Μέχρι τι ηλικία θα σου κάνει κούκου χωρίς χάπι;
Προϊόντα Lidl
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Προϊόντα Lidl

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- YouOnlyLiveOnce
Δεν χρειαζεται να ειναι συσκευασμενα για να την πατησεις.Το κοιτας ειναι ωραιοτατο
το πιανεις ειναι σκληρο,πας σπιτι το κοβεις και το μισο απο μεσα ειναι σαπιο.
το πιανεις ειναι σκληρο,πας σπιτι το κοβεις και το μισο απο μεσα ειναι σαπιο.
Οχι, αλλα ειχα γεματα χερια γιατι ξεχασα το καροτσι και δε μπορουσα να παω μεχρι αυτον που παιρνω κανονικα και ειπα σαυτον που βρηκα μπροστα μου να μου βαλει εκεινος...

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
αν λες αυτό έχεις δίκιο..Custom_F έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 10:27Μπα... Γιαυτο παιρνεις βουτυρου φρεσκα απτο τον φουρνο και τα γεμιζεις μερεντα εσυ. (επισης το αλειμμα στο βαζο με το πορτοκαλι χαρτι στο λιδλ, μοιαζει πολυ με μερεντα). Νομιζω ουτε καν αυτο με το ονομα μερεντα δεν εχει μερεντα!
Το πιο ωραιο κρουασαν που εχω φαει απαυτα (δεν ξερω πως ειναι τωρα) ειναι του Γαλαξια. Εχει δυο νομιζω, δε θυμαμαι ποιο απο τα δυο, αλλα ειχε σκουρη καφε συσκευασια και ηταν μερικα λεπτα πιο ακριβο απταλλο, αλλα και παλι οικονομικο.
Επισης ενα τεραστιο που κυκλοφορει, δε θυμαμαι πως λεγεται (το πρωτο που βγηκε, εχουν βγειο καμποσα απο τοτε), γραφει BIG αποξω, αν το πετυχεις φρεσκο, gami.

αλλά την μεγάλη συσκευασία.
το ''τσοκομπικάκι '' δεν είναι τόσο ωραίο.
- hellegennes
Υπάρχουν φθηνότερες επιλογές που δεν είναι δηλητήριο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 11:44Στο τέλος θα πρέπει να απολογηθούμε που δεν έχουμε χρήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, ναι αυτο κουλουρακι! Οταν ειχε πρωτοβγει και το ειχε μονο το ψιλικατζιδικο ηταν παντα φρεσκο και ελιωνε στο στομα, ενω η γεμιση ηταν γευστικη και οχι σαν γλιτσα!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 14:48αν λες αυτό έχεις δίκιο..
Που ξες οτι δεν ειναι δηλητηριο; Εγω πιστευω οτι τα περισσοτερα, αποπου και αν τα παρουμε, δηλητηρια ειναι.hellegennes έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 14:49Υπάρχουν φθηνότερες επιλογές που δεν είναι δηλητήριο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 11:44Στο τέλος θα πρέπει να απολογηθούμε που δεν έχουμε χρήματα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
φαντάσου τους Αρειανούς!!!YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:10GoBack έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:06Σιγουρα θα ζουνε και μερικοι γαυροι,γιατι κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.Αλλα ναι καλο θα ηταν να υπαρχει και κανας αλλος.Εκτος του σαλιβερου.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:04
Θες παρεα ε; για να γραφει και καποιος αλλος στο φορουμ μεχρι τα 120;
Δεν τρωω πολλα αλλαντικα ,οχι οτι δεν μου αρεσουν (καποια συγκεκριμενα,κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες)
αλλα τα περισσοτερα μου ''βρωμανε''
και καποιοι παοκτσηδες απο πεισμα σιγουρα θα ζησουν μεχρι τα 120 περιμενοντας το πρωταθλημα

-
- Διαχειριστής
Είχα απορία από παλιά - καθώς έχω χρόνια να πατήσω - αυτές οι απομιμήσεις τυριών από τί είναι φτιαγμένα;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- hellegennes
Α, περνούν από ποιοτικό έλεγχο; Έτσι έχουν βρεθεί περίπου 20 φορές τα γαλακτοκομικά προϊόντα τους να έχουν μούχλα, να είναι αλλοιωμένα, να έχουν συσκευαστεί σε ανθυγιεινό περιβάλλον; Ή που βρέθηκαν τα κρέατά τους να έχουν κωλοβακτηρίδια και οι ίδιοι να το αρνούνται, μέχρι που ανάγκασαν σε παραίτηση τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 09:38Ίσως δεν γνωρίζεις ότι τα προιόντα που πωλούνται στα λιντλ περνούν από ποιοτικό έλεγχο και δεν μιλώ για έναν χοντρό στην αποθήκη που δοκιμάζει παγωτά και μουγκρίζει όταν του αρέσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ελα μωρε κι εσυ.hellegennes έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 14:53Α, περνούν από ποιοτικό έλεγχο; Έτσι έχουν βρεθεί περίπου 20 φορές τα γαλακτοκομικά προϊόντα τους να έχουν μούχλα, να είναι αλλοιωμένα, να έχουν συσκευαστεί σε ανθυγιεινό περιβάλλον; Ή που βρέθηκαν τα κρέατά τους να έχουν κωλοβακτηρίδια και οι ίδιοι να το αρνούνται, μέχρι που ανάγκασαν σε παραίτηση τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 09:38Ίσως δεν γνωρίζεις ότι τα προιόντα που πωλούνται στα λιντλ περνούν από ποιοτικό έλεγχο και δεν μιλώ για έναν χοντρό στην αποθήκη που δοκιμάζει παγωτά και μουγκρίζει όταν του αρέσουν.
Λεπτομερειες ειναι αυτα!!!

-
- Διαχειριστής

Stephen Hawking
Stephen Hawking
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Οτι λέει η Custom_F , μετά απο χασάπη δεν τρώγεται το κρέας σε οποιοδήποτε σουπερ. Και δεν είναι δικαιολογία τα λεφτά, εδώ είναι φτηνότερα απο σουπερ, και πολύ καλύτερα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Η ''μερέντα που χρησιμοποιεί είναι αυτή:Custom_F έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 14:51Ναι, ναι αυτο κουλουρακι! Οταν ειχε πρωτοβγει και το ειχε μονο το ψιλικατζιδικο ηταν παντα φρεσκο και ελιωνε στο στομα, ενω η γεμιση ηταν γευστικη και οχι σαν γλιτσα!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 14:48αν λες αυτό έχεις δίκιο..

συνεργάζεται με την ΙΟΝ.
επίσης νόστιμο είναι και η άλλη της απόπειρα (και καλά με Oreo)

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 2133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Σεπ 2024, 20:35
-
-
Νέα δημοσίευση Νέες αυξήσεις σε εισαγόμενα προϊόντα (ειδικά τρόφιμα)
από hellegennes » 23 Ιαν 2024, 21:14 » σε Οικονομία - 9 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Ιαν 2024, 23:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Trump απειλεί με δασμούς 100% στα προϊόντα των BRICS αν εγκαταλειψουν το δολάριο
από Ίακχος » 02 Δεκ 2024, 17:31 » σε Διεθνής πολιτική - 80 Απαντήσεις
- 1890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
11 Δεκ 2024, 08:31
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Μαρ 2024, 19:15