Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 07 Ιαν 2022, 09:52

Περαστικά Νάιδα.
Χαλάρωσε.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Ιαν 2022, 09:55

stavmanr έγραψε:
07 Ιαν 2022, 09:52
Περαστικά Νάιδα.
Χαλάρωσε.
Ευχαριστώ, αν ήξερα ότι είναι στα τελειώματα και δεν παίζει να χειροτέρεψε απότομα και τέτοια θα ήμουν πιο καλά. Δεν θα με ένοιαζε δηλαδή που βγήκε θετικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 07 Ιαν 2022, 10:01

Naida έγραψε:
07 Ιαν 2022, 09:55

Ευχαριστώ, αν ήξερα ότι είναι στα τελειώματα και δεν παίζει να χειροτέρεψε απότομα και τέτοια θα ήμουν πιο καλά. Δεν θα με ένοιαζε δηλαδή που βγήκε θετικό.
Σου χειροτέρεψε; Εγώ μόνο βουλωμενη μύτη έχω.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 07 Ιαν 2022, 10:02

https://www.nbcnewyork.com/news/coronav ... y/3477882/
Πολύ σημαντικό άρθρο για τα συμπτώματα της ομικρον από αμερικάνους γιατρούς, Σταχυολογώ τα εξής:
1)Every patient I’ve seen with Covid that’s had a 3rd ‘booster’ dose has had mild symptoms. By mild I mean mostly sore throat. Lots of sore throat. Also some fatigue, maybe some muscle pain. No difficulty breathing. No shortness of breath. All a little uncomfortable, but fine," Spencer wrote.

From there, it goes downhill, depending on your vaccination status or lack thereof.
2) The #SwabYourThroat trend on Twitter grew out of a series of anecdotal reports from symptomatic people who tested negative on rapid antigen tests with nasal swabs, repeated the test with a throat swab and came back positive immediately.
Η νύφη μου είχε κλειστό το λαιμό της για 2-3 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα και έκανε τεστ και ήταν αρνητική (και pcr) Μετά από 2-3 μέρες βρέθηκε θετικός ο ανηψιός με ελάχιστα συμπτώματα (εναν μικρό βήχα) Τριπλοεμβολιασμένη πρόσφατα η νύφη.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 07 Ιαν 2022, 10:04

Arisvilla έγραψε:
07 Ιαν 2022, 10:02
Η νύφη μου είχε κλειστό το λαιμό της για 2-3 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα και έκανε τεστ και ήταν αρνητική (και pcr) Μετά από 2-3 μέρες βρέθηκε θετικός ο ανηψιός με ελάχιστα συμπτώματα (εναν μικρό βήχα) Τριπλοεμβολιασμένη πρόσφατα η νύφη.
Προφανώς πρόκειται για άσχετα μεταξύ τους περιστατικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Ιαν 2022, 10:06

EKPLIKTIKOS έγραψε:
07 Ιαν 2022, 10:01
Naida έγραψε:
07 Ιαν 2022, 09:55

Σου χειροτέρεψε; Εγώ μόνο βουλωμενη μύτη έχω.
Εχω και βήχα. Βουλωμένη μύτη δεν έχω άλλα έχω αυτή την αίσθηση όταν φτερνίζεσαι και μετά.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 07 Ιαν 2022, 10:08

stavmanr έγραψε:
07 Ιαν 2022, 10:04
Arisvilla έγραψε:
Δεν νομίζω. Αν ο λαιμος ήταν από φαρυγγίτιδα η λαρυγγίτιδα θα επέμενε για μέρες. Το έχω περάσει και εγώ και έκανα 20 μέρες να επανέλθω με κορτιζίνες κτλ. Η νύφη μου μετά απο 3-4 μέρες ήταν καλά ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς δεν μπορούσε να μιλήσει. Βλέποντας και το άρθρο από Αμερική πιθανολογώ οτι είχε covid και αυτή και ίσως αυτή να κόλλησε τον μικρό. Απλά το pcr το έκανε 5 μέρες μετά τα συμπτώματα και μπορεί να το είχε ξεπεράσεις ή να μην την πιανει. Το άρθρο λεει οτι τα ραπιντ τεστ στη μύτη δεν πιανουν όλα τα κρούσματα της ομικρον με συμπτώματα από το λαιμό.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 07 Ιαν 2022, 10:09

Arisvilla έγραψε:
07 Ιαν 2022, 10:08
stavmanr έγραψε:
Arisvilla έγραψε:
Δεν νομίζω. Αν ο λαιμος ήταν από φαρυγγίτιδα η λαρυγγίτιδα θα επέμενε για μέρες. Το έχω περάσει και εγώ και έκανα 20 μέρες να επανέλθω με κορτιζίνες κτλ. Η νύφη μου μετά απο 3-4 μέρες ήταν καλά ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς δεν μπορούσε να μιλήσει. Βλέποντας και το άρθρο από Αμερική πιθανολογώ οτι είχε covid και αυτή και ίσως αυτή να κόλλησε τον μικρό. Απλά το pcr το έκανε 5 μέρες μετά τα συμπτώματα και μπορεί να το είχε ξεπεράσεις ή να μην την πιανει. Το άρθρο λεει οτι τα ραπιντ τεστ στη μύτη δεν πιανουν όλα τα κρούσματα της ομικρον με συμπτώματα από το λαιμό.
Μπορεί να είχε μία άσχετη ίωση, Arisvilla.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 07 Ιαν 2022, 10:12

stavmanr έγραψε:
07 Ιαν 2022, 10:09
Arisvilla έγραψε:
07 Ιαν 2022, 10:08
stavmanr έγραψε:

Μπορεί να είχε μία άσχετη ίωση, Arisvilla.
Mπορεί απλά με κρούσμα μετά από 2 μέρες στο σπίτι και με τόση covid να κυκλοφορεί και με αυτά που διαβάζω οτι τους τριπλοεμβολιασμένους τους δίνει συμπτώματα από το λαιμό κυρίως πιθανολογώ το αντίθετο. Θα πάνε να κάνουν ούτως ή αλλως τεστ αντισωμάτων όλοι μετά από 10 μέρες. Η πλάκα είναι οτι είχαν κανονίσει να κάνουν εμβόλια στο παιδιά και μάλλον τώρα τα ακυρώνουν.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 07 Ιαν 2022, 10:14

Naida έγραψε:
07 Ιαν 2022, 10:06

Εχω και βήχα. Βουλωμένη μύτη δεν έχω άλλα έχω αυτή την αίσθηση όταν φτερνίζεσαι και μετά.
Ο βήχας μπορεί να σου κρατήσει πολλές μέρες δυστυχώς, αν κρίνω από άλλους. Να έχεις δηλαδή παροξυσμους. Τα τεστ είναι λίγο ερήμη. Έχω φίλους που τους έβγαλε θετικους μια βδομαδα μετά τα πρώτα συμπτώματα, όταν ήταν πια σχεδόν καλά, κ όλο το προηγούμενο διάστημα αρνητικούς. Μην πολυτρελαινεσαι

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Ιαν 2022, 10:16

Εγώ βάσει των "κανόνων" αύριο θα μπορούσα να επιστρέψω στη δουλειά μου;
EKPLIKTIKOS έγραψε:
07 Ιαν 2022, 10:14
Naida έγραψε:

Ο βήχας μπορεί να σου κρατήσει πολλές μέρες δυστυχώς, αν κρίνω από άλλους. Να έχεις δηλαδή παροξυσμους. Τα τεστ είναι λίγο ερήμη. Έχω φίλους που τους έβγαλε θετικους μια βδομαδα μετά τα πρώτα συμπτώματα, όταν ήταν πια σχεδόν καλά, κ όλο το προηγούμενο διάστημα αρνητικούς. Μην πολυτρελαινεσαι
Αυτό περίπου έπαθα κι εγώ. Πρώτα συμπτώματα Πέμπτη με δέκατα Παρασκευή πυρετό μετά καλά και με έβγαλε θετική Κυριακή. Και ο πιο έντονος βήχας ξεκίνησε πιο μετά. Θα δείξει.

Que Sera, Sera...

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 07 Ιαν 2022, 10:19

Kαλημέρα και περαστικά στους κοβιντιασμένους.
Λοιπόν,Δευτέρα θα πάω σχολείο. Ποια παραλλαγή θέλετε να σας φέρω; :smt017

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 07 Ιαν 2022, 10:23

Naida έγραψε:
07 Ιαν 2022, 10:16
EKPLIKTIKOS έγραψε:
Naida έγραψε:

Αυτό περίπου έπαθα κι εγώ. Πρώτα συμπτώματα Πέμπτη με δέκατα Παρασκευή πυρετό μετά καλά και με έβγαλε θετική Κυριακή. Και ο πιο έντονος βήχας ξεκίνησε πιο μετά. Θα δείξει.
Θεωρητικά ναι μπορείς να επιστρέψεις. Η πλάκα είναι οτι για να καλυφθείς και να πάρεις τον μισθό για τις μέρες που λείπεις (ακόμα και το πενθήμερο!)από οτι άκουγα σήμερα τον εκπρόσωπο του ΕΦΚΑ θέλει βεβαίωση γιατρού! Δεν αρκεί το ράπιντ ούτε καν το pcr! Εγώ πάντως με θετικό τεστ και με βήχα δεν θα το σκεφτόμουν καν να επιστρέψω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2022, 10:24

Naida έγραψε:
07 Ιαν 2022, 09:49
Θετικό πάλι το ραπιντ :-?
Και γιατί σε στενοχωρεί αυτό; Το ιδανικό είναι να το περάσεις ελαφρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Ιαν 2022, 10:26

Arisvilla έγραψε:
07 Ιαν 2022, 10:23
Naida έγραψε:
07 Ιαν 2022, 10:16
EKPLIKTIKOS έγραψε:

Θεωρητικά ναι μπορείς να επιστρέψεις. Η πλάκα είναι οτι για να καλυφθείς και να πάρεις τον μισθό για τις μέρες που λείπεις (ακόμα και το πενθήμερο!)από οτι άκουγα σήμερα τον εκπρόσωπο του ΕΦΚΑ θέλει βεβαίωση γιατρού! Δεν αρκεί το ράπιντ ούτε καν το pcr! Εγώ πάντως με θετικό τεστ και με βήχα δεν θα το σκεφτόμουν καν να επιστρέψω.
Πλάκα κάνεις; ούτε καν. Δευτέρα πάω δουλειά ούτως ή άλλως. Αλλά και πάλι αν βγει θετικό λογικά δεν θα πάω.
Αυτό το ότι ο ΕΦΚΑ δεν πληρώνει αφορά και το 1ο πενθήμερο ή για μετά τις 5 μέρες;

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών