αυτη εχει για πλακα 10 γκευδες εμβολιασμενους ,στον λαιμο θα σας δαγκαει
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- hellegennes
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Μάλλον εσύ είσαι πιωμένος και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Συζήτηση με αριθμούς μαζί σου δεν ξανακάνω. Πάρε πρώτα το απολυτήριο δημοτικού.stavmanr έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 23:02Τη μία γράφεις ότι είναι 3:1.hellegennes έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:57Δεν είναι 1:1 η αναλογία, όμως, γλυκιά μου χοροεσπερίδα. Είναι 2-3:1, που οφείλεται ακριβώς στο ότι οι εμβολιασμένοι κάνουν πάρτι και μεταδίδουν τον ιό με τριπλάσιο ρυθμό.stavmanr έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:42Και το αστείο είναι ότι ακόμη κι αν δεχτούμε (θεωρητικά) αυτό που γράφεις τότε σίγουρα η μεταδοτικότητα των εμβολιασμένων είναι σαφώς μικρότερη, δεδομένου ότι οι εμβολιασμένοι κινούνται ελεύθερα στην κοινωνία, ενώ οι ανεμβολίαστοι όχι. Δηλαδή, ακόμη κι αν ήταν 1:1 η αναλογία, πάλι θα έδειχνε ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο.
Στην επόμενη πρόταση δέχεσαι ότι σωστά οι μελέτες αναφέρουν ότι δεν προκύπτουν συμπεράσματα από τη συγκεκριμένη τυχαία δειγματοληψία.
Μετά επανέρχεσαι και λες ότι είναι 1:1. Σου λεν ότι αν είναι 1:1 τότε και πάλι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο δεδομένου ότι δεν κυκλοφορούν ελεύθερα, δηλαδή έχουν μεγαλύτερη κοινωνική απόσταση. Κι επανέρχεσαι στο 3:1.
Δεν ξέρω τι πίνεις, Χελετζέ, αλλά είναι δυνατό.
Πέσε για ύπνο και σήκω νηφάλιος να συζητήσουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Μπούληδες είναι όλοι αυτοί! Θρασίμια!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Otto Weininger
Και ανάπτυξη θα έχουμε και πρωτοφανή θετικά πράγματα έχουν γίνει όλο αυτό τον καιρό. Σου διέφυγε βέβαια τι έχει αντιμετωπίσει αυτή η κυβέρνηση έως τώρα καθώς και την παγκόσμια ύφεση λόγω πανδημίας.hellegennes έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:54Ευτυχώς που ήρθε η ΝΔ και είδαμε ανάπτυξη. Τόση ανάπτυξη πρέπει να έχουμε να δούμε από το 1941.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 21:56αυτές τις μαλακίες λέγατε και το 2015 και παραλίγο να πάμε σε άτακτη χρεοκοπία
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ναι, έχουμε γαμηθεί στην θετικότητα. Τόσες θετικές εξελίξεις είχαμε να δούμε από τον Ιούνιο του 1941.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι βρε, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς για σαλταρισμένους αντιεμβολιαστές, είναι "γενναίοι".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τί θετικό έχει γίνει?Otto Weininger έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 23:30Και ανάπτυξη θα έχουμε και πρωτοφανή θετικά πράγματα έχουν γίνει όλο αυτό τον καιρό. Σου διέφυγε βέβαια τι έχει αντιμετωπίσει αυτή η κυβέρνηση έως τώρα καθώς και την παγκόσμια ύφεση λόγω πανδημίας.hellegennes έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:54Ευτυχώς που ήρθε η ΝΔ και είδαμε ανάπτυξη. Τόση ανάπτυξη πρέπει να έχουμε να δούμε από το 1941.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 21:56
αυτές τις μαλακίες λέγατε και το 2015 και παραλίγο να πάμε σε άτακτη χρεοκοπία
Που ανέβκε η τιμή της βενζίνης, σε μεγάλο βαθμό λόγω των φόρων σας?
Που κόψατε τα λιγνιτικά και μας ξεκωλιάσατε στους λογαριασμούς του ρεύματος, και για να μη σας πάρει και σας σηκώσει τα ξαναβάλατε?
Που προσλάβατε μπάτσους αντί για υγειονομικούς εν μέσω πανδημίας?
Που διώξατε και υγειονομικούς εν μέσω πανδημίας?
Που ήρθε εδώ η Χοντρή και δεν είπατε κουβέντα για το αναγκαστικό δάνειο?
Μέχρι και ο Ομπάμιας στο βιβλίο του έγραφε οτι η Χοντρή ξέσκισε την Ελλάδα για να σώσει τις κωλοτράπεζες της Γερμανίας και δε βγάλατε κιχ ενώ έπρεπε να το είχατε κάνει σημαία?
Που οι Τούρκοι έχουν κάνει το Αιγαίο σουρωτήρι και κάθεστε και τους κοιτάτε, και λέτε "τζάμπα βενζίνη καίει το Ορουτς Ρέις", ή "το πήρε ο αέρας και το έφερε στα ελληνικά ύδατα (Σημιτικά ΠΟΝΤΙΚΙΑ σε όλα τους οι νουδούκοι, μέχρι και αυτή τη μαλακία αντέγραψαν)?
Που πήγατε και δώσατε ένα κάρο λεφτά στα ΜΜΕ μέσω λίστας Πέτσα, καραμπινάτο ΣΚΑΝΔΑΛΟ και δεν έγινε τίποτα?
Τα μισά να είχαν γίνει επί σύριζα, το τί πουστριλίκια θ' ακούγαμε δε λέγεται, τώρα όλα οκ.
-
τεραστιες οι ευθυνες της κυβερνησης. Που ειναι η εκστρατεια ενημερωσης ωστε να πεισθει η ανωτέρω κυρια;
Στο Νέο Ηράκλειο που σε επίπεδο καφέ, φαγητού πέριξ της πλατείας έχει πληρότητα τα σαββατοκύριακα(σε ποτό υστερεί συγκριτικά με το κοντινό Χαλάνδρι ή την Νέα Φιλαδέλφεια αν και πάλι έχει καλές επιλογές), σχετικά λίγος κόσμος.
Μέσα μάλιστα και στα τρία μαγαζιά ήμασταν τρεις παρέες όλες και όλες.
Έλεγχοι από το προσωπικό έγιναν κανονικά και απαιτήθηκε η επίδειξη ταυτότητας ως όφειλαν να πράξουν.
Μέσα μάλιστα και στα τρία μαγαζιά ήμασταν τρεις παρέες όλες και όλες.
Έλεγχοι από το προσωπικό έγιναν κανονικά και απαιτήθηκε η επίδειξη ταυτότητας ως όφειλαν να πράξουν.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Εσύ τον έβαλες φυλακή τον Τσίπρα ή ακόμα σφίγγει ο κλοιός "γύρω απ' το μπούνκερ", όπως έλεγε ο άλλος μπουνταλάς?talaipwros έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 23:39τεραστιες οι ευθυνες της κυβερνησης. Που ειναι η εκστρατεια ενημερωσης ωστε να πεισθει η ανωτέρω κυρια;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι ακριβώς.
Είναι εντελώς σαλταρισμένη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ποιά?
Long μαλακία βιώνεις, αλλά τέλος πάντων...hellegennes έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:46Εγώ τις προάλλες έφαγα ένα ακτινίδιο. Τα ακτινίδια ήταν από τα αγαπημένα μου φρούτα, αλλά τούτο μού προξένησε αλλεργική αντίδραση.
Δεν έχω συνέλθει ακόμη, βιώνω long ακτινίδιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΕΚΕΣ ΠΟΝΑΤΕ;
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Οκτ 2023, 10:40 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 23 Απαντήσεις
- 1252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
22 Οκτ 2023, 10:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαυρουδής Βορίδης κάνει καλά ψέκες ψηφοφόρους της ΝΔ
από έργο_μακέτο » 27 Αύγ 2023, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
27 Αύγ 2023, 22:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώσσοι, Τούρκοι, ψέκες, ομοφοβικοί ηττήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ
από Οργισμένος » 25 Σεπ 2023, 00:08 » σε Τεχνολογία - 9 Απαντήσεις
- 842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
30 Σεπ 2023, 04:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Αυστριακό φιλορωσικό κόμμα κέρδισε τις εκλογές. Ψέκες ρωσοφοβικοί, πονάτε? Τσούζετε?
από Kauldron » 30 Σεπ 2024, 11:26 » σε Διεθνής πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
01 Οκτ 2024, 13:54
-