Δεν ξερω ποιοι ειναι ,εγω ξερω οτι μου κουνανε το δακτυλο αυτοι που με ελεγαν τρελλο οταν τους ελεγα οτι ερχεται τεραστια καταστροφη (γεναρης 20)BigChiefWahoo έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:31Ναι,ΟΚ,αλλά όλοι αυτοί δεν φοράνε μάσκα,δεν θέλουν τουρίστες,δεν,δεν,δεν ;perseus έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:28εχω συναντησει αλλα κυριως ειναι δυ που θελουν να τουφαρουν.BigChiefWahoo έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:26
Ακριβώς.
Δεν έχω συναντήσει τέτοια άτομα που περιγράφει ο Πάνος μας.
Που διάολο είναι όλοι αυτοί ;
πχ μια γειτονισσα ζητημα εαν δουλεψε 2 μηνες ,τωρα βγηκε και συνταξη ο μηνας εχει 9
Τόσο αρνητικά στραβόξυλα μόνο τύποι σαν τον foscilis είναι,αλλά πόσοι φόσηδες υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο ;
Από την άλλη, θα μου πεις,κάθε πολυκατοικία έχει και τον φόση της.
Τέλος το «ελευθέρας» για τους εμβολιασμένους μετά τους 6 μήνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Τέλος το «ελευθέρας» για τους εμβολιασμένους μετά τους 6 μήνες
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- hellegennes
Εγώ δεν πρόκειται να μπω στο νοσοκομείο. Εσύ αν μπεις, πάντως, που είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα, δεδομένου του mentality σου, ούτε εγώ θέλω να πληρώσω. Αλλά θα πληρώσω γιατί έτσι δουλεύει το κράτος.
Οπότε μπορείς να πάρεις τα παπάρια μου.
Έχω, έχω, έχω, έχω και έχω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Στα @@ μας. Το 70% των ενηλίκων έχει εμβολιαστεί και άλλο ένα 10% έχει νοσήσει.lonelyrider έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:05Ναι αλλά έτσι χτυπάει και το εμπόριο. Θα πέσει ο τζίρος σ όλα τα μαγαζιά εκτός κι αν η ίδια η κοινωνία καταργήσει στην πράξη τα γελοία μέτρα της κυβέρνησης.Πρετεντέρης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 18:15Ράπιντ παντού, κουφάλες, εκτός από φαρμακείο και σουπερμάρκετ.
Θα βελάξετε!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
hellegennes έγραψε: ↑04 Νοέμ 2021, 00:13Εγώ δεν πρόκειται να μπω στο νοσοκομείο. Εσύ αν μπεις, πάντως, που είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα, δεδομένου του mentality σου, ούτε εγώ θέλω να πληρώσω. Αλλά θα πληρώσω γιατί έτσι δουλεύει το κράτος.
Οπότε μπορείς να πάρεις τα παπάρια μου.Έχω, έχω, έχω, έχω και έχω.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Nα πάνε να κάνουνε το εμβόλιο για να είναι ασφαλείς, υπάρχουνε εμβόλια απο τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο.panos291 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:09Παντως ο εγωισμος που εχουν ορισμενοι που δεν θελουν να εμβολιαστουν, ειναι απεριγραπτος.
Τους λες ενταξει ρε σεις καντε οτι θελετε κανενα προβλημα, και αυτοι εχουν την απαιτηση να κλεισει η οικονομια, να μην δεχτει η χωρα τουριστες, να κυκλοφορουν οι αλλοι με μασκες "για να ειναι ασφαλεις".
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635Αλιόσα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2021, 08:33Nα πάνε να κάνουνε το εμβόλιο για να είναι ασφαλείς, υπάρχουνε εμβόλια απο τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο.panos291 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:09Παντως ο εγωισμος που εχουν ορισμενοι που δεν θελουν να εμβολιαστουν, ειναι απεριγραπτος.
Τους λες ενταξει ρε σεις καντε οτι θελετε κανενα προβλημα, και αυτοι εχουν την απαιτηση να κλεισει η οικονομια, να μην δεχτει η χωρα τουριστες, να κυκλοφορουν οι αλλοι με μασκες "για να ειναι ασφαλεις".

- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Εμβολιάσου και μην ακούς τον Πετράκο.
Από τη μια έχουμε τους ψεκασμένους που πιστεύουν στα νανορομπότ και στα έξυπνα όπλα και από την άλλη τους ψεκασμένους που πιστεύουν ότι αφού το λένε οι δημοσιογράφοι έτσι θα ναι. Ρε που μπλέξαμε.
-
Ο τίτλος είναι παραπλανητικός. Μια πρόταση ήταν ενός επιστήμονα, όχι απόφαση της κυβέρνησης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δε μου λες αυτοί που έκριναν ότι μετά τις 6 το απόγευμα ο κορονοιος κολλάει και επίσης αποφάσιζαν επί 12 μήνες αν ή όχι τα παιδιά κολλάνε και μεταδίδουν με ποια κατάρτιση το έκριναν αυτό; Για να μην αναφέρω τα μέχρι πρότινος ασφαλεστατα εμβόλια τα οποία απαγόρευσαν μετά από λίγο. Πολύ επαγγελματισμός και επιστημονικη διαδικασίαlafkiotis έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:18Οσο για το εμβόλιο, δεν έχεις την δυνατότητα, ικανότητα, εμπειρία, γνώση και επαγγελματική κατάρτιση για να κρινεις αν το εμβόλιο είναι ασφαλές. Υπάρχει ολόκληρος παγκόσμιος οργανισμός που επιβεβαιώνει την ασφάλεια του εμβολίου με το να επιτρέπει και τον εμβολιασμο παιδιών.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:04Στα παπάρια μας τι θέλεις να πληρώνεις. Η φορολογία δεν λειτουργεί επιλεκτικά.
Όσο για το εμβόλιο, ασφαλώς δεν είναι απόλυτα ασφαλές. Ακόμη δεν έχει εκτιμηθεί πλήρως και μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ το συνολικό βάρος των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων παρενεργειών, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι όσο ασφαλή είναι άλλα εμβόλια και σαφώς δεν είναι το ίδιο απαραίτητο.
Ο,τι είπα και στον άλλον παραπάνω. Ειστε ανθυποκατσιβελοι και δεν έχετε την δυνατότητα, ικανότητα, εμπειρία, γνώση και επαγγελματική κατάρτιση για να καταλάβετε τις αποφάσεις των ειδικών.nyxtovios έγραψε: ↑04 Νοέμ 2021, 09:40Δε μου λες αυτοί που έκριναν ότι μετά τις 6 το απόγευμα ο κορονοιος κολλάει και επίσης αποφάσιζαν επί 12 μήνες αν ή όχι τα παιδιά κολλάνε και μεταδίδουν με ποια κατάρτιση το έκριναν αυτό; Για να μην αναφέρω τα μέχρι πρότινος ασφαλεστατα εμβόλια τα οποία απαγόρευσαν μετά από λίγο. Πολύ επαγγελματισμός και επιστημονικη διαδικασίαlafkiotis έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:18Οσο για το εμβόλιο, δεν έχεις την δυνατότητα, ικανότητα, εμπειρία, γνώση και επαγγελματική κατάρτιση για να κρινεις αν το εμβόλιο είναι ασφαλές. Υπάρχει ολόκληρος παγκόσμιος οργανισμός που επιβεβαιώνει την ασφάλεια του εμβολίου με το να επιτρέπει και τον εμβολιασμο παιδιών.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:04
Στα παπάρια μας τι θέλεις να πληρώνεις. Η φορολογία δεν λειτουργεί επιλεκτικά.
Όσο για το εμβόλιο, ασφαλώς δεν είναι απόλυτα ασφαλές. Ακόμη δεν έχει εκτιμηθεί πλήρως και μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ το συνολικό βάρος των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων παρενεργειών, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι όσο ασφαλή είναι άλλα εμβόλια και σαφώς δεν είναι το ίδιο απαραίτητο.
Ακολουθείς τις οδηγίες, διοτι αυτοι ξερουν παραπάνω απο εσένα αφου εχουν εχουν μελετησει προ πολλου τα πολύπλοκα δεδομένα που βρίσκονται μπροστά τους. Έτσι κάνανε οι Αυστραλοι, οι Πορτογάλοι, οι Βέλγοι και οι Ιρλανδοι και εχουν εξαλείψει τελείως τον ιο.
Εσεις εδω θέλετε να σας τα κάνουν ολα νιανια και αν κάτι δε κολλαει με την ιδεολογική σας μπαρουφα, φωναζετε για χούντες και φασισμούς.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Να πάνε Αγγλία να την κάνουν ένα μήνα αρχύτερα.BlastFromThePast έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 18:53
Εννοείται ότι όλοι οι σοβαροί άνθρωποι περιμένουν πώς και πώς να παρέλθουν 6 μήνες από τον εμβολιασμό τους, ώστε να κάνουν την αναμνηστική δόση και να νικήσουν με ένα σμπάρο τα δίδυμα τρυγόνια του κορονοϊού και του σκοταδιστικού ψεκασμού.

https://www.mirror.co.uk/news/politics/ ... a-25373907
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος για δολοφονία, 30 μήνες φυλακή...με αναστολή
από Σενέκας » 17 Νοέμ 2023, 20:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
17 Νοέμ 2023, 21:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να απαγορευτεί η καύση σε ανοικτούς χώρους 12 μήνες το χρόνο.
από Kauldron » 26 Απρ 2025, 19:03 » σε Οικολογία & Φύση - 114 Απαντήσεις
- 2018 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
29 Απρ 2025, 00:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η κατάσταση στον σιδηρόδρομο 3 μήνες μετά τα Τέμπη
από Sol » 04 Ιουν 2023, 20:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 99 Απαντήσεις
- 2284 Προβολές
-