Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Περαστικά Νάιδα.
Χαλάρωσε.
Χαλάρωσε.
Ευχαριστώ, αν ήξερα ότι είναι στα τελειώματα και δεν παίζει να χειροτέρεψε απότομα και τέτοια θα ήμουν πιο καλά. Δεν θα με ένοιαζε δηλαδή που βγήκε θετικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
https://www.nbcnewyork.com/news/coronav ... y/3477882/
Πολύ σημαντικό άρθρο για τα συμπτώματα της ομικρον από αμερικάνους γιατρούς, Σταχυολογώ τα εξής:
1)Every patient I’ve seen with Covid that’s had a 3rd ‘booster’ dose has had mild symptoms. By mild I mean mostly sore throat. Lots of sore throat. Also some fatigue, maybe some muscle pain. No difficulty breathing. No shortness of breath. All a little uncomfortable, but fine," Spencer wrote.
From there, it goes downhill, depending on your vaccination status or lack thereof.
2) The #SwabYourThroat trend on Twitter grew out of a series of anecdotal reports from symptomatic people who tested negative on rapid antigen tests with nasal swabs, repeated the test with a throat swab and came back positive immediately.
Η νύφη μου είχε κλειστό το λαιμό της για 2-3 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα και έκανε τεστ και ήταν αρνητική (και pcr) Μετά από 2-3 μέρες βρέθηκε θετικός ο ανηψιός με ελάχιστα συμπτώματα (εναν μικρό βήχα) Τριπλοεμβολιασμένη πρόσφατα η νύφη.
Πολύ σημαντικό άρθρο για τα συμπτώματα της ομικρον από αμερικάνους γιατρούς, Σταχυολογώ τα εξής:
1)Every patient I’ve seen with Covid that’s had a 3rd ‘booster’ dose has had mild symptoms. By mild I mean mostly sore throat. Lots of sore throat. Also some fatigue, maybe some muscle pain. No difficulty breathing. No shortness of breath. All a little uncomfortable, but fine," Spencer wrote.
From there, it goes downhill, depending on your vaccination status or lack thereof.
2) The #SwabYourThroat trend on Twitter grew out of a series of anecdotal reports from symptomatic people who tested negative on rapid antigen tests with nasal swabs, repeated the test with a throat swab and came back positive immediately.
Η νύφη μου είχε κλειστό το λαιμό της για 2-3 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα και έκανε τεστ και ήταν αρνητική (και pcr) Μετά από 2-3 μέρες βρέθηκε θετικός ο ανηψιός με ελάχιστα συμπτώματα (εναν μικρό βήχα) Τριπλοεμβολιασμένη πρόσφατα η νύφη.
Προφανώς πρόκειται για άσχετα μεταξύ τους περιστατικά.
Εχω και βήχα. Βουλωμένη μύτη δεν έχω άλλα έχω αυτή την αίσθηση όταν φτερνίζεσαι και μετά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν νομίζω. Αν ο λαιμος ήταν από φαρυγγίτιδα η λαρυγγίτιδα θα επέμενε για μέρες. Το έχω περάσει και εγώ και έκανα 20 μέρες να επανέλθω με κορτιζίνες κτλ. Η νύφη μου μετά απο 3-4 μέρες ήταν καλά ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς δεν μπορούσε να μιλήσει. Βλέποντας και το άρθρο από Αμερική πιθανολογώ οτι είχε covid και αυτή και ίσως αυτή να κόλλησε τον μικρό. Απλά το pcr το έκανε 5 μέρες μετά τα συμπτώματα και μπορεί να το είχε ξεπεράσεις ή να μην την πιανει. Το άρθρο λεει οτι τα ραπιντ τεστ στη μύτη δεν πιανουν όλα τα κρούσματα της ομικρον με συμπτώματα από το λαιμό.
Μπορεί να είχε μία άσχετη ίωση, Arisvilla.Arisvilla έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:08Δεν νομίζω. Αν ο λαιμος ήταν από φαρυγγίτιδα η λαρυγγίτιδα θα επέμενε για μέρες. Το έχω περάσει και εγώ και έκανα 20 μέρες να επανέλθω με κορτιζίνες κτλ. Η νύφη μου μετά απο 3-4 μέρες ήταν καλά ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς δεν μπορούσε να μιλήσει. Βλέποντας και το άρθρο από Αμερική πιθανολογώ οτι είχε covid και αυτή και ίσως αυτή να κόλλησε τον μικρό. Απλά το pcr το έκανε 5 μέρες μετά τα συμπτώματα και μπορεί να το είχε ξεπεράσεις ή να μην την πιανει. Το άρθρο λεει οτι τα ραπιντ τεστ στη μύτη δεν πιανουν όλα τα κρούσματα της ομικρον με συμπτώματα από το λαιμό.
Mπορεί απλά με κρούσμα μετά από 2 μέρες στο σπίτι και με τόση covid να κυκλοφορεί και με αυτά που διαβάζω οτι τους τριπλοεμβολιασμένους τους δίνει συμπτώματα από το λαιμό κυρίως πιθανολογώ το αντίθετο. Θα πάνε να κάνουν ούτως ή αλλως τεστ αντισωμάτων όλοι μετά από 10 μέρες. Η πλάκα είναι οτι είχαν κανονίσει να κάνουν εμβόλια στο παιδιά και μάλλον τώρα τα ακυρώνουν.stavmanr έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:09Μπορεί να είχε μία άσχετη ίωση, Arisvilla.Arisvilla έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:08Δεν νομίζω. Αν ο λαιμος ήταν από φαρυγγίτιδα η λαρυγγίτιδα θα επέμενε για μέρες. Το έχω περάσει και εγώ και έκανα 20 μέρες να επανέλθω με κορτιζίνες κτλ. Η νύφη μου μετά απο 3-4 μέρες ήταν καλά ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς δεν μπορούσε να μιλήσει. Βλέποντας και το άρθρο από Αμερική πιθανολογώ οτι είχε covid και αυτή και ίσως αυτή να κόλλησε τον μικρό. Απλά το pcr το έκανε 5 μέρες μετά τα συμπτώματα και μπορεί να το είχε ξεπεράσεις ή να μην την πιανει. Το άρθρο λεει οτι τα ραπιντ τεστ στη μύτη δεν πιανουν όλα τα κρούσματα της ομικρον με συμπτώματα από το λαιμό.
- EKPLIKTIKOS
Ο βήχας μπορεί να σου κρατήσει πολλές μέρες δυστυχώς, αν κρίνω από άλλους. Να έχεις δηλαδή παροξυσμους. Τα τεστ είναι λίγο ερήμη. Έχω φίλους που τους έβγαλε θετικους μια βδομαδα μετά τα πρώτα συμπτώματα, όταν ήταν πια σχεδόν καλά, κ όλο το προηγούμενο διάστημα αρνητικούς. Μην πολυτρελαινεσαι
Εγώ βάσει των "κανόνων" αύριο θα μπορούσα να επιστρέψω στη δουλειά μου;
Αυτό περίπου έπαθα κι εγώ. Πρώτα συμπτώματα Πέμπτη με δέκατα Παρασκευή πυρετό μετά καλά και με έβγαλε θετική Κυριακή. Και ο πιο έντονος βήχας ξεκίνησε πιο μετά. Θα δείξει.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:14Ο βήχας μπορεί να σου κρατήσει πολλές μέρες δυστυχώς, αν κρίνω από άλλους. Να έχεις δηλαδή παροξυσμους. Τα τεστ είναι λίγο ερήμη. Έχω φίλους που τους έβγαλε θετικους μια βδομαδα μετά τα πρώτα συμπτώματα, όταν ήταν πια σχεδόν καλά, κ όλο το προηγούμενο διάστημα αρνητικούς. Μην πολυτρελαινεσαι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Kαλημέρα και περαστικά στους κοβιντιασμένους.
Λοιπόν,Δευτέρα θα πάω σχολείο. Ποια παραλλαγή θέλετε να σας φέρω;
Λοιπόν,Δευτέρα θα πάω σχολείο. Ποια παραλλαγή θέλετε να σας φέρω;

Θεωρητικά ναι μπορείς να επιστρέψεις. Η πλάκα είναι οτι για να καλυφθείς και να πάρεις τον μισθό για τις μέρες που λείπεις (ακόμα και το πενθήμερο!)από οτι άκουγα σήμερα τον εκπρόσωπο του ΕΦΚΑ θέλει βεβαίωση γιατρού! Δεν αρκεί το ράπιντ ούτε καν το pcr! Εγώ πάντως με θετικό τεστ και με βήχα δεν θα το σκεφτόμουν καν να επιστρέψω.Naida έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:16Εγώ βάσει των "κανόνων" αύριο θα μπορούσα να επιστρέψω στη δουλειά μου;Αυτό περίπου έπαθα κι εγώ. Πρώτα συμπτώματα Πέμπτη με δέκατα Παρασκευή πυρετό μετά καλά και με έβγαλε θετική Κυριακή. Και ο πιο έντονος βήχας ξεκίνησε πιο μετά. Θα δείξει.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:14Ο βήχας μπορεί να σου κρατήσει πολλές μέρες δυστυχώς, αν κρίνω από άλλους. Να έχεις δηλαδή παροξυσμους. Τα τεστ είναι λίγο ερήμη. Έχω φίλους που τους έβγαλε θετικους μια βδομαδα μετά τα πρώτα συμπτώματα, όταν ήταν πια σχεδόν καλά, κ όλο το προηγούμενο διάστημα αρνητικούς. Μην πολυτρελαινεσαι
Πλάκα κάνεις; ούτε καν. Δευτέρα πάω δουλειά ούτως ή άλλως. Αλλά και πάλι αν βγει θετικό λογικά δεν θα πάω.Arisvilla έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:23Θεωρητικά ναι μπορείς να επιστρέψεις. Η πλάκα είναι οτι για να καλυφθείς και να πάρεις τον μισθό για τις μέρες που λείπεις (ακόμα και το πενθήμερο!)από οτι άκουγα σήμερα τον εκπρόσωπο του ΕΦΚΑ θέλει βεβαίωση γιατρού! Δεν αρκεί το ράπιντ ούτε καν το pcr! Εγώ πάντως με θετικό τεστ και με βήχα δεν θα το σκεφτόμουν καν να επιστρέψω.Naida έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:16Εγώ βάσει των "κανόνων" αύριο θα μπορούσα να επιστρέψω στη δουλειά μου;Αυτό περίπου έπαθα κι εγώ. Πρώτα συμπτώματα Πέμπτη με δέκατα Παρασκευή πυρετό μετά καλά και με έβγαλε θετική Κυριακή. Και ο πιο έντονος βήχας ξεκίνησε πιο μετά. Θα δείξει.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:14
Ο βήχας μπορεί να σου κρατήσει πολλές μέρες δυστυχώς, αν κρίνω από άλλους. Να έχεις δηλαδή παροξυσμους. Τα τεστ είναι λίγο ερήμη. Έχω φίλους που τους έβγαλε θετικους μια βδομαδα μετά τα πρώτα συμπτώματα, όταν ήταν πια σχεδόν καλά, κ όλο το προηγούμενο διάστημα αρνητικούς. Μην πολυτρελαινεσαι
Αυτό το ότι ο ΕΦΚΑ δεν πληρώνει αφορά και το 1ο πενθήμερο ή για μετά τις 5 μέρες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50