Δεν παει ετσι και ζητω συγγνωμη εαν φανηκε καπως καλα κανει η ναιδα (η οποια ναιδα) και θελει να καλοπερναει αλλα δεν μπορουμε να συγκρινουμε τις γυναικες του 50 με τις σημερινες .
Οπως και τους αντρες .
Ο πατερας μου εφυγε 10 χρονων απο το χωριο του διοτι τα κουμμουνια ηθελαν να τον πανε διακοπες στην τασκενδη ακολουθουσε 3 χρονια σαν τον σκυλο ενα ταγμα του στρατου εκει εμαθε να δουλέυει στα συνεργεια ,μετα κατεβηκε αθηνα επιασε δουλεια στα λιπασματα και το απογευμα σε ποδηλαταδικο μαζευε τα λεφτα για να εχει οικονομιες οταν θα απει στρατο και εστελνε και λεφτα στην οικογενεια στο χωριο .
Μετα πηγε στρατο τελειωσε επιασε δουλεια σε μια κατασκευαστικη δουλεψε σκληρα εγινε αρχιτεχνιτης πηγε 10 χρονια στην λιβυη μας εκανε ανθρωπους μας αφησε σπιτια λεφτα και ποτε του δεν πηρε τιποτα παραπανω .
Οταν τον ρωτησα γιατι δεν πηγε στα δικαστηρια να διεκδικησει τα χρωστουμενα οταν φαληρησε η εταιρεια μου απαντησε οτι εφαγα ψωμι απο αυτους τους ανθρωπους δεν τους παω στα δικαστηρια(μιλαμε θα μπρουσε να παρει 60 -70 εκατομμυρια το 91 )
Πως να συγκριθω εγω με τον πατερσα μου?