Δεν μπορώ να κρίνω με βάση το μελλον
Μπορώ όμως με βάση το παρελθόν
χμμ... με τι κριτηρια;Γκουερινο 4 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 18:46Δεν μπορώ να κρίνω με βάση το μελλον
Μπορώ όμως με βάση το παρελθόν
την ομορφια το καλλος την μορφωση και την ευγένεια κλπ δεν ειναι κατα αναγκη από το χρώμα
Αυτα ειναι απολυτα;
Μην το λες...ε, όχι και κανείς. Μην είσαι τόσο σίγουρος! Διάβασε ανάμεσα από τις γραμμές στα ποστς ορισμένων.
Καλά...μην παραπονεθείς ότι σε είπα ανεπαρκή!nemo έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 17:08θα ανακαλεσω καθε παπαρια που ειπα αν μου αποδειξεις οτι η επιστημη ειναι σε θεση να αναγνωρίσει αν ενα πτωμα ανηκει σε συγκεκριμενη
φυλη χωρις το φαινότυπο δηλαδη να στο ζωγραφισω να τους δωσω πνευμονια σπληνες εγκεφαλο καρδιες και αιμα κλπ
ειναι σε θεση να μου πουν αν αυτα ανηκουν σε λευκο μαυρο κιτρινο; αν ναι τοτε λεω χαζομαρες αν οχι τοτε λετε εσεις
απαντησε μου σε αυτο και μετα θα σου και εγω
Μόλις αναίρεσες ο ίδιος το δικό σου επιχείρημα, με το οποίο (υποτίθεται) πως με "τσάκωσες"...
Η ρατσιστική νοοτροπία δεν κρύβεται...είναι σαν τον βήχα.
ρε ψαροκεφαλε ειναι ψεματα; ειναι ψεμα για μας που βρισκομαστε τοσο χαμηλα απο την δυτικη ευρωπη; δλδ αν το πει καποιος θα ειναι ρατσιστης;Λοξίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 21:41Μην το λες...ε, όχι και κανείς. Μην είσαι τόσο σίγουρος! Διάβασε ανάμεσα από τις γραμμές στα ποστς ορισμένων.
Δεν εννούν απλώς για διαφορετικές φυλές (γνωστό άλλωστε), αλλά υπονοούν ανωτερότητα.
Διότι, για παράδειγμα, "οι μαύροι δεν αξιοποίησαν το άλογο για να οργώνουν και να έχουν να τρώνε και αυτό φανερώνει την ειδοποιό διαφορά του ψυχισμού (κάπως έτσι) "!!!
Οπότε τι κάνει νιάου νιάου;
Εγω δεν ισχυριστηκα οτι μπορω να ιεραρχησω τις ανθρωπινες φυλες
λοξια αλλού αυτα ! σε μενα δεν πιανουν -την υποκρισια εννοω αν και σε καποιο βαθμο την κατανοώ αλλα οπου την βλεπω θα τα χώνω
Τι λες ρε παιδάκι μου; ΤΙ εννοείς;nemo έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 22:26ρε ψαροκεφαλε ειναι ψεματα; ειναι ψεμα για μας που βρισκομαστε τοσο χαμηλα απο την δυτικη ευρωπη; δλδ αν το πει καποιος θα ειναι ρατσιστης;Λοξίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 21:41Μην το λες...ε, όχι και κανείς. Μην είσαι τόσο σίγουρος! Διάβασε ανάμεσα από τις γραμμές στα ποστς ορισμένων.
Δεν εννούν απλώς για διαφορετικές φυλές (γνωστό άλλωστε), αλλά υπονοούν ανωτερότητα.
Διότι, για παράδειγμα, "οι μαύροι δεν αξιοποίησαν το άλογο για να οργώνουν και να έχουν να τρώνε και αυτό φανερώνει την ειδοποιό διαφορά του ψυχισμού (κάπως έτσι) "!!!
Οπότε τι κάνει νιάου νιάου;
αμα χρειαζεσαι οξειες τονους στιξης κλπ για να με διαβαζεις και να καταλαβεις αναρωτησου λιγο μηπως εισαι χαμηλων νοηματων;