εγω κανω το αντιθετο. πηγαινω γρηγορα, επιλεγω εναλλακτικες διαδρομες με στροφες και εντονο αναγλυφο, κλπ.
το πιθανοντερο για να κοιμηθεις ειναι εθνικη οδος, ευθεια, και να πηγαινεις αργα.
εγω κανω το αντιθετο. πηγαινω γρηγορα, επιλεγω εναλλακτικες διαδρομες με στροφες και εντονο αναγλυφο, κλπ.
Το πάθαινα συχνά στο στρατό, στη σκοπιά. Με έπαιρνε για κλασμοδευτερόλεπτο ο ύπνος όρθιο και αντί για σκυλιά έβλεπα άλογα, ή την καναδέζα της εφόδου.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑17 Νοέμ 2021, 22:10Άμα νυστάζεις, πρέπει να σταματήσεις και να πάρεις έναν υπνάκο. Καλύτερα να χάσεις μιάμιση ώρα από την ημέρα σου, παρά όλη σου τη ζωή. Τίποτα δεν σε κρατάει ξύπνιο, άμα είσαι εξαντλημένος. Αν αρχίζεις να βλέπεις παραισθήσεις, όπως τίποτα σκυλιά να περνούν από τον δρόμο, σημαίνει ότι ήδη σε πήρε για κλάσματα του δευτερολέπτου ο ύπνος, και αυτά που σου φάνηκαν σαν παραισθήσεις ήταν όνειρο.
αν δεν ηταν λειψα, νυχτερινες βαρδιες δεν θα εκανε κανενας;
Εθνική οδός ήταν και αυτός ήταν ο λόγος που τους είπα να μου μιλάνε συνεχώς. Αν είσαι κουρασμένος και τρέχεις κιόλας σε εθνική οδό, αν χάσεις τον έλεγχο για δευτερόλεπτα την πάτησες. Καλά δεν πήγαινα και σαν χελώνα, αυτό κι' αν είναι επικίνδυνο, αλλά πήγαινα 100 (το μαξ όριο το δικό μας).
Προφανώς και δεν γίνεται να δουλεύουν όλοι οι άνθρωποι δίπλα από το σπίτι τους. Τι συζητάμε τώρα.Στύγιος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 00:3417 χρόνια Πιερία εκτός Λάρισας. Το ιδανικό θα ήταν να έχω σχολείο δίπλα στο σπίτι μου, αλλά δε γίνεται.Και φυσικά δε μου περισσεύουν λεφτά να δίνω 400 και 500 ευρώ για να νοικιάζω +λογαριασμούς + τροφή και 2ο σπίτι εκτός Λάρισας και οικογένειας. Αν μπορούν να το κατανοήσουν κάποιοι.
αν εισαι κουρασμενος και δεν οδηγεις καλα με αυτα που περιγραφεις, δεν επρεπε να εχεις διπλωμα.Στύγιος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 02:326 το πρωί έγερση ,οδήγηση μαλάκα Χέλλη για 75+ χλμ , μάθημα ,εφημερία και άλλα σκατά .Επιστροφή 2 με 3 ,άλλα 75 χλμ μαλάκα Χέλλη.hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 02:04Πες μου έναν καλό λόγο να γυρνάς απ' το σχολείο νυσταγμένος. Δεν μπορώ να ακούω μαλακίες.Στύγιος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 00:3417 χρόνια Πιερία εκτός Λάρισας. Το ιδανικό θα ήταν να έχω σχολείο δίπλα στο σπίτι μου, αλλά δε γίνεται.Και φυσικά δε μου περισσεύουν λεφτά να δίνω 400 και 500 ευρώ για να νοικιάζω +λογαριασμούς + τροφή και 2ο σπίτι εκτός Λάρισας και οικογένειας. Αν μπορούν να το κατανοήσουν κάποιοι.
ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
Είναι από τον νέο ποινικό κώδικα, διάταξη 2 ετών μόλις. Αλλά ήταν κάτι που συζητιόταν για χρόνια και προϊόν εναρμονισμού με την νομοθεσία των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.vantono έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 10:00Ενδιαφέρον. Έμπρακτα βέβαια δεν ειναι παράνομο, δυστυχώς, αλλά μονο θεωρητικά. Δεν εχω ακούσει ποτέ μου άτομο που να του έκοψαν κλήση επειδή τον σταμάτησαν και τον είδαν γλαρωμένο. Ισως και να έπρεπε να συμβαινει. Να γίνει έμπρακτα παράνομο. Ή καλύτερα, και τα αυτοκίνητα να γινονταν παράνομα.
Γίνεται όμως να πηγαίνουν στην δουλειά ξεκούραστοι.περαστική έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 10:19Προφανώς και δεν γίνεται να δουλεύουν όλοι οι άνθρωποι δίπλα από το σπίτι τους. Τι συζητάμε τώρα.Στύγιος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 00:3417 χρόνια Πιερία εκτός Λάρισας. Το ιδανικό θα ήταν να έχω σχολείο δίπλα στο σπίτι μου, αλλά δε γίνεται.Και φυσικά δε μου περισσεύουν λεφτά να δίνω 400 και 500 ευρώ για να νοικιάζω +λογαριασμούς + τροφή και 2ο σπίτι εκτός Λάρισας και οικογένειας. Αν μπορούν να το κατανοήσουν κάποιοι.
Όσο ξεκούραστος κι' αν είσαι (ειδικά αν έχεις υποχρεώσεις και οικογένεια, ποτέ δεν είσαι αρκετά), μετά από 12ωρες νυχτερινές βάρδιες θα ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ. Ειδικά σε απαιτητικές δουλειές. Τι πιο φυσιολογικό.hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 10:32Γίνεται όμως να πηγαίνουν στην δουλειά ξεκούραστοι.περαστική έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 10:19Προφανώς και δεν γίνεται να δουλεύουν όλοι οι άνθρωποι δίπλα από το σπίτι τους. Τι συζητάμε τώρα.Στύγιος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 00:3417 χρόνια Πιερία εκτός Λάρισας. Το ιδανικό θα ήταν να έχω σχολείο δίπλα στο σπίτι μου, αλλά δε γίνεται.Και φυσικά δε μου περισσεύουν λεφτά να δίνω 400 και 500 ευρώ για να νοικιάζω +λογαριασμούς + τροφή και 2ο σπίτι εκτός Λάρισας και οικογένειας. Αν μπορούν να το κατανοήσουν κάποιοι.
Εσύ πόσους μπούμερς ξέρεις που μένουν Καλλιθέα πχ, δουλεύουν στη Μεταμόρφωση κι έχουν ένα διαμερισματάκι για ύπνο;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Νοέμ 2021, 18:01Εκτός από τους ψεκ τη σκότωσαν και οι μπούμερς γιατί αν ήταν φτηνά τα ενοίκια θα είχε ένα διαμερισματάκι κοντά στη δουλειά της να κοιμάται όταν είναι κουρασμένη.
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 10:22αν εισαι κουρασμενος και δεν οδηγεις καλα με αυτα που περιγραφεις, δεν επρεπε να εχεις διπλωμα.Στύγιος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 02:326 το πρωί έγερση ,οδήγηση μαλάκα Χέλλη για 75+ χλμ , μάθημα ,εφημερία και άλλα σκατά .Επιστροφή 2 με 3 ,άλλα 75 χλμ μαλάκα Χέλλη.hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 02:04
Πες μου έναν καλό λόγο να γυρνάς απ' το σχολείο νυσταγμένος. Δεν μπορώ να ακούω μαλακίες.
ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
Για να κάνεις 45χλμ σε μισή ώρα το κοντέρ θα πρέπει να γράφει σταθερά 90 χλμ. Κράζετε την κοπέλα που οδήγησε κουρασμένη αλλά κανένα πρόβλημα αν κάποιος παραβιάζει τα όρια ταχύτητας...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 10:38Εσύ πόσους μπούμερς ξέρεις που μένουν Καλλιθέα πχ, δουλεύουν στη Μεταμόρφωση κι έχουν ένα διαμερισματάκι για ύπνο;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Νοέμ 2021, 18:01Εκτός από τους ψεκ τη σκότωσαν και οι μπούμερς γιατί αν ήταν φτηνά τα ενοίκια θα είχε ένα διαμερισματάκι κοντά στη δουλειά της να κοιμάται όταν είναι κουρασμένη.
45χλμ είναι μισή ώρα διαδρομή.
Ναι ρε κόπανε. Κάντο άλλη στιγμή. Τι δεν καταλαβαίνεις;hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 02:06Ευτυχώς δεν παρέσυρε κανέναν και πέθανε μόνο αυτή. Θα πρέπει να δείξω κατανόηση για επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά επειδή το αποτέλεσμα ήταν ο θάνατός της;