Με τον πρώτο σε εσωτερικό με τον δεύτερο έξω.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 20:01Σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο έγινε η συνάντηση;taliban έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 14:00Τρίτη δόση την έκανα στις 27 Δεκεμβρίου.
Ο πρώτος π ήρθα σε επαφή ήμασταν και οι 2 χωρίς μάσκα . Αυτός ωστόσο ανεμβολίαστος.
Έκανα ένα ράπιντ βγήκε αρνητικό.
Θα περιμένω κάποιες μέρες πάλι να δω αναλόγως τι συμπτώματα θα έχω.
Και οι 2 απ ότι μίλησα είχαν συμπτώματα της Ο.
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Είμαι θετικός
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ουπς!
Κόλλησα...
Θετικός
Κόλλησα...
Θετικός
Ωωω κι εσύ; Περαστικά και γρήγορα!
Υγ Σε λίγο θα μετράμε ποιοι δεν κόλλησαν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ πώς πας; Καλύτερα ή τα ίδια;
Αυριο θα χρειαστεί να πάω σε μπαράκι (δεν μπόρεσα να το αποφύγω) και έχει σημασία η άποψή σου, γιατί είσαι ευπαθής.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
Ευχαριστώ. Μέχρι στιγμής δεν καταλαβαίνω κάποιο σύμπτωμα. Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιά μετάλλαξη κόλλησα.
Με βάση το διάγραμμα έχω 65% πιθανότητα για Όμικρον και 35% για κάποια άλλη, κυρίως Δέλτα.
Πέρα από τον βήχα δεν έχω κάτι άλλο. Ή μάλλον έχω τον φόβο μην υποτροπιάσει
Είσαι τριπλά εμβολιασμένος;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις νομίζω. Το πώς το κόλλησες ξέρεις;Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 20:24Ευχαριστώ. Μέχρι στιγμής δεν καταλαβαίνω κάποιο σύμπτωμα. Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιά μετάλλαξη κόλλησα.
Με βάση το διάγραμμα έχω 65% πιθανότητα για Όμικρον και 35% για κάποια άλλη, κυρίως Δέλτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
Δεν έχω ιδέα. Η αλήθεια είναι ότι μετά την πρωτοχρονιά η δουλειά μου σχεδόν μηδενίζει και είχα ελάχιστα πράγματα να κάνω. Τραπέζια ήταν μέχρι το Σάββατο.
Υποψιάζομαι ότι εκείνα τα ανεπαίσθητα συμπτώματα που είχα το Σάββατο (λίγα φλέματα και πολύ ελαφριά καταρροή που κράτησε λιγότερο από μέρα) ήταν τελικά κορωνοϊός που συνεχίζει ασυμπτωματικά και ανιχνεύεται πλέον και με το τεστ, έστω και με αχνή γραμμή (το Σάββατο είχα βγει αρνητικός).
Οπότε καθόμαστε μέσα και βλέπουμε...
Αν είσαι εμβολιασμένος πρέπει να κάνεις και ραπιντ για την δουλειά.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 20:30Δεν έχω ιδέα. Η αλήθεια είναι ότι μετά την πρωτοχρονιά η δουλειά μου σχεδόν μηδενίζει και είχα ελάχιστα πράγματα να κάνω. Τραπέζια ήταν μέχρι το Σάββατο.
Υποψιάζομαι ότι εκείνα τα ανεπαίσθητα συμπτώματα που είχα το Σάββατο (λίγα φλέματα και πολύ ελαφριά καταρροή που κράτησε λιγότερο από μέρα) ήταν τελικά κορωνοϊός που συνεχίζει ασυμπτωματικά και ανιχνεύεται πλέον και με το τεστ, έστω και με αχνή γραμμή (το Σάββατο είχα βγει αρνητικός).
Οπότε καθόμαστε μέσα και βλέπουμε...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
περαστικά σε όλους τους κορονοκολλημένους.... εγώ ακόμη την γλυτώνω...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Green Dragon
Ωραία! Αυτό είναι καλό. Είμαι τριπλά εμβολιασμένος αλλά το εμβόλιο το έκανα τη δευτέρα.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε σεις τι γίνεται;; .
Περαστικά σε όλους τους κορωνιασμένους.
Περαστικά σε όλους τους κορωνιασμένους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Συγχαρητήρια και σε σένα.
Περαστικά.
Στους εργαζόμενουςGreen Dragon έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 20:39Είμαι το αφεντικό, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Πρέπει να κάνω για να το δηλώσω κάπου;

Τριπλά εμβολιασμένη μπορεί και να πήγαινα. Αν και γενικά θα απέφευγα κλειστούς χώρους. Ή έστω να μην έχει πολύ κόσμο.
Από την Δευτέρα λογικά έχεις αναπτύξει κι άλλο ανοσία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50