ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Re: ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 21 Αύγ 2018, 09:21

_pavlos έγραψε:
21 Αύγ 2018, 09:03
Πολύ ωραίο θέμα :lol::lol:
Indeed. Καλό είναι να ανοίγονται και τέτοια θέματα για να μη λέμε ολο τα ίδια και τα ίδια. Πολιτικά, κοινωνικά, Τρείσκευτικά κτλπ κτλπ.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.

_pavlos
Phorum.gr user: _pavlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από _pavlos » 21 Αύγ 2018, 09:23

Cloud87 έγραψε:
21 Αύγ 2018, 09:21
_pavlos έγραψε:
Indeed. Καλό είναι να ανοίγονται και τέτοια θέματα για να μη λέμε ολο τα ίδια και τα ίδια. Πολιτικά, κοινωνικά, Τρείσκευτικά κτλπ κτλπ.
Αν και λογικά θέλει να πει "χέσιμο στις τουαλέτες του γραφείου"

Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 21 Αύγ 2018, 09:25

_pavlos έγραψε:
21 Αύγ 2018, 09:23
Cloud87 έγραψε:
21 Αύγ 2018, 09:21
_pavlos έγραψε:
Αν και λογικά θέλει να πει "χέσιμο στις τουαλέτες του γραφείου"
Υποθέτω. :hebit:
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Σεπ 2018, 13:46

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 01 Σεπ 2018, 13:49

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
01 Σεπ 2018, 13:46
Εικόνα
:lol::lol::lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 01 Σεπ 2018, 16:53

Νταρνάκας έγραψε:
20 Αύγ 2018, 18:28
Όμως σε μια περίοδο που είχαμε πολλά χιόνια για κανένα τετραήμερο, κάποιοι μαλάκες έχεζαν όπου έβρισκαν κι όπου τους έπιανε, αφού σου λέει είναι όλα άσπρα και καλυμμένα απ' το χιόνι ποιος θα τα δει. Έλα όμως που όταν έλιωσαν τα χιόνια είχε γίνει σαν ναρκοπέδιο το μέρος τριγύρω και ειδικά αν πήγαινες βράδυ, δεν ήξερες πού θα την πατούσες (κυριολεκτικά).
:smt005:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 05 Σεπ 2018, 00:19

Μιλαμε για θεμα ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!! :smt044

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 05 Σεπ 2018, 17:46

Πάντως αν το γραφείο σου είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός, το χέσιμο εκεί μάλλον θα είναι μια πολύ αγχωτική διαδικασία. Αναγκάζεσαι να σημαδέψεις στη γκρι τρυπούλα που βλέπετε στη φωτογραφία και με δεδομένη την έλλειψη βαρύτητας, δε θα πρέπει να είναι πολύ εύκολη η ζωή σου εκεί τις μέρες που μπορεί να έχεις διάρροια.

Εικόνα
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 05 Σεπ 2018, 17:57

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε:
05 Σεπ 2018, 17:46
Πάντως αν το γραφείο σου είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός, το χέσιμο εκεί μάλλον θα είναι μια πολύ αγχωτική διαδικασία. Αναγκάζεσαι να σημαδέψεις στη γκρι τρυπούλα που βλέπετε στη φωτογραφία και με δεδομένη την έλλειψη βαρύτητας, δε θα πρέπει να είναι πολύ εύκολη η ζωή σου εκεί τις μέρες που μπορεί να έχεις διάρροια.

Εικόνα
Μια χαρά είναι η τρύπα, αρκετά φαρδιά και πάντως όχι "τρυπούλα" όπως την περιγράφεις. Μόνο αν είσαι ελέφαντας μπορεί να αστοχήσεις.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 05 Σεπ 2018, 18:05

Αναλογικά με την τρύπα της λεκάνης όπως την έχουμε συνηθίσει, τρυπούλα είναι. Βέβαια υπάρχει κι ένας βαθμός απορρόφησης.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 05 Σεπ 2018, 18:15

Έχω πολλά χρόνια να μπω σε τραίνο και να πάω στην τουαλέτα.
Η τουαλέτα στα παλιά τραίνα της Πελοποννήσου ήταν μια τούρκικη λεκάνη που από την τρύπα έβλεπες τις γραμμές του τραίνου.
Έπεφταν όλα κατευθείαν στις γραμμές, γι αυτό στους σταθμούς κλείδωναν τις τουαλέτες. :D

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 06 Σεπ 2018, 05:27

Χέσιμο σε αεροπλάνο.

Πτήση Μελβούρνη-Ντόχα, 15 ώρες και 10 λεπτά.
Είμαι σερί από δουλειά αλλά το μεσημέρι στο γραφείο κάποιος κέρναγε και έφερε κάτι πίτσες καυτερές, και πρόλαβα και χτύπησα κάτι Λιβανέζικα στο δρόμο για το αεροδρόμιο. Είμαι και λίγο κρυωμένος αλλά πεινάω ακόμα. Στο δίωρο η Κατάρ Εργουέις μας έχει σερβίρει κοτόπουλο βεδουίνικο τσίτα στα μπαχάρια, ρύζι σαφράνι, σαλάτα με ρεβύθια, μπύρα, κρεμ καραμελέ. Τα καταβροχθίζω όλα, παίρνω δεύτερη κρεμ καραμελέ και καφέ. Μιά ώρα αργότερα το μισό αεροπλάνο έχει φύγει σφαίρα, ουρές έξω απ'τις τουαλέτες.

Ακούω ένα γρύλισμα κάπου ανάμεσα στο αριστερό κωλομέρι και τον αφαλό, κάτι σαν λύκος που πεθαίνει.
Μένω ψύχραιμος, βάζω να δώ ταινία. Αριστερά μου μια πιτσιρίκα αγγλίδα, ψύχραιμη κι αυτή, δεν έχει φάει τίποτα. Της χαμογελάω, μια σταγόνα ιδρώτας κυλάει στο μέτωπό μου.

Τελειώνει η ταινία, προσπαθώ να κλείσω τα μάτια μου, στριφογυρνάω λίγο στην καρέκλα, τελικά με παίρνει λίγο. Ξυπνάω από ένα κάψιμο στο έντερο, το γρύλισμα έχει γίνει ουρλιαχτό. Βάζω άλλη ταινία, παραγγέλνω καφέ. Το ξεπερνάω κάπως, συγκεντρώνομαι στην ταινία, με ξαναπαίρνει ο ύπνος. Ξυπνάω από ένα δυνατό κραδασμό στο κάθισμα και μία μπόχα από τοξικά αέρια. Όχι ρε πούστη μου, εγώ ήμουνα αυτός. Γυρνάω πανικόβλητος προς την αγγλίδα, κοιμάται με τ'ακουστικά στ'αυτιά. Αγγελικό πρόσωπο, κοιτάω τη μύτη της, μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά το ρουθούνι της σαν να πεταρίζει λίγο.

Σουβλιά στο έντερο. Κοιτάω την οθόνη, είμαστε Ινδικό Ωκεανό, νότια απ'τη Σρι Λάνκα. Αναταράξεις. Αύγουστος, μουσώνες ισως; Παρατηρώ ότι η πτήση έχει παρεκλίνει λίγο, μάλλον για να αποφύγει τον καιρό. Κοιτάω τις τουαλέτες, άδειες, όλο το αεροπλάνο κοιμάται. Ανάβει το φως "προσδεθείτε", το αγνοώ. Σηκώνομαι γρήγορα και ανοίγω την πόρτα. Χαρτιά πεταμένα κάτω, η λεκάνη σε άθλια κατάσταση, την έχει περάσει όλο το αεροπλάνο. Σουβλιά, τελευταία προειδοποιητικά αέρια, μου μένουν 30 δευτερόλεπτα το πολύ. Red Alert. Βλέπω ένα απολυμαντικό χεριών, πανικόβλητος βουτάω κάτι χαρτιά και καθαρίζω γρήγορα τη λεκάνη. Είμαι 2 μέτρα 120 κιλά, ποτέ δε χώρεσα σωστά σ'αυτές τις τουαλέτες. Ανάβει άλλο φωτάκι "επιστρέψτε στη θέση σας και προσδεθείτε". Αρχίζουν αναταράξεις. Τα κατεβάζω, πετάω κώλο όπως μπορώ, το ένα χέρι στο ταβάνι το ένα πόδι στον τοίχο για κόντρα. Θυμάμαι ότι είμαι στην τελευταία τουαλέτα στην ουρά που κουνάει περισσότερο. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Οι ήχοι και οι κραδασμοί μπλέκονται μεταξύ τους. Μια αεροσυνοδός χτυπάει την πόρτα, sir please return to your seat! Βροντή, κι άλλη βροντή. Φωνάζω από χαρά, δεν ακούγεται τίποτα, βλέπω τη φάτσα μου στον καθρέφτη, γελάω σα διάβολος

5 λεπτά αργότερα ανοίγω την πόρτα, μια Κινέζα αεροσυνοδός μου λέει κάτι, της λέω μην πας εκεί μέσα.
Γυρνάω στη θέση μου. Παραγγέλνω διπλό ουίσκι. Η αγγλίδα έχει ξυπνήσει, της κλείνω το μάτι και χτυπάω το ποτό μου μονορούφι. Κοιμάμαι σερί μέχρι τη Ντόχα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 06 Σεπ 2018, 06:09

ποσο ποιητικοι γινομαστε οταν μας πιανει κοψιμο!

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 06 Σεπ 2018, 10:30

Chilloutbuddy έγραψε:
06 Σεπ 2018, 05:27
Χέσιμο σε αεροπλάνο.

Πτήση Μελβούρνη-Ντόχα, 15 ώρες και 10 λεπτά.
Είμαι σερί από δουλειά αλλά το μεσημέρι στο γραφείο κάποιος κέρναγε και έφερε κάτι πίτσες καυτερές, και πρόλαβα και χτύπησα κάτι Λιβανέζικα στο δρόμο για το αεροδρόμιο. Είμαι και λίγο κρυωμένος αλλά πεινάω ακόμα. Στο δίωρο η Κατάρ Εργουέις μας έχει σερβίρει κοτόπουλο βεδουίνικο τσίτα στα μπαχάρια, ρύζι σαφράνι, σαλάτα με ρεβύθια, μπύρα, κρεμ καραμελέ. Τα καταβροχθίζω όλα, παίρνω δεύτερη κρεμ καραμελέ και καφέ. Μιά ώρα αργότερα το μισό αεροπλάνο έχει φύγει σφαίρα, ουρές έξω απ'τις τουαλέτες.

Ακούω ένα γρύλισμα κάπου ανάμεσα στο αριστερό κωλομέρι και τον αφαλό, κάτι σαν λύκος που πεθαίνει.
Μένω ψύχραιμος, βάζω να δώ ταινία. Αριστερά μου μια πιτσιρίκα αγγλίδα, ψύχραιμη κι αυτή, δεν έχει φάει τίποτα. Της χαμογελάω, μια σταγόνα ιδρώτας κυλάει στο μέτωπό μου.

Τελειώνει η ταινία, προσπαθώ να κλείσω τα μάτια μου, στριφογυρνάω λίγο στην καρέκλα, τελικά με παίρνει λίγο. Ξυπνάω από ένα κάψιμο στο έντερο, το γρύλισμα έχει γίνει ουρλιαχτό. Βάζω άλλη ταινία, παραγγέλνω καφέ. Το ξεπερνάω κάπως, συγκεντρώνομαι στην ταινία, με ξαναπαίρνει ο ύπνος. Ξυπνάω από ένα δυνατό κραδασμό στο κάθισμα και μία μπόχα από τοξικά αέρια. Όχι ρε πούστη μου, εγώ ήμουνα αυτός. Γυρνάω πανικόβλητος προς την αγγλίδα, κοιμάται με τ'ακουστικά στ'αυτιά. Αγγελικό πρόσωπο, κοιτάω τη μύτη της, μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά το ρουθούνι της σαν να πεταρίζει λίγο.

Σουβλιά στο έντερο. Κοιτάω την οθόνη, είμαστε Ινδικό Ωκεανό, νότια απ'τη Σρι Λάνκα. Αναταράξεις. Αύγουστος, μουσώνες ισως; Παρατηρώ ότι η πτήση έχει παρεκλίνει λίγο, μάλλον για να αποφύγει τον καιρό. Κοιτάω τις τουαλέτες, άδειες, όλο το αεροπλάνο κοιμάται. Ανάβει το φως "προσδεθείτε", το αγνοώ. Σηκώνομαι γρήγορα και ανοίγω την πόρτα. Χαρτιά πεταμένα κάτω, η λεκάνη σε άθλια κατάσταση, την έχει περάσει όλο το αεροπλάνο. Σουβλιά, τελευταία προειδοποιητικά αέρια, μου μένουν 30 δευτερόλεπτα το πολύ. Red Alert. Βλέπω ένα απολυμαντικό χεριών, πανικόβλητος βουτάω κάτι χαρτιά και καθαρίζω γρήγορα τη λεκάνη. Είμαι 2 μέτρα 120 κιλά, ποτέ δε χώρεσα σωστά σ'αυτές τις τουαλέτες. Ανάβει άλλο φωτάκι "επιστρέψτε στη θέση σας και προσδεθείτε". Αρχίζουν αναταράξεις. Τα κατεβάζω, πετάω κώλο όπως μπορώ, το ένα χέρι στο ταβάνι το ένα πόδι στον τοίχο για κόντρα. Θυμάμαι ότι είμαι στην τελευταία τουαλέτα στην ουρά που κουνάει περισσότερο. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Οι ήχοι και οι κραδασμοί μπλέκονται μεταξύ τους. Μια αεροσυνοδός χτυπάει την πόρτα, sir please return to your seat! Βροντή, κι άλλη βροντή. Φωνάζω από χαρά, δεν ακούγεται τίποτα, βλέπω τη φάτσα μου στον καθρέφτη, γελάω σα διάβολος

5 λεπτά αργότερα ανοίγω την πόρτα, μια Κινέζα αεροσυνοδός μου λέει κάτι, της λέω μην πας εκεί μέσα.
Γυρνάω στη θέση μου. Παραγγέλνω διπλό ουίσκι. Η αγγλίδα έχει ξυπνήσει, της κλείνω το μάτι και χτυπάω το ποτό μου μονορούφι. Κοιμάμαι σερί μέχρι τη Ντόχα.

:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
:blm::blm::blm::blm::blm:
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 01 Οκτ 2018, 15:43

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών