότι τα εμβόλια μειώνουν την πιθανότητα βαριάς νόσησης και θανάτου; Φυσικά όχι τόσο όσο ισχυρίστηκαν αρχικά οι εταιρείες και τα κράτη, αλλά όση και να είναι η μείωση είναι σημαντική (για τις ευπαθείς ομάδες).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κι εδώ έρχεται η στιγμή που πρέπει να αφήνουμε τις παπαριές και να μιλάμε απλά.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:18Δεν μιλάμε με τις μισές φράσεις, είναι δυο διαφορετικά ζητήματα. Από την στιγμή που ψηφίζονται διαφορετικά μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στην βάση ότι τάχα μου οι εμβολιασμένοι κολλάνε πιο δύσκολα, έχει τεράστια σημασία αν ισχύει αυτό ή όχι (δεν ισχύει, το αποδεικνύουν μελέτες και live δεδομένα).Beria έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 16:06Τα εμβόλια όσον αφορά βαρειά νόσηση και κατάληξη;hellegennes έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 16:35
Βασικά και μόνο η τήρηση αποστάσεων και υγιεινής έχει πολύ μεγαλύτερο impact. Τα εμβόλια όσον αφορά την μετάδοση έχουν επίδραση πολύ κοντά στο 0.
Πρέπει κάθε φορά να βάζουμε disclaimer ότι τα εμβόλια μειώνουν την πιθανότητα βαριάς νόσησης και θανάτου; Φυσικά όχι τόσο όσο ισχυρίστηκαν αρχικά οι εταιρείες και τα κράτη, αλλά όση και να είναι η μείωση είναι σημαντική (για τις ευπαθείς ομάδες).
Με ποσοστό 72% εμβολιασμένων, εάν τα εμβόλια δεν είχαν καμμία συνεισφορά στη βαρειά νόσηση και τον θανατο, θα έπρεπε να έχουμε στις ΜΕΘ ποσοστό εμβολιασμένων που να πλησιάζει το 72% και 28% ανεμβολίαστων. Σωστά;
Εάν είχαμε 50%-50% θα ήταν σημαντική η συνεισφορά, αλλά όχι συντριπτική
Έχουμε όμως 85-88% ανεμβολίαστων και 12-15% εμβολιασμένων. Πώς το αξιολογείς;
Χωρίς δικολαβίες
Ποιο είναι το επίθετο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί;
- nik_killthemall
Δείχνει πως όντως το εμβόλιο μειώνει την βαριά νόσηση τουλάχιστον κατά 5 φορές ! Το επόμενο ερώτημα όμως είναι το ποια ηλικιακή ομαδα διατηρεί κατά 95% εργολαβία με τη βαριά νόσηση !Beria έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:24
Κι εδώ έρχεται η στιγμή που πρέπει να αφήνουμε τις παπαριές και να μιλάμε απλά.
Με ποσοστό 72% εμβολιασμένων, εάν τα εμβόλια δεν είχαν καμμία συνεισφορά στη βαρειά νόσηση και τον θανατο, θα έπρεπε να έχουμε στις ΜΕΘ ποσοστό εμβολιασμένων που να πλησιάζει το 72% και 28% ανεμβολίαστων. Σωστά;
Χωρίς δικολαβίες
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Phorum.gr user: Gouerino
Που το βρήκες το 72% εμβολιασμενων;Beria έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:24Κι εδώ έρχεται η στιγμή που πρέπει να αφήνουμε τις παπαριές και να μιλάμε απλά.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:18Δεν μιλάμε με τις μισές φράσεις, είναι δυο διαφορετικά ζητήματα. Από την στιγμή που ψηφίζονται διαφορετικά μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στην βάση ότι τάχα μου οι εμβολιασμένοι κολλάνε πιο δύσκολα, έχει τεράστια σημασία αν ισχύει αυτό ή όχι (δεν ισχύει, το αποδεικνύουν μελέτες και live δεδομένα).
Χωρίς δικολαβίες
- nik_killthemall
Αφαιρει τους ανηλικους πραγμα που δεν ειναι σωστο, ωστοσο αν λαβουμε υποψη πως το 90% των διασωληνωμενων είναι ανω των 50 ετων, σε αυτη την ηλικία το ποσοστο του εμβολιασμου είναι λιγο πάνω από 76-77%, οπότε δεν πέφτει εξω χοντρικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Στοιχεία Οκτωβρίου από GovΓκουερινο 4 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:42Που το βρήκες το 72% εμβολιασμενων;Beria έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:24Κι εδώ έρχεται η στιγμή που πρέπει να αφήνουμε τις παπαριές και να μιλάμε απλά.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:18
Δεν μιλάμε με τις μισές φράσεις, είναι δυο διαφορετικά ζητήματα. Από την στιγμή που ψηφίζονται διαφορετικά μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στην βάση ότι τάχα μου οι εμβολιασμένοι κολλάνε πιο δύσκολα, έχει τεράστια σημασία αν ισχύει αυτό ή όχι (δεν ισχύει, το αποδεικνύουν μελέτες και live δεδομένα).
Χωρίς δικολαβίες
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία (data.gov.gr) με μία δόση έχει εμβολιαστεί έως τώρα το 62% του γενικού πληθυσμού ή το 71,3% των ενηλίκων,
-
- Phorum.gr user: Gouerino
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι και 100% να ήμασταν εμβολιασμενοι, στις μεθ θα είχαμε πάνω από 100 άτομα.nik_killthemall έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:46Αφαιρει τους ανηλικους πραγμα που δεν ειναι σωστο, ωστοσο αν λαβουμε υποψη πως το 90% των διασωληνωμενων είναι ανω των 50 ετων, σε αυτη την ηλικία το ποσοστο του εμβολιασμου είναι λιγο πάνω από 76-77%, οπότε δεν πέφτει εξω χοντρικά.
Βέβαια στους ανεμβολιαστους μετράνε και αυτούς με μια δοση και δεν ξέρω αν μετράνε και αυτούς με δύο ,αν δεν έχει περάσει το απαραίτητο διάστημα για να αποκτήσουν προστασία
- hellegennes
Καθαρά στην βάση των αριθμών, θα την έλεγα εξαιρετικά σημαντική συνεισφορά. Το θέμα είναι ότι δεν πιστεύω αυτούς τους αριθμούς και δεν συνάδουν με αριθμούς άλλων χωρών. Με βάση τα στοιχεία του ΗΒ, η συνεισφορά είναι σημαντική, αλλά συνολικά η απόδοση είναι μέτρια και στις νοσηλείες και στους θανάτους.Beria έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:24Κι εδώ έρχεται η στιγμή που πρέπει να αφήνουμε τις παπαριές και να μιλάμε απλά.
Χωρίς δικολαβίες
Για την ακρίβεια, αυτά τα στοιχεία που δίνεις, δίνουν 93% αποτελεσματικότητα απέναντι στην νοσηλεία. Τα στοιχεία του ΗΒ δίνουν κάτι λιγότερο από 65%. Θέλω να μου πεις ποιας χώρας τα στοιχεία εμπιστεύεσαι περισσότερο.
Τονίζω ξανά ότι και μέτρια απόδοση είναι καλύτερη από το τίποτα, για τις ομάδες που έχουν υψηλό ρίσκο από τον κορωνοϊό. Για τον νεαρότερο πληθυσμό η διαφορά είναι στα όρια του ασήμαντου, γιατί το ρίσκο είναι ήδη εξαιρετικά χαμηλό. Σαφώς σωστά είναι ελεύθερο για όποιον θέλει να το κάνει, αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει να αποτελεί υποχρέωση για κανέναν κάτω των 50 (τουλάχιστον)· είτε άμεση είτε έμμεση. Πολύ περισσότερο δεν πρέπει να αποτελεί αφορμή για διακρίσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
To έχει ξεπεράσει αυτό. Λέει είναι ψεύτικα τα στατιστικά και καθάρισε.Beria έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:24Κι εδώ έρχεται η στιγμή που πρέπει να αφήνουμε τις παπαριές και να μιλάμε απλά.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:18Δεν μιλάμε με τις μισές φράσεις, είναι δυο διαφορετικά ζητήματα. Από την στιγμή που ψηφίζονται διαφορετικά μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στην βάση ότι τάχα μου οι εμβολιασμένοι κολλάνε πιο δύσκολα, έχει τεράστια σημασία αν ισχύει αυτό ή όχι (δεν ισχύει, το αποδεικνύουν μελέτες και live δεδομένα).
Χωρίς δικολαβίες
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- nik_killthemall
Σε διαψεύδει για την ώρα η Πορτογαλλία με σχεδόν 100% εμβολιασμό στις ηλικίες > 50 ετων (60 διασωληνωμένοι).Γκουερινο 4 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:53Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι και 100% να ήμασταν εμβολιασμενοι, στις μεθ θα είχαμε πάνω από 100 άτομα.nik_killthemall έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 17:46Αφαιρει τους ανηλικους πραγμα που δεν ειναι σωστο, ωστοσο αν λαβουμε υποψη πως το 90% των διασωληνωμενων είναι ανω των 50 ετων, σε αυτη την ηλικία το ποσοστο του εμβολιασμου είναι λιγο πάνω από 76-77%, οπότε δεν πέφτει εξω χοντρικά.
Βέβαια στους ανεμβολιαστους μετράνε και αυτούς με μια δοση και δεν ξέρω αν μετράνε και αυτούς με δύο ,αν δεν έχει περάσει το απαραίτητο διάστημα για να αποκτήσουν προστασία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Μαρ 2024, 19:59
-
-
Νέα δημοσίευση Σεξ ανάμεσα σε εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο
από user0972003 » 10 Ιούλ 2023, 17:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 222 Απαντήσεις
- 5009 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από user0972003
14 Ιούλ 2023, 01:28
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 1032 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
14 Ιουν 2024, 18:16
-