Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;
Re: Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;
αν μιλας για το παρελθον, οι γιοι πραγματι, δουλευαν για να συντηρησουν τις γυναικες της οικογενειας, οι οποιες εμεναν σπιτι. οποτε, φυσιολογικα επεφτε σε αυτες το βαρος της φροντιδας ηλικιωμενων. και καπως ετσι εγινε "γυναικεια" δουλεια.
δεν νομιζω να πιστευεις οτι υπαρχει ελλειψη απο εξισου δυσκολες, βρωμερες κλπ "αντρικες" δουλειες, που επισης εξ αναγκης εκαναν η και κανουν, αντρες, επειδη γυναικα δεν πλησιαζει ουτε απο μακρια. ας πουμε δεν εχω δει πολλες να εργαζονται σε σφαγεια, και εκει κι αν παει το σκατο και η βρωμα συννεφο.
καλως η κακως, υπαρχουν δουλειες που εχουν ταμπελα φυλου. ιστορικα, για καποιο λογο μπηκαν αυτες οι ταμπελες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και πόσοι από τους φορουμίτες θεωρείς ότι θα μπορούσαν να δουλέψουν σε σφαγείο;Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 17:37αν μιλας για το παρελθον, οι γιοι πραγματι, δουλευαν για να συντηρησουν τις γυναικες της οικογενειας, οι οποιες εμεναν σπιτι. οποτε, φυσιολογικα επεφτε σε αυτες το βαρος της φροντιδας ηλικιωμενων. και καπως ετσι εγινε "γυναικεια" δουλεια.
δεν νομιζω να πιστευεις οτι υπαρχει ελλειψη απο εξισου δυσκολες, βρωμερες κλπ "αντρικες" δουλειες, που επισης εξ αναγκης εκαναν η και κανουν, αντρες, επειδη γυναικα δεν πλησιαζει ουτε απο μακρια. ας πουμε δεν εχω δει πολλες να εργαζονται σε σφαγεια, και εκει κι αν παει το σκατο και η βρωμα συννεφο.
καλως η κακως, υπαρχουν δουλειες που εχουν ταμπελα φυλου. ιστορικα, για καποιο λογο μπηκαν αυτες οι ταμπελες.
Ή έστω σε ποσοστό όλων των Ελλήνων.
Και όχι, δεν αναφέρομαι στο παρελθόν, αναφέρομαι στο σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
που να ξερω

οσως απο αναγκη, να το εκαναν καποιοι, η αν ηταν πολυ καλος ο μισθος

- Dwarven Blacksmith
Ύψος γυναίκας + τακούνι

- Λίνο Βεντούρα
Και οι αποκλειστικές πληρώνονται καλά.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι κάπως αστείο κάποιοι άντρες να θεωρούν ασήμαντα αυτά για τα οποία πληρώνουν ή πρέπει να πληρώσουν καλά όταν πρόκειται για εξωτερικές υπηρεσίες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
μονο καποιοι αντρες; οχι και γυναικες;
Σαφέστατα πληρώνουν και οι γυναίκες.
Απλώς στους άντρες φαίνεται υπερβολή να πληρώνουν οι γυναίκες για τα ίδια ακριβώς πράγματα που πληρώνουν οι ίδιοι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Τα στοιχεία που έδειξα δείχνουν ακριβώς αυτό που είπα. Αλλά αν είσαι μαθηματικά αναλφάβητος, συγχωρείσαι, φουκαρά, για το ότι δεν καταλαβαίνεις.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 13:39Τα στοιχεία που έδειξες και προφανώς δεν διάβασες δείχνουν το αντίθετο.
Το πρόβλημα με τον ηλίθιο είναι ότι δεν καταλαβαίνει ότι είναι ηλίθιος και νομίζει ότι οι γύρω του είναι οι πραγματικοί ηλίθιοι. Φιλικά πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ισχύει, είμαι. Παρόλο τις ενστάσεις, είμαι γυναίκα. Οπότε τι θέλει να πει το βίντεο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
To βίντεο θέλει να πει ότι όσοι δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση 20 λέξεων στη σωστή σειρά χρησιμοποιούν τη γλώσσα του σώματος των μακάκων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Όχι. Στο επεσήμαναν και άλλοι χρήστες ότι γράφεις ανακρίβειες. Αλλά εσύ έβγαλες τα νούμερα από τον κώλο σου και με ύφος καρδινάλιου βιάζεις τα μαθηματικά, την πραγματικότητα και τη λογική την ίδια. Ε, δεν αρμενίζουν στραβά όλοι οι άλλο αλλά εσύ. Θέλεις να το καταλάβεις; Καλώς. Δεν θέλεις; Κάτσε εμπρός από ένα καθρέπτη και περιφανέψου για τις εκτός πραγματικότητας βλακείες που γράφεις. Στα αρχίδια μου κιόλας. Σαν και του λόγου σου γεμάτος ο κόσμος...hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 22:51Τα στοιχεία που έδειξα δείχνουν ακριβώς αυτό που είπα. Αλλά αν είσαι μαθηματικά αναλφάβητος, συγχωρείσαι, φουκαρά, για το ότι δεν καταλαβαίνεις.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 13:39Τα στοιχεία που έδειξες και προφανώς δεν διάβασες δείχνουν το αντίθετο.
Το πρόβλημα με τον ηλίθιο είναι ότι δεν καταλαβαίνει ότι είναι ηλίθιος και νομίζει ότι οι γύρω του είναι οι πραγματικοί ηλίθιοι. Φιλικά πάντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλες οι νεαρές γυναίκες στα Social Media είναι προκλητικές;
από AsimakisLazarou » 29 Μάιος 2023, 09:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 3709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AsimakisLazarou
05 Ιουν 2023, 17:23
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1070 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
06 Μαρ 2025, 09:14
-
-
Νέα δημοσίευση Εικόνες γυναικών που κάνουν έρωτα με άλλες γυναίκες
από Ζενίθεδρος » 15 Αύγ 2024, 13:09 » σε Eικαστικές τέχνες - 2 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
15 Αύγ 2024, 13:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μη Δυτικές μη δημοκρατικές αξίες...
από GoBzi » 07 Νοέμ 2023, 10:23 » σε Διεθνής πολιτική - 142 Απαντήσεις
- 3840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Νοέμ 2024, 12:57
-