Τέλος το «ελευθέρας» για τους εμβολιασμένους μετά τους 6 μήνες

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Τέλος το «ελευθέρας» για τους εμβολιασμένους μετά τους 6 μήνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 03 Νοέμ 2021, 23:35

BigChiefWahoo έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 23:31
perseus έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 23:28
BigChiefWahoo έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 23:26

Ακριβώς.
Δεν έχω συναντήσει τέτοια άτομα που περιγράφει ο Πάνος μας.
Που διάολο είναι όλοι αυτοί ;
εχω συναντησει αλλα κυριως ειναι δυ που θελουν να τουφαρουν.
πχ μια γειτονισσα ζητημα εαν δουλεψε 2 μηνες ,τωρα βγηκε και συνταξη ο μηνας εχει 9
Ναι,ΟΚ,αλλά όλοι αυτοί δεν φοράνε μάσκα,δεν θέλουν τουρίστες,δεν,δεν,δεν ;
Τόσο αρνητικά στραβόξυλα μόνο τύποι σαν τον foscilis είναι,αλλά πόσοι φόσηδες υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο ;
Από την άλλη, θα μου πεις,κάθε πολυκατοικία έχει και τον φόση της.
Δεν ξερω ποιοι ειναι ,εγω ξερω οτι μου κουνανε το δακτυλο αυτοι που με ελεγαν τρελλο οταν τους ελεγα οτι ερχεται τεραστια καταστροφη (γεναρης 20)

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 03 Νοέμ 2021, 23:36

perseus έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 23:35

Δεν ξερω ποιοι ειναι ,εγω ξερω οτι μου κουνανε το δακτυλο αυτοι που με ελεγαν τρελλο οταν τους ελεγα οτι ερχεται τεραστια καταστροφη (γεναρης 20)
Το λες και αχαριστία.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Νοέμ 2021, 00:13

lafkiotis έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 23:18
Μα ακριβως επειδη δε λειτουργεί επιλεκτικα, δε θα πληρώσω εγω τη δικη σου ανοησία να μην εμβολιαστεις.
Εγώ δεν πρόκειται να μπω στο νοσοκομείο. Εσύ αν μπεις, πάντως, που είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα, δεδομένου του mentality σου, ούτε εγώ θέλω να πληρώσω. Αλλά θα πληρώσω γιατί έτσι δουλεύει το κράτος.

Οπότε μπορείς να πάρεις τα παπάρια μου.
lafkiotis έγραψε:
Οσο για το εμβόλιο, δεν έχεις την δυνατότητα, ικανότητα, εμπειρία, γνώση και επαγγελματική κατάρτιση για να κρινεις αν το εμβόλιο είναι ασφαλές.
Έχω, έχω, έχω, έχω και έχω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 04 Νοέμ 2021, 08:27

lonelyrider έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 23:05
Πρετεντέρης έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 18:15
Ράπιντ παντού, κουφάλες, εκτός από φαρμακείο και σουπερμάρκετ.

Θα βελάξετε!
Ναι αλλά έτσι χτυπάει και το εμπόριο. Θα πέσει ο τζίρος σ όλα τα μαγαζιά εκτός κι αν η ίδια η κοινωνία καταργήσει στην πράξη τα γελοία μέτρα της κυβέρνησης.
Στα @@ μας. Το 70% των ενηλίκων έχει εμβολιαστεί και άλλο ένα 10% έχει νοσήσει.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 04 Νοέμ 2021, 08:28

hellegennes έγραψε:
04 Νοέμ 2021, 00:13
lafkiotis έγραψε:
Μα ακριβως επειδη δε λειτουργεί επιλεκτικα, δε θα πληρώσω εγω τη δικη σου ανοησία να μην εμβολιαστεις.
Εγώ δεν πρόκειται να μπω στο νοσοκομείο. Εσύ αν μπεις, πάντως, που είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα, δεδομένου του mentality σου, ούτε εγώ θέλω να πληρώσω. Αλλά θα πληρώσω γιατί έτσι δουλεύει το κράτος.

Οπότε μπορείς να πάρεις τα παπάρια μου.
lafkiotis έγραψε:
Οσο για το εμβόλιο, δεν έχεις την δυνατότητα, ικανότητα, εμπειρία, γνώση και επαγγελματική κατάρτιση για να κρινεις αν το εμβόλιο είναι ασφαλές.
Έχω, έχω, έχω, έχω και έχω.
:smt005::smt005::smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 04 Νοέμ 2021, 08:33

panos291 έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 23:09
Παντως ο εγωισμος που εχουν ορισμενοι που δεν θελουν να εμβολιαστουν, ειναι απεριγραπτος.
Τους λες ενταξει ρε σεις καντε οτι θελετε κανενα προβλημα, και αυτοι εχουν την απαιτηση να κλεισει η οικονομια, να μην δεχτει η χωρα τουριστες, να κυκλοφορουν οι αλλοι με μασκες "για να ειναι ασφαλεις".
Nα πάνε να κάνουνε το εμβόλιο για να είναι ασφαλείς, υπάρχουνε εμβόλια απο τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 04 Νοέμ 2021, 09:03

taliban έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 18:09
Γουστάρω τρύπημα.

Αλλά επειδή είχα πει πως 3η δοση δεν θα κάνω.

Θα πρέπει τώρα να σκεφτώ σοβαρά τις επιλογές μου .

Χρειάζεται διαφορετική τακτική επιβίωσης.
ουτε και η τριτη δοση δεν φτουραει μετα απο τρεις μηνες θα χρειαστει και τεταρτη

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 04 Νοέμ 2021, 09:12

Αλιόσα έγραψε:
04 Νοέμ 2021, 08:33
panos291 έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 23:09
Παντως ο εγωισμος που εχουν ορισμενοι που δεν θελουν να εμβολιαστουν, ειναι απεριγραπτος.
Τους λες ενταξει ρε σεις καντε οτι θελετε κανενα προβλημα, και αυτοι εχουν την απαιτηση να κλεισει η οικονομια, να μην δεχτει η χωρα τουριστες, να κυκλοφορουν οι αλλοι με μασκες "για να ειναι ασφαλεις".
Nα πάνε να κάνουνε το εμβόλιο για να είναι ασφαλείς, υπάρχουνε εμβόλια απο τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο.
https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635

:smt005:

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 04 Νοέμ 2021, 09:24

Εμβολιάσου και μην ακούς τον Πετράκο.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 04 Νοέμ 2021, 09:31

Από τη μια έχουμε τους ψεκασμένους που πιστεύουν στα νανορομπότ και στα έξυπνα όπλα και από την άλλη τους ψεκασμένους που πιστεύουν ότι αφού το λένε οι δημοσιογράφοι έτσι θα ναι. Ρε που μπλέξαμε.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Νοέμ 2021, 09:36

Ο τίτλος είναι παραπλανητικός. Μια πρόταση ήταν ενός επιστήμονα, όχι απόφαση της κυβέρνησης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 04 Νοέμ 2021, 09:40

lafkiotis έγραψε:
hellegennes έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 23:04
lafkiotis έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 22:55
Οχι δε θελω να πληρωνω.
Στα παπάρια μας τι θέλεις να πληρώνεις. Η φορολογία δεν λειτουργεί επιλεκτικά.

Όσο για το εμβόλιο, ασφαλώς δεν είναι απόλυτα ασφαλές. Ακόμη δεν έχει εκτιμηθεί πλήρως και μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ το συνολικό βάρος των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων παρενεργειών, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι όσο ασφαλή είναι άλλα εμβόλια και σαφώς δεν είναι το ίδιο απαραίτητο.
Οσο για το εμβόλιο, δεν έχεις την δυνατότητα, ικανότητα, εμπειρία, γνώση και επαγγελματική κατάρτιση για να κρινεις αν το εμβόλιο είναι ασφαλές. Υπάρχει ολόκληρος παγκόσμιος οργανισμός που επιβεβαιώνει την ασφάλεια του εμβολίου με το να επιτρέπει και τον εμβολιασμο παιδιών.
Δε μου λες αυτοί που έκριναν ότι μετά τις 6 το απόγευμα ο κορονοιος κολλάει και επίσης αποφάσιζαν επί 12 μήνες αν ή όχι τα παιδιά κολλάνε και μεταδίδουν με ποια κατάρτιση το έκριναν αυτό; Για να μην αναφέρω τα μέχρι πρότινος ασφαλεστατα εμβόλια τα οποία απαγόρευσαν μετά από λίγο. Πολύ επαγγελματισμός και επιστημονικη διαδικασία

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Νοέμ 2021, 10:00

perseus έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 23:16
foscilis, αεροπορικές ιστορίες :003:

περσεα μην μας παρεξηγείς, ειναι απλα αυτες οι ημέρες κρίσιμες, απο τότε γενικά που περάσαμε το στάδιο που το πείραμα του Μίλγκραμ το ειχαν διακόψει ειναι κρίσιμα.

Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis » 04 Νοέμ 2021, 13:12

nyxtovios έγραψε:
04 Νοέμ 2021, 09:40
lafkiotis έγραψε:
hellegennes έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 23:04

Στα παπάρια μας τι θέλεις να πληρώνεις. Η φορολογία δεν λειτουργεί επιλεκτικά.

Όσο για το εμβόλιο, ασφαλώς δεν είναι απόλυτα ασφαλές. Ακόμη δεν έχει εκτιμηθεί πλήρως και μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ το συνολικό βάρος των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων παρενεργειών, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι όσο ασφαλή είναι άλλα εμβόλια και σαφώς δεν είναι το ίδιο απαραίτητο.
Οσο για το εμβόλιο, δεν έχεις την δυνατότητα, ικανότητα, εμπειρία, γνώση και επαγγελματική κατάρτιση για να κρινεις αν το εμβόλιο είναι ασφαλές. Υπάρχει ολόκληρος παγκόσμιος οργανισμός που επιβεβαιώνει την ασφάλεια του εμβολίου με το να επιτρέπει και τον εμβολιασμο παιδιών.
Δε μου λες αυτοί που έκριναν ότι μετά τις 6 το απόγευμα ο κορονοιος κολλάει και επίσης αποφάσιζαν επί 12 μήνες αν ή όχι τα παιδιά κολλάνε και μεταδίδουν με ποια κατάρτιση το έκριναν αυτό; Για να μην αναφέρω τα μέχρι πρότινος ασφαλεστατα εμβόλια τα οποία απαγόρευσαν μετά από λίγο. Πολύ επαγγελματισμός και επιστημονικη διαδικασία
Ο,τι είπα και στον άλλον παραπάνω. Ειστε ανθυποκατσιβελοι και δεν έχετε την δυνατότητα, ικανότητα, εμπειρία, γνώση και επαγγελματική κατάρτιση για να καταλάβετε τις αποφάσεις των ειδικών.

Ακολουθείς τις οδηγίες, διοτι αυτοι ξερουν παραπάνω απο εσένα αφου εχουν εχουν μελετησει προ πολλου τα πολύπλοκα δεδομένα που βρίσκονται μπροστά τους. Έτσι κάνανε οι Αυστραλοι, οι Πορτογάλοι, οι Βέλγοι και οι Ιρλανδοι και εχουν εξαλείψει τελείως τον ιο.

Εσεις εδω θέλετε να σας τα κάνουν ολα νιανια και αν κάτι δε κολλαει με την ιδεολογική σας μπαρουφα, φωναζετε για χούντες και φασισμούς.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 04 Νοέμ 2021, 13:21

BlastFromThePast έγραψε:
03 Νοέμ 2021, 18:53

Εννοείται ότι όλοι οι σοβαροί άνθρωποι περιμένουν πώς και πώς να παρέλθουν 6 μήνες από τον εμβολιασμό τους, ώστε να κάνουν την αναμνηστική δόση και να νικήσουν με ένα σμπάρο τα δίδυμα τρυγόνια του κορονοϊού και του σκοταδιστικού ψεκασμού.
Να πάνε Αγγλία να την κάνουν ένα μήνα αρχύτερα. :smt005:

https://www.mirror.co.uk/news/politics/ ... a-25373907

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών