.
Φτιάξτο ηχητικό στο Vocaroo.....

.
Ικανοτήτων
Υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι Έλληνες;
και εμεις ειμαστε ανωτεροι στο να κουβαλαμε οθωμανους στην πλατη για να μην λερωσουν τα καινουργια τους υποδηματα στην λασπουρια. Δεν κανει, κριμα ειναι... Αγαθοεργιες καναμε να τους κουβαλαμε...Γκουερινο 4 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 23:34ΙκανοτήτωνBazoomba έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 19:48χμμ... με τι κριτηρια;Γκουερινο 4 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 18:46
Δεν μπορώ να κρίνω με βάση το μελλον
Μπορώ όμως με βάση το παρελθόν
Για παράδειγμα οι μαύροι είναι ανώτεροι από όλους στην συγκομιδή βαμβακιού
ή στο σεξ με την δικιά σουΓκουερινο 4 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 23:34ΙκανοτήτωνBazoomba έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 19:48χμμ... με τι κριτηρια;Γκουερινο 4 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 18:46
Δεν μπορώ να κρίνω με βάση το μελλον
Για παράδειγμα οι μαύροι είναι ανώτεροι από όλους στην συγκομιδή βαμβακιού
Μιλάς από προσωπική εμπειρία;
Ναι όντως. Είναι το γονίδιο Η43-Α12 που το προκαλεί αυτό.Γκουερινο 4 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 23:54Επίσης οι Κινέζοι είναι τρομερά ικανοί στις κατασκευές σιδηροδρόμων
για το χρώμα του Φεγγαριού εχεις αποψη ή την ικανότητα να διακρίνεις και να το πεις;
πιο τρομπονι ρε κομπλεξαρα -μου την εδειξες και φανηκε οτι ηταν μεγαλυτερη απο την δικια μου;
Αν μπορουσες να κρίνεις , να συγκρίνεις και γενικά να στηρίξεις τις απόψεις σου στο μέλλον τότε...Γκουερινο 4 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 18:46Δεν μπορώ να κρίνω με βάση το μελλον
Χμμ...Δεν ξερω...Εξαρταται απο την μερα.Μπορω ομως να διακρινω τον ελαφρυ σαρκασμο σου ή οτι η απορια σου δεν ειναι πραγματικη. Μπορω επισης να διακρινω απο την αναλογια που εμεσσως προκυπτει οτι θεωρεις, την ικανοτητα διαμορφωσης μιας, απολυτης , φυλετικης διαβαθμισης, αυτονοητη. Εαν ομως την θεωρεις ως τετοια ειμαι σιγουρος οτι θα μπορεις να το εξηγησεις και σε εμας τους ελασσονες.