Που δείχνει και την ηθική αξιοπιστία του ΣτΕ, αλλά και αιτιολογεί την απόφαση, γιατί μόνο με κόκες και παραισθησιογόνα μπορείς να πάρεις δυο λέξεις από το σύνταγμα και να αιτιολογήσεις απολύσεις στο δημόσιο, χωρίς καν αυτή η διάταξη να αναφέρεται σε κάτι που έχει σχέση με το δημόσιο, την εργασία ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με αυτήν την απόφαση.
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- hellegennes
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σε αυτη την περιπτωση εννοουσα τον αντιπροεδρο του Εδεσσαικου
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ο νηματοθετης πλέον μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον τιτάνα Οργισμένο που προέβλεπε 10.000 μονάδες στο χρηματιστήριο. Ποιος από τους δύο είναι πιο γίδι; Το phorum μπορεί να αποφασίσει.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Καλό μου γίδι, επικρότησα, όπως κάθε εχέφρων, τη βούληση της κυβέρνησης να μην πάρει οριζόντια μέτρα. Αν εσύ θεωρείς τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για 15 μέρες (μπορεί βέβαια να παραταθουν) οριζόντια, δικό σου πρόβλημα. Στα αρχιδια μου η εστίαση και η διασκέδαση.
Το πχορουμ έχει αποφασίσει: είσαι κομπλεξαρας με βούλα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
FREE ARISTOSΠρετεντέρης έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:31Καλό μου γίδι, επικρότησα, όπως κάθε εχέφρων, τη βούληση της κυβέρνησης να μην πάρει οριζόντια μέτρα. Αν εσύ θεωρείς τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για 15 μέρες (μπορεί βέβαια να παραταθουν) οριζόντια, δικό σου πρόβλημα. Στα αρχιδια μου η εστίαση και η διασκέδαση.
τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας στο μέλλον «θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη
Μιλάμε για ένα λαό του "πρώτου κόσμου" που έχει 35% ανεμβολίαστο πληθυσμό.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 18:35αργησε μονο κατα 700 μεθ /ημερα και 4-5 χιλιαδες νεκρους για να παρει το πολιτικο κοστος και να κανει το αυτονοητο. Θα μπορουσαμε να πουμε πως αργησε εγκληματικα επομενως, αλλά επειδη ειμαστε οι δυο μας και δεν μας ακουει κανεις αλλος, ξερουμε κι οι δυο μας πως ο λαος ετουτος δεν αξιζε και κατι καλυτερο απο αυτο.Πρετεντέρης έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 11:14Άργησε ο Κυριάκος να πάρει το πολιτικό κόστος για τους εξηντάρηδες. Το 100ευρω σκληρό ως μέτρο, αλλά ο Έλληνας καταλαβαίνει μόνο από βουρδουλα. Φαίνεται ότι λειτουργεί θετικά ως προς τον εμβολιασμό.
Άντε, η Κένυα, δε βρίσκει. Εδώ τι δικαιολογία υπάρχει;
- Otto Weininger
stavmanr έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:38Μιλάμε για ένα λαό του "πρώτου κόσμου" που έχει 35% ανεμβολίαστο πληθυσμό.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 18:35αργησε μονο κατα 700 μεθ /ημερα και 4-5 χιλιαδες νεκρους για να παρει το πολιτικο κοστος και να κανει το αυτονοητο. Θα μπορουσαμε να πουμε πως αργησε εγκληματικα επομενως, αλλά επειδη ειμαστε οι δυο μας και δεν μας ακουει κανεις αλλος, ξερουμε κι οι δυο μας πως ο λαος ετουτος δεν αξιζε και κατι καλυτερο απο αυτο.Πρετεντέρης έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 11:14Άργησε ο Κυριάκος να πάρει το πολιτικό κόστος για τους εξηντάρηδες. Το 100ευρω σκληρό ως μέτρο, αλλά ο Έλληνας καταλαβαίνει μόνο από βουρδουλα. Φαίνεται ότι λειτουργεί θετικά ως προς τον εμβολιασμό.
Άντε, η Κένυα, δε βρίσκει. Εδώ τι δικαιολογία υπάρχει;

Let them make the first mistake. We make the last move.
Το ειρωνικό είναι ότι αυτά τα μηχανήματα οι αγρότες συνήθως τα προμηθεύονται με τα λεγόμενα Σχέδια Βελτίωσης.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:42stavmanr έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:38Μιλάμε για ένα λαό του "πρώτου κόσμου" που έχει 35% ανεμβολίαστο πληθυσμό.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 18:35
αργησε μονο κατα 700 μεθ /ημερα και 4-5 χιλιαδες νεκρους για να παρει το πολιτικο κοστος και να κανει το αυτονοητο. Θα μπορουσαμε να πουμε πως αργησε εγκληματικα επομενως, αλλά επειδη ειμαστε οι δυο μας και δεν μας ακουει κανεις αλλος, ξερουμε κι οι δυο μας πως ο λαος ετουτος δεν αξιζε και κατι καλυτερο απο αυτο.
Άντε, η Κένυα, δε βρίσκει. Εδώ τι δικαιολογία υπάρχει;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 27 Δεκ 2021, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα @@ μου επικροτησες. Σαν καλός σκατανθρωπος νόμιζες θα κάνεις σπεκουλα με μια πανδημία επειδή έκανες το εμβόλιο. Κάτσε τώρα στο σπίτι καλέ μου ψεκ και άλλη φορά να προσέχεις τι εύχεσαι.Πρετεντέρης έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:31Καλό μου γίδι, επικρότησα, όπως κάθε εχέφρων, τη βούληση της κυβέρνησης να μην πάρει οριζόντια μέτρα. Αν εσύ θεωρείς τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για 15 μέρες (μπορεί βέβαια να παραταθουν) οριζόντια, δικό σου πρόβλημα. Στα αρχιδια μου η εστίαση και η διασκέδαση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γενικά οποίος πίστεψε πως όλος αυτός ο παγκόσμιος σταματάς, με το πως ξεκίνησε π.χ. με τον ΠΟΥ να αραδιάζει μαλακίες, πως έγινε για την "δημόσια υγεία" είναι γίδι, αλλά ας μην λέμε πάλι τα ίδια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Πρετεντέρης
Ως καλός κομπλεξικος σκατάνθρωπος που είσαι νομίζεις ότι κάνω σπεκουλα.Echelon έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:43Τα @@ μου επικροτησες. Σαν καλός σκατανθρωπος νόμιζες θα κάνεις σπεκουλα με μια πανδημία επειδή έκανες το εμβόλιο. Κάτσε τώρα στο σπίτι καλέ μου ψεκ και άλλη φορά να προσέχεις τι εύχεσαι.Πρετεντέρης έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:31Καλό μου γίδι, επικρότησα, όπως κάθε εχέφρων, τη βούληση της κυβέρνησης να μην πάρει οριζόντια μέτρα. Αν εσύ θεωρείς τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για 15 μέρες (μπορεί βέβαια να παραταθουν) οριζόντια, δικό σου πρόβλημα. Στα αρχιδια μου η εστίαση και η διασκέδαση.
Στα αρχιδια μου τι νομίζεις, κομπλεξικε σκατάνθρωπε.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Για πες.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:51Γενικά οποίος πίστεψε πως όλος αυτός ο παγκόσμιος σταματάς, με το πως ξεκίνησε π.χ. με τον ΠΟΥ να αραδιάζει μαλακίες, πως έγινε για την "δημόσια υγεία" είναι γίδι, αλλά ας μην λέμε πάλι τα ίδια.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Παραδεξου, σαν άντρας, βρε μαλακα ότι έκανες το εμβόλιο για να μπορείς να την <<λες>> στους ανεμβολιαστους και όχι για να προστατέψεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Και αν ήσουν ένας πάει στο διάολο. 100αδες χιλιάδες <<Πρετεντέρης>> κυκλοφορούν εκεί έξω χωρίς να λαμβάνουν κανένα μέτρο προστασίας επιδεικνύοντας την <<ανοσία>> τους. Μιλάμε για ακραία ηλίθιους.Πρετεντέρης έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:58Ως καλός κομπλεξικος σκατάνθρωπος που είσαι νομίζεις ότι κάνω σπεκουλα.Echelon έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:43Τα @@ μου επικροτησες. Σαν καλός σκατανθρωπος νόμιζες θα κάνεις σπεκουλα με μια πανδημία επειδή έκανες το εμβόλιο. Κάτσε τώρα στο σπίτι καλέ μου ψεκ και άλλη φορά να προσέχεις τι εύχεσαι.Πρετεντέρης έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:31
Καλό μου γίδι, επικρότησα, όπως κάθε εχέφρων, τη βούληση της κυβέρνησης να μην πάρει οριζόντια μέτρα. Αν εσύ θεωρείς τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για 15 μέρες (μπορεί βέβαια να παραταθουν) οριζόντια, δικό σου πρόβλημα. Στα αρχιδια μου η εστίαση και η διασκέδαση.
- Πρετεντέρης
Ρε μαλακα, διαβάζεις και τη σκέψη τώρα;Echelon έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 23:05Παραδεξου, σαν άντρας, βρε μαλακα ότι έκανες το εμβόλιο για να μπορείς να την <<λες>> στους ανεμβολιαστους και όχι για να προστατέψεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Και αν ήσουν ένας πάει στο διάολο. 100αδες χιλιάδες <<Πρετεντέρης>> κυκλοφορούν εκεί έξω χωρίς να λαμβάνουν κανένα μέτρο προστασίας επιδεικνύοντας την <<ανοσία>> τους. Μιλάμε για ακραία ηλίθιους.Πρετεντέρης έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 22:58Ως καλός κομπλεξικος σκατάνθρωπος που είσαι νομίζεις ότι κάνω σπεκουλα.

Κάνε λίγο σεξ- όχι με το χέρι σου- και βρες τίποτα άλλο να κάνεις μέρες που είναι αντί να ασχολείσαι με γίδια, ναι;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΕΚΕΣ ΠΟΝΑΤΕ;
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Οκτ 2023, 10:40 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 23 Απαντήσεις
- 1252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
22 Οκτ 2023, 10:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαυρουδής Βορίδης κάνει καλά ψέκες ψηφοφόρους της ΝΔ
από έργο_μακέτο » 27 Αύγ 2023, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
27 Αύγ 2023, 22:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώσσοι, Τούρκοι, ψέκες, ομοφοβικοί ηττήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ
από Οργισμένος » 25 Σεπ 2023, 00:08 » σε Τεχνολογία - 9 Απαντήσεις
- 842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
30 Σεπ 2023, 04:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Αυστριακό φιλορωσικό κόμμα κέρδισε τις εκλογές. Ψέκες ρωσοφοβικοί, πονάτε? Τσούζετε?
από Kauldron » 30 Σεπ 2024, 11:26 » σε Διεθνής πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
01 Οκτ 2024, 13:54
-