Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 08 Νοέμ 2021, 14:12

Ασέβαστος έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 09:08
Naida έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 21:17

Κάτσε ρε συ γκερ. Η γυναίκα εργάζεται και βγάζει χρήματα. Και μάλιστα περισσότερα. Τι να της αποκόψει; οικογένεια έχουν με παιδί όχι συνεταιρισμό. Αν είναι να το διαλύουν γιατί δεν πηδιουνται όσες φορές επιθυμεί αυτός, τι χρωστάει εκείνο το έρμο το παιδάκι; δεν ήταν για οικογένεια εξαρχής ο άνθρωπος. Αντί να κάτσει να συζητήσουν, να την ακούσει τι έχει να πει κι αυτή, να βρουν μια λύση σκέφτεται ότι είναι δύσκολο να βρει γκόμενα και εσύ το πας ένα βήμα παραπέρα να το διαλύσουν να πάρει το παιδί να πάει ντισνευλαντ και να γυρίσει να την χωρίσει. Να στερηθεί τους γονείς του το παιδί και να μπει σε άλλες διαδικασίες ψυχολογικά επειδή ο πατέρας έχει πολλές καβλες και δεν του τις ικανοποιεί η μητέρα. Τι να σου πω, τραγικά ανεύθυνο μου μοιάζει.
παραβλεπεις το οικονομικο.

οπου αυτος δινει καθε δεκαρα που βγαζει στην οικγενεια, και αυτη καθε δεκαρα που βγαζει σε νυχια, ποταρες, και γουστα δικα της και του παιδιου.

για μενα απο κει πρεπει να αρχισει. πηρα πλειστεισο του παιδιου, και δεν εχω για το ρευμα. πλερω.

:003::003: το τελευταιο βημα ειναι "ξοδεψα 100 ευρω στις πουτανες, γιατι εχω αναγκες, πλερω εσυ το νερο" :003::003:
το προβλημα του τυπου ειναι οτι την ανεχτηκε απο την αρχη την ολη φαση

αν το εκοβε απο την αρχψη δεν θα καθοταν να κλαιγεται στα φορα γιατι δεν του καθεται η γυναικα του :102::102:
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Νοέμ 2021, 14:30

alekhine έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 14:12
Ασέβαστος έγραψε:
Naida έγραψε:

Κάτσε ρε συ γκερ. Η γυναίκα εργάζεται και βγάζει χρήματα. Και μάλιστα περισσότερα. Τι να της αποκόψει; οικογένεια έχουν με παιδί όχι συνεταιρισμό. Αν είναι να το διαλύουν γιατί δεν πηδιουνται όσες φορές επιθυμεί αυτός, τι χρωστάει εκείνο το έρμο το παιδάκι; δεν ήταν για οικογένεια εξαρχής ο άνθρωπος. Αντί να κάτσει να συζητήσουν, να την ακούσει τι έχει να πει κι αυτή, να βρουν μια λύση σκέφτεται ότι είναι δύσκολο να βρει γκόμενα και εσύ το πας ένα βήμα παραπέρα να το διαλύσουν να πάρει το παιδί να πάει ντισνευλαντ και να γυρίσει να την χωρίσει. Να στερηθεί τους γονείς του το παιδί και να μπει σε άλλες διαδικασίες ψυχολογικά επειδή ο πατέρας έχει πολλές καβλες και δεν του τις ικανοποιεί η μητέρα. Τι να σου πω, τραγικά ανεύθυνο μου μοιάζει.

οπου αυτος δινει καθε δεκαρα που βγαζει στην οικγενεια, και αυτη καθε δεκαρα που βγαζει σε νυχια, ποταρες, και γουστα δικα της και του παιδιου.

για μενα απο κει πρεπει να αρχισει. πηρα πλειστεισο του παιδιου, και δεν εχω για το ρευμα. πλερω.

:003::003: το τελευταιο βημα ειναι "ξοδεψα 100 ευρω στις πουτανες, γιατι εχω αναγκες, πλερω εσυ το νερο" :003::003:

αν το εκοβε απο την αρχψη δεν θα καθοταν να κλαιγεται στα φορα γιατι δεν του καθεται η γυναικα του :102::102:
Πάντως, εμένα μου γεννιέται η απορία τί γίνεται πάνω στην εικοσαετία ξέρω'γω, που τα'χεις κάνει όλα μαζί του/της δεκαπλά και προφανώς κάπου θα έχετε βαρεθεί, δεν μπορεί! Εγώ θα είμαι 45άρα, αν κλείσουμε εικοσαετία, να βρω γκόμενο στα 45 βαριέμαι και μόνο στη σκέψη. Και δεν είναι να ρωτάς τη μάνα σου τέτοιες ερωτήσεις. Από την άλλη το σεξ στο άνθος της τρίτης ηλικίας μπορεί να έχει κρυφές χάρες. :p2: Βέβαια, ποιός ζει ποιός πεθαίνει μέχρι τότε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Νοέμ 2021, 14:46

Gherschaagk έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 13:57
Ασέβαστος έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 13:14
Gherschaagk έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:10

Ειλικρινά απορώ κι εγώ.

Μέχρι να κάνουν το τρίτο, δεν παραπονιόταν σε κανέναν, τώρα τελευταία είναι που δεν αντέχει τα ζόρια και με παίρνει τηλέφωνο να μιλήσουμε.

Α και για το τρίτο, τους είπε ένας wonnabe ιερομένος που και καλά γνωρίζει τα μελλούμενα το φύλο του και μετά το κάνανε. Μιλάμε για ανθρώπους μορφωμένους που κατά διαστήματα πετάνε κάτι μεταφυσικά που αναρωτιέσαι πως στο δγιάλο συνδυάζουν τα πτυχία με τέτοια πηχτή μλκια.
α, καλα. :fp:
Δεν λέω ψέματα. Πρώτα έμαθαν το φύλο του ανύπαρκτου μωρού από τον "ιερομένο" και μετά το έβαλαν μπροστά.

Αν γράψω τον λόγο για τον οποίο ψαχνόντουσαν για το φύλο θα πεις δεν υπάρχει ελπίδα.
το λεω και τωρα οτι δεν υπαρχει ελπιδα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Νοέμ 2021, 14:50

Cecily Anne έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 14:30

Πάντως, εμένα μου γεννιέται η απορία τί γίνεται πάνω στην εικοσαετία ξέρω'γω, που τα'χεις κάνει όλα μαζί του/της δεκαπλά και προφανώς κάπου θα έχετε βαρεθεί, δεν μπορεί! Εγώ θα είμαι 45άρα, αν κλείσουμε εικοσαετία, να βρω γκόμενο στα 45 βαριέμαι και μόνο στη σκέψη. Και δεν είναι να ρωτάς τη μάνα σου τέτοιες ερωτήσεις. Από την άλλη το σεξ στο άνθος της τρίτης ηλικίας μπορεί να έχει κρυφές χάρες. :p2: Βέβαια, ποιός ζει ποιός πεθαίνει μέχρι τότε.
μια χαρα βρισκεις γκομενο στα 45, και ας λες τωρα οτι βαριεσαι. τοτε δε θα βαριεσαι καθολου.

οσα κι αν εχετε κανει, παντα υπαρχουν και αλλα που δεν εχετε κανει.

επισης μπορειτε να ξανακανετε τα ιδια.
η επειδη στα 45 σου θα εχεις φαει ολα τα φαγητα δεκαπλα θα σταματησεις να γουσταρεις να τα τρως;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 08 Νοέμ 2021, 15:12

Ασέβαστος έγραψε:
αυτος δινει καθε δεκαρα που βγαζει στην οικγενεια, και αυτη καθε δεκαρα που βγαζει σε νυχια, ποταρες, και γουστα δικα της και του παιδιου.
Αυτό ακριβώς. Το ότι δεν του κάθεται η άλλη είναι το λιγότερο από τα προβλήματά του.

Το πραγματικό του πρόβλημα είναι ότι δεν έθεσε από την αρχή τα σωστά όρια (μάλλον, πιο σωστά, καθόλου όρια), και πλέον έχει φτάσει σε μια κατάσταση εκμετάλλευσης η οποία δεν συμμαζεύεται με τίποτα.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 08 Νοέμ 2021, 15:14

Ζενίθεδρος έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 01:08
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 22:09
Ζενίθεδρος έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 21:48

Η ανικανότητα η ψυχολογική να κάνει κάποιος παιδιά έγκειται στο ότι έχει τοποθετήσει τον πούτσο ή το μουνί του στο ζενίθ του ορατού σύμπαντος, και μετά δικαιολογεί αυτήν του την κοσμοθεώρηση με το να σκαλίζει κατι περιπτώσεις σαν την παραπάνω, με το να το παίζει κοινωνικός λειτουργός-παιδοψυχολόγος-παιδαγωγός ...της πούτσας. Σαν να βλέπεις σακάτηδες να κρίνουν ποδοσφαιριστές για το πως παίζουν μπάλα ή παρθένες να κρίνουν τις πορνοσταρ για το πως τον παίρνουν.
Φίλε επειδή έχυσες ακάποτα τη γυναίκα σου μην περιμένεις τον Μεγαλόσταυρο του Σωτήρος.

Δηλαδή, άδικα τον περιμένεις.
Έχω κάτι καλύτερο. Γυρνάω από τη δουλειά, βλέπω τα παιδιά μου και τα ξεχνάω όλα, είμαι στον παράδεισο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για έναν άνθρωπο από το να βλέπει πως διαιωνίζεται το αίμα του. Και αντίθετα απ ό,τι νομίζετε κάποιοι από πλήρη άγνοια, τα παιδιά δεν είναι γάτες και σκυλιά..
Ισχύει. Στα 2-3 χρόνια που κάνει ένα σκυλί/γατί να ενηλικιωθεί, ο άνθρωπος έχει ακόμα IQ ελάχιστα υψηλότερο από της μέσης αμοιβάδας.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 08 Νοέμ 2021, 15:38

Γιάννης έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 15:14
Ζενίθεδρος έγραψε:
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 22:09

Φίλε επειδή έχυσες ακάποτα τη γυναίκα σου μην περιμένεις τον Μεγαλόσταυρο του Σωτήρος.

Δηλαδή, άδικα τον περιμένεις.
Έχω κάτι καλύτερο. Γυρνάω από τη δουλειά, βλέπω τα παιδιά μου και τα ξεχνάω όλα, είμαι στον παράδεισο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για έναν άνθρωπο από το να βλέπει πως διαιωνίζεται το αίμα του. Και αντίθετα απ ό,τι νομίζετε κάποιοι από πλήρη άγνοια, τα παιδιά δεν είναι γάτες και σκυλιά..
Ισχύει. Στα 2-3 χρόνια που κάνει ένα σκυλί/γατί να ενηλικιωθεί, ο άνθρωπος έχει ακόμα IQ ελάχιστα υψηλότερο από της μέσης αμοιβάδας.

Δεν με είχε απασχολήσει ποτέ το πόσο είναι το IQ ενός νηπίου, αλλά με ένα απλό γκουγκλάρισμα, έπεσα στο παρακάτω.
A new study by researchers at five universities found that babies born during the pandemic may have lower IQ scores than those born before it. Babies who came into the world before the coronavirus had a cognitive score hovering around 100, according to this study. But the test scores of babies born during the pandemic fell sharply, to around 78.

https://edsource.org/2021/pandemic-may- ... ays/661285
Μπορείς λοιπόν τώρα να ξαναβάλεις την βαρύγδουπή σου δήλωση εκεί από όπου την έβγαλες, στην άβυσσο του ορθού σου εντέρου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 08 Νοέμ 2021, 16:22

Ζενίθεδρος έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 15:38
Γιάννης έγραψε:
Ζενίθεδρος έγραψε:

Δεν με είχε απασχολήσει ποτέ το πόσο είναι το IQ ενός νηπίου, αλλά με ένα απλό γκουγκλάρισμα, έπεσα στο παρακάτω.
A new study by researchers at five universities found that babies born during the pandemic may have lower IQ scores than those born before it. Babies who came into the world before the coronavirus had a cognitive score hovering around 100, according to this study. But the test scores of babies born during the pandemic fell sharply, to around 78.

Μπορείς λοιπόν τώρα να ξαναβάλεις την βαρύγδουπή σου δήλωση εκεί από όπου την έβγαλες, στην άβυσσο του ορθού σου εντέρου.
To IQ είναι κανονικοποιημένο ως προς την ανθρώπινη ηλικία, συνεπώς πλύνε την δικιά σου άβυσσο γιατί κάτι σου'ρχεται.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 08 Νοέμ 2021, 16:29

Επιτέλους κατάλαβα το νόημα της φράσης "όταν κοιτάζεις μεσα στην άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει και αυτή μέσα σου"

Ευχαριστώ φορουμ

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 08 Νοέμ 2021, 17:00

Γιάννης έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 16:22
Ζενίθεδρος έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 15:38
Γιάννης έγραψε:

To IQ είναι κανονικοποιημένο ως προς την ανθρώπινη ηλικία, συνεπώς πλύνε την δικιά σου άβυσσο γιατί κάτι σου'ρχεται.
Για το IQ δεν είπες, ή εννοούσες κάτι άλλο, πως ένα τρίχρονο σκυλί ή γατί είναι εξυπνότερο από έναν 3χρονο άνθρωπο; Ο Stanley Coren στο βιβλίο του The Intelligence of Dogs γράφει ότι τα σκυλιά εχουν νοημοσύνη σαν δίχρονα παιδιά. Ξαναβάλτον λοιπόν τον ισχυρισμό σου μέσα στον κώλο σου. Για αυτό άλλωστε έρχεσαι στο δάσος, για να σου μπαινοβγαίνει, ανωμαλιάρη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 08 Νοέμ 2021, 17:36

Cecily Anne έγραψε:
alekhine έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να βαρεθείς γενικά το σεξ ή να το βαρεθείς με το νόμιμο ταίρι σου. Αν κάτι το κάνεις καλά δεν θα θέλεις να σταματήσεις να το κάνεις. Αν το σπρώχνεις, παίξε καλύτερα μπιρίμπα.

Αν πάλι ψαχτείς για γκόμενο στα 45 σου, προτείνω να βρεις έναν μικρότερο και όχι συνομήλικο για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που έρχονται με την ηλικία όπως στυτικές δυσλειτουργίες και τα συναφή. Αυτό κανονικά πρέπει να το διαβάσει ο Μαυροβασίλης αλλά δίνω λίγες πιθανότητες.

Ο παππούς μου και η γιαγιά μου απολάμβαναν τη μεταξύ τους σαρκική αγάπη μέχρι τα βαθιά γεράματα. Όταν σταμάτησαν ο παππούς ήταν 88, πέθανε 4 χρόνια μετά, και η γιαγιά ήταν 80. Και το απολάμβαναν και οι δύο. Ήταν ξεκάθαρα αμοιβαίο. Από τέτοιο σόι κρατάω. Και ο άλλος μου παππούς έπεσε στο καθήκον.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Νοέμ 2021, 17:53

Ασέβαστος έγραψε:
Naida έγραψε:

Ναι και ξαναλέω μόνος του μπαίνει σε αυτή την διαδικασία και κλαίγεται. Να της πει. Βάλε και εσύ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Νοέμ 2021, 17:56

Gherschaagk έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 17:36
Cecily Anne έγραψε:
alekhine έγραψε:

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να βαρεθείς γενικά το σεξ ή να το βαρεθείς με το νόμιμο ταίρι σου. Αν κάτι το κάνεις καλά δεν θα θέλεις να σταματήσεις να το κάνεις. Αν το σπρώχνεις, παίξε καλύτερα μπιρίμπα.

Αν πάλι ψαχτείς για γκόμενο στα 45 σου, προτείνω να βρεις έναν μικρότερο και όχι συνομήλικο για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που έρχονται με την ηλικία όπως στυτικές δυσλειτουργίες και τα συναφή. Αυτό κανονικά πρέπει να το διαβάσει ο Μαυροβασίλης αλλά δίνω λίγες πιθανότητες.

Ο παππούς μου και η γιαγιά μου απολάμβαναν τη μεταξύ τους σαρκική αγάπη μέχρι τα βαθιά γεράματα. Όταν σταμάτησαν ο παππούς ήταν 88, πέθανε 4 χρόνια μετά, και η γιαγιά ήταν 80. Και το απολάμβαναν και οι δύο. Ήταν ξεκάθαρα αμοιβαίο. Από τέτοιο σόι κρατάω. Και ο άλλος μου παππούς έπεσε στο καθήκον.

Mέχρι τα 80;;;; ΩΩΩΩΩ ε άρα μας δίνεις ελπίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 08 Νοέμ 2021, 17:59

Το αν κάνουν σεξ οι παππούδες το μαθαίνεις ρωτώντας στο πασχαλινό τραπέζι, ή απλά λεπτοί τοίχοι;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 08 Νοέμ 2021, 18:00

bragging προφανως
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών