Ούτε καν έχω δοκιμάσει στην ζωή μου. Μου βρωμάει και είναι σκέτη ζημιά, μακριά.sys3x έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:21Καπνίζεις;Green Dragon έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:13Πάντως εγώ το Σάββατο είχα κάποια συμπτώματα που το 90% των ανθρώπων δεν θα τα πρόσεχε αν τα είχε (είμαι πολύ σχολαστικός με διαφορές που παρατηρώ στο πως νιώθω σωματικά). Φταρνίσματα, όχι πολλά, ελαφρά καταρροή και φλέματα από τον λαιμό αλλά πάλι όχι υπερβολικά, ούτε καν πολλά ή μέτρια. Θα μπορούσαν να είναι φλέματα του πρωινού που τα αποβάλλεις 2-3 φορές και τελειώνει εκεί η ιστορία ή φλέματα από την αιθάλη των τζακιώνή λόγω αφρικανικής σκόνης σε περίπτωση νοτιά αλλά τίποτα από αυτά δεν ίσχυε εκείνη την ημέρα, κράτησε δε μέχρι το απόγευμα ακυρώνοντας όλες αυτές τις πιθανότητες. Το τεστ βγήκε αρνητικό αλλά δεν έχω πειστεί ότι όλα ήταν οκ. Μετά από 2 ημέρες η μάνα μου εμφάνισε ελαφρά καταρροή που κράτησε 3 ημέρες.
Ποιός ξέρει...
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Είμαι θετικός
Είδα συμπτώματα ελαφριά την Πέμπτη(σελφ αρνητικό) και την Παρασκευή ανέβασα πυρετός και πόνος στα πόδια(ραπιντ και σελφ αρνητικό)ksk έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:18Καλά βρε στο περι ανέμων δεν μίλησες για συμπτώματα; Θυμάμαι είχες αρκετά...Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:17Ναι για 7 ημέρες θα παίρνω κορτιζόνη. Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι γιατρός και δεν γνωρίζω αν πρέπει ή όχι. Γιατρός που μίλησε η αδερφή μου (πνευμονολογος) της είπε κακώς μου έδωσε αγωγή αφού δεν είχα ενδείξεις. Όχι ότι επηρεάζει κάτι στην καλυτέρευσή μου αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας. Εγώ από χθες που το ξεκίνησα είδα μια ελαφριά χειροτερευση ως προς τον βήχα. Δεν ξέρω αν θα συνέβαινε ούτως ή άλλως ή συνετελεσε η αγωγή σε αυτό ή θα ήμουν χειρότερα και βοήθησε η αγωγή. Όπως είπα, γιατρός δεν είμαι.Green Dragon έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:02
Εξακολουθείς να παίρνεις κορτιζόνη; Ο κορωνοϊός θα σου είναι ευγνώμων που του επιτρέπεις να παρατείνει την επίσκεψή του.
Έπειτα το Σάββατο ήμουν κομπλέ μόνο κάτι σαν ελαφρύ, ελαφρύ μπούκωμα και εναν πολύ αραιό βήχα. Οξυγόνο 99-100 ακατέβατο(σελφ αρνητικό) Κυριακή πρωί κομπλέ οξυγόνο μόνο λίγο μπούκωμα σελφ θετικό.
Δευτέρα πρωί κομπλέ οξυγονα λίγος βηχας περισσότερος - μπούκωμα λίγο πιο έντονο (σελφ αρνητικό καπάκι φαρμακείο ραπιντ θετικό)
Τρίτη ξεκινάω αγωγή απόγευμα ταχυπαλμιες και μείωση οξυγονου στο 97. Και πιο έντονος βήχας και μπούκωμα.
Το ίδιο και σήμερα. Βήχω πιο πολύ. Οξυγόνο 97-98.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υποθέτω δεν είσαι γιατρός για να γνωρίζεις με ποιο σκεπτικό το έδωσε.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:21Δεν πρέπει να είσαι γιατρός για να ξέρεις ότι η κορτιζόνη φρενάρει το ανοσοποιητικό, όπως δεν πρέπει να είσαι χημικός για να ξέρεις τι θα γίνει εάν ρίξεις νερό μέσα σε καυτό λάδι.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:17Ναι για 7 ημέρες θα παίρνω κορτιζόνη. Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι γιατρός και δεν γνωρίζω αν πρέπει ή όχι. Γιατρός που μίλησε η αδερφή μου (πνευμονολογος) της είπε κακώς μου έδωσε αγωγή αφού δεν είχα ενδείξεις. Όχι ότι επηρεάζει κάτι στην καλυτέρευσή μου αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας. Εγώ από χθες που το ξεκίνησα είδα μια ελαφριά χειροτερευση ως προς τον βήχα. Δεν ξέρω αν θα συνέβαινε ούτως ή άλλως ή συνετελεσε η αγωγή σε αυτό ή θα ήμουν χειρότερα και βοήθησε η αγωγή. Όπως είπα, γιατρός δεν είμαι.Green Dragon έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:02
Εξακολουθείς να παίρνεις κορτιζόνη; Ο κορωνοϊός θα σου είναι ευγνώμων που του επιτρέπεις να παρατείνει την επίσκεψή του.
Ήμουν συνηθισμένη στο 99-100 για αυτό μου κακοφαινεται. Προσπαθώ να εκλογικευσω το άγχος μου και να βρω έναν γιατρό να παντρευτώ.stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:20Με 97 οξυγόνο είσαι...Γιουσέιν Μπολτ.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 11:29Μπα, με μπούκωμα ακόμα και βήχα. Όχι συνεχόμενο αλλά όταν με πιάνει είναι λίγο έντονος. Και είδα μια μικρή μείωση στο οξυγόνο από χθες. Από 99 σε 97. Και χτύπησα κάτι βαρβάτες ταχυπαλμιες το απόγευμα για ώρες αλλά μάλλον ήταν από την κορτιζόνη ή την αντιβίωση. Τώρα για το πότε κάνει το πικ δεν έχω ιδέα.
Όλα καλά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
συνάδελφος στον ίδιο όροφο, αλλά λόγω των γαμωευχών της γαμωπρωτοχρονιάς πήγα και του ευχήθηκα, ο μαλάκς, γαμώ τα ξύλα μου
τί λενε τα πρωτόκολλα της σιών τώρα; σε πόσες ημέρες κάνω ραπίντ βιέννης;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
Με όποιο σκεπτικό και να το έδωσε, λάθος. Και η κορτιζόνη και τα αντιβιοτικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... 211229.pdfΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:29συνάδελφος στον ίδιο όροφο, αλλά λόγω των γαμωευχών της γαμωπρωτοχρονιάς πήγα και του ευχήθηκα, ο μαλάκς, γαμώ τα ξύλα μου
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 15:59Και μερικές οδηγίες για το πως παίρνουμε σωστά το οξυγόνο:
1.καθόμαστε τουλάχιστον 5 λεπτά χαλαροί πριν κάνουμε την μέτρηση.
2.τρίβουμε τα χέρια μας να ζεσταθούν, ειδικά αν είναι κρύα.
3.κρατάμε το οξύμετρο σταθερό.
4.βάζουμε τον δείκτη ή το μεσαίο δάχτυλο όσο πιο μέσα πάει να είναι σφιχτό στο κλείσιμο.
5.τα νύχια χωρίς βάψιμο. τα ψεύτικα νύχια τα αφαιρούμε. (για τις γυναίκες αυτά)
6.όταν αρχίσουν τα νούμερα να ανεβοκαταβαίνουν περιμένουμε τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα για να δούμε τι έβγαλε εν τέλει
Παρακαλώ.
Όχι ρε το κωλοδάχτυλο ,έλεος

- Otto Weininger
Εφοραγες ffp2 ή πηγές σαν ζαιος ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:29συνάδελφος στον ίδιο όροφο, αλλά λόγω των γαμωευχών της γαμωπρωτοχρονιάς πήγα και του ευχήθηκα, ο μαλάκς, γαμώ τα ξύλα μου
Let them make the first mistake. We make the last move.
Για την Βιένη δεν ξέρω αλλά εδώ λένε για 5 μέρες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:29συνάδελφος στον ίδιο όροφο, αλλά λόγω των γαμωευχών της γαμωπρωτοχρονιάς πήγα και του ευχήθηκα, ο μαλάκς, γαμώ τα ξύλα μου
Μάσκα φορούσες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:28Ήμουν συνηθισμένη στο 99-100 για αυτό μου κακοφαινεται. Προσπαθώ να εκλογικευσω το άγχος μου και να βρω έναν γιατρό να παντρευτώ.stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:20Με 97 οξυγόνο είσαι...Γιουσέιν Μπολτ.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 11:29Μπα, με μπούκωμα ακόμα και βήχα. Όχι συνεχόμενο αλλά όταν με πιάνει είναι λίγο έντονος. Και είδα μια μικρή μείωση στο οξυγόνο από χθες. Από 99 σε 97. Και χτύπησα κάτι βαρβάτες ταχυπαλμιες το απόγευμα για ώρες αλλά μάλλον ήταν από την κορτιζόνη ή την αντιβίωση. Τώρα για το πότε κάνει το πικ δεν έχω ιδέα.
Όλα καλά.

1) Μην αγχώνεσαι. Είναι κακός σύμβουλος και επιδεινώνει τα πράγματα.
2) Το πολύ πεπιεσμένο διάβασμα της ιατρικής αφήνει κουσούρια. Δεν είσαι εσύ για τέτοια πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 05 Ιαν 2022, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σου χω διαλεξει κρεβατιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:29συνάδελφος στον ίδιο όροφο, αλλά λόγω των γαμωευχών της γαμωπρωτοχρονιάς πήγα και του ευχήθηκα, ο μαλάκς, γαμώ τα ξύλα μου
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι, σε γραφείο ήμασταν. Και οι δύο με φφπ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
2. Επειδή είναι γυναίκα φίλε;
SpoilerShow
περαστικά πολύ πολύ καλέ μου φίλε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50