Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 07 Νοέμ 2021, 15:23

Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:12
Gherschaagk έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:00

Τα παιδιά είναι μικρά και δεν νοιώθουν ακόμη. Αλλά βλέπουν και μαθαίνουν. 3 χρονών το ένα, άκουγε τον πατέρα του να βρίζει, έβριζε κι αυτό στον παιδικό. Καριόλα η μία, πουτάνα η άλλη, μαλάκας ο τρίτος, άκουγαν και τα άλλα και έλεγαν σπίτι τους. Διαμαρτυρήθηκαν γονείς. Εν τω μεταξύ, μικρό είναι, παίζει να είναι και λίγο βλαμμένο, όταν το ρώτησαν ποιος σε έμαθε να λες τέτοια, τους είπε "ο παππούθ μου".

Σε κατάστημα ρούχων να φωνάζει στην πωλήτρια ΠΟΥΤΑΝΑ με την γιαγιά μπροστά να δαγκώνεται.
Δηλαδή έχουν τσακωμούς, την βρίζει, εντάσεις κτλ δεν είναι καλή κατάσταση να βιώνουν τα παιδιά. Αν δεν μπορεί να αποφύγει την οποία κατάσταση καλό θα ήταν να συμβουλευτεί έναν παιδοψυχολόγο και ίσως τον καλέσει να του πει δύο λόγια. Εγώ προσωπικά θα του μάζευα βαλιτσουλα και θα την έστελνα πακέτο στη δουλίτσα του.
Cecily Anne έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:03
Gherschaagk έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:01

Αυτός είναι το πρόβλημα. Δεν τολμάει να μείνει η άλλη σπίτι, ήδη την στραγγαλίζει οικονομικά. Θέλει να μπορεί να ξοδεύει κάποια χρήματα χωρίς να είναι αναγκασμένη να παρακαλάει.
Βεβαια για να κάνω κ το δικηγόρο του διαβόλου, τα τρία παιδιά τι θα 'θέλε μαζί του ;
Ένα ερώτημα εγείρεται η αλήθεια είναι.
Δεν κατάλαβες. Το τρίχρονο φώναζε την πωλήτρια πουτάνα. Ο άλλος έχει μαλώσει με όλο τον κόσμο αλλά σιγά μην θέλει να χωρίσει. Πού θα βρει ηλίθια να τον αγαπάει τόσο που επί χρόνια να μην διαμαρτύρεται και να έχει πεθερικά που βοηθάνε την κόρη τους όσο περισσότερο μπορούν γιατί τραβάει το λούκι μόνη της αλλά δεν λένε κουβέντα γιατί δεν θέλουν να της βάλουν λόγια γιατί αν χωρίσουν κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος να πει πως φταίνε οι γονείς της που χάλασε μια οικογένεια. Δεν φταίει ο ξεφτίλας που δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 07 Νοέμ 2021, 15:24

Αγις έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:10
Η μονη φωνη της λογικης - ως συνηθως - η Σεσιλυ
οι καρακοταρες τις γνωστες δικηγοριστικες μαλακιες τους αλλα στραβομανουρα
Έλα που μιλάς και για λογική.
Πάλι το ίδιο συμβαίνει. Να είναι όλοι γνώστες των γεγονότων και των καταστάσεων.

Σε τέτοιες κουβέντες το μόνο ωφέλιμο είναι να σχολιάζεις και να αναλύεις ιδεολογικά ή φιλοσοφικά τα επί μέρους. Όχι να κρίνεις ανθρώπους. Όλοι βασιλιάδες Σολομώντες μη χέσω!
Το "Δεν με αφήνει ο άντρας μου" είναι ένα τέτοιο θέμα γενικά αλλά ούτε η παραμικρή αναφορά δεν χρειάζεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
Το να επιλέγεις να δουλέψεις αντί να κάθεσαι με την οικογένεια συναρτήσει της οικονομικής σου κατάστασης και της περιόδου που το κάνεις είναι επίσης ένα άλλο ενδιαφέρον ζήτημα.

Από κει και πέρα αν σώνει και καλά είναι αυτός μαλάκας αυτή είναι εξίσου. Οπότε ποιο το νόημα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Νοέμ 2021, 15:37

Χαοτικός έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:24
Αγις έγραψε:
Πάλι το ίδιο συμβαίνει. Να είναι όλοι γνώστες των γεγονότων και των καταστάσεων.

Σε τέτοιες κουβέντες το μόνο ωφέλιμο είναι να σχολιάζεις και να αναλύεις ιδεολογικά ή φιλοσοφικά τα επί μέρους. Όχι να κρίνεις ανθρώπους. Όλοι βασιλιάδες Σολομώντες μη χέσω!
Το "Δεν με αφήνει ο άντρας μου" είναι ένα τέτοιο θέμα γενικά αλλά ούτε η παραμικρή αναφορά δεν χρειάζεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
Το να επιλέγεις να δουλέψεις αντί να κάθεσαι με την οικογένεια συναρτήσει της οικονομικής σου κατάστασης και της περιόδου που το κάνεις είναι επίσης ένα άλλο ενδιαφέρον ζήτημα.

Από κει και πέρα αν σώνει και καλά είναι αυτός μαλάκας αυτή είναι εξίσου. Οπότε ποιο το νόημα;
αντε γρατζουνα την ηλεκτρικη κ μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια με παπαριες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 07 Νοέμ 2021, 15:51

Αγις έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:37
Χαοτικός έγραψε:
Αγις έγραψε:

Τα αρχίδια μου κλάνεις αν νομίζεις ότι με μία φράση πέντε λέξεων μπορείς να καταρρίπτεις τις απόψεις μου.
Εγώ σκέφτομαι. Δεν γλείφω και δεν συμμαχώ με ό,τι τύχει προκειμένου να δηλώνω αρνητισμό σε κάποια που μου τη σπάει και που μόνο μου μέλημα μου έχεις γίνει το διαρκές τσίγκλισμά εναντίον της. όταν νιώσεις σκεπτόμενος μπορείς να μου πεις κάτι ουσιαστικό. Προς το παρόν ουζάκι.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 07 Νοέμ 2021, 16:53

AlienWay έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 23:51
Gherschaagk έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 23:45
Dwarven Blacksmith έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 23:13
Το σεξ είναι σύμπτωμα. Η τύπισσα δεν τη βρίσκει πια μαζί του. Ούτε ισχύει ότι τον ξεζουμίζει, δε λέει αυτό ο τύπος. Πιθανόν όλα οφείλονται στο ότι τον θεωρεί τεμπέλη, ότι δε σηκώνει αρκετό βάρος. Πολλές ξενερώνουν με αυτό.

Η λύση είναι είτε βρίσκει καλύτερη δουλειά, είτε χωρίζει. Στο παιδί δεν δίνουν καλά πρότυπα έτσι κι αλλιώς.
Γιατί πρέπει να βγάζει περισσότερα χρήματα ο άντρας από την γυναίκα;
Γιατί μόνο έτσι μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα κάνει σεξ για περισσότερο από μια φορά τη βδομάδα και ότι δεν θα φάει κέρατο.
Μπα, όχι. Πάμπολλες οι περιπτώσεις που ο άντρας βγάζει πολλαπλάσια απ'οσα η γυναίκα, και το σεξ μεταξύ τους έχει κοπεί, και τον έχει κάνει τάρανδο.

Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR » 07 Νοέμ 2021, 16:57

Εικόνα
:vp27: https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ) :urock:

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 07 Νοέμ 2021, 17:02

Γιάννης έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 16:53
AlienWay έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 23:51
Gherschaagk έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 23:45

Γιατί πρέπει να βγάζει περισσότερα χρήματα ο άντρας από την γυναίκα;
Γιατί μόνο έτσι μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα κάνει σεξ για περισσότερο από μια φορά τη βδομάδα και ότι δεν θα φάει κέρατο.
Μπα, όχι. Πάμπολλες οι περιπτώσεις που ο άντρας βγάζει πολλαπλάσια απ'οσα η γυναίκα, και το σεξ μεταξύ τους έχει κοπεί, και τον έχει κάνει τάρανδο.
Ε, μπορεί να είναι ασέξουαλ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Νοέμ 2021, 20:33

Χαοτικός έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:51
Αγις έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Τα αρχίδια μου κλάνεις αν νομίζεις ότι με μία φράση πέντε λέξεων μπορείς να καταρρίπτεις τις απόψεις μου.
Εγώ σκέφτομαι. Δεν γλείφω και δεν συμμαχώ με ό,τι τύχει προκειμένου να δηλώνω αρνητισμό σε κάποια που μου τη σπάει και που μόνο μου μέλημα μου έχεις γίνει το διαρκές τσίγκλισμά εναντίον της. όταν νιώσεις σκεπτόμενος μπορείς να μου πεις κάτι ουσιαστικό. Προς το παρόν ουζάκι.
με ρεγουλα
σε χαλαει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 07 Νοέμ 2021, 20:38

Αγις έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 20:33
Χαοτικός έγραψε:
Αγις έγραψε:

με ρεγουλα
σε χαλαει
Αφου για σένα το είπα εγώ δεν πίνω τέτοια. Ρε μαλάκα δεν τα πιάνεις με τη μία;

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Νοέμ 2021, 20:42

Χαοτικός έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 20:38
Αγις έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

με ρεγουλα
σε χαλαει
σωπααα για μενανε το εγραψες ;
δεν καταλαβα τπτ

την κιθαρα την αγορασες τελικα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 07 Νοέμ 2021, 21:01

Αγις έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 20:42
Χαοτικός έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 20:38
Αγις έγραψε:

με ρεγουλα
σε χαλαει
σωπααα για μενανε το εγραψες ;
δεν καταλαβα τπτ

την κιθαρα την αγορασες τελικα ;
Ναι και:

- Τα δάχτυλά μου δεν πάνε μία (30 χρόνια μετά ρε :102: )
- Ο ενισχυτής μου σπάει τ' αρχίδια. σαν να έκατσε σε λίνουξ ένας για πρώτη φορά. Έχει κάτι προγράμματα όπως τα νούμερα που έχουν τα σύνθια με διάφορα όργανα. έχει κάτι για να σώζεις τη ρύθμιση. Κάνεις συνδυασμούς. Γενικά θέλει καιρό μάλλον να το καταλάβω. Πάω να βάλω έναν φαζαριστό ήχο και είναι αναμένα τα ντιλέι, τα ριβέρμπ και τέτοια.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 07 Νοέμ 2021, 21:03

Gherschaagk έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:03
Βεβαια για να κάνω κ το δικηγόρο του διαβόλου, τα τρία παιδιά τι θα 'θέλε μαζί του ;
Ειλικρινά απορώ κι εγώ.
Μια μικρή λεπτομέρεια σε πούμε.

Διαβαζοντας διαγώνια μου γεννάται η απορία ..Εσύ τι την έχεις και κάθεσαι και τα ακούς όλα αυτα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 07 Νοέμ 2021, 21:04

Εικόνα

Εικόνα

Δεν καταλαβαίνω χριστό

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 07 Νοέμ 2021, 21:07

Είναι δυνατόν να λέτε γιατι έχει παιδιά κάποιος ή κάποια; Και γιατί τα έκανε;

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 07 Νοέμ 2021, 21:09

Χαοτικός έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 21:07
Είναι δυνατόν να λέτε γιατι έχει παιδιά κάποιος ή κάποια; Και γιατί τα έκανε;
Ναι. Είναι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών